canım bu annemle ilgili olayda senin desteğin çok büyük sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
sen bir meleksin
bu arada kızlar geçmişi düşünsenize bi
ben kendi adıma konuşayım ilk 65 kilo ile başladım
63 benim için mucizeyken birden rejimle 62 kilo oldum, o zamanlar kendimi dünyanın en zayıf insanı hissediyordum
sonra 62 ye alışınca gene az geldi
60 olmak hayal gibi geldi
62 de uzun zaman bekledim sonra regl oldum bitince bir baktım 60 olmuşum
60 ken 59 hayaldi
59 ken 58 hayaldi.....
böyle derken bu sabah 56.4 kiloyum
şimdi 55 olmak hayal gibi geliyor......
sizdede öylemi kızlar
kuzum çok sağol.a.s.
fotoğraf makinem bozuk yapılsın.iki haftada bir resim eklerim.kaydirigubbakcemile2
bitanesiniz siz .herkes çok düşünceli burda.:1hug:
inş bende öyle veririm kilolarımı.58 olsam çok sevineceğim.hedefim 54 ama.inş 62 ye fazla alışmam inşallah.:Saruboceq:
çoklu mesajlada ilk denememi yapmış oldum.inşalalh olmuştur.
cevap verilmiyo diye kızıyorduk şimdide herkez birden cevap yazıyor..kaydirigubbakcemile3
Amaaannnn olsuuunn.. Detaya takılmayalım dimi arkidişler... yerim ben hepiciinizi...
hosgeldin fulyacım, yoktun bayağıdır. özledik a.s.a.s.
evet canım çok yoğundum .. ama sahalara geri döndüm canım..kaydirigubbakcemile3
Nasıl gidiyor canım..
SARA, ben de regl olucam.aynen yemek istiyorum. dun dondurma yememek ıcın kıvrandım resmen. bugun cok ısım var spor yapmıcam. ya zorla mı? canım ıstemıyor. olsam da kurtulsam ya offf gercı yarın yolculugum var.dunya kadar kepeklı makarna yedım aksam şiştim şiştim ama doymadım. gercı tartıda 100gr gtmıs görunce bıle sevındım ama ... ne yapcez bu dönemi bilmiyorum. ayar oldum sımdıden.. sinir desen o biçim.. yemek yıyememekten dilim dilim kesip sevgilimi yiyorum resmen.. gene cadılığım üstümde...
evet canım eviendiğim kilodayım ama eşim daha kilo vermemi istiyor
bende memnun değilim daha halimden
200 gr almışım vermem gerekirken ama
Şeniz
SARA, ben de regl olucam.aynen yemek istiyorum. dun dondurma yememek ıcın kıvrandım resmen. bugun cok ısım var spor yapmıcam. ya zorla mı? canım ıstemıyor. olsam da kurtulsam ya offf gercı yarın yolculugum var.dunya kadar kepeklı makarna yedım aksam şiştim şiştim ama doymadım. gercı tartıda 100gr gtmıs görunce bıle sevındım ama ... ne yapcez bu dönemi bilmiyorum. ayar oldum sımdıden.. sinir desen o biçim.. yemek yıyememekten dilim dilim kesip sevgilimi yiyorum resmen.. gene cadılığım üstümde...
bildiğin gibi canım. sinirliyim biraz. regl olucam. uyuz uyuz oturyorum. kahvaltıdan önce bıraz temızlık yapayım barı.. ara ara dönerim foruma .. öpüyorum senı.. kaydirigubbakcemile5
erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizlerklava:
bi de galiba biz forumca aynı dönemde regle oluyoruz
şekercik ben bu siteye geldiğimden bikaç kişi 59 kiloya ulaşmış ve diğer topiğe geçmek için vedalaşıyordu
onları o kadar kıskanmıştımki anlatamam sana ben diyete başlayalı tam 3 ay oldu ama sende çok azimlisin ve sıkılaşıyorsun sen istediğin kiloya ulaştığında benden daha zayıf olacaksın
senden destek almasam ben annemi 30 kere aramıştım bu güne kadar :1no2:
canım eğer 60 olunca bizden ayrılacaksan hiç 60 olmaman için heğimiz dua ederiz ona göre
Ayşim, kendi adıma seni görmemişim sanırım, hatırlamıyorum cunku ama tum entry leri okumak ımkansız bu ara. kızlar cok geveze cunku.ceneleri düşmüş .habire yazıyolar..
emınım arkadaslar da görememıstır ben gıbı.. buyuk gecmıs olsun..
birtane, canım kımse kımseyı eklemıyor copy paste yöntemıyle herkes listeye kendı adını kendı eklıyor aslında.ama bu dedıgımı maalesef hicbir ciciş yapmadıgı ıcın arada sırada ben ya da abaska arkadas listeyı toparlamak durumunda kalıyor.umarım acıklayıcı olabılmısımdır cnm.
bildiğin gibi canım. sinirliyim biraz. regl olucam. uyuz uyuz oturyorum. kahvaltıdan önce bıraz temızlık yapayım barı.. ara ara dönerim foruma .. öpüyorum senı.. kaydirigubbakcemile5
Bende geldimmmm. Diyetimin 3.günü çok iyi gidiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Acayip mutluyum diyetimi bozmadığım için.. Harfiyen yerine getiriyorum.. Arkadaşlar daha önce aranızda isveç diyetiyle zayıflayanlar var mı ?
hoşgeldin şeker.:1hug:isveç diyetini hiç bilmiyorum.hiç diyet listesi uygulamadım.
Bende geldimmmm. Diyetimin 3.günü çok iyi gidiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Acayip mutluyum diyetimi bozmadığım için.. Harfiyen yerine getiriyorum.. Arkadaşlar daha önce aranızda isveç diyetiyle zayıflayanlar var mı ?
bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?
senle birebir aynı durumdayım.. sadece ben dün regl oldum.. Bugün karnım ağrıyo acaip sinirleri bozuk ve sinirliyim.. Çevremdeki herkesi yolasım var... Ve DOYMUYORUUMMMM...senağlama
Bende öptüm güzellik..a.s.
aynen öyle, dengesiz ki ne dengesiz..kafamçokkarıştısırnaşık şey
galba.. aynı ortamdaki kadınların adetinin birbirine uyum sağladığını duymuştum.. ama bu durumun sanal alemde de olduğuna ilk defa rastlıyorum...:roflol::roflol:
ben öyle tek bi listeye bağlı kalarak hiç diyet yapamadım ama yapanları gördüm bayaa iyiydiler.ben istediğim zaman istediğim şeyi yemeliyim cokacimcoook [/QUOTE
Ah saraciracim ahhh dün kocamın canı çekmiş söylemesi ayıp böyle bir tatlı aldı kaymaklı falan olandan hani.. Onu yedi bakmadım.. bakamadım cokacimcoook
Bir listeyi bıraksam neler yerim nelerrrrrrrr
Canım süper yaa... Ne güzel vermişsin kiloları.. Benim içinde 59 hayal gibi geliyo, çünkü bir türlü kavuamadım kendisine..senağlama
Olmuş canım olmuş.. Çok da başarılı olmuş..
:dance:
erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizlerklava:
bi de galiba biz forumca aynı dönemde regle oluyoruz
ben 50 kg da olsam burdan gitmemkiiii sakız gibiyim bennn şakkıdı
bende çatlıycam sinirden ve yeme isteğime dur demeye çalışmaktan off offf dün akşamda hiç bişey yemicem sadece yoğurt ve meyve yiycem diye oturdum sofraya uğura yaptığım pizzanın köşesinden yedim dayanamayıp senağlama
FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg
SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg
ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg
Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg
ayca81 165cm 65 .00kg 58kg
latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.
fibula 1.60cm 62 kg 54kg
lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg
balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg
raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg
evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg
pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55
ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg
Flyyy 1,68 61 56
author 1.55 61kg 52kg
morena 1.58 61kg 50kg
bugünkü liste benden.listede olmayanlar eklesinler kendilerini.şimdiki kilomu değiştirdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?