hoşgeldin balım afiyet olsun bide salata yapta ye bari az olmuş yediklerin:26:
selam cicişkolar..öğlen yemeğimi yedim de geldim:
4-5 kaşık kuru fasulye,
2 dilim kepek ekmek,
2 kaşık pirinç pilavı,
2-3 kaşık salata,
ayan vardı içmedim arada içerim artıkın...
nugişim haklısında sabah domates salatalık yiyorum akşam yiyoru salata öğlende yediğimde midem bulanıyo fazla geliyo anlayacağın. bıktım artık salatadan kaç ay oldu. bi öğün kaldırıyorum o zaman napayım. aslında akşam kaldırcaktım ama akşamda 5 kaşık sebze yemeği ve 1 dilim ekmek var yetmezki bana. yanında yoğurt çorba bulgur olsa ohh o zaman tamam
off nugişim eski listemi özledim. meyvem vardı yoğurdum vardı bulgurpilavım vardı
bu listedeyse hep yeşşil varyeşilçay yeşilelma yeşilsalata :120:
çok teşekkürler nugya müftüoğlu
az kaldı canım azcık daha sabret 7 aydır sabrediyosun az daha sabret bitince istediğin kiloya inince yersin azcuk azcuk istediklerinden
canımm benim akşamm dua etmiştim senin içinnnnçokşükürr kabul olduuu allah hepimizin de gönlüne göre versinn inşallahhhh çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah tatlımmmm
Kızlarcımm bugün bende temizlik var ama ne teizlik meğer evimm kir içindeymiş ben de temizliyorum sanıyorummmcamlar siliniyo halılar faland erken pek uğrayamam bugün sanırım şimdi kömürü veterinere götürücem bugün orda kalıcak traş olucak aşılarını olucakkk temiz eve o da terteiz gelicek inşallahhh
hepinizi öpüyorummmm geçmişe pek bakamadım ama kilo verenler olmuşş yanlış hatırlamıyosammm tebrik ediyorummmmm:92::92::92::92::92::92::92:darısı hepimizin başına sağlıkla gitsin inşallah tüm fazla yağlar kilolarrrrrr
yine arada uğrmaya çalışırımmmmmm hepinizi ballı gaymahhluu yanacıkalrınızdan öpüyorummmmm
canımm benim akşamm dua etmiştim senin içinnnnçokşükürr kabul olduuu allah hepimizin de gönlüne göre versinn inşallahhhh çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah tatlımmmm
Kızlarcımm bugün bende temizlik var ama ne teizlik meğer evimm kir içindeymiş ben de temizliyorum sanıyorummmcamlar siliniyo halılar faland erken pek uğrayamam bugün sanırım şimdi kömürü veterinere götürücem bugün orda kalıcak traş olucak aşılarını olucakkk temiz eve o da terteiz gelicek inşallahhh
hepinizi öpüyorummmm geçmişe pek bakamadım ama kilo verenler olmuşş yanlış hatırlamıyosammm tebrik ediyorummmmm:92::92::92::92::92::92::92:darısı hepimizin başına sağlıkla gitsin inşallah tüm fazla yağlar kilolarrrrrr
yine arada uğrmaya çalışırımmmmmm hepinizi ballı gaymahhluu yanacıkalrınızdan öpüyorummmmm
fambikom yemeciğin az deilmi kabak zaaten posalı çoğunluğu su.şöle 5-6 kaşık sossuz kısımlarından yiyeydin:44:azalttınmı sen yediklerini yada değişiklikmi yaptın bilmiorum ama?
alışırsın cnm bak obligs hareketi var acaip ,inceltio beli sağdan soldan fışkıranları.simit mimit ne varsa topluo valla .mekik gibi olan hareket var ya o. dizleride birer birer kendine doğru çekiosun işte o onu çok yap dinlen bidaha yap dinlen yap o çok faydalı bak benm belim 76 ydı 67 olduhem verdiğim kilolar hem spor ve pilates sayesinde tabii
sende de işe yarar.hele senin üst karın sorunun var onun gitmesi daha kolay alt karın daha zor gidio. hem alt karın hareketleri zor bele baskı yapıo.bende belimi incitmemk için çok yüklenemiorum.üst karın hareketlerini kısa zmanda seri bi şeklde yapabilrsin cnmm
sağol gülümmmmmmkızlaaaarr neruşşş nirdee?yokk bugünnn:44:
fambık afiyet olsun bu arada unutmuşum yazmayıı
öğle yemeğim
kuru fasülye(dolu dolu 5 yk vardır)
cacık
damatiz salatası(kendim elcazlarımla yaptım getirdim taze naneli maydanozlu)
bi dilim kepek ekmeği
afiyet olsun fambıkk az bu dicem emme ayran şişirmiştir seni zaten öğleden sonralarıda hurmaları hüpletirsindoyarsın
- 2 tavuk baget haslama
- 2 dilim ekmek tahıllı
- 2 salatalık
- 1domates
- bol nane
- 2 tavuk baget haslama
- 2 dilim ekmek tahıllı
- 2 salatalık
- 1domates
- bol nane
hügooo beni sevmiyoooooooooooooooooo
slmlar herkese
sabah kahvaltıdan önce ılık su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim eti form kepekli kızarmış ekmek
2 dilim ince az yağlı beyaz peynir
2 bardak minucuk şekeri açık çay.
aynı bol domates salatalık
pilatesten sonra gene tarçınlı karanfilli yeşil çay ve 3 tane kayısı
öğle yemeğm ince dilimpeynirli domatesli ketçaplı tost.
Bende yemgımı yedım de geldim
100 gr kımızı et dudüklüde pişirdim
1 dılım ekmek
salata
yarım kase yogurt
cok doydum vallaallaha şükürler olsun rabbim doymayanları da doyursun herkesin sofrasında bolluk bereket olsun aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?