günaydın kızlar.yine erkenden kalktım dıye dusunurken baktım benden önce gireenler vaarmıs.6:30 da kalktık kızımla önce onun kahvaltısı ,sonra ben kahvaltı yapayım dedim basladı ağlamaya neyse onu uyuttum ,kahvaltımı tamamladım ve geldım.
dun ara ara girdim aslında ama okuyayımd erken yediklerimi yazmaya fırsat bulamadım
kahvaltıyı yazmıstım zaten.ara öğün yapmıyorum artık,çunku ağzımıza her yiyecek attıgımızda insulın sureklı salgılandıgı için yemekten 4 saat sonra salgılanmaya baslayan leptın hormonu devreye girmiyormus(leptin vucutta yağ yakan hormon bu arada)glisemik indesi düşük beslenmek gerekiyor ki doygunluk uzun sürsün,acıkma olmasın.aslında ekmek hiç yememek gerekiyor ama ben bunu denedim ve yapamadım tamamen bozdum dıyetı o yuzden şimdilik günde 6 dilim kadar tam bugday ekmeği yiyeceğim,belki sistemi oturttuktan sonra 1-2 ay içinde tamamen bırakabilirim,bakalım.bu bilgiler ışıgında dün yediklerime dönüyorum
öğlen 1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği
akşam yine aynı
1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
8den sonra birsey yemek yok,sadece su içtim.
dışarda 1 saat kadar yürüyüş yaptım
şimdide bu sabahki kahvaltımı yazayım
2 tane kayısı kıvamında yumurta(yumurtanın tam pişmiş lop olmaması gerekiyormus bilginize)
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
2dlm ç.t.ekmek,çay,amma da yemişim ha
herkese kaçamaksız bir gün diliyorummm
günaydın kızlar naparsınız bugün yürüyüş günümmenülerimi yazayım
akşam
domates salatası
karnıyarık(çok az yağlı
brokoli haşlaması üstüne sarımsaklı yoğurt döktümde yedim
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
1,5 dilim bi ekmek yidim emme neydiki bişeyli ekmekdi unuttum:26: akşam bakarım
günaydın minikler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı avakadı yaprağı karışımı. domates salatalık 7 yeşilerik 1 hurma 1 dilimcikte peynir
güne yine yorgun başladım gece oğlumu dinlemekten uyuyamadım. sürekli boğazı kurumasın diye su içirdim. az önce kahvaltımı yaptım. kahvaltı öncesi tartıldım hala 52 kg. dayım.1 haftadır hep aynıyım nazar mı değdi acaba :84: :84: neyysee kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim. kahvaltımda ;
yarım simit
1 salatalık
1 kırmızı biber
1 yağda yumurta oğlumun artığı
biraz beyaz peynir
2 bardak az şekerli çay.
bugün yine isteksiz isteksiz kahvaltı yaptım diyete başlamadan önce ki kahvaltılarım aklıma geldi hüzünlendimdilim dilim çikolatalı ekmek yerdim karnım şişmeden kalkmazdım kahvaltımdan. şimdi ise canım kahvaltı etmek istemiyor. bugün yine isyankarım galiba
günaydın kızlar naparsınız bugün yürüyüş günümmenülerimi yazayım
akşam
domates salatası
karnıyarık(çok az yağlı
brokoli haşlaması üstüne sarımsaklı yoğurt döktümde yedim
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
1,5 dilim bi ekmek yidim emme neydiki bişeyli ekmekdi unuttum:26: akşam bakarım
kahvaltımı yaptım işime geldim
25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk
günaydın kızlar.yine erkenden kalktım dıye dusunurken baktım benden önce gireenler vaarmıs.6:30 da kalktık kızımla önce onun kahvaltısı ,sonra ben kahvaltı yapayım dedim basladı ağlamaya neyse onu uyuttum ,kahvaltımı tamamladım ve geldım.
dun ara ara girdim aslında ama okuyayımd erken yediklerimi yazmaya fırsat bulamadım
kahvaltıyı yazmıstım zaten.ara öğün yapmıyorum artık,çunku ağzımıza her yiyecek attıgımızda insulın sureklı salgılandıgı için yemekten 4 saat sonra salgılanmaya baslayan leptın hormonu devreye girmiyormus(leptin vucutta yağ yakan hormon bu arada)glisemik indesi düşük beslenmek gerekiyor ki doygunluk uzun sürsün,acıkma olmasın.aslında ekmek hiç yememek gerekiyor ama ben bunu denedim ve yapamadım tamamen bozdum dıyetı o yuzden şimdilik günde 6 dilim kadar tam bugday ekmeği yiyeceğim,belki sistemi oturttuktan sonra 1-2 ay içinde tamamen bırakabilirim,bakalım.bu bilgiler ışıgında dün yediklerime dönüyorum
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği
akşam yine aynı
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
2 tane kayısı kıvamında yumurta(yumurtanın tam pişmiş lop olmaması gerekiyormus bilginize)
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
güne yine yorgun başladım gece oğlumu dinlemekten uyuyamadım. sürekli boğazı kurumasın diye su içirdim. az önce kahvaltımı yaptım. kahvaltı öncesi tartıldım hala 52 kg. dayım.1 haftadır hep aynıyım nazar mı değdi acaba :84: :84: neyysee kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim. kahvaltımda ;
yarım simit
1 salatalık
1 kırmızı biber
1 yağda yumurta oğlumun artığı
biraz beyaz peynir
2 bardak az şekerli çay.
bugün yine isteksiz isteksiz kahvaltı yaptım diyete başlamadan önce ki kahvaltılarım aklıma geldi hüzünlendimdilim dilim çikolatalı ekmek yerdim karnım şişmeden kalkmazdım kahvaltımdan. şimdi ise canım kahvaltı etmek istemiyor. bugün yine isyankarım galiba
kahvaltımı yaptım işime geldim
25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği
akşam yine aynı
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
Sabah: 1 küçük dilim ekmek. 1 yane yumurta
Ara : 1 lokmacık (1 çatallık) kek
Öğlen: Kayısı, Elma
Akşam: 1 birer dolma, 1 patlıcan dolma, yarım kase yoğurt, cerry domates, 1 tane salatalık
Ara: Limonlu Zencefil çayı
En az 2 litre su içtim
günaydın minikler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı avakadı yaprağı karışımı. domates salatalık 7 yeşilerik 1 hurma 1 dilimcikte peynir
afiyet olsun canım benim .süpersinbende iiym çok şükürrrrrr
dün akşam yine pilates yaptımmm 10 dk kadar,az dmeyin vallahi karın videosu ve ancak dayanabiliyorummm,karnım tutulmuş durumda,hapşırdığım zaman acayipp ağrıyo,hapşırmaya korkar olduumm:86:
ama kendimi çok iyi hisssettiriyor yawwww,yürüyüşden daha etkili zevk alıyorum resmenpek bir debeleniyorum ortalık da ama zmanla yapmayı başarırım umarımmm
akşam ne yedim yazim hemencik
2 dlm çok tahıllı eppek
3 yk light yoğurt
6 yk kıymalı taze fasülye
6 köz biber yedimm
sonrasında
1 hurma
6 erik yedimmmmm
sabah kaffaltımm
1,5 dlm çok tahıllı eppek
1 kırmızı biber
maydanoz,nane
1 kk light peynir
1 yeşil,1 siyah zeytinnn
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği
akşam yine aynı
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
dün akşamm eşimm mutfağa girmiş ,bir baktim irmik tatlısı yapıyoonabıyonnnnnnnnnnnnnnnnn dedim yaaaaaa:86:arkadaşlarla toplanıp yemek keyfi yapacaklarmışş,onada tatlı düşmüşşşşşş:18:eee öğretmen olunca tabi boş zamnalarını nası dğerlendireceklerini şaşırıyorlarrrr:18::18::18::18:
pek güzel olmuştu yawww,kıızıma yedirdimmmm pek canım istedi misss gibi kokiydi emme,nedek yemedim yattım hemen
caınm güzel verdin kiloları zatne moralini bozma canım dün demessin ya banan kanında mı bişey var diye ahh ahh diyetisyeni gittim ya hersey normaldi hem de dahiliye baktı sonuçlara insulin direnci bile yok ama ben sıkıntıdan yiyorum galisbi canım yada görunce yiyorum afiyet olsun
aksam 5 kasık fasulye
1bardak yoort
salata yedim
sabah300ml su
1 yumurta
2dlmekmek
domates
bende iiym çok şükürrrrrr
dün akşam yine pilates yaptımmm 10 dk kadar,az dmeyin vallahi karın videosu ve ancak dayanabiliyorummm,karnım tutulmuş durumda,hapşırdığım zaman acayipp ağrıyo,hapşırmaya korkar olduumm:86:
ama kendimi çok iyi hisssettiriyor yawwww,yürüyüşden daha etkili zevk alıyorum resmenpek bir debeleniyorum ortalık da ama zmanla yapmayı başarırım umarımmm
akşam ne yedim yazim hemencik
2 dlm çok tahıllı eppek
3 yk light yoğurt
6 yk kıymalı taze fasülye
6 köz biber yedimm
sonrasında
1 hurma
6 erik yedimmmmm
sabah kaffaltımm
1,5 dlm çok tahıllı eppek
1 kırmızı biber
maydanoz,nane
1 kk light peynir
1 yeşil,1 siyah zeytinnn
sonunda regl oldummm:26::26::26:
Hayırlı sabahlar güzeller...regaip kandilimiz mübarek olsun..ben bugün allah kabul ederse niyetliyim..
iyi sen yememişsin,ben olsam kesin yerdim ucundan kıyısından yamacından....dün akşamm eşimm mutfağa girmiş ,bir baktim irmik tatlısı yapıyoonabıyonnnnnnnnnnnnnnnnn dedim yaaaaaa:86:arkadaşlarla toplanıp yemek keyfi yapacaklarmışş,onada tatlı düşmüşşşşşş:18:eee öğretmen olunca tabi boş zamnalarını nası dğerlendireceklerini şaşırıyorlarrrr:18::18::18::18:
Pek güzel olmuştu yawww,kıızıma yedirdimmmm pek canım istedi misss gibi kokiydi emme,nedek yemedim yattım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?