tebriklerrrrrrrGünaydın kızlar.. umarım herkes iyidir. bende iyiyim. 100 gr daha gitmiş
afiyetler olsun canım
bigün yanlışlıkla 22 üzüm yesen ne olur acaba
afiyetler olsun canım
bigün yanlışlıkla 22 üzüm yesen ne olur acaba
tebriklerrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler tatlımmmmmselam kızlar bugün hasta gibiyim
yeni kalkıyorum henüz hiçbirşey yapmadım kötü hissediyorum kendimi
bu sabah tartıldım
700 gr vermişim kızlar neyse buda bişeydir inşallah gidecek kilolar
ama dün akşam cozuttum ben
nedenini anlayamadım adet günüm yaklaştı sanırım ondan
tatlıya saldırdım sonrada makarna iğrencim dimi:96:
kontrol edemedim kendimi kaç gündür iyi gidiyordum aslında
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar atandımmmmm :):):)
erzincan üzümlü ye:)
abimin eski çalıştığı okul. Allah ım şükürler olsun çok mutluyum:):)
nasıl şükretsem azdır Alalh ımmm
canım tebrik ederim . devamı da gelsin İnşallah. bende vermişim 100 gr daha ama yazmadım.. benim basen bölgemde zannederim senin gibi yanlarda 2 kütle dışa çıkıkırsi bir durum yapım öyle halamlara çekmişim . benim çıtır çıtır olmam için 36 bedene inmem gerek oda bana yaramaz zati.. yaradılışımızı değiştiremeyeceğimize göre takma gitsin.
tavsiye değil ama yaptığım şeyi söyleyim her gün sabahları bisküvi tarzı yiyecekler yiyiyorumöğlen istediğim yemeği akşam ise mutlaka meyve spor her gün yapıyorum ona vaktim yoksa damutlaka yarım saat yürüyüş yapıyorum ve şu an istediğim kiloya ulaşmak üzereyim
ecrünüm senin göbek bayağı belirginmi yaww böyle demiş görümcenbenn geldimm kızlarrrrr.... gorümcemnenn dohtura gittim ilk gittigimm suratsızaa gorümcem onu pekk seviyyyyygerci iyikii gitmişimm cünkümmm folikk asitii diger dohturr bana vermediydii keseyi görelim dediydii ammma bizz kend kendimize aldıkk ve benn her sabahh bitane içtimm.. dohturr dedi ki bugünn günde 3 tane içiceksinnn siskinlik yaparsa 2 tane iç didii.. sonra kann aldırdıı tekrarr yarınn sonucu alıcammm:97::97: dünyaaaa kadann su içiripppp ultrasonla bebige baktıı amaa kese yokk daha regl günün yarınn cıkmazz 10 günn sonra gell ancakk o zamann cıkar cokk kücükk yani didi.. cokk acelee edioo bu kızz didii.. yumurtlamaa günüü gebelik testinee geldii didii amma mecbursunn 9 ayy beklicennn didiii... bendee odadann cıkıncaa arkasındann dill cıkardımmm ilkk bebişimm didimm görümcemee kikirdedik sonaaa amma görümcemm göbeinn 5 aylık gibi duruoo didiii... kocamanndımm zatenn bebege kadarr fil kiminn olcamm cokk moralimm bozulduu.. valla dikkat ett toparlanamassın sonraa didii.. keskee benimm görümcelerim koca popoluu gobeklii olsadııı... herkess fitt ultra bakımlı oluncaaa benn aradaaa garipp duruommm
ecrünüm senin göbek bayağı belirginmi yaww böyle demiş görümcen
3_5 gündürr bi sisskinligim varr ondan da kaynaklı olabilirr su anda varr gobbemm yanii.. azz yememe ragmenn:44::44::44: göbekk derdimm degill aslında benimm popomm kücülsee azcıkk.... göbegimm zatenn büyücekk nasipsee amaa paralell olarakk popom daha daaa büyürseee fill gibi olcamm sonra bidee bunlarıı geri vermekk var.. ama siskoo bi hamile olmakk istemiyorumm cocugumm kilo alsın sadecee
şimdilik zaten burdasın müdahale ederiz sonra doktorla konuş ne yemen lazım ne kadar söylerler.
yaww senin kelebeğin tombul değilmi zaten sen zayıf olsan kelebeğinin yanına nasıl yakışcanki acuk balık etli olabilirsin yanee
heee hamilelikte az kilo almak güzel tabeee bende az kilo almamak için elimden geleni yapıciim
yediklerine dikkat edersin sağlıklı beslenirsin yürüyüşte yaparsın az kilo alırsın sonrada spor sağlıklı beslenmeyle verirsinkelebbbemm tombull amma benii tırtıll kiminn istiyooodurupp dururpp askımm 80 kilo olma ne olurr bebege kadarr dioo zaten 64 ten asagı inemedimm bii türlüü o da böle söyleyince üzülüyorumm.. ... cagla sikell gibii 6 kg alsam sadecee ne güsell olurr.. 70 kg olurum o zamann daha iyimserr bi kiloo
merhaba kızlarbugün üniversite günümdü eve yeni geldim duşumu aldım çok yorulmuşum yahu bitmedi gitti şu okul ya 18 yıldır okuyom
sabah kahvaltımı yazayım sıradanlaştı
21 kuru üzüm
3 ceviz içi
2 yeşil zeytin
bir bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
ara yapamadım derste olduğum için
öğle yemeğim
2 yk pirinç pilavı
2 büyük akçabat köfte bol bol salata
ara
2 yulaflı büskivi
10 kadar kiraz
biraz geçmişi okuyayayım bu arada ben daha regl olamadım yaaa
akşam yemeğim 5 kaşık yazefasulye salata 1 dilim ekmek akşam ise 1 bardak kefir içerim
demin kavanozda kalan az kefirle yüzümü yıkadım :86: maske niyetine :86:
yediklerine dikkat edersin sağlıklı beslenirsin yürüyüşte yaparsın az kilo alırsın sonrada spor sağlıklı beslenmeyle verirsin
canımcım merhaba. stresten mi regl olamıyorsun acaba ? yoksa testte hamile olduğun belli olmuyorda kanda çıkacak olmasın .. ne güzel olurdu dimi nazende
hugocuk sen hep akşamları böyle tek çeşit mi yemek yapıyorsun ? yoksa eşine yapıyorsun da sadece kendi yediğini mi yazıyorsun buraya
canımcım merhaba. stresten mi regl olamıyorsun acaba ? yoksa testte hamile olduğun belli olmuyorda kanda çıkacak olmasın .. ne güzel olurdu dimi nazende
hugocuk sen hep akşamları böyle tek çeşit mi yemek yapıyorsun ? yoksa eşine yapıyorsun da sadece kendi yediğini mi yazıyorsun buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?