60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım süper yaa... Ne güzel vermişsin kiloları.. Benim içinde 59 hayal gibi geliyo, çünkü bir türlü kavuamadım kendisine..senağlama

Olmuş canım olmuş.. Çok da başarılı olmuş..
:dance:

cevap verilmiyo diye kızıyorduk şimdide herkez birden cevap yazıyor..kaydirigubbakcemile3

Amaaannnn olsuuunn.. Detaya takılmayalım dimi arkidişler... yerim ben hepiciinizi...

hosgeldin fulyacım, yoktun bayağıdır. özledik a.s.a.s.

SARA, ben de regl olucam.aynen yemek istiyorum. dun dondurma yememek ıcın kıvrandım resmen. bugun cok ısım var spor yapmıcam. ya zorla mı? canım ıstemıyor. olsam da kurtulsam ya offf gercı yarın yolculugum var.dunya kadar kepeklı makarna yedım aksam şiştim şiştim ama doymadım. gercı tartıda 100gr gtmıs görunce bıle sevındım ama ... ne yapcez bu dönemi bilmiyorum. ayar oldum sımdıden.. sinir desen o biçim.. yemek yıyememekten dilim dilim kesip sevgilimi yiyorum resmen.. gene cadılığım üstümde...

evet canım çok yoğundum .. ama sahalara geri döndüm canım..kaydirigubbakcemile3

Nasıl gidiyor canım..

bildiğin gibi canım. sinirliyim biraz. regl olucam. uyuz uyuz oturyorum. kahvaltıdan önce bıraz temızlık yapayım barı.. ara ara dönerim foruma .. öpüyorum senı.. kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 canın istiyosa ye bir dondurma öğle vakti.strese sokma kendini.sevgilinede yazık yadelikafadulden .ahh bu erkekler arada işe yarıyo bu gibi durumlarda.çeksinler nazımızı.:mymeka:

evet canım eviendiğim kilodayım ama eşim daha kilo vermemi istiyor
bende memnun değilim daha halimden
200 gr almışım vermem gerekirken ama

Şeniz

erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizler klava:

bildiğin gibi canım. sinirliyim biraz. regl olucam. uyuz uyuz oturyorum. kahvaltıdan önce bıraz temızlık yapayım barı.. ara ara dönerim foruma .. öpüyorum senı.. kaydirigubbakcemile5

senle birebir aynı durumdayım.. sadece ben dün regl oldum.. Bugün karnım ağrıyo acaip sinirleri bozuk ve sinirliyim.. Çevremdeki herkesi yolasım var... Ve DOYMUYORUUMMMM...senağlama

Bende öptüm güzellik..a.s.

erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizler klava:

aynen öyle, dengesiz ki ne dengesiz..kafamçokkarıştısırnaşık şey

bi de galiba biz forumca aynı dönemde regle oluyoruz

galba.. aynı ortamdaki kadınların adetinin birbirine uyum sağladığını duymuştum.. ama bu durumun sanal alemde de olduğuna ilk defa rastlıyorum...:roflol::roflol:

Bende geldimmmm. Diyetimin 3.günü çok iyi gidiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Acayip mutluyum diyetimi bozmadığım için.. Harfiyen yerine getiriyorum.. Arkadaşlar daha önce aranızda isveç diyetiyle zayıflayanlar var mı ?

ben 50 kg da olsam burdan gitmemkiiii sakız gibiyim bennn şakkıdı

kaydirigubbakcemile5 saol canımcım a.s.

bende çatlıycam sinirden ve yeme isteğime dur demeye çalışmaktan off offf dün akşamda hiç bişey yemicem sadece yoğurt ve meyve yiycem diye oturdum sofraya uğura yaptığım pizzanın köşesinden yedim dayanamayıp senağlama

hoşgeldin şeker.:1hug:isveç diyetini hiç bilmiyorum.hiç diyet listesi uygulamadım.

ben öyle tek bi listeye bağlı kalarak hiç diyet yapamadım ama yapanları gördüm bayaa iyiydiler.ben istediğim zaman istediğim şeyi yemeliyim cokacimcoook

bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?

kaydirigubbakcemile3 bende her kavgadan sonra düşünüyorum bunu ama daha cevabı bulamadım.hatta bugün içimden geçenleri ilk defa ailemde tek saygı duyduğum ve üzülmesinden korktuğum insan olan halama anlattım ama klasik hala mantığı sabret gül gibi kocan var bilmemne diye başladı hemen kapattım konuyu senağlama

evet yaa herkes ya regl olmuş ya olmak üzere çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3 ama o iletişim durumu olduğu için sanalı gerçeği pek farketmez tatlımmm yerimseniben biz birbirimize fazla bağlı bi topiğiz çok normal böyle şeyler :1hug:

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 62 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg

Flyyy 1,68 61 56

author 1.55 61kg 52kg

bugünkü liste benden.listede olmayanlar eklesinler kendilerini.şimdiki kilomu değiştirdim ben.

çok teşekkür ederim canım banada şimdi 55 hayal geliyor benneyaptımki

kesinlikle katılıyorum şekercik kaydirigubbakcemile5

bi de galiba biz forumca aynı dönemde regle oluyoruz

bende adetimin son günlerindeyim kaydirigubbakcemile3

canım bende ilk 5 kilomu isveç diyetiyle vermiştim gerçekten çok zor bi diyet ama hep geri aldırmıyor kiloları hemde hergün 500 gr kadar verdiriyor

bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?

canım bende her kavgamda boşanma davası açıyorum kendimce kaydirigubbakcemile3

aynen canım ya bi fili koysalar önüme yerim heraldeeeeeeee senağlama

Kendimi ekledim canım. Evlibarklı çok sağol seviyom hepinizi çok :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…