kızlar ben sevncimden ne yaptğımı bilmiorum.
bugün yeme içme yok bende akşama yemek yapıcam şimdi dünden kalan işlerim var çekmeceleri düzenliorum. ütü yapıcam işte öle.
ev hanımlığı moduna son 3 ay devam :)
kilo verenleri tebrk ediorum ayrıcaaa..... sallıorum sizler için....:92::92::92::92::92::92:
bideee ecrin ve cimcime bebişlerinz hayrlı olsun demiştim dün görmediniz heralde
Allah analı babalı büytsn darısı başıma artık
bide az önce elma acıktırır tok tutuar gibi bi muhabbet geçmişti .geçen bi dr.dan duydum herkes için genel geçer bir yiyecek yokmuş yani genel olarak elma sizi tok tutar işte salatalık acıktırır diyemezmişiz elma beni tok tutar bir diğerini acıktırırmış yani kişilere göre değişirmiş yiyecekler bu da bir bilgi sizleree
yok kısss fambıkkk çok zevkli kolay gelio bana.sağol canımmmm,geçmişee acuk baktım ama görmediydimm öle bişeyyyyy:44:
neyse bakalım,bugün son sınavıma girdim ,bitti çok şükürrr
akşam ziporumuda yaptım gıyzzz,sende yapmışın tepriklerrrr
10 dk pilates yaptımmm ama acayipp zorrrrr ,nası becercem ben bu işi bilmiyorummmmsonrasında 30 dk yürüdüm iyi geldiiii
hakkaten yaw. boyun kısa oluncamı :44:acaba ben 56-57 yim şu ara bende 38 giyiorum hatta bazen36 oluo eğer bol kesimse :44:sen 52 kilolaya nası 38sin yawwwwwben bile 38 giyiyiorummmmm,ama fıstık kimin falan da değilimm,elma gibiyimm:86:benmde 36 olamam lazımmmmm,gerçi üstümün 36 olması lazımmmmm altım 38 kalsada olur
cokk saoll cnmm benimmm dünn evde yoktunn ondann olabilerrrrrrsenn atandınmıı yoksamm bende onu kacırdımmmmm
yok kısss fambıkkk çok zevkli kolay gelio bana.sende alışırsın zmanla. çok güzel çok zinde hissedio insan kendini bende bu aralar ara verdim ama yapıcam yine. ben çok seviorum yaptıkça sende bağlanırsın valla. hemde vücudu gerçekten süper topluo hiç sarkma markma olmuo
hakkaten yaw. boyun kısa oluncamı :44:acaba ben 56-57 yim şu ara bende 38 giyiorum hatta bazen36 oluo eğer bol kesimse :44:
evt cnm atandım bugün belli oldu daha bi kaç saat önce öğrendim. erzincan a atandım.
kızlar ben sevncimden ne yaptğımı bilmiorum.
bugün yeme içme yok bende akşama yemek yapıcam şimdi dünden kalan işlerim var çekmeceleri düzenliorum. ütü yapıcam işte öle.
ev hanımlığı moduna son 3 ay devam :)
kilo verenleri tebrk ediorum ayrıcaaa..... sallıorum sizler için....:92::92::92::92::92::92:
bideee ecrin ve cimcime bebişlerinz hayrlı olsun demiştim dün görmediniz heralde
Allah analı babalı büytsn darısı başıma artık
bide az önce elma acıktırır tok tutuar gibi bi muhabbet geçmişti .geçen bi dr.dan duydum herkes için genel geçer bir yiyecek yokmuş yani genel olarak elma sizi tok tutar işte salatalık acıktırır diyemezmişiz elma beni tok tutar bir diğerini acıktırırmış yani kişilere göre değişirmiş yiyecekler bu da bir bilgi sizleree
yok kısss fambıkkk çok zevkli kolay gelio bana.sende alışırsın zmanla. çok güzel çok zinde hissedio insan kendini bende bu aralar ara verdim ama yapıcam yine. ben çok seviorum yaptıkça sende bağlanırsın valla. hemde vücudu gerçekten süper topluo hiç sarkma markma olmuo
hakkaten yaw. boyun kısa oluncamı :44:acaba ben 56-57 yim şu ara bende 38 giyiorum hatta bazen36 oluo eğer bol kesimse :44:
fambikom yemeciğin az deilmi kabak zaaten posalı çoğunluğu su.şöle 5-6 kaşık sossuz kısımlarından yiyeydin:44:azalttınmı sen yediklerini yada değişiklikmi yaptın bilmiorum ama?3 yk sebzeli bugur pilavı(içinde kabak,patlıcan,domates ve biber vardı)
3 yk başamel sosou kabak(hügomun tarifi)
230 ml ayrannn
çok doydummm şükürrr,iş yerinin yağlı yemekelrinden kurtuldum pek mutluyummmm
alışırsın cnm bak obligs hareketi var acaip ,inceltio beli sağdan soldan fışkıranları.simit mimit ne varsa topluo valla .mekik gibi olan hareket var ya o. dizleride birer birer kendine doğru çekiosun işte o onu çok yap dinlen bidaha yap dinlen yap o çok faydalı bak benm belim 76 ydı 67 oldukukimmmm bendeki video karın harekeylerinin olduğu video ortasında kesiliveriyo bide yaklaşık 10-15 dklık bişeyyy,ilk zmanlar onunla başlayayım alışıırm hem böylece diyorummm,zaten benim sorun göbekteee,onu halletsemm 55 olmasam da olurr,yeter ki sağdan soldan fışkırmasınnn
doğru düzgün yapamadığım halde benimde pek hoşuma gitti hakketen rahatlatıyo insanııııı
3 yk sebzeli bugur pilavı(içinde kabak,patlıcan,domates ve biber vardı)
3 yk başamel sosou kabak(hügomun tarifi)
230 ml ayrannn
çok doydummm şükürrr,iş yerinin yağlı yemekelrinden kurtuldum pek mutluyummmm
Kızlar oğlumu uyuttum duşa girdim yemeğimi yedim.
5 kaşık kıymalı türlü
4-5 kaşık kadar ciğer sote
1 bardak ayran
1 dilimcik tam buğday ekmeği
üstüne de çay içeyim bari.
cılbırr yiyorumm suann... 2 yumurtaa karabiberr pul biberr vee yooort3 etimekk...
ben geldimmmçok yoruldum işlerim varda 1 saat yürüdüm sporuda bugünlük yaptık böylece
nasıl acıkmışım yaf eve geldim ton balığının yağını süzdüm 1 dilim light ekmekle yedim hemencik
kızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?