60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diğer mesajını gördüm de bugün yaptıklarını ben asla kilo veremicem sanırım o kadar şey yapmam imkansız işim zor valla

diğer mesajını gördüm de bugün yaptıklarını ben asla kilo veremicem sanırım o kadar şey yapmam imkansız işim zor valla

canım pes etme sonuçta hiç başarılmayacak bir şey değil dahası bir anda zayıflamak mümkün değil sabır ve azimle inşallah hepberaber kurtulacağız bu fazla yağlarımızdan :13:

düzleştirici var emme çok vaktimi alıyor ilk hevesle çok düzleştidiydim emme şimdi uğraşmıyom heç :86:
ayy ben pek kullanırım kız nugiii. yoksam benm saçlarr tel tel tel tellll havalnır kabarır hindi gibim olurum düzleştircim var maşam da var iksinde kullanıorum valla .saça zarar veriomuş ama napalım iyon teknolojili benmkiler zarar vermez diyler ama veriosa da yapcek bişi yokk

kukuletam ebru şallının karın günü değiştimi perşembe yaptırıyodu ben ne zamandır tvden takip etmiyorumda :26:
hugom bebişim bende tv den yapmıorum epeydir aynıydı en son ama arada değiştirebilio.

ahh canım öle düşünme.
bak yersen bu tarz şeyleri hem fazladan kalori almış alıosun hem kilo vermeni engellio.onun yerine miss gibi az yağlı yemeklerini salatanı ye.
araa hepimiz yapıoruz kaçamak ama bunu alışkanlık haline getrme yediğin zamanda pişman olma paralama kendini.durmak yok yola devam. ha biide bu tarz şeyler yediğinde sen sen ol sebze meyve ve yoğurt la dengelemeyi unutma cnm

leslie yaramazmı ya. ben leslie ile verdim bütün kilocuklarımı.

slm yazemin cim hoşgeldin nerlerdesinnapıosun nasıl gidio?
gerçi bende yoktum geçen hafta ama

selam canım. afiyet olsun.

selam tatlım iyiyiyim çok şükür sen nasılsın ben de sınav stresini yeni üzerimden atıyorum geçen haftasonuydu iyi geçti çok şükür atama sonuçların belli oldumu canım

ben geldim. pilates karın yaptım callanetics karın yaptım duşta masaj yaptım sıcak suya tuttum ama nedense baştan çok yandı koluma tutuyorum yanmıyo karnıma tutuyorum yanıyo sonrada soğuk su tuttum karnım kıpkırmızı oldu

ayy bi sevindim bi sevindim benim kefir olmuş valla artıkın para vermem güzel oldu bu. devamlı içerim

selam tatlım iyiyiyim çok şükür sen nasılsın ben de sınav stresini yeni üzerimden atıyorum geçen haftasonuydu iyi geçti çok şükür atama sonuçların belli oldumu canım

saol cnm bende çok ama çok iyim şükürler olsun atamam oldu.bugün belli oldu. erzincan a atandım abimn eski çalıştığı okula :)
çok mutluyum darısı başına canım benim.
inşallah güzel geçmiştir sınavların
menün ve sporun her zmanki gibi süper. afiyet olsun

ayy bi sevindim bi sevindim benim kefir olmuş valla artıkın para vermem güzel oldu bu. devamlı içerim

ben de çok severim kefiri annem ramazanda her akşam mayalardı bir büyük cam kavanoza sütü indiryordu ve yoğurt mayalar gibi mayalıyordu 1 defa marketten hazır almıştı sonra hep onu mayalıyordu sütle ve maya için de bir kısmını ayırıyordu şimdilerde yapmıyor aslında gene yapsa çok güzel olur ona hatırlatayım

leslie'ye ek olarak başka bir spor yaptın mı peki? çok zor geliyor da bana şu spor işi hiç zaman ayıramıyorum. sadece leslie yetiyorsa evde onu yaparım hiç olmazsa

ay çok teşekkür ederim canım
nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın bugün

canım birgün kardiyo diğer gün pilates karın çalışıyorum. listemede uyuyorum. bugün pilates günümdü demin yapabildim eşim işe geç gitti sabah işlerimiz vardı 1 saat yürüdüm yürüyüşüde bi 3 kilo ağırlıkla bi 6 kilo ağırlıkla bi 8 kilo ağırlıkla yapıyorum canım. inşallah bu ayda 1 kilo yağ verebilirim

çok teşekkür ederim iyi geçti sınavım inşallah not ort yüksek olur da örgün öğretime geçerim
canım hayırlısı olsun gözün aydın

çok iyi oluyo yasemin ama yarımyağlı süte mayalasın çok tok tutuyo güç veriyo
gerçekten çok tokluk veriyo ondan 1 bardak içiyorum saatlerce bişey yemesem aklıma gelmez
sağlık için faydalarıda saymakla bitmez.
yasemin dün evelsi gün çok yemek hamurişi tarifi verdim sağlıklı. profilime girip yazdığım cevaplara tıklarsan mesajlarımı görüp girersin çok işine yarar fikir oluyo

oh maşallah işte bir sporcu örneği ben de şimdi çok azimlendim her tarafımın ağrımasına rağmen birazdan ben de plates yapacağım
1 kilo yağ bu gidişle sende durmaz hugocuğum

kızlarcıııımmm
ben çıkayım yavaştan.
akşam yemeğimide yemedim henüz. ezan 20.38 de inşallah.
menümü yazayım sizlere.

1 kepçe kuskuslu çorba
4 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı
5-6 tane etli kuru kabak sarma (cyemeyi düşünüoeviz büyülüğünde)
2 kaşık yoort
1 dilim kocişe yağtığım bööööörek az yağlı güzel bir böööörek oldu:)

bunları yemeyi düşünüorum ama hepsini yiyebilrmiyim bilmiorum.herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzereee:80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…