hugocum şimdi malum karpuzlar çıktı.karpuzlardan ne kadar yiycez onunda bir ölçüsü varmı?hani varsa ona göre yiyelimde sonra gümbürtüye gitmeyelim.boşa gitmesin uğraşlarımız.çünkü ben çok yerim karpuz?
etli biber dolması mı ?
fambuk bana da yolla :84::84::84:
owwwwwwwwwwwww
famirto başlamış:118: :118:
canım çok teprikler güslerimyaşardı bu günleride gördümya artıkın ben yapmasanda gam yemem :86:
yaff bende evelsi gün yaptım hala acıyı :86: bugünde yapmam lazım işler ancak bitti yaffrim yaff :86:
bak şimcik inceliklerini diyeyim sana pilates yaparken en önemli kural ebrunun dediği gibi karnını içeri çekerek yapmaktır canım yoksam kaslar dışa doğru gelişir şiş kalır karnınçekebildiğin kadar çek karnını asla serbest bırakma yaffrim
tabi dolma yap fambık 15 tane yiyebilirizzayıfızya
şekersiz olmak kaydı ile olur. ben kızılcık içerim çok faydalı. kızılcıklar olsun hele annemle bol bol alır dolaba atarız. kışın kaynatırım şekersiz kaynatırım. koyarım dolaba eşim içmek istediğinde onunkine şeker atarım
çok sevdi eşimde cola çok içer çünkü ama bunu yapınca hiç cola istemez. kışın 2 ay düzenli yaptım hep istedi. sağlıklı meyve suyuda sağlıklı meyve suyubitince epey mızıldandı. bu yaz daha çok al dedi.
kızılcıklar oldumu
seleler dolduuumu
söylediğim pilatesler
famirtoya uydumu
hugocum şimdi malum karpuzlar çıktı.karpuzlardan ne kadar yiycez onunda bir ölçüsü varmı?hani varsa ona göre yiyelimde sonra gümbürtüye gitmeyelim.boşa gitmesin uğraşlarımız.çünkü ben çok yerim karpuz?
bende bol bol haşlayıp dolaba atıyorum geçenlerde bir sürü yeşil mercimek haşladım koydum nasıl bitiricem ben bunu dedim bitti bileeişim kolaylaşıyor. hem tasarruf
canımcım dedim ya sen bilirsin..
canım benim kuzumda hasta üzülüyorum haline.. Allah kolaylık versin canım..
canım reçeli nasıl atıyorsun buzluğa ? nasıl çıkarıp yiyorsun geri .. ne için kullanıyorsun reçeli ?
krpuzun şeker oranı yüksek olduğundan 2 ince dilim karpuz veya kavun 1 porsiyon meyve eder
hee 2 dilim karpuz benim dişimin kovuğuna bilenem gitmez :86: boşuna ellerimi batırdığıma deymez :86: yemiyorum ben. zati 15 yaşında başıma karpuz kazası geldi. yedim yedim ha bire onca yersen bol sulu tabee gece
bigünde tarladayız 2 yeğenim var dayımın oğulları ufaklar işte. büyük dedi sen benimi şeviyoşun kaydeşimimi şeviyoşun dedi paytak paytak konuşur bende gülerek kardeşini dedim sustu bu neyse arkamı döndüm dünyam yıkıldıaldı yerden karpuzu allll o saman kötü apla diye bi attı karpuzu kafama öldüm sandım
anlayacağın heç aram yok karpusla
krpuzun şeker oranı yüksek olduğundan 2 ince dilim karpuz veya kavun 1 porsiyon meyve eder
hee 2 dilim karpuz benim dişimin kovuğuna bilenem gitmez :86: boşuna ellerimi batırdığıma deymez :86: yemiyorum ben. zati 15 yaşında başıma karpuz kazası geldi. yedim yedim ha bire onca yersen bol sulu tabee gece
bigünde tarladayız 2 yeğenim var dayımın oğulları ufaklar işte. büyük dedi sen benimi şeviyoşun kaydeşimimi şeviyoşun dedi paytak paytak konuşur bende gülerek kardeşini dedim sustu bu neyse arkamı döndüm dünyam yıkıldıaldı yerden karpuzu allll o saman kötü apla diye bi attı karpuzu kafama öldüm sandım
anlayacağın heç aram yok karpusla [/QU
tühh yaa çok şanssızmışın.naptın sonra bişiy olmnadı dimi?baya kötü bi hatıraymış.evt 2 dilim ağzını elini bulaştırdığına deymiycek.hugocum bişiy sorcam san şimcik.soriymmi?:26:
benim şincik renglim yeni bitti bugün tartıldım 64,5 geçen haftada aynıydım.kilomu vermemişim yoksam reglim yeni bittiği içinmi böle çıktı?ne zaman tartılayım şincik ben ?bide yağ benim 24tü,şincik22.8 olmuş nasıl iyimi kötümü?son bişiy kas kaç olmalı ez az ve en çok?normali bide?
yawww hügomm hareketi yapmak ayrı dert karnını içeri çekerek yapmak ayrı dert,zaten karnı içeri çekmeden yapınca pek yanmıyoo,ama çekince acayiip acıyo yawww.
bide bendekiii ebrunun hamile hallii,kadın top gibi yuvarlanıyoooooAllah Allahhhhhh maşşllaaahhhh
bi tarif verde bende yapayımm,hadi gitmeden verr,en sağlıklısından ossun heeee
ivittt,yapyom ben bulgurlu sıfır yağlııııı oliyyyyy
ama bugün bulgur yedim yawww başka bişey yiyimmmmmm
canım ben sıcakken şişeye koydum ağzını sıkıca kapattım. soğuduğu vakit koydum. çıkarınca beklerim çözülünce kullanırım. ya şimdi reçel diyorumda aslında dondurulmuş taze çilek püresi gibi. hoş araması oldu. pastaya tatlıya konur pekmez konur içine yenir. her meyveyi bu şekilde yapabiliriz
reçel riskli besindir. çok acıktırır hem light yani yapay tatlandırıcıları bile yeseniz karnınız acıkır şekerle farkı ayırt edemediği için vücut kalorisi az olsada acıktırma durummları aynıdır. bende dedim bizz neden reçel yemeyelim dedim deyiş o deyiş patladı gitti
bu dolmayla ilgili balım verdiydi daha önce bi tarif bulgurdan yapıyon dolmayı yağınıda çok az kat zeytinyağı hakikisinden olsun yoksa adresi ver ben sene gönderm burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?