60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya Kizlar bu ne ya cok iii gidiyordum,simdi durduk yere kilo aliyorum. Fazla da yemiyorum,dikkat ediyorum nerden geliyo bu kilolar anlamiyorum

Ya Kizlar bu ne ya cok iii gidiyordum,simdi durduk yere kilo aliyorum. Fazla da yemiyorum,dikkat ediyorum nerden geliyo bu kilolar anlamiyorum

spora başladınsa kasın artmıştır önemli olan yağlarının gitmesidir dengeli sağlıklı beslen spor yap gider zamanla

selamlar kızlarrrr
bugün ay başıydı o yüzden işyerinde çok meşguldüm yazamadım sayım yapmaktan falan
sabahtan başlıyorum:
kahvaltı:
1 simit
2 tane üçgen light peynir
1 bardak çay

öğle yemeği:
2 yk makarna
2 yk türlü yemeği
(çok yağlıydı midem bulandı yiyemedim)
3 bardak tuzlu ayran

akşam yemeği:
bol sebzeli çoban kavurma
2 minik çiğköfte
2 bardak maden suyu

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmekk ve 60 gr light peynir
Ara
15 gr yabanmersini ve light süt
Öğlen
Sebzeli sandwiç tam tahıllı ekmekten
Ara
Meyveli light yoğurt
Akşam
6 kaşık nohut salatası
2 kaşık light yoğurt
2 galeta
Ara
150 gr çilek ve light süt
1 kayısı
2 tane balık kraker

Sabah: 1 küçük dilim ekmek. 1 yane yumurta
Ara : 1 lokmacık (1 çatallık) kek
Öğlen: Kayısı, Elma
Akşam: 1 birer dolma, 1 patlıcan dolma, yarım kase yoğurt, cerry domates, 1 tane salatalık
Ara: Limonlu Zencefil çayı
En az 2 litre su içtim

Son düzenleme:
günaydın minikler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı avakadı yaprağı karışımı. domates salatalık 7 yeşilerik 1 hurma 1 dilimcikte peynir

günaydın kızlar
bir bardak sütle 2 grisini yedim
kahvaltısını yapan herkese şimdiden afiyet olsun

günaydın loxi beyazinci
kayfaltımı yaptım şimdi 5 kilo ağırlıkla koşu bandında tempolu yürücem

günaydın minikler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı avakadı yaprağı karışımı. domates salatalık 7 yeşilerik 1 hurma 1 dilimcikte peynir
günaydınlarrrrrrr hugocuk neyapıyorsun kahvaltıda erik miydeni düşün biraz olsun ekmek yeseydin çok ararsın yarın osağlam miğdeyi zayıflama uğruna bukadar yapma canım bende temizlik var kilomda kıpırtı yok ne çıkıyor ne iniyor

günaydın kızlar.yine erkenden kalktım dıye dusunurken baktım benden önce gireenler vaarmıs.6:30 da kalktık kızımla önce onun kahvaltısı ,sonra ben kahvaltı yapayım dedim basladı ağlamaya neyse onu uyuttum ,kahvaltımı tamamladım ve geldım.
dun ara ara girdim aslında ama okuyayımd erken yediklerimi yazmaya fırsat bulamadım

kahvaltıyı yazmıstım zaten.ara öğün yapmıyorum artık,çunku ağzımıza her yiyecek attıgımızda insulın sureklı salgılandıgı için yemekten 4 saat sonra salgılanmaya baslayan leptın hormonu devreye girmiyormus(leptin vucutta yağ yakan hormon bu arada)glisemik indesi düşük beslenmek gerekiyor ki doygunluk uzun sürsün,acıkma olmasın.aslında ekmek hiç yememek gerekiyor ama ben bunu denedim ve yapamadım tamamen bozdum dıyetı o yuzden şimdilik günde 6 dilim kadar tam bugday ekmeği yiyeceğim,belki sistemi oturttuktan sonra 1-2 ay içinde tamamen bırakabilirim,bakalım.bu bilgiler ışıgında dün yediklerime dönüyorum
öğlen 1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği

akşam yine aynı
1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
8den sonra birsey yemek yok,sadece su içtim.

dışarda 1 saat kadar yürüyüş yaptım

şimdide bu sabahki kahvaltımı yazayım

2 tane kayısı kıvamında yumurta(yumurtanın tam pişmiş lop olmaması gerekiyormus bilginize)
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
2dlm ç.t.ekmek,çay,amma da yemişim ha

herkese kaçamaksız bir gün diliyorummm

günaydın loxi beyazinci
kayfaltımı yaptım şimdi 5 kilo ağırlıkla koşu bandında tempolu yürücem

günaydın hugocuk haydın yuru bakalım,aradan cıksın da burda muhabbete zaman kalsın sonra dimi

şimdilik spor için çok kasmayacağım ben,hergün hareketli olsam yeter,dün 1 saat yurudum dısarda,bugun de aynısını yapsam iyidir bana

kahvaltımı yaptım işime geldim

25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk

güne yine yorgun başladım gece oğlumu dinlemekten uyuyamadım. sürekli boğazı kurumasın diye su içirdim. az önce kahvaltımı yaptım. kahvaltı öncesi tartıldım hala 52 kg. dayım. 1 haftadır hep aynıyım nazar mı değdi acaba :84: :84: neyysee kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim. kahvaltımda ;

yarım simit
1 salatalık
1 kırmızı biber
1 yağda yumurta oğlumun artığı
biraz beyaz peynir
2 bardak az şekerli çay.

bugün yine isteksiz isteksiz kahvaltı yaptım diyete başlamadan önce ki kahvaltılarım aklıma geldi hüzünlendim dilim dilim çikolatalı ekmek yerdim karnım şişmeden kalkmazdım kahvaltımdan. şimdi ise canım kahvaltı etmek istemiyor. bugün yine isyankarım galiba

herkese gunaydın bende kendımı bı tuhaf hıssedıyorum havalardan galıba ınsanı sersem gıbı yapıyor...eşimi yolladım bıraz önce işe henuz kahvaltı etmedım...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…