Allah'ım sen bana böyle bacaklar ve böyle pantolonlar giymeyi nasip ettttt yarabbimmmmm. Aminnnnn
Allah'ım sen bana böyle bacaklar ve böyle pantolonlar giymeyi nasip ettttt yarabbimmmmm. Aminnnnn
korkunç görünüyoooooçırpı bacaklı bişiyyy
canım benim içinde kalmasın tabiki dertleşebilirsin kan testi yap çıkar varsa zaten.yoksada havalardandır.kızlar ya burası yerı degıl ama napım dertleşecek kımseyı bulamadım...hamilemıyımd ıye korkuyorum ben adet gunum henuz gelmedı ama bugunlerde olmam lazım hiç adet belırtım de yok...illa ki hamilelik belirtısı olur mu bilen var mı?
canım benim içinde kalmasın tabiki dertleşebilirsin kan testi yap çıkar varsa zaten.yoksada havalardandır.
anammmmmmmmmmmmmm kukimmmm atanmışşş yuppiiiii
Napıcaz simdi pekıBen işten 6 da çıkıorum... 8den sonra mı yurıcem?
yoksa sirenay gibi 5.30 - 6.00da mı kalksam? uff yaaaaaa
korkunç görünüyoooooçırpı bacaklı bişiyyy
bende 6da evde olıuyorum,dün 8.30 yaptım sporumuuu
- sabah200ml su
- 1 köy yumurtası
- 2 salatalık
- biraz tere
- 2 ceviz
- 1 zeytin
- beyaz ekmek 2 dilim
- acık çay
şimdidi naneli fundalı yeşil çay içicemmmm
evet aslında fazla sexy degıl
Ama incecikkkkk ve selülitsizzzz ben öle kot giydiğimde üstlerde ayyy .ğrenç oluyooooooo hiç giyemedim öle dar paçahele altınaa topukluu hiççç giyemedimmmm iğrençççç oliyyyy yaaaaaaa uffffffff
8.30 da yürüyüş mü peki yapıyorsun
bende 6da evde olıuyorum,dün 8.30 yaptım sporumuuu
hiç değilse o gızzz kısa şortttt giyebiliyyyyy pikini giyebiliyyyyyy elbise giyebiliyyyyy hattaaa dar paça kot giyebiliyyyyy ama bizzzz biz sanki salvar giyiyizzzz
ben dar paça gıyorum ama topuklu bende gıyemedım daha eşimle aramızda boy sorunu olur dıye gıydırmıyor bana babetlere talim edıyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?