60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kukuletam en sonunda oldu heee çok sevindim. eşin istanbuldaya onun tayinimi çıkçek nasıl olcek napcanız gitcen demi

tazeleri çıktı kızzzz,sakla kışa yersin ayolllllll:26:neyse erzincana götüremen şimdi sen onlaarı yede bitsinnnn
eşinde gelicek mi seninle,sen gitmeden istanbula gelemde gitmeden görüşek yawwww
yeni geldim ya memlektten evde pek sebze fln yok cnm cuma pazara gidicem o zmana kadar idare edeyim bunlarla.
gitmeden gel cnm ya eylüle kadar istanbuldayım inş.gel valla ya gezelim şöle dolaşalımm süper olurrr
eşim gelmeyecek büyük ihtimalle cnm aslında gelebilr ama gelirse orda çakılıp kalırız en iyisi ben eş durumundan döneyim zaten 2013 de eşim müdür yardımcısı olcek inş. ozman konyaya dönmeyi düşünüoruz kısmetse :26:

8-9 kadar gömlek ,2-3 tane tişört,masa örtüsü bide çarşaf ütüledim. kalan 4 çekmeceyi düzenledim yazlık kışlık işi btti şükür.

şimdik mutfağa gideyim yemeklerimi yapayım bi de kociş börek istedi ona börek yapayım. dönerim inş.

köfteli bezelye yapsana çok güzel oluyii kıyman varsa

ahanda balımada katılıyom tarif verem size bende
ıspanakları haşla soğanla az yağda kavur
fırın tepsüsüne yay
köfte yapın nasıl yapacaksanız zevkinize kalmış
köfteleri ıspanakların üstüne koyun fırına verin
pişince alın yiyin afiyetle

ahanda 2 kere çıkmış yazdığım.gör diye hemen herlade

bu zamana kadar diyet yapmışmıydın diyetisyene gitmeden ondan bundan duyduğun yok elma diyeti karbonhidrat diyeti isveç diyeti vss. böyle diyetler yapmışmıydın
sezeryandan kalan yağdan ziyade yumuşama olabilir pilatesle toplanır ama uzun zaman alır ben 7 aydır uğraşıyorum öncesindede çok uğraşmıştım ama yanlış beslenmeden veremedim. ayrıca şeker şekerli içecekler tatlılar kızartmalar beyaz undan yapılmış hamur işleri light içecek ve yiyecekler yasak göbeği olanlara. malesef onlar göbek yapıyo. ağzına meyveden başka tatlı girmicek esmerunlu hamur işleri yapabilrisin az yağlı şekersiz. kızartma yerine artık fırınlama yapacaksın. malesef göbek en zor eriyen yerdir pilates artı kardiyo beraber yapılmalıdır. birgün kardiyo diğer gün pilates olur. uzun sürede erir ama erir sabır lazım 2 yılda eritenler var

ıspanak yatağında köftemi oluyo bu tarif

kolay gelsin canım bendede 4 gömlek var ütülencek dört gündür ütüleyemedim gitti valla

kefirim olmuş heee bu sefer olmuş yaşasın artıkın kefir parasından kurtuldum kendim yapcem
yarımyağlı sütten yapcem hep
saat 15 te türk kahvesi içtim şekersiz 4 yulaflı bisküvi yedim
birazdanda 1 bardak kefir 7 yeşilerik yerim. aslında yeşilelma yemem lazım emme yeşilema bulamadım burda bende düşündüm başka yeşil bir meyve ne olabilri diye
erik aklıma geldi
nasılım :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…