anladım canım. kellogsun bitterlsi demi. hergün yeme haftada 2 kere veriyo diyetisyenler diğer günler normal kahvaltı et. peynir yumurta esmer ekmek domates salatalık filan. senin kas oranın yüzde 25 değilde yüzde 35 olmasın sakın nerde ölçtürdün diyetisyendemi ölçtürdün diyetisyen ne dedi azmı dedi kas içinyok cnm hayatımda hiç diyet yapmadım.yani bırak diyeti hiç kısaıtlamadım bile çünkü ben hep zayıftım.evlenmeden önce 48 dim.evlendikten sonrada enson 57 kadar çıktım.hamile olunca işte kilo aldım.12 kg falan doğumdan sonra hepsini verdim ama annemlerin eşim yüzünde benim ikiz yaa sütün olsun deyip deyip tatlıları meyve suları vs.yedim içtim gene 70 oldum.sonra karar verdim vee az yemeye ve tatlıları kesmeye başladım.eskğiden sporcuydum ama artık spor yapmakta zor geliyodu onuda yapmıyodum.ama baktım yemeyi kesmekle gitmiyor.veee başladım pilatesle bisiklete.yani kısaca öle elma diyeti falandı filandı yapmadım.demiştin zati ya bana şeker faln yok diye şimcik çayı çok az şekerle içiyorum.türk kahvesine koymuyorum tuzda öle kullanmıyorum.unlu mamüllerde yok.arada bir sade 1 simit yiyorum.bu göbiş gider inşallah.ben kellogsun çikolatasından aldım ondan yiyebülürmüyüm
heee nuginin saçları fönsüzmüş artıkın çoğunlukla böyle olacak bizim gibi aman ne kadaaan eğlenceli
anladım canım. kellogsun bitterlsi demi. hergün yeme haftada 2 kere veriyo diyetisyenler diğer günler normal kahvaltı et. peynir yumurta esmer ekmek domates salatalık filan. senin kas oranın yüzde 25 değilde yüzde 35 olmasın sakın nerde ölçtürdün diyetisyendemi ölçtürdün diyetisyen ne dedi azmı dedi kas için
hee öyle olcak birazz hergün hergün paramı dayanır föne
heee sen bi dene zarar vermezse işe yararsa bizde yaparızPembe Maske Evde Hazırlama Tarifi: gazlı bez 1 yemek kaşığı gül suyu 1 yemek kaşığı gül yağı 1 yemek kaşığı avakado yağı 1 yemek kaşığı badem yağı 1 yemek kaşığı kayısı yağı 2 yemek kaşığı kil 1 e vitamini kapsülü öncelikle yüzümüze pieling yapıyoruz ardından tüm malzemeleri karıştırıyoruz. yüzümüze 1 kat gazlı bez örterek maskeyi gazlı bez üzerinden sürüyoruz.bu maske çıkarken yüzün tahriş olmasını engelliyor.
Maske kurudugunda yüzden çıkartıyoruz.gün aşrı 10 seans uyguluyoruz. SELÜLİT İÇİN aynı malzemelere aynı oranda kekik ve biberiye yağıda ekliyoruz ve selülitli bölgeye uyguluyoruz..
Bunu yapsak işe yarar mı ??? :81::81: yüzümüze ve inceeeeeeeeeeeee nariiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn bacaklarımızaaaaaaaaa
yok cnm yaa hani pirinç patlaklı meyveli var ya sadece 90 kalori diyolar reklamladra bilem işte ondan.bildinmi yemiymmi..?sabah zati normal kahvaltı yapıyorum cnm.dediğin gibi.burda cnm diyetisyen falan yok bırak diyetisyeni uzman toktor bilem yok.nerdeee buluyon diyetisyeni.evde yeni tartı aldım suyunu kalorini yağını kemiğini vs.ölçüyor.doğrumu allaha emenet artık.ama kas 25 diyor.çokmu azzz?
bir çin atasözü derki ying yang çunliiii dadadada
yanii
fön çektirmeye para dayanmıyorsa kendi fönünü kendin çekeceksin
bir çin atasözü derki ying yang çunliiii dadadada
yanii
fön çektirmeye para dayanmıyorsa kendi fönünü kendin çekeceksin
battı fishing yan going'ten sonra senden böyle bişiyi beklerdim de bu kadarını beklemezdim.
çince mi
düzleştirici var emme çok vaktimi alıyor ilk hevesle çok düzleştidiydim emme şimdi uğraşmıyom heç :86:
teşekkürler hugocum tavsiyelerini deniycem.ben tekrr bakıyım bi kas oranına belkim ben yanlış bakmışımdır.ben zati bana kızmazsanhep seni sorularımla baya meşgul edicem.ama kızma lütfen olurmuuu
bir yunan atasözü derki sagopa saços paços oi knidos boşveros
yanii düzleştirici vakit alıyosa doğallığı seçtim diyeceksin
sen şincik arkeologsun yaaa.. klasik yunanca da aldınız mı ders olaraktan.. ondan geliyo galiba bu engün dilbilgisiiii
merhaba kızlarbugün üniversite günümdü eve yeni geldim duşumu aldım çok yorulmuşum yahu bitmedi gitti şu okul ya 18 yıldır okuyom
sabah kahvaltımı yazayım sıradanlaştı
21 kuru üzüm
3 ceviz içi
2 yeşil zeytin
bir bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
ara yapamadım derste olduğum için
öğle yemeğim
2 yk pirinç pilavı
2 büyük akçabat köfte bol bol salata
ara
2 yulaflı büskivi
10 kadar kiraz
biraz geçmişi okuyayayım bu arada ben daha regl olamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?