ben burda en ucuz 399 a buldum tefalın outlet magazasından..gercekten lezzetli ,kızartma gıbı yapıyorsa deger diye dusunuyorum cunku ben bayılıyorum kızartmaya .. Senin fırın tarıfını de denedım canım . O da cok şık oluyor.patatesın her turlusu gusel zaten. Kuzenınde yeme şansın olursa su 1 kasık yagla kızarmıs bır kılo patatesten bana izlenimlerini bildir tatlım. Senin gurmeliğine güvenicem.
kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...
Patates aynı burger kİng patatesİ gİbİ oluyo Çıtır Çıtır
merhaba kıslar cok hızlısınız yine bugün okumaktan başım döndü-tatlicadiarzu-bende bu sabah elma sirkeli su,2 kayısı,dinamk sabahlarla spor,kahvaltıda 1 dilim kızarmış çavdar ,1 kaşık bal, şekersiz çay,şimdide yeşil cay içicem öglen yemegimde sadece cacık ...cokacimcoookbu arada sabah 64.500 gördüm cook mutkuyum sayenizde cok zorlanmadan kilo veriyorum hepinizi cooook seviyoluuummkaydirigubbakcemile5
detoks yaptırıyodur o adam zırt bırt. meraklı öyleseylere. tv de dilinden düsürmüyor. ya su semız otu cok guzel bısı de .. cok iştah acıyor.. dun aksam yedım ben de sayesınde yanında bıssuru kepeklı makarna göturdum.
PAZAR GÜNÜNE BİLE GEREK YOK TATLIM DÜN 10 DAKKAMI ALDI GERİSİNİ FIRIN HALLEDİYO ZATEN kaydirigubbakcemile3
kıslar, ben şimdi öğle yemeğinden döndüm, bizim Ender Sarçcı kızlarla kilolar yüzünden takıldığıma inanamıyorum.
Öncelikle ben bugün yediklerimi yazıorum sabah ılık su bardağı suya bir limon, ofise gelince bir muz ve saat 10:30 da granny smith elma (yeşil ekşi elma) öğlen de yoğurtlu semizotu ve 2 adet Karnıbahar.
Onlar da sabah 2 grissini ve salatalık yediler, öğlen de karışık salata ve yoğurtlu semizotu yediler bir kepek ekmeği ile. Akşam elma kompostosu yiycekler miş çünkü yarın detox günleriymiş. yani yarın domates ve havuç hariç çiğ gıdalar tüketicekler miş. Rezene, yeşil çay ve form çayı içiyorlar.
Latinşugar haber ajansı bildirdi
düşüncelerime katılan ve katılmayan tüm arkadaşlara yazımı okudukları için teşekkür ederim:)
evet sürekli bi detoks olayı var ama detoks sayesinde mi ne bilmiyorum neden ciltleri güzelleşti
ya kıslar ben bugün pek katılamadım aranıza ve özledim topiği
kociş benimle konuşmaya çalışıyoo ama yüz vermek yokkk burnu sürtsün
az sonra ofiscek yemeğe oturcaz herkes pide yicek ne z.yağlı fasulye ve bir dilim light ekmek bakalım nasıl dayancam sonucu bildircem by
actifry patatesınden bahsediyorsun canım dımı?
sen böyle diyorsan alırım o zaman denemeden ama azıcık daha beklıycem fiyatı dusuyor cunku. ilk cıktıgında 499tu .. oha demıstım.nasılsa acıl evlenmıyorum ya.. daha beklerım.
merhaba kıslar cok hızlısınız yine bugün okumaktan başım döndü-tatlicadiarzu-bende bu sabah elma sirkeli su,2 kayısı,dinamk sabahlarla spor,kahvaltıda 1 dilim kızarmış çavdar ,1 kaşık bal, şekersiz çay,şimdide yeşil cay içicem öglen yemegimde sadece cacık ...cokacimcoookbu arada sabah 64.500 gördüm cook mutkuyum sayenizde cok zorlanmadan kilo veriyorum hepinizi cooook seviyoluuummkaydirigubbakcemile5
doorudur. detoks cildi güzellestirir,parlatır... o detoksun tam tamına nasıl yapıldıgını ögrensen süper olcek aslında. 3 gun yapar şöyle kendimize gelirdik forumcak...
Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
Tartılmaya korkuyorum kilo vermemişsem eğer önüme ne gelirse yerim çünkü.. Neyse 1 saat Şişli-Harbiye-Şişli şeklinde hızlı tempo yürüdüm şimdi geldim bol bol su içicem..
Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
Tartılmaya korkuyorum kilo vermemişsem eğer önüme ne gelirse yerim çünkü.. Neyse 1 saat Şişli-Harbiye-Şişli şeklinde hızlı tempo yürüdüm şimdi geldim bol bol su içicem..
benim bu diyetle ilgili ciddi endişelerim var ama tabii kendi kararın.Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
doorudur. detoks cildi güzellestirir,parlatır... o detoksun tam tamına nasıl yapıldıgını ögrensen süper olcek aslında. 3 gun yapar şöyle kendimize gelirdik forumcak...
yurt dışında elma sirkesi+bal+su karışımı hakkında araştırma yapmışlar aynı yemekleri yiyen denekler arasında sirkeli su içenler zamanla kilo vermeye başlamışlar ve yemekten yarım saat önce içiyorlarmış sabah öğle akşam olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?