60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 2 ziyaretçi)
nursena07, yolanda, cornella, cimcimesude, ecrinnn, btlbetul, Sineray, Ecus, hugocuk, kalanchoe, iskender83, eylulungulu, pepeti, nilmısra, nugya, neruda, BeyazBulut, loxandra
HAY MAŞALLAAHHHH...

Evet cnm yaa ben şekerli denemedim hiç ama bol sütlü yirimmm oda yasaklandııı katır kutur yiosss sadesi daha iyi cnm onu yi sen

öncelikle geçmiş olsun ve verdiin 700 gr için tebrik ederim

yaa abartı bir kilom yok zaten. bacaklarım ve basenlerim dert bana. işte yürüyüş yapıyorum bölgesel erime için. birde ben ideal kilomum 4,5 üzerindeyim hala. dolayısı ile fazlam var onları vermem lazım öncelikle. o 4,5 kilo nerden gitçek yaa basenler var sadece orası yoksa nereden gider ki ? başka bişi kalmadı orası duruyo çıldıranzi yaaa
ecuş valla aynen kulak gibi duruyorlar. kasık bölgesi böyle içeri dogru girintili ama basenler maşallah kulak kulak. delircem tek kelimeyle yaa ucubet bir durum

ayyy heryerım dıken dıken oldu çooooookkk sevındım darısı tüm bekleyenlerın basına benımde tabii

nasıl şükretsem azdır alalh ımmm
çok sevindim canım...hayırlı uğurlu olsun..faydalı bilgilerini öğrencilerine öğretirsin inşallah hocam...

Günaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş

canım tebrik ederim . devamı da gelsin İnşallah. bende vermişim 100 gr daha ama yazmadım.. benim basen bölgemde zannederim senin gibi yanlarda 2 kütle dışa çıkık ırsi bir durum yapım öyle halamlara çekmişim . benim çıtır çıtır olmam için 36 bedene inmem gerek oda bana yaramaz zati.. yaradılışımızı değiştiremeyeceğimize göre takma gitsin.

tebrik ederim canım inşallh iyi olur senin için tercih ettiğin bi okulmuydu biraz uzakta ben erzurumdaydım

ayyy heryerım dıken dıken oldu çooooookkk sevındım darısı tüm bekleyenlerın basına benımde tabii

çok sevindim canım...hayırlı uğurlu olsun..faydalı bilgilerini öğrencilerine öğretirsin inşallah hocam...

hepinize teşşekür ederim kızlar.çok ama çok mutluyum. bir yada bi buçuk yıl eşimden ayrı aklıcam gidip gelicez ama olsun. ben razıyım gçer Allah ın izniyle:)
darısı tüm işsizlerin başına.
Allah çok büyük. ne dieldiysem verdi rabbimden şükürler olsun.

yok canım haberim,sınavı olabilir.fırsatını bulsa hemen atlar o buraya merak etme

değerli diyet kardeşşim düşündüm senle ilgili bir fikir geldi aklıma bakem beyencenmi. diyorumki sana diyet değilde farkında olmadan zayıflatalım. şimdi kilon fazlaya senin dolayısıyla 70li kilolalara inmen kolay olur sonrası zorlar ama önce hele bi 70 i görek değilmi. şimdi diyorumki yemeklerinin yağını azalt. hergün süt olsun diye kefir iç. sonra hamurişlerini filan esmerunlu az yağlı yap. tatlılarını ise azşeker az pekmezli karışık yap. böyle muhallebi gibi sütlü tatlıları tercih et. light dondurma varya onu yersin. bitter çikolata yersin. çok az kalmadan aralarda meyve yiyerek filan yaparsın. spor demiyelimde hava alma gezme diyelim. havalar güzelya gün aşırı yürüyüşe daha doğrusu gezmeye çıkarsın yavaş yavaş bakına bakına gezersin. bu şekilde 70lere inersin sonrasına bakarız ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…