tebrıkler canımmm:92::92::92::92:
unutmadan yolıcımm m m mmm senıde tebrık ederım:92::92::92::92::92:
nil mısra canım oglusuna geçmiş olsun
nilicm sen bu kahveyi hergun içiyosun yoksa o mu zayıflattı seni kaa dikkat ediyorum da yağ yaktırıyo zaten duymustum
kızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm
Ben aslında popişi sevıorum herkes begenır cıkıktr ordek kımın popişim ama basen bozuo işi
zaten bu nefes benı bıtırıyor face de bı grup var ebru şallı nefes alsın gerı vermesın dıyenler dıye
canım tebrik ederim . devamı da gelsin İnşallah. bende vermişim 100 gr daha ama yazmadım.. benim basen bölgemde zannederim senin gibi yanlarda 2 kütle dışa çıkıkırsi bir durum yapım öyle halamlara çekmişim . benim çıtır çıtır olmam için 36 bedene inmem gerek oda bana yaramaz zati.. yaradılışımızı değiştiremeyeceğimize göre takma gitsin.
Selamın ALeyküm.....
Herkeşlere afiyet olsun.
Kısslar Yolanda ve BeyazBulut tebrükler anacım darısı başcağızımıza:92::92::92::92:
Nilmısra oğluşuna geçmiş olsun niye öyle oldu ki acaba... Bir daha hiç olmasın inşallah Allah a emanet...
Canlarum ben 500 gr almışım... Banada merdane sallayın... Geçen hafta 65 i sabitlediydim hesapta 64 ü bilem görmüştüm oysa ki. Sınav mınav derkene sporuda rejimide salladım ve göbüşüm gene pörtledi. Dün tartıda 65.8 idım bu gün 65.5 idııım bunlar tok karnınaki halim. Umutsuzluğa kapılıp sporu bırakacadım nerdeyse... Sonra dün Ebru Şallı ablaylan plates yaptım. Şu bacakları yadan yukarı kaldırma hareketini hiç beceremedim yaa.... Altta kalan kalçam ezildi acıdı dedim kalça çıkığı olcam seksüü olem deken... Ama her şeye rağmen cd nin sonuna kadar geldiğim için kendimlen gurur duydum
Sabah 20 mekiğimi çektim....
7:00 Sabah;
Maydanozlu limonlu sıcak su
1 haşlanmış yumurta (azcığınıda kuşlara verdim zati)
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
Saat 9 gibi kayısılı form çayı
10:30 Ara;
1 muz
küçük kayısılı meyve suyu
İşte büüle....
canım benim çok sevindim çok tebrik ederim.süpermiş..:92::92:
tebrik ederim canım inşallh iyi olur senin için tercih ettiğin bi okulmuydu biraz uzakta ben erzurumdaydım
kalanchoe canım benım tebrık ederımmmm
Ayyy ne güzell Hayırlıı olsunnn
kukicim sevindim canım hayırlısı olur inşallah
canım tebrık edrım hayırlı olsun
öğretmen camıamıza hoşgeldin
üzümlüde gerçekten guzel yer
kukicim baktım mebin sayfasına hangi okul canım ne güzel kavuscan öğrencilere öyle komik hikayelerin olcakki
teşekkür ederim cnaım. bende seni tebrik ederim. ya bende yazmıcaktım ama farkediyor dikkatli arkadaşlar ondan yazdım. canım benim hedefim 36 ya kadar düşmek. çocuksuz bir kadın olarak bunu yapmalıyım ki ileride kamyon lastiklerim olmasın yanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?