60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

taylan kümelı 2 parmak kalınlıgında dmeıstı gecen gun tw de karpuzda cok seker varmış

yawww hügomm hareketi yapmak ayrı dert karnını içeri çekerek yapmak ayrı dert,zaten karnı içeri çekmeden yapınca pek yanmıyoo,ama çekince acayiip acıyo yawww.
bide bendekiii ebrunun hamile hallii,kadın top gibi yuvarlanıyoooooAllah Allahhhhhh maşşllaaahhhh

wayyyyyy wayyyyyyyyyyy desene ondanda mahrum kalicez?yaz günündede ne yenirki arkideş yawwwwbaşka ne yicez hıh

kızılcığı bende çok seviyorummmm cnm :)))) alınca buzluga koyuyorum iyi oluyo bitince gene yapıyormm

krpuzun şeker oranı yüksek olduğundan 2 ince dilim karpuz veya kavun 1 porsiyon meyve eder
hee 2 dilim karpuz benim dişimin kovuğuna bilenem gitmez :86: boşuna ellerimi batırdığıma deymez :86: yemiyorum ben. zati 15 yaşında başıma karpuz kazası geldi. yedim yedim ha bire onca yersen bol sulu tabee gece
bigünde tarladayız 2 yeğenim var dayımın oğulları ufaklar işte. büyük dedi sen benimi şeviyoşun kaydeşimimi şeviyoşun dedi paytak paytak konuşur bende gülerek kardeşini dedim sustu bu neyse arkamı döndüm dünyam yıkıldı aldı yerden karpuzu allll o saman kötü apla diye bi attı karpuzu kafama öldüm sandım
anlayacağın heç aram yok karpusla

canım ben sıcakken şişeye koydum ağzını sıkıca kapattım. soğuduğu vakit koydum. çıkarınca beklerim çözülünce kullanırım. ya şimdi reçel diyorumda aslında dondurulmuş taze çilek püresi gibi. hoş araması oldu. pastaya tatlıya konur pekmez konur içine yenir. her meyveyi bu şekilde yapabiliriz
reçel riskli besindir. çok acıktırır hem light yani yapay tatlandırıcıları bile yeseniz karnınız acıkır şekerle farkı ayırt edemediği için vücut kalorisi az olsada acıktırma durummları aynıdır. bende dedim bizz neden reçel yemeyelim dedim deyiş o deyiş patladı gitti

başka kelime bulamıyorummm göbişim sallana sallana gülüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

beni kızdırınca bende karpuzzzzz atıcamm kafanaaaaa

Sabah: 1 küçük dilim ekmek ve yumurta. (yumurta protein açısında iyi olsun diye yedim)
Öğle: 1 lokmacık kek 1 dilim değil :76:

Şimdilik bu kadar. ara öğün olarak meyve yerim heralde

şimdi zorlanıyosun çok ama şimdi karın kasların güçsüz ama 1 ayda çok güçlenecek. canım benim çok güçlendi ama yinede zorluyo çok kolay gelmiyo yani zaten eğer kolaysa zorlamıyosa o egzersizde değişiklik yapmak lazım işe yaramıyodur çünkü. biliyorum karın hareketleri sıkıcı ama napak yapcez. birbirimize destek sevdircez elimizden geldiği kadar canım.

bi tarif verde bende yapayımm,hadi gitmeden verr,en sağlıklısından ossun heeee

bu dolmayla ilgili balım verdiydi daha önce bi tarif bulgurdan yapıyon dolmayı yağınıda çok az kat zeytinyağı hakikisinden olsun yoksa adresi ver ben sene gönderm burdan

ivittt,yapyom ben bulgurlu sıfır yağlııııı oliyyyyy
ama bugün bulgur yedim yawww başka bişey yiyimmmmmm

bende sıfır yağlı yapıyorum sonra 1 kaşık ekliyorum inanılmaz lezzetli oluyo çünkü bulgura sonradan yağ eklenince yağını çekmiyo yağlı lezzetli tat veriyo. hee zatii bulguru 7 ay niye yedim bu yüzden çok lezzetli oluyodu sonradan 1 kaşık yağ eklenince. ekle yağı karıştır ama parmaklarını yeme dikkatli ol hee. 5 kaşık bulgura 1 kaşık yağ yetiyo daha azsa daha az koyarsın. ama çiçekyağı kullan zeytinyağı küsel olmiii

şimdi bende şeftali reçeli var arttı kavanozda duruyor. bunu koysam buzluğa olur mu ? ziyan olmasın diye. nasıl olur ki :44:

hugocuk beni duymuyomusun yawww cvp bekliyorum çıkıcam ama senden cvp bekliyorum bebişlerim beni bekliyolr hadiiii şekerim

karpus tarlasındamıydın kıs
bide onlar kuzenin oluyoo dayınınkiler ama kardeşinin çocukları olursaaa onlar yegen oleyyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…