60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hangı marka ya bende almak ıstıyorum hugocugada sordum ama sanırım görmedı sorumu?

fambık fambık fambıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben açıktım emme işlerim vardı bakamadıydım kıyzzzz
yazdın belkinem emme okuyamadım daha sınavınmı vardıydı senin bacummmm
hep seni sordum hep her dk seni sayıkladım durudum burda

he dorğu açık büfesi ilgilendiriyo biz zayıfız çünkü kiloda almıyoz form korumak için koşu bandına biniyiyiiiiiiz

sağol canımmmm,geçmişee acuk baktım ama görmediydimm öle bişeyyyyy:44:
neyse bakalım,bugün son sınavıma girdim ,bitti çok şükürrr
akşam ziporumuda yaptım gıyzzz,sende yapmışın tepriklerrrr
10 dk pilates yaptımmm ama acayipp zorrrrr ,nası becercem ben bu işi bilmiyorummmmsonrasında 30 dk yürüdüm iyi geldiiii

36 mı pehhh çok zayıf olmakta iyi değil yaneeeee tabi sen bilirsin canımcım ama yıpratma kendini bu kadar ya.. 38 beden ol fıstık gibi olursun bence. boyda var. açıkçası ben fazla fazla zayıflayıp aylaaaaaarrrrrcccaaa herşeyden uzak kalıp sonrasında kendimi koyuvermekten korkuyorum. şu an 38 bedenim 1-2 kilocuk daha gitsin tamamdır işim.

he dorğu açık büfesi ilgilendiriyo biz zayıfız çünkü kiloda almıyoz form korumak için koşu bandına biniyiyiiiiiiz

öle valla,inşallahh kilo alamdan geri gelirimmmmmmmmmpastaşlar,tatlular:26:tatilde de yirim yaniiiii,yemem lazımmmmm:86:

Kızlar oğlumu uyuttum duşa girdim yemeğimi yedim.

5 kaşık kıymalı türlü
4-5 kaşık kadar ciğer sote
1 bardak ayran
1 dilimcik tam buğday ekmeği

üstüne de çay içeyim bari.

kızlar ben sevncimden ne yaptğımı bilmiorum.
bugün yeme içme yok bende akşama yemek yapıcam şimdi dünden kalan işlerim var çekmeceleri düzenliorum. ütü yapıcam işte öle.
ev hanımlığı moduna son 3 ay devam :)

kilo verenleri tebrk ediorum ayrıcaaa..... sallıorum sizler için....:92::92::92::92::92::92:
bideee ecrin ve cimcime bebişlerinz hayrlı olsun demiştim dün görmediniz heralde
Allah analı babalı büytsn darısı başıma artık

bide az önce elma acıktırır tok tutuar gibi bi muhabbet geçmişti .geçen bi dr.dan duydum herkes için genel geçer bir yiyecek yokmuş yani genel olarak elma sizi tok tutar işte salatalık acıktırır diyemezmişiz elma beni tok tutar bir diğerini acıktırırmış yani kişilere göre değişirmiş yiyecekler bu da bir bilgi sizleree

sen 52 kilolaya nası 38sin yawwwwwben bile 38 giyiyiorummmmm,ama fıstık kimin falan da değilimm,elma gibiyimm:86:benmde 36 olamam lazımmmmm,gerçi üstümün 36 olması lazımmmmm altım 38 kalsada olur

fambınn sınavımı var acaba yine:26:

ahanda ispatı senin için üşenmedim araştırdım yılmadım yıkılmadım buldum yazdıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…