benim yürüme bandım var tabiii:26:dışarda her vakit yürümek kolay değill,bandım olmasa bende akşam çıkamazdım,bu nedenle aldım zaten yürüme bandını daa,ama haftasonu sabah erkenden çıkılabilir
cnm hangı marka ya bende almak ıstıyorum hugocugada sordum ama sanırım görmedı sorumu?
çok guzel ama maalesef benım ıcın bıraz pahalı bende çalıssaydım alabılırdım ama kocacıma bu kadar masraf yaptıramam şuan
nabersiniz kızlarrrrrrr
kaffaltımı yazimmm,azcık geç kaldım emme
2 dlm çok tahıllı eppek
4 biber
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
12 kiraz
1 hurma yidimmm
evetdün sadece farklı olarak 10 dk plates(il günümdü ancak dayanabildim )sonrasında 30 dk yürüdüm
ama normalde 45-50 dk arasında yürüyorum
çok guzel ama maalesef benım ıcın bıraz pahalı bende çalıssaydım alabılırdım ama kocacıma bu kadar masraf yaptıramam şuan
niye kızayım yahuu bi kızmadır gidiyon heee,bak şimdi çok piss kızıcam o olacak heeeee
adını bilmiyorum valla,eşime sormam lazımmm,beni sadece açık büfesii ilgilendirdüğü içinn adını bilenem sormadımmmm:86:
fambık fambık fambıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkben açıktım emme işlerim vardı bakamadıydım kıyzzzz
yazdın belkinem emme okuyamadım daha sınavınmı vardıydı senin bacummmm
hep seni sordum hep her dk seni sayıkladım durudum burda
teşekkür ederim cnaım. bende seni tebrik ederim. ya bende yazmıcaktım ama farkediyor dikkatli arkadaşlar ondan yazdım. canım benim hedefim 36 ya kadar düşmek. çocuksuz bir kadın olarak bunu yapmalıyım ki ileride kamyon lastiklerim olmasın yanlarda
he dorğu açık büfesi ilgilendiriyo biz zayıfız çünkükiloda almıyoz form korumak için koşu bandına biniyiyiiiiiiz
36 mıpehhh çok zayıf olmakta iyi değil yaneeeee tabi sen bilirsin canımcım ama yıpratma kendini bu kadar ya.. 38 beden ol fıstık gibi olursun bence. boyda var. açıkçası ben fazla fazla zayıflayıp aylaaaaaarrrrrcccaaa herşeyden uzak kalıp sonrasında kendimi koyuvermekten korkuyorum. şu an 38 bedenim 1-2 kilocuk daha gitsin tamamdır işim.
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınlar şimdi kahvaltımı edicem iş yerine getiriyorum bazen ediyimde döncem size.balım günaydın fambık yok daha aa nidenki gelir heralde kahvaltımı yapmaya gidiyorum görüşürük
fambınn sınavımı var acaba yine:26:
gızzzz fambık sen bana niye cevap yazmıyon haniyeeeeee
ahanda ispatı senin için üşenmedim araştırdım yılmadım yıkılmadımbuldum yazdıklarımı
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkezlere afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?