aman onu yeme bunu yeme napalım cnm alala...ye gitsin:) bende ustune bıraz tarcın döktum daha gec acıktırsın dıye.
Meyvelılerı ben bı turlu sevemedım ya... Sade olan bıle tatlı gelıo bana... Annem meyvelısını sevıo bı de ıcıne daha da kuru meyve dogruoEskıden korn flakes yerdım delı gbı bı de seker fılan eklerdım ıcıne yaaa Allahım ııkı burayı buldum da geldım ben... tamam takıntılı oldum.. Sadece kendıme deıl herkese karısıorum bı de bıktı ınsancıklar ama olsun cok guzel boyle beslenmek
bende yürüyüş bandı var canım ama dışarda yürümeyi tercih ederdim hava güzel ama eşim kıskançlık yapıyo ondan koşu bandı aldı zati
evde yapıyorum ben [/QUOTE
bende eve ıstıyorum bıtane hem bu sayede üşenmıyorsun da kış için de iii peki sende hangı marka var netten arastırdım bıraz ama tonla marka var
zaten bu nefes benı bıtırıyor face de bı grup var ebru şallı nefes alsın gerı vermesın dıyenler dıye
kızlar ögretmen mi yoksa normal memur ataması mı Allahım şu halima bak guya bende kpss ye gırdım ama tık yok bende 76 aldım
selam kızlar bugün hasta gibiyim
yeni kalkıyorum henüz hiçbirşey yapmadım kötü hissediyorum kendimi
bu sabah tartıldım
700 gr vermişim kızlar neyse buda bişeydir inşallah gidecek kilolar
ama dün akşam cozuttum ben
nedenini anlayamadım adet günüm yaklaştı sanırım ondan
tatlıya saldırdım sonrada makarna iğrencim dimi:96:
kontrol edemedim kendimi kaç gündür iyi gidiyordum aslında
yolicann tebrik ederim:92::92::92: gr gr gidiyo canım ser bölgesel yapsana o zaman
ama sunu unutma insana bazen öle gelir ya bence abartıyosun iyisin sen, bende çok olur mesela aynaya bakarım ne iğrenç bi sivilce diye canım sıkarım eşim ya da annem yok bisey ki manyadın mı ne abartıyon derler seninkide o misil o kadar abartcak kadar yok
kızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm
çok sevindim canım...hayırlı uğurlu olsun..faydalı bilgilerini öğrencilerine öğretirsin inşallah hocam...kızlar atandımmmmm :):):)
nasıl şükretsem azdır alalh ımmm
Günaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş
sendemi öğretmensin cornella?ayyy heryerım dıken dıken oldu çooooookkk sevındım darısı tüm bekleyenlerın basına benımde tabii
sendemi öğretmensin cornella?
ayyy heryerım dıken dıken oldu çooooookkk sevındım darısı tüm bekleyenlerın basına benımde tabii
çok sevindim canım...hayırlı uğurlu olsun..faydalı bilgilerini öğrencilerine öğretirsin inşallah hocam...
yok canım haberim,sınavı olabilir.fırsatını bulsa hemen atlar o buraya merak etme
umarım memur olursun hayırlısıyla..evet ama ben normal memurluk ıcın ugrasıyorum ögretmenlık bızde zorrr biyoloji okudum 2 yıldır kös kös oturuyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?