60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet yolicime bütün sevgim ve irademle katilim ezilirse püre yapılırsa marmelat oliii diryse reçel oliiii.bilmeyenlere duyrulurrrrrrrr kepçeci başı nugi onaylı

yavluuuum
ben de seni seviyorum bebeeem. lepiska saçlım benüüümm:82::82:

ben bulgurlu köfte yapıyorum. ince bulgur soğan sarımsak maydonoz kuru nane kekik ince bulguru köfte harcı yapıyorum istenirse az ekmek içi bile olur. fazla olunca dondurucuya atıp başka zaman çıkarıp yaptığımda oluyo. sırrı köftenin içeriğinde maydonoz kurusoğan sarımsak baharatlar hoş lezzet veriyo. sonra bunları minnak minnak yuvarlıyorum. tencerede yağsız soğan salçayı çeviriyorum bikaç kez bezelyede atarım taze ise konserve ise sonra atarım pişmiş dağılmasın diye. sonra suyu kaynayınca köftelerini atarım çok lezzetli eşimde sever. bu şekilde sulu köfte olur bezelyesiz ekşili köfte bile yaptım ben pirinç iştah açıyo bulgur çok güzel doyruyo acıktırmıyo

beril ben sana soruyorum daha önce sen hiç diyet yaptınmı nasıl ne diyeti yaptın kilo verdin aldınmı.

heee nuginin saçları fönsüzmüş artıkın çoğunlukla böyle olacak bizim gibi aman ne kadaaan eğlenceli

yok cnm hayatımda hiç diyet yapmadım.yani bırak diyeti hiç kısaıtlamadım bile çünkü ben hep zayıftım.evlenmeden önce 48 dim.evlendikten sonrada enson 57 kadar çıktım.hamile olunca işte kilo aldım.12 kg falan doğumdan sonra hepsini verdim ama annemlerin eşim yüzünde benim ikiz yaa sütün olsun deyip deyip tatlıları meyve suları vs.yedim içtim gene 70 oldum.sonra karar verdim vee az yemeye ve tatlıları kesmeye başladım.eskğiden sporcuydum ama artık spor yapmakta zor geliyodu onuda yapmıyodum.ama baktım yemeyi kesmekle gitmiyor.veee başladım pilatesle bisiklete.yani kısaca öle elma diyeti falandı filandı yapmadım.demiştin zati ya bana şeker faln yok diye şimcik çayı çok az şekerle içiyorum.türk kahvesine koymuyorum tuzda öle kullanmıyorum.unlu mamüllerde yok.arada bir sade 1 simit yiyorum.bu göbiş gider inşallah.ben kellogsun çikolatasından aldım ondan yiyebülürmüyüm

Kızılcıktan komposto yaptım. az önce bahsettiniz canım çekti yahu buzlukta vardı yapıverdim hemencik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…