60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam talım hemen bakacağım

afiyet olsun canım iyi akşamlar canım

canım kuru kabak dedinya kendinmi kurutmuştun yooksa hazırmı. ben patlıcan kuruttum ama kabak denemedim güzel olursa bende denerim nasıl yaptın tuzladınmı

hugocuğum internette parafin banyosu falan diyorlar acaba göbüşüme ben de mi sürsem spor yaparken daha etkili olur mu canım :26:

bakayım neymiş parafiin banyosu tatlım.
bu arada tarifler 8866. cı sayfadan başlıyo bikaç sayfa var

canım profiline baktım da mesaj kısmında görmedim ben mi yanlış baktım acaba :26:

yasemincim biraz araştırdım canım ama sıcak parafin diyo yakmasın sakın dayanabilecekmisin. masajla sıcak soğuk su tutmakta işe yarıyo ben yapıyorum kan dolaşını hızlandırıyo

yasemincim biraz araştırdım canım ama sıcak parafin diyo yakmasın sakın dayanabilecekmisin. masajla sıcak soğuk su tutmakta işe yarıyo ben yapıyorum kan dolaşını hızlandırıyo

anladım canım sonra göbüşümü yakarım allah korusun en iyisi spora devam ve sıcak soğuk su tutmak

anladım canım sonra göbüşümü yakarım allah korusun en iyisi spora devam ve sıcak soğuk su tutmak

kızlar bıraz önce gazetede okudum akşam yapılan spor bayanlara önerılmıyormus cunku östrojen hormonunu azaltıyormus..ciltte de derıyı ınceltıp kas kaybına neden oluyormus..bu spor yüzme bıle olsa bayanlar ıcın akşam yapılan spor ii değilmiş...

canım bana diyetisyen verdi. bademyağı biberiyeyağı susamyağını karıştırıp eşit miktarda sürüp karnıma sonra kabak lifi ile masaj yapıyorum 5 dakika güzelce sonra yıkıyorum sıcak suyla biraz sıcak suyu tutuyorum karnıma sonra soğuk su tutuyorum çok faydası oluyo sıcak soğuk şok etkisi yaratıyo kan dolaşımını hızlandırıyo tavsiyem budur başka bişey denemedim

hepsi de çok güzel canım en çok da incir dolması tarifini beğendim buranın inciri de meşhur yaparım artık ben bu tarifi

tamamda sabah 8 akşam 6 çalışan bayanlar nasıl spor yapceklerki mecbur akşama kalıcak. spor kısa süreli yapılıp sonra bırakılacak bişey değilki ömür boyu hayatımızın içinde olacak ara vermeler olsada yani ama az ama çok olucak yoksa yine şişeriz

tamam tatlım ben de bunu deneyeceğim

ben şimdi çıkıyorum şekerler sonra görüşürüz hugocuğum iyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere
herkese iyi akşamlar

nerruşşş işler bittimi kısss
işler olurken gürültüden kömür rahatsız olmadımı benimkiler hiç hoşlanmazda
hem ev temiz olcek hem onlar varken temizlik yapmıcem sanki ben batırıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…