60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerdesin be guzelim osledim seniii

Ama incecikkkkk ve selülitsizzzz ben öle kot giydiğimde üstlerde ayyy .ğrenç oluyooooooo hiç giyemedim öle dar paça hele altınaa topukluu hiççç giyemedimmmm iğrençççç oliyyyy yaaaaaaa uffffffff

nerden anladın selülitsiz olduğunu
hiç sportiff durmuyo valla,öyle olmak istemiyorummm

ara öğün yaptım ; 3kuru kayısı... Kavanozda son bi tane kaldı namıssız beni de ye die bakıo bilemedim napym :44: bugün hiç su içmedim ya hiç hem de... Şimdi susadım meyve yıyınce
Hemen gidip içiyim bariiii

ohh bugun ev işi yok yemek derdım yok akşama kadar yatacam ama yarın kociişş işe göturmek ıcın yemek ıster patlıcan tavası yapayım barii ona.

vallahi tebrık ederım senı benım hıc halım olmuo yaaa

yawww ecüşş bak senle daha öncede konuştuk ben bide evliyim çoucğum var bir şekilde zaman buluyorum,hafta içi olmazsa haftasonu mutlaka yürümeye çalışıyorum(hastalığım veya yapmam gerekn önemli işlerim yoksa)
ilk 20 dk zor geçiyo işten yorgun geldiğimiz için ama vücut ıısnmaya başlayınca acayip iyi hissediyorsun kendini,bide arkasından ılık duşşşşşşş,süper bişeyyyybağımlılık gibi aslında sen bir başla gerisi gelir.
bak spor yapmadan vücut şekillenmiyor,ne kadar kilo veririsen verr,istediğin gibi olmuyorsun

nerden anladın selülitsiz olduğunu
hiç sportiff durmuyo valla,öyle olmak istemiyorummm

Ben öle olmak istiyoyumm tebi birascık totiş olsun tahta gibi olmasınnn ama ince narinn zayıf bir insannnn ah ahhh bende öle olim noluyyyyy ama azimliyim öle olmasamdaaaaaaaaa şuanki halimden bin kat daha iyi olucagım kesin

Bak katılıyorum buna kilo verince vucut pööörsiyooooo sarkıyooo sporla verirsen hem sıkı olursun hemde zayıflaman daha çabuk olur. Yoksa çok zahmet çekersinnnn

kesınlıkle haklısın ya sabah erkenden kalkıp yapacagız yada hava kararmaya baslarken artık cıkacagız...

yemekk yiyeli 3 saat olmusss arada yaptımmm halbukimm eriklerii hüpletttiimmmmm amaa aksamdann berii bişii yememişş gibiyimmmm... psikolojim bozuldu galibaaa..bebegin 3 ayy benim ekstra yememe ihtiyacı yokmuss halbukiii kendimii yemekk zorundaa gibii hissediyorumm daaaa karnımm acıkmıss gibi mi gelio acabaaa??? beimm hiçç midemm kazınmazkiii:26: famirrrrrrr bu aradaa gecmişşteee görüdmm 2 haftanınn her anınıı yasadıkk dimişsinnnn durr bu iyi günlerinn bebegimm sagg salimm doganaa kadarrr dahaaa cokkk cekenn benii sennnnn

kesınlıkle haklısın ya sabah erkenden kalkıp yapacagız yada hava kararmaya baslarken artık cıkacagız...

benim yürüme bandım var tabiii:26:dışarda her vakit yürümek kolay değill,bandım olmasa bende akşam çıkamazdım,bu nedenle aldım zaten yürüme bandını daa,ama haftasonu sabah erkenden çıkılabilir

beyaz ekmek yeme artık yawwwww,tahıllı,denge,kepekli,çavdar falan allll hemen acıkırsınnn beyaz ekemk yiyinceeee

famirtom özur canım cımmmmm kızmaa emmee tahıllı ekmeklrümm, çavdarlılarım, tam buğday ekmeklerümm bittiydiii, afettünmüüü kız siz hangi otele gidiyodunuz sidede yav cevap mı vermiycen özelde sordumduu gelmem merak etme kaaa bizde sidede bi yer ayarlıyozda ondan didim yanee

iyi dilkelerimi görmemeişin amageçmişe yarım bakmışınnn
ben seni görmek istiyommm zatiii,bebişinin her anını yaşamak istiyomm,tekmeleyişini duymak istiyommmmmm,kalp atışını dinlemek istiyommmmm

Ya ben genelde evde olmuorum her aksam dısardayım, üşengeç bi insanım dicem ama her aksam gezmedeyım... H.sonu desen o zaman da gezenti moddayım... Evde yapmak hiç içimden gelmio hele... Spor salonuna gıdıodum ııdı aslında... Ama smdı ona para ayıramıorum iş yerımde durumlar pek ıı deıl maaş bu ay alcam mı belli deil Neyse baslıcaz bı yerden...

niye kızayım yahuu bi kızmadır gidiyon heee,bak şimdi çok piss kızıcam o olacak heeeee
adını bilmiyorum valla,eşime sormam lazımmm,beni sadece açık büfesii ilgilendirdüğü içinn adını bilenem sormadımmmm:86:

Son düzenleme:
iyi dilkelerimi görmemeişin amageçmişe yarım bakmışınnn
ben seni görmek istiyommm zatiii,bebişinin her anını yaşamak istiyomm,tekmeleyişini duymak istiyommmmmm,kalp atışını dinlemek istiyommmmm

herseyii okudummm bikeremmmmmm orasıı hosuma gitti ondannn dinletcemm ben sanaa kalpp atısınnııı 3g lee.. ultrasondann canlıı baglantıı yapcamm sanaa bebbbemmm bebişii bi göreimdee cuma günüü sagsalimmmmsonasınıı düsünemiommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…