60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar naparsınız bugün yürüyüş günüm menülerimi yazayım
akşam
domates salatası
karnıyarık(çok az yağlı
brokoli haşlaması üstüne sarımsaklı yoğurt döktümde yedim
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
1,5 dilim bi ekmek yidim emme neydiki bişeyli ekmekdi unuttum:26: akşam bakarım

günaydın loxicimmm,kıznıda öperim pambuk yanacıklarındannnn
harika gidiyorsun harikaaaaaaa
arada gir yedikelriniz yaz yeter bacııı

kızlar akşam eltimlere gittim vede orda kaldık.allahım ne geceydi.ben işe gideceğim diye 12 de yatağa girdim ama hiç uyuyamadım hem yerimi yadırgadım hemde diğer evdeki herkes sabah ezanına kadar oturdular.konuştular sesleri çok geliyordu.sabah namazlarını kılıp öyle uyudular.ezana kadar bende uyumadım ve de kalkkıp namaz kılıp öyle yattım.çok uykum var ya.zaten hamişlikten dolayı uyku manyağına döndüm.bu akşamada bende iftara davetliler hepsi tuttu valla ben cesaret edemedim tutmaya sürekli tansiyonum düşüyor zaten.hepsi gece 10: 30 da kızartma yapıp yediler sahur niyetine bana ne ettilerse yemedim o saate yanirmi ya....birde kayın valideme söyledim hamiş olduğumu çok şaşırdı...siz bittiniz dedi.nasıl yapacaksınız.kısmet ne yapalım dedim...allahım sanki kendileri büyütecek şimdi bile burda oldukları halde kızı kıreşe bırakıyorum.özledik diyiyorlar kalsa ya yanlarında.neyse bu derttende kurtuldum artık gerisi bilmesede olur...
dün akşam menüm:19 : 00
1 lahmacun,2 bardak ayran,
birkaç dilim söğüş domates vede salatalık.
2 bardak çay,

sabah kahvaltım:
2 adat yaş kaysı,
1 minnak simit vede bir avuç içi kadar kaşarlı puğaçamecburen yiyecek birşey bulamadım..

afyet ossunnn tombul tırtılımmmmmmm

kahvaltımı yaptım işime geldim

25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk

hepiciğinize afiyet olsun fıtuklar....

bende iiym çok şükürrrrrr
dün akşam yine pilates yaptımmm 10 dk kadar,az dmeyin vallahi karın videosu ve ancak dayanabiliyorummm,karnım tutulmuş durumda,hapşırdığım zaman acayipp ağrıyo,hapşırmaya korkar olduumm:86:
ama kendimi çok iyi hisssettiriyor yawwww,yürüyüşden daha etkili zevk alıyorum resmenpek bir debeleniyorum ortalık da ama zmanla yapmayı başarırım umarımmm
akşam ne yedim yazim hemencik

2 dlm çok tahıllı eppek
3 yk light yoğurt
6 yk kıymalı taze fasülye
6 köz biber yedimm

sonrasında
1 hurma
6 erik yedimmmmm

sabah kaffaltımm
1,5 dlm çok tahıllı eppek
1 kırmızı biber
maydanoz,nane
1 kk light peynir
1 yeşil,1 siyah zeytinnn

caınm güzel verdin kiloları zatne moralini bozma canım dün demessin ya banan kanında mı bişey var diye ahh ahh diyetisyeni gittim ya hersey normaldi hem de dahiliye baktı sonuçlara insulin direnci bile yok ama ben sıkıntıdan yiyorum galisbi canım yada görunce yiyorum afiyet olsun

aksam 5 kasık fasulye
1bardak yoort
salata yedim

sabah300ml su
1 yumurta
2dlmekmek
domates

kahvaltımı yaptım işime geldim

25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk

afiyet olsun canım.

günaydın loxandra cım .. afiyetler olsun.

meltemcik merhaba. afiyet olsun gülüm de öğle yemeği neden yok diyet yapıyosun diye bişey yememezlik etme. baaak sonra akşam dolmaları böyle götürürsün
günaydın minikler
kayfaltım: 1 bardak mısırpüskülü kirazsapı avakadı yaprağı karışımı. domates salatalık 7 yeşilerik 1 hurma 1 dilimcikte peynir

günaydın hugocuğum. ne kadar az sabah kahvaltın :44: gerçi erik tok tutar. ohh sabah sporunu da yapacaksın ne güzel. bende belki öğleden sonra düşünüyorum.

afiyet olsun canım benim .süpersin

loxiicim günaydın canım afiyet olsun aynen devam cicim

dün akşamm eşimm mutfağa girmiş ,bir baktim irmik tatlısı yapıyoonabıyonnnnnnnnnnnnnnnnn dedim yaaaaaa:86:arkadaşlarla toplanıp yemek keyfi yapacaklarmışş,onada tatlı düşmüşşşşşş:18:eee öğretmen olunca tabi boş zamnalarını nası dğerlendireceklerini şaşırıyorlarrrr:18::18::18::18:
pek güzel olmuştu yawww,kıızıma yedirdimmmm pek canım istedi misss gibi kokiydi emme,nedek yemedim yattım hemen

Günaydınnnn güzel çıtır sportif hatunlarr ve afiyetler olsunn
Dün; 2 ince dilim tavuk göğsüü yağsız ve baharatlı
3 yk yoğurt
2 dlm denge ekmek
3 yk z.yağlı ıspanak yidiimmm (çok mu fazla oldu acaba die düşünmedim deil hani)
Sabah;
1çk sıvıyağlı baharatlı domatesli bi tanecik yımırta
b.peynir
1 dlm denge ekmek
yarım fincan şekersiz çay
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorumm

Sabah spora kalkmadım... Bu akşam dışarıdayım eve geç gelırım erken kalkarsam uykum gelır dedım
Hem ben bu akşam full yürürüm istiklalee gidicem

Ay benimki de evlenince böyle olur inşallah Pek meraklı şimdi ama o yemek yaptıktan sonra mutfaga girilmıo Savaş alanı gibi toplanmıo
Ben zaten şimdiden diorum aşkım yemekleri sen yaparsın die ben bilmıorum dıorum ki gerçekten yemek pek yapmam hamur işleri ve tatlılarda süperdim şimdi onları da yapmıorum bebişim zaten tatlı ve hamur işi sevmez bana yapıcak bişi kalmadı

günaydın canım. anladım demek herşey normal ama canın çekiyor havalardan o zaman dedim ya diyetteyim diye kendime iyi hakim oluyorum yoksa bahardan yaza geçiş tehlikeydi bende canım hep çikolata tatlı şeyler çeker abur cubur kendimi zaptetmeye uğraşıyorum

günaydın canım. afiyet olsun.
sonunda regl oldummm:26::26::26:

olsun canım sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da gerisi gelir mutlaka. bebiş için gelecek aya umudumuz

günaydınnnnnnnnnnnnn cokkk acımmmmmmm

yumurtaaa koydumm haslansınn deiii hemenn yemekk yicemm...

2 dilim kepekli ekmek üzeri beyaz peynir
1 domatess
3_5 zeytinnnn:125::125::125::125::125::125::125::125:

Hayırlı sabahlar güzeller...regaip kandilimiz mübarek olsun..ben bugün allah kabul ederse niyetliyim..

iyi sen yememişsin,ben olsam kesin yerdim ucundan kıyısından yamacından....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…