60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cokk saoll cnmm benimmm dünn evde yoktunn ondann olabilerrrrrr senn atandınmıı yoksamm bende onu kacırdımmmmm

Akşamları yapılan spor, kadında aşırı kortizon salgılanmasına ve östrojenin azalmasına neden oluyor. Cilt yapısı incelip kaslar zayıflıyor
Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Estetik Rekonstrüktif ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ümran İleri, genç kalmak ve güzelliğini korumak isteyen kadınlar için servet harcamadan yapabilecekleri anti-aging yöntemlerini anlattı...

STRES HORMONLARININ SALGILANMASI ARTAR
Egzersizi sabah yapmakla akşam yapmak arasında çok büyük farklar var. Özellikle kadınlar için akşam sporunu önermiyorum.
Sabah erken saatlerde kortizon miktarımız çok yüksek düzeydedir. Vücut yeni bir güne hazırdır ve bu saatlerde yapılan fiziki egzersizde hormonal yapıda bir değişim yaşanmaz.
Akşam saatlerinde ise kortizon düzeyiniz minimum düzeydedir ve günün sonunda zaten yorgun olan vücudu ağır bir egzersiz programına sokarsanız; vücut bunu stres gibi algılıyor ve stres hormonlarını artırıyor. Kortizonun yükselmesi ise birçok sistemi etkiliyor; kan şekeri ve tansiyon yükseliyor, hormonların salgı düzeni bozuluyor.

SABAHLARI İP ATLAMAK TÜM KASLARI ÇALIŞTIRIR
Kadınlık ve erkeklik hormonlarının temel yapısı steroittir ve bunlar derialtı yağ dokusunda parçalanarak östrojene dönüşür.
Kortizon deri altı yağ dokusunu azaltır ve dolayısıyla yeteri kadar östrojen üretilemez. Sonuç olarak cilt incelir, parlaklığını ve gerginliğini kaybeder ve kolay kırışır.
İnsanın vücudunun neye ihtiyaç duyduğu bellidir. Bu doğrultuda sabah uyandığınız zaman 10 dakika spor yapmak bile yeterli olacaktır. Her sabah 10 dakikalık kültür fizik hareketleri ardından ip atlama; yüz kasları dahil vücudumuzdaki büyük küçük tüm kasları çalıştırır ve kalbimizin ve akciğerlerimizin kapasitesini arttır.

HIZLI HAYAT YÜZÜNDEN 25'İNDE ESTETİK OLAN VAR
Yaşlanma etkilerini geciktirmek için maneviyat ve iç huzur çok önemli. Sürekli rekabet içerisinde olan kadınlar, bu durumdan çok fazla etkileniyor. Kadınlarda yaşlanmanın en önemli sebebi bu!
Estetik ameliyatlar eskiden 50'li yaşlarda başvurulan bir çözümken, artık çok erken dönemlerde yaptırılıyor. Yaşlanma hızlandı; 30'undakilerde çizgiler artıyor.
Bana 25 yaşında yüz gerdirmek için gelen hastam oldu! Gerçekten de ihtiyacı vardı. Hızlı ve stresli yaşamının sonunda bu genç kızın cildi kendini bırakmıştı.

CEVİZ VE BADEMLE DOĞAL ANTI-AGING
Beynimizin ihtiyaç duyduğu bazı eser elementler, doğada sadece cevizde bulunur. Günde 1 adet tam ceviz yenmelidir. 5-6 çekirdekli kuru üzüm, 3 adet badem, ara öğün olarak mükemmel besin kaynaklarıdır. Kuruyemişlerin rengi koyulaştıkça içindeki anti-aging etkisi de o oranda artar.

KURU PATLICANLA YAŞLILIĞI GECİKTİRİN
Doğaya bir bakın; doğa bizim ihtiyacımız olan her şeyi sunmuş ama biz bunları değiştiriyoruz. Kışın domates yemeye çalışıyoruz, yazın kış meyvelerini tüketiyoruz. Vücudu zehirleyerek hastalıklara davetiye çıkarıyoruz.

HÜCRELERİ YENİLİYOR
Patlıcanın kurusu, antioksidan etkiye sahip ve yaşlanmayı geciktirici bir sebzedir. Haftada en az bir kere dolmasını yemeniz gerekir. Böylece vücudun direncini artırır, hastalıkları azaltır, hücrelerinizi yenilersiniz. Kuru domates de bağışıklığı destekliyor.

YEMEĞE ÇORBAYLA BAŞLAYIN
Besinleri uzun çiğnemek, arada su içmek beyinde doyma merkezini uyararak fazla yememizi engelleyen yöntemlerdir. Çorbadan sonra zeytinyağlı yemekler tercih edilmeli.
Zeytinyağlılar hem hücrelerimizin oksidasyonunu dengeler hem de sindirime yardımcı olur. Üstelik bizi uzun süre tok tutarak kilo almamızı engeller. Zeytinyağı, kahvaltı dahil her öğünde soframızın olmazsa olmazlarından biridir.

DÜZENLİ EMZİRME KASLARI ÇALIŞTIRIR KİLO VERDİRİR
MEMELER ARTIK ESKİSİNDEN SARKIK
Sezaryenle doğum arttığı için günümüz kadınında karın bölgesinde de, memelerde de aşırı sarkma oluyor. Eskiden normal doğumla yedi çocuk doğuran kadınlara bakın; karın kendisini toparlamış ve dümdüz hale gelmiştir. Normal doğum, kendiliğinden olabilecek bir fizyolojik olay olduğu için ameliyat sonrasında toparlanma, süt salgılaması her şeyi değiştirir.
EMZİRME EGZERSİZ YERİNE GEÇEBİLİR
Emzirme olayı, eskiden iki seneye kadar sürermiş. Emzirme kasları çalıştırıyor, devam ettikçe doğum kiloları da gidiyor. Süt salgılamak için kaslarınızı çalıştırarak bir şekilde egzersiz yapmış oluyorsunuz.
EMZİREN KADININ RAHMİ TOPARLANIR
Emziren kadınlarda beyindeki hipofiz bezinden 'oksitosin hormonu' salgılanması artar. Bu, süt salgısı sağlarken ayı zamanda rahim kontraksiyonu da yapar. Hiçbir egzersiz hareketi, oksitosin hormonunun yerine geçemez. Hiçbir hareket vajinanızı oksitosin hormonu gibi çalıştıramaz. Basit bir emzirme olayıyla o kaslar güçleniyor, genişlemiş olan rahim doğum öncesine yakın bir hale dönüyor. Ama sezaryende kas bütünlüğü bozulduğu için rahim hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor.

YER SOFRASI FAZLA YEMEYİ ENGELLİYOR
Yerde oturarak yemek yemek çok daha sağlıklı. Japonya ve Çin'de de insanlar yerde diz çökerek yemek yerler. Diz çökerek yemek yemek, fazla yemeyi önleyen bir faktör.
Yer sofrası, aslında kilo almayı engelleyen bir durum. Bu oturuşta; mide daralıyor. Bu arada beynimize kan hücum ediyor ve doyma merkezini uyararak tokluk hissi veriyor.
Uzakdoğu'da yaşayan insanlara bir bakın; kendilerine hep dikkat ediyorlar ve şişman kimse yok. Modern toplumlarda kilonun büyük bir sorun olmasının en önemli nedeni ayakta ve çok hızlı yemek yemek!

yok kısss fambıkkk çok zevkli kolay gelio bana.sende alışırsın zmanla. çok güzel çok zinde hissedio insan kendini bende bu aralar ara verdim ama yapıcam yine. ben çok seviorum yaptıkça sende bağlanırsın valla. hemde vücudu gerçekten süper topluo hiç sarkma markma olmuo

sen 52 kilolaya nası 38sin yawwwwwben bile 38 giyiyiorummmmm,ama fıstık kimin falan da değilimm,elma gibiyimm:86:benmde 36 olamam lazımmmmm,gerçi üstümün 36 olması lazımmmmm altım 38 kalsada olur
hakkaten yaw. boyun kısa oluncamı :44:acaba ben 56-57 yim şu ara bende 38 giyiorum hatta bazen36 oluo eğer bol kesimse :44:

cokk saoll cnmm benimmm dünn evde yoktunn ondann olabilerrrrrr senn atandınmıı yoksamm bende onu kacırdımmmmm

evt cnm atandım bugün belli oldu daha bi kaç saat önce öğrendim. erzincan a atandım.

3 yk sebzeli bugur pilavı(içinde kabak,patlıcan,domates ve biber vardı)
3 yk başamel sosou kabak(hügomun tarifi)
230 ml ayrannn

çok doydummm şükürrr,iş yerinin yağlı yemekelrinden kurtuldum pek mutluyummmm

annnnaammmm hadii gözünn aydınnnnn cnmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

neysee kızlarr cıktımm bennnn... dusumuu alayımm , az işimm var halledeyimmm, kendimii sokaga atayımmm... hava alayımm eccükkkk

Canım senin adına çok sevindim. çok tebrik ederim. herşey gönlünce olsun güzelim...

doğru söylüyorsun elma beni acıktırıyor salatalık tok tutuyor herkesin bünyesi farklı

kukimmmm bendeki video karın harekeylerinin olduğu video ortasında kesiliveriyo bide yaklaşık 10-15 dklık bişeyyy,ilk zmanlar onunla başlayayım alışıırm hem böylece diyorummm,zaten benim sorun göbekteee,onu halletsemm 55 olmasam da olurr,yeter ki sağdan soldan fışkırmasınnn
doğru düzgün yapamadığım halde benimde pek hoşuma gitti hakketen rahatlatıyo insanııııı

Liverpool Ied Üniversitesi'nden Dr. Jason Halford'un yaptığı araştırmaya göre; sonradan zayıflayan kadınların, zaten zayıf olanlara nazaran erkeklerin gözüne daha çekici göründüklerini gösteriyor.

Erkekler sonradan zayıflayan kadınlara daha fazla şefkat gösterme, duygusal anlamda destekleme ihtiyacı duyuyor. Dr. Halford 106 genç erkeği ve 96 kadına, genç çekici kadın fotoğrafları gösterdi. Fotoğraflardaki kadınların bir kısmının özgeçmişinde, önceden daha kilolu oldukları yazıldı.

Kadınlar daha önceden kilolu olan kadınların disiplinsiz, tembel ve hatta pekte hijyenik olmadıkları izlenimi edindiklerini söyledi. Ancak erkekler için bu durum daha olumlu bir biçimde algılandı.

fambikom yemeciğin az deilmi kabak zaaten posalı çoğunluğu su.şöle 5-6 kaşık sossuz kısımlarından yiyeydin:44:azalttınmı sen yediklerini yada değişiklikmi yaptın bilmiorum ama?

alışırsın cnm bak obligs hareketi var acaip ,inceltio beli sağdan soldan fışkıranları.simit mimit ne varsa topluo valla .mekik gibi olan hareket var ya o. dizleride birer birer kendine doğru çekiosun işte o onu çok yap dinlen bidaha yap dinlen yap o çok faydalı bak benm belim 76 ydı 67 olduhem verdiğim kilolar hem spor ve pilates sayesinde tabii
sende de işe yarar.hele senin üst karın sorunun var onun gitmesi daha kolay alt karın daha zor gidio. hem alt karın hareketleri zor bele baskı yapıo.bende belimi incitmemk için çok yüklenemiorum.üst karın hareketlerini kısa zmanda seri bi şeklde yapabilrsin cnmm

öğle yemeğim
kuru fasülye(dolu dolu 5 yk vardır)
cacık
damatiz salatası(kendim elcazlarımla yaptım getirdim taze naneli maydanozlu)
bi dilim kepek ekmeği

afiyet olsun fambıkk az bu dicem emme ayran şişirmiştir seni zaten öğleden sonralarıda hurmaları hüpletirsin doyarsın

ben geldimmm çok yoruldum işlerim varda 1 saat yürüdüm sporuda bugünlük yaptık böylece
nasıl acıkmışım yaf eve geldim ton balığının yağını süzdüm 1 dilim light ekmekle yedim hemencik

hoşgeldin balım afiyet olsun bide salata yapta ye bari az olmuş yediklerin:26:

selam cicişkolar..öğlen yemeğimi yedim de geldim:

4-5 kaşık kuru fasulye,
2 dilim kepek ekmek,
2 kaşık pirinç pilavı,
2-3 kaşık salata,
ayan vardı içmedim arada içerim artıkın...

kızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm

canımm benim akşamm dua etmiştim senin içinnnn çokşükürr kabul olduuu allah hepimizin de gönlüne göre versinn inşallahhhhçok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah tatlımmmm

Kızlarcımm bugün bende temizlik var ama ne teizlik meğer evimm kir içindeymiş ben de temizliyorum sanıyorummm camlar siliniyo halılar faland erken pek uğrayamam bugün sanırım şimdi kömürü veterinere götürücem bugün orda kalıcak traş olucak aşılarını olucakkktemiz eve o da terteiz gelicek inşallahhh

hepinizi öpüyorummmm geçmişe pek bakamadım ama kilo verenler olmuşş yanlış hatırlamıyosammm tebrik ediyorummmmm:92::92::92::92::92::92::92:darısı hepimizin başına sağlıkla gitsin inşallah tüm fazla yağlar kilolarrrrrr

yine arada uğrmaya çalışırımmmmmm hepinizi ballı gaymahhluu yanacıkalrınızdan öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…