selam canım kolay olmadı tabi çok yavaş verdim ayda 1kilo bazen 2 kilo şeklinde verdim yağlı yiyeceklerden kızartmalardan uzak durdum ve tabiiki sporla da desteklemek lazım hergün mutlaka 1 saat tempolu yürüdüm bol bol su içtim
diğer mesajını gördüm de bugün yaptıklarını ben asla kilo veremicem sanırım o kadar şey yapmam imkansızişim zor valla
ayy ben pek kullanırım kız nugiii.düzleştirici var emme çok vaktimi alıyor ilk hevesle çok düzleştidiydim emme şimdi uğraşmıyom heç :86:
hugom bebişim bende tv den yapmıorum epeydir aynıydı en son ama arada değiştirebilio.kukuletam ebru şallının karın günü değiştimi perşembe yaptırıyodu ben ne zamandır tvden takip etmiyorumda :26:
o kadar iradesızım kı hersey mukemmeldı kzımla parka gıttık gezdık
gelırken kızım antep fıstıklı çikolata aldı yemdı koy işte dursun dımı yok ben yedım etinin uzun çikosunu
kızım kokolu sut actı ıcmedı 100 ml içmişimdir bı pakette cubuk kreker yedım anlamıyorum ya kendımı
leslie yaramazmı ya. ben leslie ile verdim bütün kilocuklarımı.selam kızlar benim de kilom 65, boyum 163 şu anda. bu gruba dahilim sanırım :44: 40 bedene çıktım kesinlikle kilo vermem gerekleslie'yi denemeyi düşünüyorum, yemekten de kısıcam biraz. düzenli diyet yapamıyorum ama bir türlü. işe yarıyor mu leslie'ye yürüyüş?
slm yazemin cim hoşgeldin nerlerdesinselam herkese
bügün kahvaltıdan sonra yarım saat yürüyüş yaptım
sonra duşumu alıp 1 sütlü türk kahvesi içtim
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de 1 kase cacık,1 kase sebze çorbası,haşlanmış tavuk göğsü,1 dilim ekmek yedim
saat 16 da 1 greyfurt yedim ve sonra spor yaptım
10 dk ısınma hareketleri
100 mekik
100 ip atlama
10 dk step
10 dk basen ve kalça hareketi
10 dk kol göğüs ve sırt çalıştım
her tarafım ağrıyor
saat 18 de akşam yemeğimi yedim
1 kase yoğurt,1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı ve salata
selam canım. afiyet olsun.
ayy ben pek kullanırım kız nugiii.yoksam benm saçlarr tel tel tel tellll havalnır kabarır hindi gibim olurum düzleştircim var maşam da var iksinde kullanıorum valla .saça zarar veriomuş ama napalım iyon teknolojili benmkiler zarar vermez diyler ama veriosa da yapcek bişi yokk
hugom bebişim bende tv den yapmıorum epeydir aynıydı en son ama arada değiştirebilio.
ahh canım öle düşünme.
bak yersen bu tarz şeyleri hem fazladan kalori almış alıosun hem kilo vermeni engellio.onun yerine miss gibi az yağlı yemeklerini salatanı ye.
araa hepimiz yapıoruz kaçamak ama bunu alışkanlık haline getrme yediğin zamanda pişman olma paralama kendini.durmak yok yola devam. ha biide bu tarz şeyler yediğinde sen sen ol sebze meyve ve yoğurt la dengelemeyi unutma cnm
leslie yaramazmı ya. ben leslie ile verdim bütün kilocuklarımı.
slm yazemin cim hoşgeldin nerlerdesinnapıosun nasıl gidio?
gerçi bende yoktum geçen hafta ama
amanın benim narin kelebeğim gelmiş
canım pes etme sonuçta hiç başarılmayacak bir şey değil dahası bir anda zayıflamak mümkün değil sabır ve azimle inşallah hepberaber kurtulacağız bu fazla yağlarımızdan :13:
selam tatlım iyiyiyim çok şükür sen nasılsınben de sınav stresini yeni üzerimden atıyorum geçen haftasonuydu iyi geçti çok şükür atama sonuçların belli oldumu canım
ayy bi sevindim bi sevindim benim kefir olmuş valla artıkın para vermem güzel oldu bu. devamlı içerim
ayy ben pek kullanırım kız nugiii.yoksam benm saçlarr tel tel tel tellll havalnır kabarır hindi gibim olurum düzleştircim var maşam da var iksinde kullanıorum valla .saça zarar veriomuş ama napalım iyon teknolojili benmkiler zarar vermez diyler ama veriosa da yapcek bişi yokk
hugom bebişim bende tv den yapmıorum epeydir aynıydı en son ama arada değiştirebilio.
ahh canım öle düşünme.
bak yersen bu tarz şeyleri hem fazladan kalori almış alıosun hem kilo vermeni engellio.onun yerine miss gibi az yağlı yemeklerini salatanı ye.
araa hepimiz yapıoruz kaçamak ama bunu alışkanlık haline getrme yediğin zamanda pişman olma paralama kendini.durmak yok yola devam. ha biide bu tarz şeyler yediğinde sen sen ol sebze meyve ve yoğurt la dengelemeyi unutma cnm
leslie yaramazmı ya. ben leslie ile verdim bütün kilocuklarımı.
slm yazemin cim hoşgeldin nerlerdesinnapıosun nasıl gidio?
gerçi bende yoktum geçen hafta ama
ay çok teşekkür ederim canım
nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın bugün
saol cnm bende çok ama çok iyim şükürler olsun atamam oldu.bugün belli oldu. erzincan a atandım abimn eski çalıştığı okula :)
çok mutluyum darısı başına canım benim.
inşallah güzel geçmiştir sınavların
menün ve sporun her zmanki gibi süper. afiyet olsun
ben de çok severim kefiri annem ramazanda her akşam mayalardı bir büyük cam kavanoza sütü indiryordu ve yoğurt mayalar gibi mayalıyordu 1 defa marketten hazır almıştı sonra hep onu mayalıyordu sütle ve maya için de bir kısmını ayırıyordu şimdilerde yapmıyor aslında gene yapsa çok güzel olur ona hatırlatayım
canım birgün kardiyo diğer gün pilates karın çalışıyorum. listemede uyuyorum. bugün pilates günümdü demin yapabildim eşim işe geç gitti sabah işlerimiz vardı 1 saat yürüdümyürüyüşüde bi 3 kilo ağırlıkla bi 6 kilo ağırlıkla bi 8 kilo ağırlıkla yapıyorum canım. inşallah bu ayda 1 kilo yağ verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?