- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
nerdesin be guzelim osledim seniiiselam kizlar..nasilsiniz....son günlerim cok yogun gecti..bakamadim buraya...dr.da ilk randevumu iptal etmek zorunda kalmistim o yüzden hemen yazamadim..5 gün önce gittim dr.ra...testler yapildi..coook sükür bende atlattim sekeri...dr.hic bir sorun yok dedi..cok mutlu oldum...
hugocuk nasilsin canim...ben artik bitter cikolta bile yiyemiyorum..cikolatadan tamamen tiksindim..bu diyet sayesinde cikolataciklarimdanda oldum..saka saka..böylesi daha iyi...
arkadaşlar hiç hoş değil ya neresini beğendiniz ben size bir öneride bulunayımmı mavi jeans in sally power modeli inanın mükkemmel herkese tavsiye ederim
Ama incecikkkkk ve selülitsizzzz ben öle kot giydiğimde üstlerde ayyy .ğrenç oluyooooooo hiç giyemedim öle dar paçahele altınaa topukluu hiççç giyemedimmmm iğrençççç oliyyyy yaaaaaaa uffffffff
vallahi tebrık ederım senı benım hıc halım olmuo yaaa
nerden anladın selülitsiz olduğunu
hiç sportiff durmuyo valla,öyle olmak istemiyorummm
kota bakmıyoruz şekerim bacaklara bakıyoruzzz
yawww ecüşş bak senle daha öncede konuştuk ben bide evliyim çoucğum var bir şekilde zaman buluyorum,hafta içi olmazsa haftasonu mutlaka yürümeye çalışıyorum(hastalığım veya yapmam gerekn önemli işlerim yoksa)
ilk 20 dk zor geçiyo işten yorgun geldiğimiz için ama vücut ıısnmaya başlayınca acayip iyi hissediyorsun kendini,bide arkasından ılık duşşşşşşş,süper bişeyyyybağımlılık gibi aslında sen bir başla gerisi gelir.
bak spor yapmadan vücut şekillenmiyor,ne kadar kilo veririsen verr,istediğin gibi olmuyorsun
yawww ecüşş bak senle daha öncede konuştuk ben bide evliyim çoucğum var bir şekilde zaman buluyorum,hafta içi olmazsa haftasonu mutlaka yürümeye çalışıyorum(hastalığım veya yapmam gerekn önemli işlerim yoksa)
ilk 20 dk zor geçiyo işten yorgun geldiğimiz için ama vücut ıısnmaya başlayınca acayip iyi hissediyorsun kendini,bide arkasından ılık duşşşşşşş,süper bişeyyyybağımlılık gibi aslında sen bir başla gerisi gelir.
bak spor yapmadan vücut şekillenmiyor,ne kadar kilo veririsen verr,istediğin gibi olmuyorsun
Ben Sally power ı manken adı sanmıştım
kesınlıkle haklısın ya sabah erkenden kalkıp yapacagız yada hava kararmaya baslarken artık cıkacagız...
beyaz ekmek yeme artık yawwwww,tahıllı,denge,kepekli,çavdar falan allll hemen acıkırsınnn beyaz ekemk yiyinceeee
yemekk yiyeli 3 saat olmusss arada yaptımmm halbukimm eriklerii hüpletttiimmmmmamaa aksamdann berii bişii yememişş gibiyimmmm... psikolojim bozuldu galibaaa..bebegin 3 ayy benim ekstra yememe ihtiyacı yokmuss halbukiii kendimii yemekk zorundaa gibii hissediyorumm daaaa karnımm acıkmıss gibi mi gelio acabaaa??? beimm hiçç midemm kazınmazkiii:26: famirrrrrrr bu aradaa gecmişşteee görüdmm 2 haftanınn her anınıı yasadıkk dimişsinnnn durr bu iyi günlerinn bebegimm sagg salimm doganaa kadarrr dahaaa cokkk cekenn benii sennnnn
famirtom özur canım cımmmmm kızmaa emmee tahıllı ekmeklrümm, çavdarlılarım, tam buğday ekmeklerümm bittiydiii, afettünmüüü kız siz hangi otele gidiyodunuz sidede yav cevap mı vermiycen özelde sordumduu gelmem merak etme kaaa bizde sidede bi yer ayarlıyozda ondan didim yanee
iyi dilkelerimi görmemeişin ama geçmişe yarım bakmışınnn
ben seni görmek istiyommm zatiii,bebişinin her anını yaşamak istiyomm,tekmeleyişini duymak istiyommmmmm,kalp atışını dinlemek istiyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?