60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FıUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 62 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg

Flyyy 1,68 61 56

author 1.55 61kg 52kg

morena 1.58 61kg 50kg

dün akşam yalancı patates kızartması yaptım ve şimdi onu yedim bol bol acı sosumla ve yoğurdumla cokacimcoook patates ne büyük nimet yaa bayılıyorumm çok iyi geldi valla
ya kızlar acı severlere soruyorum şu burger kingin acı sosunu nasıl yaparız evde ??*

umarım soruna cvp gelir.bende bir soru sorayım.yalancı patates kızartması nasıl oluyor?

umarım soruna cvp gelir.bende bir soru sorayım.yalancı patates kızartması nasıl oluyor?

şöyleki hemen anlatayım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bişey oluyo cokacimcoook
tepsiye yaplı kağıdı seriyosun sonra patatesleri elma dilimi gibi kalın kalın doğruyosun bazen yuvarlak yapıyorum hatta.sonra sevdiğin dütün baharatlarla harmanlıyosun.sonra azcık yağ ve azcık suyu bi kapta birazcık çırpıyosun ve yumurta fırçasıyla üzerine sürüyosun tapsideki pataeslerin 200-250 derece bile olabilir fırın.kızarınca çatal batırıp bi bakıyosun pişmişlermi diye sonra çıkarıyosun ve yiyosun cokacimcoook cokacimcoook

saracıracı evet o cok gusel oluyo ben sosuna onun sarımsakda dogruyorum bıraz acayıp bişe oluoo ..mmmmmm cnm cektı beeeeee

Maşallah sana Morena..
ben isveç diyetine başladım, hepde aynı gün bıraktım..

bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?

hihi üzülme akşama barışırsınız umarım..

Ayynen öyle tatlişkom..kaydirigubbakcemile5

Bu aileler neden böyle yapıyorlar ya...:sm_confused::1no2:

Yarın birgün düzelir inş. hatta akşama düzelir belki.
off off bende işimi boşamak istiyorum... benimde işten ötürü canım sıkkın ya ((

Aynen canım katılıyorum sana.. Bende işimi boşamak istiyorummm...laelaelaelaelae

Kendimi ekledim canım. Evlibarklı çok sağol seviyom hepinizi çok :asigim:

:asigim:

bu süper bişey amaa.... Harikasın teşekkürler.

kaydirigubbakcemile3 canın istiyosa ye bir dondurma öğle vakti.strese sokma kendini.sevgilinede yazık yadelikafadulden .ahh bu erkekler arada işe yarıyo bu gibi durumlarda.çeksinler nazımızı.:mymeka:

valla cekmıyorlar da..neticede kavgaya dönusuyor

erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizler klava:

aynen hayatım. zayıf olsak suc, kılolu olsak suc(gercı bnmkı hıc kılolu demedı ama), diyet yapmak en buyuk suc. onla aynı seylerı yemesem kızar,aynı mıktarda yemesem kızar.100gramın hesabını yapıyorum dıye kızar. diyetıme süreklı akın var yanı..

bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?
boşa kurtul... kaydirigubbakcemile3

cok zor bir pizzayla aynı sofraya oturup yemeden kalkmak ımkansız hatta...

ya kızlar acı burger kıng sosu dedıgınız barbekü sosu olan mı?

kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...

O NEKİ??:1shok: iyi bişiyse bende alayım.çeyizime.

tefal actifry canım, 1 kasık yag ıle 1 kg patates ve ya sebze kızartıyor dıyolar. ayrıca harıka pilav,irmik helvası .. bla bla bla yapıyormus. fritöz gıbı ama yagsız yapıyor.

kızlar ya ben su tavuk corbasından yapıcam ..içine yogurt ve yumurta sarısıyla terbıye koyulan da.. o terbıye konduktan sonra kac dk pişicek?

ay süpermiş.bi ara pizzanın yanında geliyodu.patates dilimleri.bayılıyodum.böyle yapıldığını bilmiyodum.hıımm.pazar günü gelsede yapsam.canım nasılda çekti şimdi.cokacimcoookcokacimcoook

HAYIR CANIM BAYA BAYA ACI SOS YAZIYO ÜSTÜNDE BEN BARBEKÜ SOSU HİÇ SEVMİYORUM KURUM YERMİŞİM GİBİ GELİYO kafamçokkarıştı AMA Bİ BURGER MENÜYLE 2 HATTA BAZEN 3 ACI SOS YEDİĞİM OLUYO AYYYY AKLIMA DÜŞTÜ ŞİMDİ YAA :bbo:

ay süpermiş.bi ara pizzanın yanında geliyodu.patates dilimleri.bayılıyodum.böyle yapıldığını bilmiyodum.hıımm.pazar günü gelsede yapsam.canım nasılda çekti şimdi.cokacimcoookcokacimcoook

PAZAR GÜNÜNE BİLE GEREK YOK TATLIM DÜN 10 DAKKAMI ALDI GERİSİNİ FIRIN HALLEDİYO ZATEN kaydirigubbakcemile3

AFİYET OLSUN TATLIMMM cokacimcoook

kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...

VALLA BEN KULLANMADIM AMA KUZENİM ALDI YENİ HARİKA BİŞEYMİŞ DEDİĞİN GİBİ PİLAV BİLE YAPIYOMUŞ.DÜŞÜNSENE 1 KAŞIK YAĞLA YAPILMIŞ ÇITIR ÇITIR VE AZ KALORİLİ PATATES KIZARTMALARI.AMA BİRAZ FAZLA PAHALI 450 LİRA YAA senağlama

kıslar, ben şimdi öğle yemeğinden döndüm, bizim Ender Sarçcı kızlarla kilolar yüzünden takıldığıma inanamıyorum.
Öncelikle ben bugün yediklerimi yazıorum sabah ılık su bardağı suya bir limon, ofise gelince bir muz ve saat 10:30 da granny smith elma (yeşil ekşi elma) öğlen de yoğurtlu semizotu ve 2 adet Karnıbahar.
Onlar da sabah 2 grissini ve salatalık yediler, öğlen de karışık salata ve yoğurtlu semizotu yediler bir kepek ekmeği ile. Akşam elma kompostosu yiycekler miş çünkü yarın detox günleriymiş. yani yarın domates ve havuç hariç çiğ gıdalar tüketicekler miş. Rezene, yeşil çay ve form çayı içiyorlar.
Latinşugar haber ajansı bildirdi

Son düzenleme:
düşüncelerime katılan ve katılmayan tüm arkadaşlara yazımı okudukları için teşekkür ederim:)

FİUME 1.72mt. 64.2kg 58.00kg

SARA 1,74 cm 64 kg 58 kg

ZABIN 168cm 61.5 kg 58 kg

Mermaıd 1,61 cm 62.00 kg 55 kg

ayca81 165cm 65 .00kg 58kg

latinsugar 1.65cm. 65.5 kg 55kg.

fibula 1.60cm 62 kg 54kg

lunapiena 1,64 cm 59,3 kg 56 kg

balbademesra 1,72 cm 65kg 55kg

raupe 1,70 cm 68 kg 58 kg

evlibarkli 1.68 cm 56.2kg 50 kg

pirlanta_a 1.65 boy 63.5 kilo hedef 55

ecemim 1.60 cm 65,7 kg 58 kg

Flyyy 1,68 61 56

author 1.55 61kg 52kg

morena 1.58 61kg 50kg

aysim_u 1.61cm 60kg 52kg

GÖREV BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR AJAN LATİN ŞEKER :roflol: kaydirigubbakcemile3 a.s. :hooray:

ben burda en ucuz 399 a buldum tefalın outlet magazasından..gercekten lezzetli ,kızartma gıbı yapıyorsa deger diye dusunuyorum cunku ben bayılıyorum kızartmaya .. senin fırın tarıfını de denedım canım . o da cok şık oluyor.patatesın her turlusu gusel zaten. kuzenınde yeme şansın olursa su 1 kasık yagla kızarmıs bır kılo patatesten bana izlenimlerini bildir tatlım. senin gurmeliğine güvenicem.

detoks yaptırıyodur o adam zırt bırt. meraklı öyleseylere. tv de dilinden düsürmüyor. ya su semız otu cok guzel bısı de .. cok iştah acıyor.. dun aksam yedım ben de sayesınde yanında bıssuru kepeklı makarna göturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…