sirenay hangi nesfit yiyosun canımmm
bu arada ebru şallı benım içimi sıktı bıraktım ...canım sirenayı bılmıyorum ama ben kırmızı meyveli olanı yıyorum...ama şöyle bırsey duydum meyvelı ve cıkolatalı olanı pek tavsıye edılmıyormus sade olanını yemek lazıommıs:44:
Ayy ebruda ne güzel karın hareketleri varrrr
Benım kelimelerimle konusuosun resmen... Dün arkadasım sen ıyı değilsin hee bırak boyle olmaz dedı bana... Eskıden cok fazlaydık tabı benmde evvelım 76... Şimdi bu kadar kılo verınce eskıye gore zayıfız... Ama totalde baktıgın zaman fazlalık olan yerler var... Basenlerim babanemden miras kulak gibi duruo yanlardaannemde moralımı bozuo ne kadar zayflarsan zayfla sporda yapsan genetık gtmez onlar dıe yaaa
Bende eskıden takmazdım gyerdım bıkınılerımı smdı bakıorum nası gycem etekle sortla mı gezsem acaba dıorum
bu arada ebru şallı benım içimi sıktı bıraktım ...canım sirenayı bılmıyorum ama ben kırmızı meyveli olanı yıyorum...ama şöyle bırsey duydum meyvelı ve cıkolatalı olanı pek tavsıye edılmıyormus sade olanını yemek lazıommıs:44:
çilekli(kırmızı kaplı) ve karışık meyvalı(turuncu kaplı) tercihim bayılıyorum onlara :)))
Valla yiom ben canım meyveliyi çikulu yemiommm ama meyveli çok hosuma gidioo tadı falan harikaa :) kurumuş hem onlar bişi olucagını sanmıyorum sadesi saman gibi yaaa alışamadım
hep aynı hareketler sıkıldım ben yapıyordum bıraktım şimdi sizin yanınıza geldım:)
Kızlar oğlumu mis gibi yıkadım . şimdi de Türk kahvesi içiyorum gözlerim yarı açık yarı kapalı
bizimde genetik basenlerrr annemi görüyorum bazen bakamıyorumm bileeeallahm diyorum bn böyle olmakk istemiyorummmm yanda iki hava yastıgı arkada bitane öndekileri hiç sölemiyorum zatennn hiç yere düşmücez bizzz benimki dalga geçiyooo sen batmazsın denizde diyee niye diyorumm hava yastıkların var diyooo utanmasa bot olarak kullanıcak benii
sağolun kızlar nedense ben sevinemedim ya
kaçamak yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum
gecede garip garip rüyalar gördüm kabus desek yeri var
bi tuhafım bugün
valla geçen gün baktım videolarına her sabah günaydın pilates severler diyo biraz yapmacık geldiii deniyim dedim bi videosunu denedimmm pek hoşuma gitmedi . ilk basta düzenli nefes alışını yapıo ya orası beni bozuyo sanki hep öyle nefes alcazzhııııı üüüüüffffffff hıııııı üüüüüüfffffffff ayy üf demese olmuyooo . Gerçi şaka bi yana tiyzemm 1 sene boyunca yaptı topla lastikle 65 kilo ama hiç biyerinde en ufak selülit kalmadı
Valla yiom ben canım meyveliyi çikulu yemiommm ama meyveli çok hosuma gidioo tadı falan harikaa :) kurumuş hem onlar bişi olucagını sanmıyorum sadesi saman gibi yaaa alışamadım
sağol canım bende bunu yapım diyodum saglikssiz diyodu kızlar hangi besini yersen 2 hafta 2 ögün zayıflarsın diyolardı simdi inceledim gayet iyi öğlen balık etini ye dimi yanı bende deniycemm
kukii hadiiii meraktan öldüm yaffff atandın demi hadı
haber verde sevınc göbekleri atalım kalorı yakalım
ama güzel hareketler,çok iyi yakıyo,yandığını hissediyosun..hep aynı hareketler sıkıldım ben yapıyordum bıraktım şimdi sizin yanınıza geldım:)
valla çok memnun olurum hugocuk:)) sızlerın evde yuruyus bandı mı var yoksa dısarımı cıkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?