60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım.. Evet tadı iğrenç ama ciddi ciddi nefesimi tutup içiyorum.. umarım etkisini gösterir. Teşekkür ederim latin şekerim..
Senide tebrik ederim. Ne güzel kilo vermişsin..
bu Ender Saraççı kızlara fena kılım ama sayende onların değerli bilgilerini hepimiz öğreniyoruz. Saol valla. Allah kolaylık versinç..kaydirigubbakcemile3a.s.

Kuzum umarım işle ilgili hayırlısı olur.. Sen ümidini kaybetme.. En iyisi olucak eninde sonunda..

Evet durma noktasındayım ve çıldırcam.. umarım lahana suyu işe yarar yaaa..:içelim:

Harikasın canım mutlaka işe yaricaktır yaptıın diğer hareketlerle beraber.. En güzeli dans zaten canım.. Dans etmek kadar güzeli var mı... Misss...:teytey:sositososito

Ha bide çoklu alıntı yapmak için mesajların sağ aşağısında Hq diye bi yer var.. Alıntı yazıcaan mesajların orasını işaretle.. alıntı yapıcaan son mesaja geldiinde alıntı yap dersen bütün mesajlar çıkar canım..

ben de tv yi ayakta seyrediorum, reklam arasında da koridorun bi ucundan bir ucuna hoplayarak gidiorum, kardeşim dalga geçio benimle ama olsun kaydirigubbakcemile2

:roflol: süpermiş bayıldım ben buna.. Sen bakma kardeşine.. Bende ofiste merdivenleri inip çıkıyorum diye benle dalga geçiyolar.. Ama kulak vermeyiz biz onlara incecik olunca görcekler..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

günaydınnn önumuzdekı yazınn fit hatunları hihoyyyt

Günaydın Mermaid ..:ecrin_bebek:

Derinim denenebilecek bişey çok teşekkürler.. Ama nohut kalorili diil mi??? Merakımdan soruyorum.

Günaydım Pırlantam.. Ozaman seni de daha sık aramızda görürüz işallah..hihoyyyt

inşallah canım.

Az önce 1 tane tost yedim kepekli ekmekle.. Ama işin üzücü tarafı kendimi doymamış gibi hissediyorum.. Hastayım ve karnım aciip ağrıyo. Sanırım onla alakalı olarakdan..senağlama

bende hastaydım bu hafta daha da bitmedi. bende de acayip bi açlık var :)) normalden biraz daha fazla yiyorum. o yüzden ben bu haftada kilo veremem.

yok yok evli barklı zayıfcecik maaaşallah..

inşallah canım.

bende hastaydım bu hafta daha da bitmedi. bende de acayip bi açlık var :)) normalden biraz daha fazla yiyorum. o yüzden ben bu haftada kilo veremem.

o kilo verme durumu hiç belli olmuyor canım.. bi bakıyosun vermişsin bi bakıosun verememişsin.. ben su sıralar veremeyenlerdenim hakkaten.. Ama bu hafta 2 kilo birden gidicek 59 olucam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydınlar........

aysim sana katılıyorum süper anlatmışsın topiğin durumunu

latinsugar sana çoook teşekkür ederim ajanlığın için.....

herkese bol iradeli şanslı günler diliyorum..

(kızlar ben bir msjda birden fazla alıntı yapamıyorum nasıl yapılıyor?)

aynı sorun bende de var canım.birisi çoklu alıntı yapmayı anlatsa keşke kısacık.

canımmm Şeniz çok teşekkürler.anlatmışsın nasıl alıntı yapıldığını.gözümden kaçmış o kısmı.zayıflamışım die uçuyorum da havalarda.

aynı sorun bende de var canım.birisi çoklu alıntı yapmayı anlatsa keşke kısacık.

Canlarım az önce yukar da anlattım çok lu alıntıyı ama tekrar anlatiim. sizi mi kırıcam..sırnaşık şey

Mesajların sağ alt köşesinde HQ diye bi yer var. Alıntı yapmak istediğiniz msjların HQ yazan yeri tıklayarak işaretleyin.. Alıntı yapacağınız son msj a geldiğinizde ALINTI YAP derseniz bütün HQ ile işaretli olan mesajlar çıkıcaktır.

canımmm Şeniz çok teşekkürler.anlatmışsın nasıl alıntı yapıldığını.gözümden kaçmış o kısmı.zayıflamışım die uçuyorum da havalarda.

olsun canım önemli diil..:1hug:
Tebrikler tekrar darısı başıma kuzum...:Saruboceq:

annendir arayacak ve eminim üzülmüştür bu kadar zamandır görüşmediğin için ve sana kendince ceza vermek için böyle umursamaz davranıyordur eminim canımcım...

günaydınnn önumuzdekı yazınn fit hatunları hihoyyyt

ayyy allahmı söletti yavrummm ne güzel bi hitaptı öyle kaydirigubbakcemile3

o kilo verme durumu hiç belli olmuyor canım.. bi bakıyosun vermişsin bi bakıosun verememişsin.. ben su sıralar veremeyenlerdenim hakkaten.. Ama bu hafta 2 kilo birden gidicek 59 olucam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende istiyorum birden 59 olmayı nasıl olcek o :bbo:

bakın şimdi cancağızlarım iletilerin altında alıntı yapın yanında mq var ona basıyosunuz istediğiniz iletiyi yanıtlamak için.isterseniz 10 tane iltiyi alın.en son iletide alıntı yap diyosunuz ve başlıyosunuz cevaplamaya zaten iletilerin nerde bittiği belli onların sonundan ara vererek yazmaya başlayın sonra işte bu kadaaarrr

ben de tv yi ayakta seyrediorum, reklam arasında da koridorun bi ucundan bir ucuna hoplayarak gidiorum, kardeşim dalga geçio benimle ama olsun kaydirigubbakcemile2

canım sen zaten evlendiğin kiloda değil misin şu an? böyle strese sokma kendini, tabiiki yiyeceksin hepimiz yiyoruz, yazın güzel nimetlerinden yararlanarak beslenirsen hiçbişeycik olmaz, içini ferah tut :1hug:

evet canım eviendiğim kilodayım ama eşim daha kilo vermemi istiyor
bende memnun değilim daha halimden
200 gr almışım vermem gerekirken ama

cicişim ben kendimi o kadar kilolu görüyorumki anlatamam
ya 8.5 kilo verdim etrafımdaki kimse kilo vermişsin demedi bana doğru düzgün
cicişim sende koy resmini bence senin bişeyin yoktur

durma noktasında birden 1-2 kilo veriliyor canım bende ondan ümitliyim
canım tetikte telefon bekliyorum güzel dualarınızla olcak bu iş meselesi inşallah

yok yok evli barklı zayıfcecik maaaşallah..

Şeniz

fulyam yapmış zaten açıklamayı ama eski iletilerde kalmış farketmemişim yaww kaydirigubbakcemile3

cevap verilmiyo diye kızıyorduk şimdide herkez birden cevap yazıyor..kaydirigubbakcemile3

Amaaannnn olsuuunn.. Detaya takılmayalım dimi arkidişler... yerim ben hepiciinizi...

canım bu annemle ilgili olayda senin desteğin çok büyük sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

sen bir meleksin

bu arada kızlar geçmişi düşünsenize bi
ben kendi adıma konuşayım ilk 65 kilo ile başladım
63 benim için mucizeyken birden rejimle 62 kilo oldum, o zamanlar kendimi dünyanın en zayıf insanı hissediyordum
sonra 62 ye alışınca gene az geldi
60 olmak hayal gibi geldi
62 de uzun zaman bekledim sonra regl oldum bitince bir baktım 60 olmuşum
60 ken 59 hayaldi
59 ken 58 hayaldi.....
böyle derken bu sabah 56.4 kiloyum
şimdi 55 olmak hayal gibi geliyor......
sizdede öylemi kızlar

fulyam yapmış zaten açıklamayı ama eski iletilerde kalmış farketmemişim yaww kaydirigubbakcemile3

kuzum çok sağol.a.s.

cicişim ben kendimi o kadar kilolu görüyorumki anlatamam
ya 8.5 kilo verdim etrafımdaki kimse kilo vermişsin demedi bana doğru düzgün
cicişim sende koy resmini bence senin bişeyin yoktur

Şeniz

fotoğraf makinem bozuk yapılsın.iki haftada bir resim eklerim.kaydirigubbakcemile2

cevap verilmiyo diye kızıyorduk şimdide herkez birden cevap yazıyor..kaydirigubbakcemile3

Amaaannnn olsuuunn.. Detaya takılmayalım dimi arkidişler... yerim ben hepiciinizi...

bitanesiniz siz .herkes çok düşünceli burda.:1hug:

inş bende öyle veririm kilolarımı.58 olsam çok sevineceğim.hedefim 54 ama.inş 62 ye fazla alışmam inşallah.:Saruboceq:

çoklu mesajlada ilk denememi yapmış oldum.inşalalh olmuştur.

şekercik resmini bekliyoruz
gör bak biz birlik olarak zevkli bi şekilde vercez kiloları

azminden ötürü seni kutluyorum merve. sana özeniyorum hatta seni kıskanıyorum:dilcikar:
Allah hepiciğimize böyle zayıflamayı nasip etsin inşallaha.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. :asigim:

canımmm azıcık bi faydam olduysa ne mutlu bana çok mutlu ettin beni gerçekten çook :1hug: bu arada ben bi 60 olsam galiba tamam diycem ama daha çoook uzak bana 60 senağlama

azminden ötürü seni kutluyorum merve. sana özeniyorum hatta seni kıskanıyorum:dilcikar:
Allah hepiciğimize böyle zayıflamayı nasip etsin inşallaha.s.

şekercik ben bu siteye geldiğimden bikaç kişi 59 kiloya ulaşmış ve diğer topiğe geçmek için vedalaşıyordu
onları o kadar kıskanmıştımki anlatamam sana ben diyete başlayalı tam 3 ay oldu ama sende çok azimlisin ve sıkılaşıyorsun sen istediğin kiloya ulaştığında benden daha zayıf olacaksın

senden destek almasam ben annemi 30 kere aramıştım bu güne kadar :1no2:
canım eğer 60 olunca bizden ayrılacaksan hiç 60 olmaman için heğimiz dua ederiz ona göre

Ayşim, kendi adıma seni görmemişim sanırım, hatırlamıyorum cunku ama tum entry leri okumak ımkansız bu ara. kızlar cok geveze cunku.ceneleri düşmüş .habire yazıyolar..

emınım arkadaslar da görememıstır ben gıbı.. buyuk gecmıs olsun..

birtane, canım kımse kımseyı eklemıyor copy paste yöntemıyle herkes listeye kendı adını kendı eklıyor aslında.ama bu dedıgımı maalesef hicbir ciciş yapmadıgı ıcın arada sırada ben ya da abaska arkadas listeyı toparlamak durumunda kalıyor.umarım acıklayıcı olabılmısımdır cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…