60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denedim bileee
hatta patates kızartmasından önce actifri de tavuk sote yapmış böyle güzel bi lezzet bilemiyorum yanii.
Ne var be yok içine atıyomuşsun misler gibi pişirip çıkarıyomuş.
Bide o meyveli kremalı şeylere hasta onlardanda denemiş oda bi harika olmuş.bi tek tatlısından denemedim

kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...

ben de alacaktm ceyızıme hatta gıttım konustum bıle satan adamla,ama kk da bır topıkte onunl ılgılı olumsz yorumlar geldı.ozellıkle en olumsz yanı bır saat kdr suruomus pısırme ıslemi -tatlicadiarzu-

merhaba kıslar cok hızlısınız yine bugün okumaktan başım döndü-tatlicadiarzu-bende bu sabah elma sirkeli su,2 kayısı,dinamk sabahlarla spor,kahvaltıda 1 dilim kızarmış çavdar ,1 kaşık bal, şekersiz çay,şimdide yeşil cay içicem öglen yemegimde sadece cacık ...cokacimcoookbu arada sabah 64.500 gördüm cook mutkuyum sayenizde cok zorlanmadan kilo veriyorum hepinizi cooook seviyoluuummkaydirigubbakcemile5

Patates aynı burger kİng patatesİ gİbİ oluyo Çıtır Çıtır

actifry patatesınden bahsediyorsun canım dımı?

sen böyle diyorsan alırım o zaman denemeden ama azıcık daha beklıycem fiyatı dusuyor cunku. ilk cıktıgında 499tu .. oha demıstım.nasılsa acıl evlenmıyorum ya.. daha beklerım.

tebrikler ve ayrıca cok mersi sevgi dileklerin için....

evet sürekli bi detoks olayı var ama detoks sayesinde mi ne bilmiyorum neden ciltleri güzelleşti

PAZAR GÜNÜNE BİLE GEREK YOK TATLIM DÜN 10 DAKKAMI ALDI GERİSİNİ FIRIN HALLEDİYO ZATEN kaydirigubbakcemile3

büroda oluyorumda öğle yemeği saatinde o yüzden dedim.akşamda bir elmayla geçiştiriyorum zaten.en uygun pazar öğle yemeğine.bürodaki abla makarna falan filan yapıo.kendi yemeğimi mi götrümem gerekir acaba.kilo almayımda tekrar.Çok üzgünüm çoook

süpersin ya.haber ajansımızın en güzel muhabiri.sengözlerimebaksanab

düşüncelerime katılan ve katılmayan tüm arkadaşlara yazımı okudukları için teşekkür ederim:)

rica ederiz tatlım.a.s.

ya kıslar ben bugün pek katılamadım aranıza ve özledim topiği

kociş benimle konuşmaya çalışıyoo ama yüz vermek yokkk burnu sürtsün

az sonra ofiscek yemeğe oturcaz herkes pide yicek ne z.yağlı fasulye ve bir dilim light ekmek bakalım nasıl dayancam sonucu bildircem by

evet sürekli bi detoks olayı var ama detoks sayesinde mi ne bilmiyorum neden ciltleri güzelleşti

doorudur. detoks cildi güzellestirir,parlatır... o detoksun tam tamına nasıl yapıldıgını ögrensen süper olcek aslında. 3 gun yapar şöyle kendimize gelirdik forumcak...

sende barış gitsin biliyosun stres de bir kilo faktörüyerimsenibenhatasını anlamışki barışmaya çalışıyo yemek konusunda da allah sabır versin canım:a015:

Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
Tartılmaya korkuyorum kilo vermemişsem eğer önüme ne gelirse yerim çünkü.. Neyse 1 saat Şişli-Harbiye-Şişli şeklinde hızlı tempo yürüdüm şimdi geldim bol bol su içicem..

evet canım actifry patatesi öle çıtır çıtır olan.bende biraz daha fiyatının düşmesini bekliyorum ilk çıktığında ben 600 ü bile gördüm.salında şu anki internet fiyatları 375 falan ama çokta pahalı değil.çünkü 1 yılda o harcadığın yağla tolere edersin diye düşünüyorum CADIARZU

alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
doorudur. detoks cildi güzellestirir,parlatır... o detoksun tam tamına nasıl yapıldıgını ögrensen süper olcek aslında. 3 gun yapar şöyle kendimize gelirdik forumcak...

sadece çiğ sebze meyve ve bolca sıvı olayına detoks diyolar galiba.ama zaten ben diyete başladığımdan beri hep sebze haşlama falan yediğim için galiba cildim bayaa güzelleşti tabii deniz ve güneşinde etkisi oldu ama hiiiç bi kren kullanmamama rağmen pırıl pırıl oldu yüzüm :dance:

BU ARADA İSYANLARDAYIMMMMM
MUHASEBECİ OLMAKTAN ÇOOOK YAKINDA İSTİFA ETCEM OFF YAAA
FATURA İRSALİYE KDV SABAHTAN BERİ BAŞIM DÖNDÜ YAAA
AY SONLARINI OLDUM OLASI HİÇ SEVMEDİM HİİİÇ kötükedihüso

evet yemekten geldim kızlar ve sadık kaldım menüme onlar hala yiyolar e koca koca pideleri bitirmek kolay değil
bir arkadaş ısrar etti acayip ya yemicem canım istemiyo diyorum yok en sonunda incecik ve küçük bi dilim yedim malesef zorla

şimdi de cenım acayip tatlı istiyo onu bastırmak için bir kupa çay ve 2 şeker attım onu içiyom iyi geldi sanırım şekerim düştü çayı içince gözlerim görmeye başladı resmen e tabi şeker de istiyo vücut

şekerim biraz zalimce değil mi bu listen bence kendine eziyet ediyosun sen de bizim gibi canın ne isterse ama ölçülü yesen daha mutlu olursun bu şekilde bıkkınlık olucak ve yılıcaksın diye korkuyorum

yurt dışında elma sirkesi+bal+su karışımı hakkında araştırma yapmışlar aynı yemekleri yiyen denekler arasında sirkeli su içenler zamanla kilo vermeye başlamışlar ve yemekten yarım saat önce içiyorlarmış sabah öğle akşam olmak üzere

TATLIM YAAA İŞKENCE YAPIYOSUN RESMEN KENDİNE
BUNUN YERİNE TAM MEVSİMİ AZ YAĞLI GÜZEL ZEYTİNYAĞLILAR YAP GÜZEL GÜZEL SALATALAR YAP MİS GİBİ MEYVELERİNİ YE ÇOK DAHA KOLAY VE GÜZEL ZAYIFLAYACAĞINA EMİNİM CANIM.BU RESMEN İŞKENCE YAA.HADİ BEN OTOBURUM HER TÜRLÜ SEBZEYİ ÇOK SEVEREK YİYORUM AMA SEN ÇOK ZORLANMIŞSIN VE ZATEN İLK 2 HAFTA TARTIYA HİÇ ÇIKMA 2 HAFTA SONUNDA İSTERSEN HAFTALIK TARTILIRSIN İSTERSEN BENİM GİBİ 2 HAFTADA BİR TARTILIRSIN.AMA BÖYLE YAZIK SANA TAKLIMMM kaydirigubbakcemile5

benim bu diyetle ilgili ciddi endişelerim var ama tabii kendi kararın.
biraz daha alternatifleri olan ve bünyene ihtiyacı olan değerleri azar azar vermen daha sağlıklı olacaktır.

tariflerini alıcam tabii, benim cazibeme nedense dayanamıyorlar son günlerde dökülüyorlar

o makaleyi bende okudum canımcım ama bişey sorcam balın burdaki önemi ne acaba ben herzaman koymuyorum balı ve sadece gece yatarken içiyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…