nugya bir gömleği 4 günde ütüleyemediyse eğer 10 gömleği kaç günde ütüleyebilir?
a) 2
b)4
c)8
d)10
e) 1 ayı bulur
F:) 10 GÖMLEĞİ 30 GUNDE ÜTÜLEYEMEYEBİLİRnugya bir gömleği 4 günde ütüleyemediyse eğer 10 gömleği kaç günde ütüleyebilir?
a) 2
b)4
c)8
d)10
e) 1 ayı bulur
evet yolicime bütün sevgim ve irademle katilim ezilirse püre yapılırsa marmelat oliii diryse reçel oliiii.bilmeyenlere duyrulurrrrrrrrkepçeci başı nugi onaylı
ben reçel olarak inandım kabullendim :86:
sen öyle kabullendiysen öyle olsun bitanem.. yerim kıs senii..
karpuzu kaffaya yediğimden beri onları yeğen olarak görüyorum :86:
canım bilemiyecek ne var bunda bursa manisa ığdır
yavluuuum
ben de seni seviyorum bebeeem. lepiska saçlım benüüümm:82::82:
deli nugii
bilmiyolar yolicim yenilerya öğrensinler amaçlı açıklama yapıyom
bilmiyolar yolicim yenilerya öğrensinler amaçlı açıklama yapıyom
bu zamana kadar diyet yapmışmıydın diyetisyene gitmeden ondan bundan duyduğun yok elma diyeti karbonhidrat diyeti isveç diyeti vss. böyle diyetler yapmışmıydın
sezeryandan kalan yağdan ziyade yumuşama olabilir pilatesle toplanır ama uzun zaman alır ben 7 aydır uğraşıyorum öncesindede çok uğraşmıştım ama yanlış beslenmeden veremedim. ayrıca şeker şekerli içecekler tatlılar kızartmalar beyaz undan yapılmış hamur işleri light içecek ve yiyecekler yasak göbeği olanlara. malesef onlar göbek yapıyo. ağzına meyveden başka tatlı girmicek esmerunlu hamur işleri yapabilrisin az yağlı şekersiz. kızartma yerine artık fırınlama yapacaksın. malesef göbek en zor eriyen yerdir pilates artı kardiyo beraber yapılmalıdır. birgün kardiyo diğer gün pilates olur. uzun sürede erir ama erir sabır lazım 2 yılda eritenler var
heee nuginin saçları fönsüzmüş artıkın çoğunlukla böyle olacak bizim gibi aman ne kadaaan eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?