60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya burası yerı degıl ama napım dertleşecek kımseyı bulamadım...hamilemıyımd ıye korkuyorum ben adet gunum henuz gelmedı ama bugunlerde olmam lazım hiç adet belırtım de yok...illa ki hamilelik belirtısı olur mu bilen var mı?

nabersiniz kızlarrrrrrr
kaffaltımı yazimmm,azcık geç kaldım emme
2 dlm çok tahıllı eppek
4 biber
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
12 kiraz
1 hurma yidimmm

canım benim içinde kalmasın tabiki dertleşebilirsin kan testi yap çıkar varsa zaten.yoksada havalardandır.

• sabah200ml su
  • 1 köy yumurtası
  • 2 salatalık
  • biraz tere
  • 2 ceviz
  • 1 zeytin
  • beyaz ekmek 2 dilim
  • acık çay

şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm

beyaz ekmek yeme artık yawwwww,tahıllı,denge,kepekli,çavdar falan allll hemen acıkırsınnn beyaz ekemk yiyinceeee

Ama incecikkkkk ve selülitsizzzz ben öle kot giydiğimde üstlerde ayyy .ğrenç oluyooooooo hiç giyemedim öle dar paça hele altınaa topukluu hiççç giyemedimmmm iğrençççç oliyyyy yaaaaaaa uffffffff

ben dar paça gıyorum ama topuklu bende gıyemedım daha eşimle aramızda boy sorunu olur dıye gıydırmıyor bana babetlere talim edıyoırum

arkadaşlar hiç hoş değil ya neresini beğendiniz ben size bir öneride bulunayımmı mavi jeans in sally power modeli inanın mükkemmel herkese tavsiye ederim

hiç değilse o gızzz kısa şortttt giyebiliyyyyy pikini giyebiliyyyyyy elbise giyebiliyyyyy hattaaa dar paça kot giyebiliyyyyy ama bizzzz biz sanki salvar giyiyizzzz

evet bak bende hıc bıkını gıyemedım anacım bu mide göbekle bıkınıyı nasıl gıyerım ben bır elimde de çevreye verdıgım rahatsızlıktan öturu özur dılerım tabelasıyla gezmem lazım

ben dar paça gıyorum ama topuklu bende gıyemedım daha eşimle aramızda boy sorunu olur dıye gıydırmıyor bana babetlere talim edıyoırum

Valla bende giyiyorum dar paça ama korknç gözüküyo üstte iki top benden önce gidiyooo kaldırımda geçemicekler diye korkuyorum yanımdaaannnnn yolu kaplıyorumm çünkümmmmm yanları kesip atasım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…