60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak eskiden sana derdik kaymak yeme filan diye illa yerdin ama şimdi hamile kalınca çok kilo almaktan korktuğun için nasıl dikkat ediyosun aferim sana

bak eskiden sana derdik kaymak yeme filan diye illa yerdin ama şimdi hamile kalınca çok kilo almaktan korktuğun için nasıl dikkat ediyosun aferim sana

kıssss kaymakk yememm ki bennn tereyagdırr ooo kesinnn:90::90::90::90::90: evett cok korkuorummm kilo almaktannn...:18::18: amaa zatenn onlarınn bebişimedee faydasıı yokk ondann yemicemm daha cokkk

kıslar ben pilates yapayım duşa gircem masaj yağlarımla göbeğime masaj yaparım sıcak tutarım sonra soğuk su

akşam yemeğim 5 kaşık yazefasulye salata 1 dilim ekmek akşam ise 1 bardak kefir içerim
demin kavanozda kalan az kefirle yüzümü yıkadım :86: maske niyetine :86:

kefırı baya sevdın ay cok komık olmusundur eksı ekşi:90::90::90::90:

o kadar iradesızım kı hersey mukemmeldı kzımla parka gıttık gezdık

gelırken kızım antep fıstıklı çikolata aldı yemdı koy işte dursun dımı yok ben yedım etinin uzun çikosunu

kızım kokolu sut actı ıcmedı 100 ml içmişimdir bı pakette cubuk kreker yedım anlamıyorum ya kendımı

kızın antep fıstıklı aldıysa sen bitter alceksin eve gelince kendi kakaolu sütünü yapçesin 1 paket sade çubuk krakerde görmezden gelinir canım

selam herkese uğrayamadım bugün buraya
ananemin yanına gittim
menülerimi yazayım
sabah geç kalktığım için
geç kahvaltı oldu
2.5 dilim tam buğday ekmeği
domates satalık
2 yemek kaşığı kadar lor peynir
bir tane haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara
bir tane elmadan az küçük kayısı
bir bardak ayran
akşam yemeğide
5-6 kaşık yeşil mercimek
yoğurt 2 dilimde ekmek
unuttum sabah kalktığımda 2 tane yulaflı bisküvi yedim
sirkeli sıcak su içicem şimdi
bugünlük böle oldu yarın sbaha
erkenden ayaktayım
sporumuda yapmadım geceye kaldı
sabah erken yapınca dinç hissediyordum kendimi
şimcik kaçıyorum herkese iyi akşamlar
hee yine unuttum saat 8 gibi türk kahvemi içicem
çok sevdim

selam kızlar benim de kilom 65, boyum 163 şu anda. bu gruba dahilim sanırım :44: 40 bedene çıktım kesinlikle kilo vermem gerek leslie'yi denemeyi düşünüyorum, yemekten de kısıcam biraz. düzenli diyet yapamıyorum ama bir türlü. işe yarıyor mu leslie'ye yürüyüş?

:60: valla diyecek bişey yok canın çok çekiyor demek ki bakma benim de böyle konuştuğuma geçen yaz 3 hafta içinde 1 kilo tahinle 1 kilo pekmezi karıştırıp yutmuştum. pepetim kanın düşük olmasın senin :44: kanım düşük olunca abur cubur çok çekerdi benim canım.. şimdi her sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı pekmez içiyorum gün içinde 1 - 2 tane keçi boynuzu yiyorum. ilk önce kan tahlili demir eksiliğin varmı diye tahlil yaptır sonra da dene istersen pekmez ve keçi boynuzunu.

Kızlar akşam yemeğimi yedim acayip şiştim ;

6-7 kaşık zeytin yağlı pırasa bulgurlu
közlenmiş patlıcandan salata sıfır yağsız
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

üzerine yarım saat sonra kızılcık kompostosu içeceğim. sonra da çaaaaaay iççem

sizlere de afiyet olsun canlarım..

bügün kahvaltıdan sonra yarım saat yürüyüş yaptım
sonra duşumu alıp 1 sütlü türk kahvesi içtim
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de 1 kase cacık,1 kase sebze çorbası,haşlanmış tavuk göğsü,1 dilim ekmek yedim

saat 16 da 1 greyfurt yedim ve sonra spor yaptım
10 dk ısınma hareketleri
100 mekik
100 ip atlama
10 dk step
10 dk basen ve kalça hareketi
10 dk kol göğüs ve sırt çalıştım
her tarafım ağrıyor
saat 18 de akşam yemeğimi yedim
1 kase yoğurt,1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı ve salata

100 mekik ve 100 ip atlama mı ben onları yapsam ölürüm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…