60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekurler kornellacım sadesini alım o zaman bitterlisini almiştım önceden de, alanyayı çok severim ama pahalı bir yer eşim antalyalı, görümcem alanyada avukat eşim der hep alanyaya tayın isteyelim diye ben kabul etmiyorum antalya merkez olsun istiyorum bakalım seneye gelcek gibiyiz o civara hoş simdidi beysehirdeyiz pek uzak sayılmaz ama

bizimde genetik basenlerrr annemi görüyorum bazen bakamıyorumm bileee allahm diyorum bn böyle olmakk istemiyorummmm yanda iki hava yastıgı arkada bitane öndekileri hiç sölemiyorum zatennn hiç yere düşmücez bizzz benimki dalga geçiyooo sen batmazsın denizde diyee niye diyorumm hava yastıkların var diyooo utanmasa bot olarak kullanıcak benii

Valla yiom ben canım meyveliyi çikulu yemiommm ama meyveli çok hosuma gidioo tadı falan harikaa :) kurumuş hem onlar bişi olucagını sanmıyorum sadesi saman gibi yaaa alışamadım

Kızlar oğlumu mis gibi yıkadım . şimdi de Türk kahvesi içiyorum gözlerim yarı açık yarı kapalı

çilekli(kırmızı kaplı) ve karışık meyvalı(turuncu kaplı) tercihim bayılıyorum onlara :)))

sağol canım bende bunu yapım diyodum saglikssiz diyodu kızlar hangi besini yersen 2 hafta 2 ögün zayıflarsın diyolardı simdi inceledim gayet iyi öğlen balık etini ye dimi yanı bende deniycemm

Valla yiom ben canım meyveliyi çikulu yemiommm ama meyveli çok hosuma gidioo tadı falan harikaa :) kurumuş hem onlar bişi olucagını sanmıyorum sadesi saman gibi yaaa alışamadım

aman onu yeme bunu yeme napalım cnm alala...ye gitsin:) bende ustune bıraz tarcın döktum daha gec acıktırsın dıye.

hep aynı hareketler sıkıldım ben yapıyordum bıraktım şimdi sizin yanınıza geldım:)

valla geçen gün baktım videolarına her sabah günaydın pilates severler diyo biraz yapmacık geldiii deniyim dedim bi videosunu denedimmm pek hoşuma gitmedi . ilk basta düzenli nefes alışını yapıo ya orası beni bozuyo sanki hep öyle nefes alcazz hııııı üüüüüffffffff hıııııı üüüüüüfffffffff ayy üf demese olmuyooo . Gerçi şaka bi yana tiyzemm 1 sene boyunca yaptı topla lastikle 65 kilo ama hiç biyerinde en ufak selülit kalmadı

Ben aslında popişi sevıorum herkes begenır cıkıktr ordek kımın popişim ama basen bozuo işi

kızlar meyvelı olanlar cok sekerlı ve kalorisi yüksek sade olanı tercıh edın
eger yıyemezsenız bıraz kuru üzüm atarsınız içine yada kuru kaysı dogrrsınız 1 2 tane güzel olur

sağolun kızlar nedense ben sevinemedim ya
kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum
gecede garip garip rüyalar gördüm kabus desek yeri var
bi tuhafım bugün

tatlım yapma kılo vermişin sevın tadını cıkar olan olmus bıtmıs gıtmıs
ben 700 gr verınce gün boyu mutlu olurum helekı su anda 700 gr versem ohhhhh süperrrrrr olurrrrrrrrrr

zaten bu nefes benı bıtırıyor face de bı grup var ebru şallı nefes alsın gerı vermesın dıyenler dıye

Meyvelılerı ben bı turlu sevemedım ya... Sade olan bıle tatlı gelıo bana... Annem meyvelısını sevıo bı de ıcıne daha da kuru meyve dogruo Eskıden korn flakes yerdım delı gbı bı de seker fılan eklerdım ıcıne yaaa Allahım ııkı burayı buldum da geldım ben... tamam takıntılı oldum.. Sadece kendıme deıl herkese karısıorum bı de bıktı ınsancıklar ama olsun cok guzel boyle beslenmek

sağol canım bende bunu yapım diyodum saglikssiz diyodu kızlar hangi besini yersen 2 hafta 2 ögün zayıflarsın diyolardı simdi inceledim gayet iyi öğlen balık etini ye dimi yanı bende deniycemm

Aynen canım sitesinde herşeyi veriyo zaten reklamındaki gibi değil wuu öyle olsaaa ölürüz kız allah korusunnn

valla çok memnun olurum hugocuk:)) sızlerın evde yuruyus bandı mı var yoksa dısarımı cıkıyorsunuz.

bende yürüyüş bandı var canım ama dışarda yürümeyi tercih ederdim hava güzel ama eşim kıskançlık yapıyo ondan koşu bandı aldı zati
evde yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…