60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrıkler canımmm:92::92::92::92:

unutmadan yolıcımm m m mmm senıde tebrık ederım:92::92::92::92::92:

nil mısra canım oglusuna geçmiş olsun

sağol canım benim..
nilicm sen bu kahveyi hergun içiyosun yoksa o mu zayıflattı seni kaa dikkat ediyorum da yağ yaktırıyo zaten duymustum

evet canım hergün içiyorum galiba. Mesut yar 40 kg vermiş ve hergün Türk kahvesi içmiş.. ben hem sevdiğimden hemde bana iyi geldiğinden içiyorum bekarlıktan gelen bir alışkanlık. anneciğimle hergün sabah kahvesi içerdim bekarken. bir dönem içmedim ama bu aralar yine hergün içiyorum.

aşagıdakı komşu sabahın körunden basladı yemek pişirmeye yaa etli birşey yapıyor ne yapıyorsa artıkın:))

kukicim baktım mebin sayfasına hangi okul canım ne güzel kavuscan öğrencilere öyle komik hikayelerin olcakki

Ben aslında popişi sevıorum herkes begenır cıkıktr ordek kımın popişim ama basen bozuo işi

bende totişten memnunum.
zaten biraz daha erirse kociş beni ya boşicek yada furucek heee

Son düzenleyen: Moderatör:
gny kızlar paltesimi yaptım yarım litre suyumla 2kayısımıda yedim sıra kahvaltıda hepinize afiyet olsun

Selamın ALeyküm.....

Herkeşlere afiyet olsun.

Kısslar Yolanda ve BeyazBulut tebrükler anacım darısı başcağızımıza :92::92::92::92:

Nilmısra oğluşuna geçmiş olsun niye öyle oldu ki acaba... Bir daha hiç olmasın inşallah Allah a emanet...

Canlarum ben 500 gr almışım... Banada merdane sallayın... Geçen hafta 65 i sabitlediydim hesapta 64 ü bilem görmüştüm oysa ki. Sınav mınav derkene sporuda rejimide salladım ve göbüşüm gene pörtledi. Dün tartıda 65.8 idım bu gün 65.5 idııım bunlar tok karnınaki halim. Umutsuzluğa kapılıp sporu bırakacadım nerdeyse... Sonra dün Ebru Şallı ablaylan plates yaptım. Şu bacakları yadan yukarı kaldırma hareketini hiç beceremedim yaa.... Altta kalan kalçam ezildi acıdı dedim kalça çıkığı olcam seksüü olem deken... Ama her şeye rağmen cd nin sonuna kadar geldiğim için kendimlen gurur duydum

Sabah 20 mekiğimi çektim....

7:00 Sabah;
Maydanozlu limonlu sıcak su
1 haşlanmış yumurta (azcığınıda kuşlara verdim zati)
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir

Saat 9 gibi kayısılı form çayı

10:30 Ara;
1 muz
küçük kayısılı meyve suyu

İşte büüle....

teşekkür ederim cnaım. bende seni tebrik ederim. ya bende yazmıcaktım ama farkediyor dikkatli arkadaşlar ondan yazdım. canım benim hedefim 36 ya kadar düşmek. çocuksuz bir kadın olarak bunu yapmalıyım ki ileride kamyon lastiklerim olmasın yanlarda

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle teşekkürler betül.
tok karna aldığın kiloyu baz alma. azıcık dişini sık kilo verirsin. burası KK 60-69 lar burda şişman kalmak yoookkk

canım benim çok sevindim çok tebrik ederim.süpermiş..:92::92:

tebrik ederim canım inşallh iyi olur senin için tercih ettiğin bi okulmuydu biraz uzakta ben erzurumdaydım

kalanchoe canım benım tebrık ederımmmm

Ayyy ne güzell Hayırlıı olsunnn

kukicim sevindim canım hayırlısı olur inşallah

canım tebrık edrım hayırlı olsun
öğretmen camıamıza hoşgeldin
üzümlüde gerçekten guzel yer

kukicim baktım mebin sayfasına hangi okul canım ne güzel kavuscan öğrencilere öyle komik hikayelerin olcakki

hepinize teşekkrler kızlar.
allah razı olsun.
gerçekten çok mutluyum.
pepeticim 21.tercihim di.abim eski,den orda çalışıodu.geçen yıl doğu görevini tamam layıp konyaya geldi.
fatih iöo. merkeze 10-15-20 dk bi yer. abim okul müdürünü öğretmenleri hepsini tanıyo.isteyerek yamıştım tanıdıklar olduğu için.
birde abim ilçe mem de çalıştı orda formatör olarak.ordaki personelide iyi bilir.o yüzden yazmıştım zaten.ben çok mutluyum:) darısı diğer işszi olanların başına.
26.tercihimden daha kötü bi yerde gelebilirdi şükürler olsun.lojmanı var dedi abim ister orda kalırsın ister merkezden belediye otobüsüyle gidiş geliş yaparsın dedi. bakalım bakıcaz artık :)

buna katılıyorum işteeeee o basen bendede var hacı yatmaz gibiyim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…