60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kesın yerdım hatta akşam bızımkıde dondurma getırmıs dolapta kendımı sınıyorum yememek için:))
off offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..

O’nun için bir şey yap!
O’na (cc) kendini beğendir bugün!
“Seviyorum” diyorsun ya.
Hadi göster sevgini!..
O (CC) neyi seviyor, neyi sevmiyor öğren!
VE
Sev O’nun sevdiklerini, sevmediklerinden uzaklaş!
Ki, O da sevsin seni.
Seven elbet sevilir ama, lafta kalmasın sevgin.
Hadi bugün göster O’na sevgini!..

Bilirsin, seven hep sevdiğini anlatır,
“Bülbülün yüz hikâyesi varmış, hepsi de gül üstüne..”
Bugün, ulaşabildiğin herkese O’nu (CC) anlat!
O’nu ve O’nun en sevdiğini(SAV).
Telefonla, yüzyüze, kavlen ve fiilen O’nu anlat!
O, sana senden de yakın olanı..
O, seni senden de iyi bileni..
O, sen O’nu bıraksan da seni asla bırakmayanı..
O, en güzel sevda türküsünü, ölümsüzlük bestesini
Bilirsin, seven hep sevdiğini düşünür ya..
Bugün sen de hep O’nu düşün!
O’nun hoşuna gidecek bir şey yap! Memnun et O’nu..

Meselâ;
Şimdiye dek isteyip te yapamadığın bir emrini uygula bugün!
Eğer örtülü değilsen, hiç çıkarmamak sözüyle,
Bir başörtüsü al kendine!
Kılamıyorsan, bugün namaza başla!

Meselâ;
“Kur’anı mutlaka öğreneceğim” de!
Biliyorsan, öğretmek için bir talebe bul kendine!
Bir ayet ezberle ve uygula onu!..
Bugün bir hadis öğren ve öğret onu!..

Meselâ; bugün Sevgilini (CC) en az bir kişiyle tanıştır!
Hiç tanımadığın birine selam ver!
Bir yetimin başını okşa! Bir çocuğu sevindir bugün!

Meselâ;
İşyerine giderken O’nu hatırlatacak bir hediye götür bugün,
Ya da çal komşunun kapısını,yüreğini bölüş,
O’nu (CC) anlat bu vesileyle..
Ama yalnız O’nun için.. Nefsini hiç karıştırma!
Cennet hesapları yapma bugün, karşılık bekleme!
Pazarlıksız, riyasız olsun her yaptığın.
Bugün şöyle bir düşün!
Sevdiklerine ve hatta sevmediklerine,
Ne kadar çok vakit ayırıyorsun?..
Fanî dediğin şu dünya için ne kadar çok çalışıyorsun?..
Yarım saat sürecek bir ziyaret için,
On dakika sürecek bir yemek için, mutfakta ne kadar kalıyorsun?..
Nazlıca ağlayan yavrunun sesiyle nasıl fırlarsın yatağından, o soğuk gecede?..
İşverenin ay sonunda vereceği üç kuruş için nasıl kahredersin kendini?..
Sınıfını geçebilmek için, iyi not alabilmek için, nasıl geceni gündüzüne katarsın?..
Eşini, çocuklarını, anneni, babanı, nişanlını memnun etmek için nasıl da çırpınırsın.
Tüm bunlar ve senin de ekleyebileceğin dahaları için yaptıklarının,
SÖYLE, yüzde kaçını Allah için, Habibullah için yaptın bugüne kadar?..
Evet bugün ve hergün! sevgililer günü olsun ...

At kendini seccadeye, bir tövbe et, dönmemecesine..
O’nun sevmediği herşeye “elveda” de!
Gözyaşların armağan olsun O’na..
Gözyaşların ve zaten O’nun olan yüreğin..
Bugün ve hergün!

Son düzenleme:
evet canım,mübarek günlere giriyoruz..ağustos ayında ramazan olacak ve oruç olucaz..inşallah..

sıcaklarda napacaz bakalım Allah sabrını verir inş...annem anlatır bızım çocuklugumzda böle kavurucu sıcaklara denk gelmıstı dıyor..bakalım tutarız Allahın iznıyle orucumuzu

canım benim afiyet olsun.senin bebiş hangi aya denk geliyor şubatmı acaba.:26:

evett cnmm subatt olcak insallahh saglıkla beklerse 6 subatt gibii olcakmıss... yaza kadarr palazlancekkkk agustostaa suya sokarımm onu bennnn seninn dediginn gibi olduu dünn keseyi görmedikk amma dohturr cok kücükk regl tarihim bugünn 10 gün sonraa ancakk didi.. cokk acele ediomusummm yumurtlama günüü teste geldii bu kızz dediii... emme bakk o zamann hamişmişişmmm kociştee nasıll hissedersinn 2 haftalıkk cocuguu dioo senn benimm vücudumuu bendenn ii mi tanıcann dimi ammma insallahh 10 gün sonra görünürr.. bugünde kann degerime bakcakk umarımm artmıstırrr

inşallah umudum haziran,
hamile olmadığıma göre 8 haziranda yağ ölçümüm var inş. Vermişimdir yağ biraz birazz

bende kesın yerdım hatta akşam bızımkıde dondurma getırmıs dolapta kendımı sınıyorum yememek için:))

iyi sen yememişsin,ben olsam kesin yerdim ucundan kıyısından yamacından....

başlarda ben de dayanamıyordum ama tatlı yemedikçe bu dayanamama hissi kayboluyor kızlarrrr,kaçamak günümde var hem artıkınnnnn,ozman istediği tatlıyı ölçülü yiyebiliyorum,bide akşam pilates yapıp bütün karın kaslarım acı içinde dolandığımdan üstüne tatlı yesem ayıp olurdu yaniii:86::86:

sıcaklarda napacaz bakalım allah sabrını verir inş...annem anlatır bızım çocuklugumzda böle kavurucu sıcaklara denk gelmıstı dıyor..bakalım tutarız allahın iznıyle orucumuzu
tutarız inşallah,geçen senede sıcaklardaydı,allah sabrını verir..

ecrincim günaydın afiyet olsun şekerimmmm bebişimize iyi bak

cokk iyi bakıomm onaaa benn.. uzanmıomm egilmiomm (zatenn kasıklarımm izinde vermiooo 3 ayy sürcekmişş buu) kahve içmiorumm artıkınn, kızartrma kavurmada yokk... balıkk bilee yicemm onunn içinnn :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: insallahh o da annesini severrr tutunurr

dün sana serenat yaptım gördün müüüü
pek bir kederliydim dün sevgi açlığı yaşıyodummmm,nugiyle hügoda ilgilenemdi benleeenugi sen neruşu bekle didiiiii

ooyyy fambıııımmmmm özlemişş beniiiiiiiiiii guzummmm valla ben de özledim sizi ama öğleden sonradan itibaren aranızdayım inşallahhh dün zaten ben yokken kaynatılmış da kaynatılmışşşş okurken öldümmm gülmektennnnnnn

süpersin loxiiicaannnn aynen devammmmmmm

kızlar bugün öğlene doğru babam geliyo inşallahhh o gelmeden son işlerimi de halletmem lazım o yüzden yine pek aranızda olamıycam ama yarından itibaren buralardayımm inşallah gerçi bugün de öğleden sonra ara ara uğrarım babam arkadaşlarıyla görüşmeye geliyo benle pek vakit geçireceğini zannetmiyorummm

evim tertemiz oldu şükürler olsunnn ama kömürü dün veterinere götürmüştüm aşılarını oldu traş oldu tabii bunlar olmadan hafif doz narkoz veriliyoo eve geldiğimizde ayılmıştı ama akşamdan beri kusuyo hiçbişey yemedi akşam da altına çiş yapmışşş şimdi veterinerini arıycammm epğer yemek yemezse serum vermeleri gerekir bakalım inşallah kötü bişey yokturrr sanırım narkozun etkisi bunlar ama yine de merak ediyorummm

Son düzenleme:

ayy 1 dilim ekmek yedim esmer ekmek yazmayı unutmuşum

dün sana serenat yaptım gördün müüüü
pek bir kederliydim dün sevgi açlığı yaşıyodummmm,nugiyle hügoda ilgilenemdi benleeenugi sen neruşu bekle didiiiii

heeeee gördümmmm görmee miiiiii içim parçalandıııı seni bu kurtlar sofrasında bir başına bıraktımm deyüüüüüüü kendimi nerdeyse balkondan aşağı atıcaktım viçççdan azaabındannnn aşağıdaki kedilerr applaa dur yapmaaaa fambıkk sensiz yaşayamaz didilerrr de vazgeçtimmmmmm

yavvvruuummmmmmm

kkuuuzzzuuuuuummmmm

faaambııımmmmmmm

ahhhhh fambııımmmmm

tabee hergün yapmanda şart değil zaten gün aşırı 45 dakika ile 1 saat arasında yürürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…