iyi sen yememişsin,ben olsam kesin yerdim ucundan kıyısından yamacından....
evet canım,mübarek günlere giriyoruz..ağustos ayında ramazan olacak ve oruç olucaz..inşallah..allahkabul etsibnn cnmm.. 3 aylarr baslıomuu bölelikleee benn sankii daha ileriibi tarihh hesapladıydımmm
günaydınnnnnnnnnnnnncokkk acımmmmmmm
yumurtaaa koydumm haslansınn deiii hemenn yemekk yicemm...
2 dilim kepekli ekmek üzeri beyaz peynir
1 domatess
3_5 zeytinnnn:125::125::125::125::125::125::125::125:
off offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..bende kesın yerdım hatta akşam bızımkıde dondurma getırmıs dolapta kendımı sınıyorum yememek için:))
evet canım,mübarek günlere giriyoruz..ağustos ayında ramazan olacak ve oruç olucaz..inşallah..
canım benim afiyet olsun.senin bebiş hangi aya denk geliyor şubatmı acaba.:26:
canım benim afiyet olsun.senin bebiş hangi aya denk geliyor şubatmı acaba.:26:
günaydın canım. Anladım demek herşey normal ama canın çekiyor havalardan o zaman dedim ya diyetteyim diye kendime iyi hakim oluyorum yoksa bahardan yaza geçiş tehlikeydi bende canım hep çikolata tatlı şeyler çeker abur cubur kendimi zaptetmeye uğraşıyorum
günaydın canım. Afiyet olsun.
olsun canım sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da gerisi gelir mutlaka. Bebiş için gelecek aya umudumuz
bende kesın yerdım hatta akşam bızımkıde dondurma getırmıs dolapta kendımı sınıyorum yememek için:))
iyi sen yememişsin,ben olsam kesin yerdim ucundan kıyısından yamacından....
tutarız inşallah,geçen senede sıcaklardaydı,allah sabrını verir..sıcaklarda napacaz bakalım allah sabrını verir inş...annem anlatır bızım çocuklugumzda böle kavurucu sıcaklara denk gelmıstı dıyor..bakalım tutarız allahın iznıyle orucumuzu
ecrincim günaydın afiyet olsun şekerimmmm bebişimize iyi bak
YouTube - ‪Karmate - Nayino [Klip]‬‏
sensiz topikkkkk beni kederlere sürükliyyyyyyyy
günaydın kızlar.yine erkenden kalktım dıye dusunurken baktım benden önce gireenler vaarmıs.6:30 da kalktık kızımla önce onun kahvaltısı ,sonra ben kahvaltı yapayım dedim basladı ağlamaya neyse onu uyuttum ,kahvaltımı tamamladım ve geldım.
dun ara ara girdim aslında ama okuyayımd erken yediklerimi yazmaya fırsat bulamadım
kahvaltıyı yazmıstım zaten.ara öğün yapmıyorum artık,çunku ağzımıza her yiyecek attıgımızda insulın sureklı salgılandıgı için yemekten 4 saat sonra salgılanmaya baslayan leptın hormonu devreye girmiyormus(leptin vucutta yağ yakan hormon bu arada)glisemik indesi düşük beslenmek gerekiyor ki doygunluk uzun sürsün,acıkma olmasın.aslında ekmek hiç yememek gerekiyor ama ben bunu denedim ve yapamadım tamamen bozdum dıyetı o yuzden şimdilik günde 6 dilim kadar tam bugday ekmeği yiyeceğim,belki sistemi oturttuktan sonra 1-2 ay içinde tamamen bırakabilirim,bakalım.bu bilgiler ışıgında dün yediklerime dönüyorum
öğlen 1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 kasık salata
2 dlm kadar t.b.ekmeği
akşam yine aynı
1 tbk bulgurlu kabak yemeği
1 kase yogurt
2 dlm t.b. ekmeği
1 avuc tuzsuz badem
8den sonra birsey yemek yok,sadece su içtim.
dışarda 1 saat kadar yürüyüş yaptım
şimdide bu sabahki kahvaltımı yazayım
2 tane kayısı kıvamında yumurta(yumurtanın tam pişmiş lop olmaması gerekiyormus bilginize)
2 kasık lor peynır
1 kk beyaz peynır
2 zeytın
1 domates
2 kırmızı bıber
2dlm ç.t.ekmek,çay,amma da yemişim ha
herkese kaçamaksız bir gün diliyorummm
günaydınlarrrrrrrhugocuk neyapıyorsun kahvaltıda erik miydeni düşün biraz olsun ekmek yeseydin çok ararsın yarın osağlam miğdeyi zayıflama uğruna bukadar yapma canım bende temizlik var kilomda kıpırtı yok ne çıkıyor ne iniyor
dün sana serenat yaptım gördün müüüü
pek bir kederliydim dün sevgi açlığı yaşıyodummmm,nugiyle hügoda ilgilenemdi benleeenugi sen neruşu bekle didiiiii
günaydın hugocuk haydın yuru bakalım,aradan cıksın da burda muhabbete zaman kalsın sonra dimi
şimdilik spor için çok kasmayacağım ben,hergün hareketli olsam yeter,dün 1 saat yurudum dısarda,bugun de aynısını yapsam iyidir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?