hügoyu azcık dövesim varrrrrrrr yawwww,içimden bu hissi atamıyommmm
galiba benideehayırlı olsun bile demedi bana ama görmedi heralde.
yok yok kesin görmedi görse yazardı geçmişi okuyunca yazar o ben bilirim hugomu
ben dün sebzeli bugur pilavı yaptımmmm,ama içinde kabak patlıcanda vardı,biber domates bide pek güzel oldu şiddetle tavsiye edilirrr,
iyide bunları çok az yağda tencerede kızarttınmı :44:yani hafif çevirdinmi
şeker ilavesiz meyve suları satılıyo yüzdeyüz onlardan kullandım ben ama elmayı sıkarsan meyve sıkıcıda onun suyu ilede olur. çilekleri ayıkladım yıkadım tencereye koydum üzerine meyvesuyunu ekledim kaynattım suyu kesildi özdeşleşti aldım ateşten. şişeye koydum hemen kapattım ağzını. ters çevirdim şişeyi beklettim soğuduğu zaman dondurucuya attım. şeftali vişne kızılcık yapmayıda düşünüyorum. kirazda yapıcam
cnm bu hep derin dorucudamı kalıyor.yerken nasıl yicen buz tutmuyomubu kahvaltıda yemek için dimi?
36 mıpehhh çok zayıf olmakta iyi değil yaneeeee tabi sen bilirsin canımcım ama yıpratma kendini bu kadar ya.. 38 beden ol fıstık gibi olursun bence. boyda var. açıkçası ben fazla fazla zayıflayıp aylaaaaaarrrrrcccaaa herşeyden uzak kalıp sonrasında kendimi koyuvermekten korkuyorum. şu an 38 bedenim 1-2 kilocuk daha gitsin tamamdır işim.
fambikom yemeciğin az deilmi kabak zaaten posalı çoğunluğu su.şöle 5-6 kaşık sossuz kısımlarından yiyeydin:44:azalttınmı sen yediklerini yada değişiklikmi yaptın bilmiorum ama?
alışırsın cnm bak obligs hareketi var acaip ,inceltio beli sağdan soldan fışkıranları.simit mimit ne varsa topluo valla .mekik gibi olan hareket var ya o. dizleride birer birer kendine doğru çekiosun işte o onu çok yap dinlen bidaha yap dinlen yap o çok faydalı bak benm belim 76 ydı 67 olduhem verdiğim kilolar hem spor ve pilates sayesinde tabii
sende de işe yarar.hele senin üst karın sorunun var onun gitmesi daha kolay alt karın daha zor gidio. hem alt karın hareketleri zor bele baskı yapıo.bende belimi incitmemk için çok yüklenemiorum.üst karın hareketlerini kısa zmanda seri bi şeklde yapabilrsin cnmm
pepti kaçar arkedeşler
ama çileğin içinde elma tadı gelmezmi.ilginç bir tarif.:26::26:şeker ilavesiz meyve suları satılıyo yüzdeyüz onlardan kullandım ben ama elmayı sıkarsan meyve sıkıcıda onun suyu ilede olur. çilekleri ayıkladım yıkadım tencereye koydum üzerine meyvesuyunu ekledim kaynattım suyu kesildi özdeşleşti aldım ateşten. şişeye koydum hemen kapattım ağzını. ters çevirdim şişeyi beklettim soğuduğu zaman dondurucuya attım. şeftali vişne kızılcık yapmayıda düşünüyorum. kirazda yapıcam
kızlar yedıklerımı yazayım;
kahvaltı:3 yk yogurtla 2 yk nesfıt ı karıstırıp yedım
öglen : 10 adet çilek yedım
akşam: bilmiyorummne yesem kii
kız kurufasülye ve nohut yemeği için işte salça ve soğanı kavur sonra böldüğün poşetlerden çözdürmedende olur direk at tencereye,sıcak suyunuda koy azcık pişir işteee
kız ben kuru fasulye nohutu demiyorum allah iyiliğini versin ben hugonun reçelini diyorum buzluğa atıyorum demiş ya onu diyorum ben buz tutmazmı nasıl yiyosun kahvaltıdamı diye sen çok yaşa emii
kızlar yedıklerımı yazayım;
kahvaltı:3 yk yogurtla 2 yk nesfıt ı karıstırıp yedım
öglen : 10 adet çilek yedım
akşam: bilmiyorummne yesem kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?