60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar akşam yemeğine zeytin yağlı pırasa pişiricem. eşim geldiğinden beri şöyle bir zeytin yağlı yiyemedim.

seviyim seviyim herkeşleri seviyimde
kociş gitmedi daha az sonra gitcek pek vaktim yok

herkeşleri seviyyyymişşşş,famir senide seviyim demek yokkkkkk
azcık yumrutlayımmm şunuuuuu
gel gel geeeeeeeeeeelllll güzelimmmmmmmmmmmm
gel gelll acımicaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk

Canım benim kızım 8 buçukta servise biniyor buçukta başlayalım 10 da pilates yaparız

ASIL KAZANAN BENİM

Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum” dedi.

Adam gülümseyerek “Güzel bir oğlunuz var” dedi. “Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum”

Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanı” diye seslendi oğluna.
...
Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha” diye karşılık verdi babasına.

Adam başını “peki” anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.

Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin?”

Çocuk yine gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha” diye bağırdı babasına.

Adam” Tamam” deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.

Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne kadar sabırlı bir babasınız” dedi .

Adam gülümsedi kadına. “Sabır değil yaptığım bayan” dedi. “Büyük oğlum Tommy’yi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tommy’e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime..

O her “Beş dakika daha baba” dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim”​

uuurganik çilek reçelimde pek küsel olmuş haftaya yine yapcem

şekersiz mi yaptınnnnn,bende yaban mersinimden bir reçel yapim yawwwwwwbu yaban mersini herbişeiyn içine koymam lazım
kız dün kabağa yaptım pek güzel oldu,kabak yemeyen kızım bile yedi heee

1 buçuğa saat net yürüdüm hırs bastı 24 hazirana fıstık gibi olmalıyım öğlen bol tahıllı ekmek arası sebze sandviç yedim ekmwk fazla olmasada 1 dilimden fazlaydı diğer öğünlerde artık ekmek yooook

ben dün sebzeli bugur pilavı yaptımmmm,ama içinde kabak patlıcanda vardı,biber domates bide pek güzel oldu şiddetle tavsiye edilirrr,

şekersiz mi yaptınnnnn,bende yaban mersinimden bir reçel yapim yawwwwwwbu yaban mersini herbişeiyn içine koymam lazım
kız dün kabağa yaptım pek güzel oldu,kabak yemeyen kızım bile yedi heee

tabee güzel oluyo dedimya.
heee şekersiz yaptım. şekersiz meyve suları oluyo yüzdeyüz meyve suyu onlardan vardı evde ondan yaptım ben ama elmayı meyve sıkıcağında sıkıp suyuylada çok güzel olur hatta içine pekmez ekliyorlar tat durumunu kendin ayarlarsın. ben tatlılara kullanrıırm diye hemde meyve suyu değerlensin diye hazırından yaptım ama bidakine elma suyunu sıkıp yapcem

canım ya çilek reçelini nasıl yapıyorsun bende çok severim yapmak isti,yorum ne zamandır yapan birini bulursam sorayım dedim çilek bitmeden yapayım....

şeker ilavesiz meyve suları satılıyo yüzdeyüz onlardan kullandım ben ama elmayı sıkarsan meyve sıkıcıda onun suyu ilede olur. çilekleri ayıkladım yıkadım tencereye koydum üzerine meyvesuyunu ekledim kaynattım suyu kesildi özdeşleşti aldım ateşten. şişeye koydum hemen kapattım ağzını. ters çevirdim şişeyi beklettim soğuduğu zaman dondurucuya attım. şeftali vişne kızılcık yapmayıda düşünüyorum. kirazda yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…