cnm bu hep derin dorucudamı kalıyor.yerken nasıl yicen buz tutmuyomubu kahvaltıda yemek için dimi?
ama çileğin içinde elma tadı gelmezmi.ilginç bir tarif.:26::26:denemek lazım...
yok reçeli atıyomuş buzluğa ben ona şaşırdım ya ondan sordum.buz tutmuyormu ,nasıl yisonuz diye?merak ettim baayaaa
tahmın edıyoırum ama dısarda oldugumdan eve yenı geldım acıkmamıstım evde acıkmaya baslıyor ınsan ya sımdıde 1 muz yedım su ıcıyorum süreklı...bu kadar şeyle muhtemelen akşama bir kuzu çevirme,üzerine tatlııı oda kesmezse birkaç kuru yemiş yersinnnbugün olmazsa öbür gün yersin yaniii:97:
kızlarrr çilekli komposto içmek istiyorumm ben yapsam bişi olur muuuu
kızlarrr çilekli komposto içmek istiyorumm ben yapsam bişi olur muuuu
ben yapmıstım ender saracın detoksu ıcın tadını hıc sevmedım
benim akşama yine yemeğim yokkkkoffff ne yemek yapcam yawwwww,bu günde dolmamı yapsam netsemmmm:44:
bii koca tencere kurufasulye haşladım :86: soğuduğunda dondurucuya atcam. fasulye nohut uzun sürede pişiyo çok tüp gidiyo hee böyle olunca tüpten tasarruf olii :86: şimdi bölerim poşetlere atarım dolaba. hem pratik yemek istediğim zaman çıkar acil pişir. nohutta atıyorum dondurucuya.
e güzel sen dogurmuşsun zaten ben daha dogurmadan kış lastiklerini eklettim yan taraflara. eccük zayıf olayım sorun deil. sora 38 e de çıkarız nolcek o çok kolay haha
selamlarrr
arada okuyp kaçıyorum,ne yediğim listeyi yazabiliyorum ne de başka şeye yorum yapabiliyorum,oğlum hala hasta sürekli kucağımda olmak istiyor,kızımda mızmzı baya yordular beni,bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarayım dedim,çocuklarınki kaldı bi tek,babam aradı akşam bizdelermiş,yemek yapmam lazım,baya işim var,ve bikaç saatim kaldı,küçükleri babmların arabayla komşuya yollıycam o yüzden acele ediyorum yoksa yarına bırakacaktım,öpüyorum hepinizi:79:
canım çilek reçelini diyosan sonuçta şekersiz pek durmaz dolapta. kşın çıkarcam tabee yerken dondurucuda durmazki dolapta durur. kahvaltılık olur tatlılara konur. herşey olur
nohut fasulye diyosan çıkarınca suya tutuyorum buzu gidiyo zati hemen yapabiliyosun
tabi dolma yap fambık 15 tane yiyebilirizzayıfızya
kız hügooo sen bugün beni duymuyonn heee,valla küsecem heeeee
bak dün plates yaptımmm,hiç sormuyonn,
senin teprik koymadığın ziporrr beni zayıflatmasnn isstemeeeeeeeeemm
inim inimmmm karnım ağrımasınnnnnnnnnn istemeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
istememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,istememmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?