60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bu hep derin dorucudamı kalıyor.yerken nasıl yicen buz tutmuyomubu kahvaltıda yemek için dimi?

canım çilek reçelini diyosan sonuçta şekersiz pek durmaz dolapta. kşın çıkarcam tabee yerken dondurucuda durmazki dolapta durur. kahvaltılık olur tatlılara konur. herşey olur
nohut fasulye diyosan çıkarınca suya tutuyorum buzu gidiyo zati hemen yapabiliyosun

Son düzenleme:
benim akşama yine yemeğim yokkkkoffff ne yemek yapcam yawwwww,bu günde dolmamı yapsam netsemmmm:44:

yok reçeli atıyomuş buzluğa ben ona şaşırdım ya ondan sordum.buz tutmuyormu ,nasıl yisonuz diye?merak ettim baayaaa

1 yeşilçay içitimmm
1 hurma yidimm(nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
7-8 çilek yedimmmmm
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti
hava yine bozdu yağmur geliyyyyyy

bu kadar şeyle muhtemelen akşama bir kuzu çevirme,üzerine tatlııı oda kesmezse birkaç kuru yemiş yersinnnbugün olmazsa öbür gün yersin yaniii:97:
tahmın edıyoırum ama dısarda oldugumdan eve yenı geldım acıkmamıstım evde acıkmaya baslıyor ınsan ya sımdıde 1 muz yedım su ıcıyorum süreklı...

meyveli light yogurdumu yedimakşama nohut yicem haşladım taze soğan,üstüne mısır,kırmızı biber,köy çarlisi,dereotu koyucam.nar ekşisi sumak ekşisi ohhkendime 4 kaşık koyucam üstünee 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyucamsu 1 litre bitti 2.ye başladın

Son düzenleme:
kız hügooo sen bugün beni duymuyonn heee,valla küsecem heeeee
bak dün plates yaptımmm,hiç sormuyonn,
senin teprik koymadığın ziporrr beni zayıflatmasnn isstemeeeeeeeeemm
inim inimmmm karnım ağrımasınnnnnnnnnn istemeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
istememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,istememmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr çilekli komposto içmek istiyorumm ben yapsam bişi olur muuuu

şekersiz olmak kaydı ile olur. ben kızılcık içerim çok faydalı. kızılcıklar olsun hele annemle bol bol alır dolaba atarız. kışın kaynatırım şekersiz kaynatırım. koyarım dolaba eşim içmek istediğinde onunkine şeker atarım
çok sevdi eşimde cola çok içer çünkü ama bunu yapınca hiç cola istemez. kışın 2 ay düzenli yaptım hep istedi. sağlıklı meyve suyuda sağlıklı meyve suyu bitince epey mızıldandı. bu yaz daha çok al dedi.
kızılcıklar oldumu
seleler dolduuumu
söylediğim pilatesler
famirtoya uydumu

bende bol bol haşlayıp dolaba atıyorum geçenlerde bir sürü yeşil mercimek haşladım koydum nasıl bitiricem ben bunu dedim bitti bilee işim kolaylaşıyor. hem tasarruf
e güzel sen dogurmuşsun zaten ben daha dogurmadan kış lastiklerini eklettim yan taraflara. eccük zayıf olayım sorun deil. sora 38 e de çıkarız nolcek o çok kolay haha

canımcım dedim ya sen bilirsin..

canım benim kuzumda hasta üzülüyorum haline.. Allah kolaylık versin canım..

canım reçeli nasıl atıyorsun buzluğa ? nasıl çıkarıp yiyorsun geri .. ne için kullanıyorsun reçeli ?

hugocum şimdi malum karpuzlar çıktı.karpuzlardan ne kadar yiycez onunda bir ölçüsü varmı?hani varsa ona göre yiyelimde sonra gümbürtüye gitmeyelim.boşa gitmesin uğraşlarımız.çünkü ben çok yerim karpuz?

owwwwwwwwwwwww
famirto başlamış :118: :118:
canım çok teprikler güslerim yaşardı bu günleride gördümya artıkın ben yapmasanda gam yemem :86:
yaff bende evelsi gün yaptım hala acıyı :86: bugünde yapmam lazım işler ancak bitti yaffrim yaff :86:
bak şimcik inceliklerini diyeyim sana pilates yaparken en önemli kural ebrunun dediği gibi karnını içeri çekerek yapmaktır canım yoksam kaslar dışa doğru gelişir şiş kalır karnın çekebildiğin kadar çek karnını asla serbest bırakma yaffrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…