Kendimi ekledim canım. Evlibarklı çok sağol seviyom hepinizi çok :asigim:
dün akşam yalancı patates kızartması yaptım ve şimdi onu yedim bol bol acı sosumla ve yoğurdumla cokacimcoook patates ne büyük nimet yaa bayılıyorumm çok iyi geldi valla
ya kızlar acı severlere soruyorum şu burger kingin acı sosunu nasıl yaparız evde ??*
umarım soruna cvp gelir.bende bir soru sorayım.yalancı patates kızartması nasıl oluyor?
Bende geldimmmm. Diyetimin 3.günü çok iyi gidiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum. Acayip mutluyum diyetimi bozmadığım için.. Harfiyen yerine getiriyorum.. Arkadaşlar daha önce aranızda isveç diyetiyle zayıflayanlar var mı ?
bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?
ben öyle tek bi listeye bağlı kalarak hiç diyet yapamadım ama yapanları gördüm bayaa iyiydiler.ben istediğim zaman istediğim şeyi yemeliyim cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 bende her kavgadan sonra düşünüyorum bunu ama daha cevabı bulamadım.hatta bugün içimden geçenleri ilk defa ailemde tek saygı duyduğum ve üzülmesinden korktuğum insan olan halama anlattım ama klasik hala mantığı sabret gül gibi kocan var bilmemne diye başladı hemen kapattım konuyu senağlama
evet yaa herkes ya regl olmuş ya olmak üzere çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3 ama o iletişim durumu olduğu için sanalı gerçeği pek farketmez tatlımmm yerimseniben biz birbirimize fazla bağlı bi topiğiz çok normal böyle şeyler :1hug:
Yarın birgün düzelir inş. hatta akşama düzelir belki.
off off bende işimi boşamak istiyorum... benimde işten ötürü canım sıkkın ya((
Kendimi ekledim canım. Evlibarklı çok sağol seviyom hepinizi çok :asigim:
şöyleki hemen anlatayım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bişey oluyo cokacimcoook
tepsiye yaplı kağıdı seriyosun sonra patatesleri elma dilimi gibi kalın kalın doğruyosun bazen yuvarlak yapıyorum hatta.sonra sevdiğin dütün baharatlarla harmanlıyosun.sonra azcık yağ ve azcık suyu bi kapta birazcık çırpıyosun ve yumurta fırçasıyla üzerine sürüyosun tapsideki pataeslerin 200-250 derece bile olabilir fırın.kızarınca çatal batırıp bi bakıyosun pişmişlermi diye sonra çıkarıyosun ve yiyosun cokacimcoook cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 canın istiyosa ye bir dondurma öğle vakti.strese sokma kendini.sevgilinede yazık yadelikafadulden .ahh bu erkekler arada işe yarıyo bu gibi durumlarda.çeksinler nazımızı.:mymeka:
erkekleri anlamanın mümkünatı yok, birazcık kilocuğun olur ona laf sokarlar, çok güzel olursun kıskanırlar, dengesizlerklava:
senle birebir aynı durumdayım.. sadece ben dün regl oldum.. Bugün karnım ağrıyo acaip sinirleri bozuk ve sinirliyim.. Çevremdeki herkesi yolasım var... Ve DOYMUYORUUMMMM...senağlama
Bende öptüm güzellik..a.s.
anlamadım ben de. herkes aynı durumda.. ama ben olamıyorum kolay kolay. zaten 2 aYDA bır olsam iyi.
aynen öyle, dengesiz ki ne dengesiz..kafamçokkarıştısırnaşık şey
galba.. aynı ortamdaki kadınların adetinin birbirine uyum sağladığını duymuştum.. ama bu durumun sanal alemde de olduğuna ilk defa rastlıyorum...:roflol::roflol:
bugün canım çoook sıkkın kocişle kavga ettik boşasam mı?
boşa kurtul... kaydirigubbakcemile3
cok zor bir pizzayla aynı sofraya oturup yemeden kalkmak ımkansız hatta...ben 50 kg da olsam burdan gitmemkiiii sakız gibiyim bennn şakkıdı
nereye gidebılecegını sanıyorsun ki zaten sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile5 saol canımcım a.s.
bende çatlıycam sinirden ve yeme isteğime dur demeye çalışmaktan off offf dün akşamda hiç bişey yemicem sadece yoğurt ve meyve yiycem diye oturdum sofraya uğura yaptığım pizzanın köşesinden yedim dayanamayıp senağlama
umarım soruna cvp gelir.bende bir soru sorayım.yalancı patates kızartması nasıl oluyor?
kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...
O NEKİ??:1shok: iyi bişiyse bende alayım.çeyizime.
şöyleki hemen anlatayım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bişey oluyo cokacimcoook
tepsiye yaplı kağıdı seriyosun sonra patatesleri elma dilimi gibi kalın kalın doğruyosun bazen yuvarlak yapıyorum hatta.sonra sevdiğin dütün baharatlarla harmanlıyosun.sonra azcık yağ ve azcık suyu bi kapta birazcık çırpıyosun ve yumurta fırçasıyla üzerine sürüyosun tapsideki pataeslerin 200-250 derece bile olabilir fırın.kızarınca çatal batırıp bi bakıyosun pişmişlermi diye sonra çıkarıyosun ve yiyosun cokacimcoook cokacimcoook
valla cekmıyorlar da..neticede kavgaya dönusuyor
aynen hayatım. zayıf olsak suc, kılolu olsak suc(gercı bnmkı hıc kılolu demedı ama), diyet yapmak en buyuk suc. onla aynı seylerı yemesem kızar,aynı mıktarda yemesem kızar.100gramın hesabını yapıyorum dıye kızar. diyetıme süreklı akın var yanı..
cok zor bir pizzayla aynı sofraya oturup yemeden kalkmak ımkansız hatta...
ya kızlar acı burger kıng sosu dedıgınız barbekü sosu olan mı?
ay süpermiş.bi ara pizzanın yanında geliyodu.patates dilimleri.bayılıyodum.böyle yapıldığını bilmiyodum.hıımm.pazar günü gelsede yapsam.canım nasılda çekti şimdi.cokacimcoookcokacimcoook
Maşallah sana Morena..
ben isveç diyetine başladım, hepde aynı gün bıraktım..
hihi üzülme akşama barışırsınız umarım..
Ayynen öyle tatlişkom..kaydirigubbakcemile5
Bu aileler neden böyle yapıyorlar ya...:sm_confused::1no2:
Aynen canım katılıyorum sana.. Bende işimi boşamak istiyorummm...laelaelaelaelae
:asigim:
bu süper bişey amaa.... Harikasın teşekkürler.
kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...
kıslar, ben şimdi öğle yemeğinden döndüm, bizim Ender Sarçcı kızlarla kilolar yüzünden takıldığıma inanamıyorum.
Öncelikle ben bugün yediklerimi yazıorum sabah ılık su bardağı suya bir limon, ofise gelince bir muz ve saat 10:30 da granny smith elma (yeşil ekşi elma) öğlen de yoğurtlu semizotu ve 2 adet Karnıbahar.
Onlar da sabah 2 grissini ve salatalık yediler, öğlen de karışık salata ve yoğurtlu semizotu yediler bir kepek ekmeği ile. Akşam elma kompostosu yiycekler miş çünkü yarın detox günleriymiş. yani yarın domates ve havuç hariç çiğ gıdalar tüketicekler miş. Rezene, yeşil çay ve form çayı içiyorlar.
Latinşugar haber ajansı bildirdi
HAYIR CANIM BAYA BAYA ACI SOS YAZIYO ÜSTÜNDE BEN BARBEKÜ SOSU HİÇ SEVMİYORUM KURUM YERMİŞİM GİBİ GELİYO kafamçokkarıştı AMA Bİ BURGER MENÜYLE 2 HATTA BAZEN 3 ACI SOS YEDİĞİM OLUYO AYYYY AKLIMA DÜŞTÜ ŞİMDİ YAA :bbo:
PAZAR GÜNÜNE BİLE GEREK YOK TATLIM DÜN 10 DAKKAMI ALDI GERİSİNİ FIRIN HALLEDİYO ZATEN kaydirigubbakcemile3
AFİYET OLSUN TATLIMMM cokacimcoook
VALLA BEN KULLANMADIM AMA KUZENİM ALDI YENİ HARİKA BİŞEYMİŞ DEDİĞİN GİBİ PİLAV BİLE YAPIYOMUŞ.DÜŞÜNSENE 1 KAŞIK YAĞLA YAPILMIŞ ÇITIR ÇITIR VE AZ KALORİLİ PATATES KIZARTMALARI.AMA BİRAZ FAZLA PAHALI 450 LİRA YAA senağlama
kıslar, ben şimdi öğle yemeğinden döndüm, bizim Ender Sarçcı kızlarla kilolar yüzünden takıldığıma inanamıyorum.
Öncelikle ben bugün yediklerimi yazıorum sabah ılık su bardağı suya bir limon, ofise gelince bir muz ve saat 10:30 da granny smith elma (yeşil ekşi elma) öğlen de yoğurtlu semizotu ve 2 adet Karnıbahar.
Onlar da sabah 2 grissini ve salatalık yediler, öğlen de karışık salata ve yoğurtlu semizotu yediler bir kepek ekmeği ile. Akşam elma kompostosu yiycekler miş çünkü yarın detox günleriymiş. yani yarın domates ve havuç hariç çiğ gıdalar tüketicekler miş. Rezene, yeşil çay ve form çayı içiyorlar.
Latinşugar haber ajansı bildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?