amanın nazende 25 kuru üzüm yemişkahvaltımı yaptım işime geldim
25 kuru üzüm(hugocukkk)
1 bıldırcın yumurtası
yarım kk peyniir
3 ceviz içi
1 salatalık
bir kupa form çayı
1 dilim ekmekk
evett cnmm subatt olcak insallahh saglıkla beklerse 6 subatt gibii olcakmıss... yaza kadarr palazlancekkkk agustostaa suya sokarımm onu bennnnseninn dediginn gibi olduu dünn keseyi görmedikk amma dohturr cok kücükk regl tarihim bugünn 10 gün sonraa ancakk didi.. cokk acele ediomusummm yumurtlama günüü teste geldii bu kızz dediii... emme bakk o zamann hamişmişişmmm kociştee nasıll hissedersinn 2 haftalıkk cocuguu dioo senn benimm vücudumuu bendenn ii mi tanıcann dimi ammma insallahh 10 gün sonra görünürr.. bugünde kann degerime bakcakk umarımm artmıstırrr
Günaydınnnn güzel çıtır sportif hatunlarr ve afiyetler olsunn
Dün; 2 ince dilim tavuk göğsüü yağsız ve baharatlı
3 yk yoğurt
2 dlm denge ekmek
3 yk z.yağlı ıspanak yidiimmm (çok mu fazla oldu acaba die düşünmedim deil hani)
Sabah;
1çk sıvıyağlı baharatlı domatesli bi tanecik yımırta
b.peynir
1 dlm denge ekmek
yarım fincan şekersiz çay
Şimdi de limonlu y.çayımı içiorumm
Sabah spora kalkmadım... Bu akşam dışarıdayım eve geç gelırım erken kalkarsam uykum gelır dedım
Hem ben bu akşam full yürürüm istiklalee gidicem
bende iiym çok şükürrrrrr
dün akşam yine pilates yaptımmm 10 dk kadar,az dmeyin vallahi karın videosu ve ancak dayanabiliyorummm,karnım tutulmuş durumda,hapşırdığım zaman acayipp ağrıyo,hapşırmaya korkar olduumm:86:
ama kendimi çok iyi hisssettiriyor yawwww,yürüyüşden daha etkili zevk alıyorum resmenpek bir debeleniyorum ortalık da ama zmanla yapmayı başarırım umarımmm
akşam ne yedim yazim hemencik
2 dlm çok tahıllı eppek
3 yk light yoğurt
6 yk kıymalı taze fasülye
6 köz biber yedimm
sonrasında
1 hurma
6 erik yedimmmmm
sabah kaffaltımm
1,5 dlm çok tahıllı eppek
1 kırmızı biber
maydanoz,nane
1 kk light peynir
1 yeşil,1 siyah zeytinnn
canım benim bende hissediyorum sanki ama.erkekler ne anlayacak sen taşıyon sonuçta...bence 10 güne kadarda görünmez benim 3-4 haftalıktı görünmedi 15 gün sonra gel dedi 5 -6 haftalıkken görünüyor tam olarak kese..ona göre düşün canım benim...kalp atışlarıda tam belli oluyor.ay ne heyecan verici... benim dinlenme şansım olmuyor ah ne güzel sen dinlenebiliyon aksine ben daha çok yorulmaya başladım...
canım duygusal açlık diyorlar buna aç olmadan yiyosun. stresli üzgün mutlu vs.. anlarda yemek istiyosun. çok dikkat etmen lazım kendine ne tür durumlarda hangi duygu durumlarında yemek istediğine dikkat et canım sonu yok bunun yedikçe yer şiştikçe şişersin kendine dikkat edeceksin. yoksa yedikçe metabolizman düzen herşey değişir ilerde insülin direncide olabilir kontrol altına almazsan. bizde oldu anlamadık sen yol yakınken dikkatli ol
caınm güzel verdin kiloları zatne moralini bozma canım dün demessin ya banan kanında mı bişey var diye ahh ahh diyetisyeni gittim ya hersey normaldi hem de dahiliye baktı sonuçlara insulin direnci bile yok ama ben sıkıntıdan yiyorum galisbi canım yada görunce yiyorum afiyet olsun
aksam 5 kasık fasulye
1bardak yoort
salata yedim
sabah300ml su
1 yumurta
2dlmekmek
domates
ooyyy fambıııımmmmm özlemişş beniiiiiiiiiii guzummmm valla ben de özledim sizi ama öğleden sonradan itibaren aranızdayım inşallahhh dün zaten ben yokken kaynatılmış da kaynatılmışşşş okurken öldümmm gülmektennnnnnn
süpersin loxiiicaannnn aynen devammmmmmm
kızlar bugün öğlene doğru babam geliyo inşallahhh o gelmeden son işlerimi de halletmem lazım o yüzden yine pek aranızda olamıycam ama yarından itibaren buralardayımm inşallah gerçi bugün de öğleden sonra ara ara uğrarım babam arkadaşlarıyla görüşmeye geliyo benle pek vakit geçireceğini zannetmiyorummm
evim tertemiz oldu şükürler olsunnnama kömürü dün veterinere götürmüştüm aşılarını oldu traş oldu tabii bunlar olmadan hafif doz narkoz veriliyoo eve geldiğimizde ayılmıştı ama akşamdan beri kusuyo hiçbişey yemedi akşam da altına çiş yapmışşş şimdi veterinerini arıycammm epğer yemek yemezse serum vermeleri gerekir bakalım inşallah kötü bişey yokturrr sanırım narkozun etkisi bunlar ama yine de merak ediyorummm
amanın nazende 25 kuru üzüm yemiş
dün akşamm eşimm mutfağa girmiş ,bir baktim irmik tatlısı yapıyoonabıyonnnnnnnnnnnnnnnnn dedim yaaaaaa:86:arkadaşlarla toplanıp yemek keyfi yapacaklarmışş,onada tatlı düşmüşşşşşş:18:eee öğretmen olunca tabi boş zamnalarını nası dğerlendireceklerini şaşırıyorlarrrr:18::18::18::18:
pek güzel olmuştu yawww,kıızıma yedirdimmmm pek canım istedi misss gibi kokiydi emme,nedek yemedim yattım hemen
tebrikler canım dün bende plates yaptım bendede tutulma var
çalıştığı için acıyo karnın efferim sana
dinlenebiliyomm ammma benimm cnm dinlenmekk istemioo.. bişi olcakk diee korkmasammm cırpıpp silkmeye baslıcamm hhemennbidde sabahınn köründee uykum acılıoo salona geliorum tv izliyorum kahvaltıı ediorumm sona gerii dönüpp kocişi uyandırıomm hiçç yatasımm yokkk 5_6 haftaysaa 10 gün sonrada görünmmezz kiii:44::44::44::44: bugünn kan tahlilininn sonucunu almaya gidince sorayımm tam tarihii... :44::44: kalpp atısınıı bi duysammmmmmm
çaresi var ayol sorsana hugoşa
yarımyağlı süte irmik vanilya esmer şeker pekmezde olabilir eklersin yaparsın yeterki sen iste bebem senin için uuurrganik tatlılar icat ederim ben
off offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..
Selamın Aleyküm canllarıım....
Regaib Kandiliniz mübarek olsun.... Allahim bu mübarek günde ; Kellere saç, Hastalara şifa, çalışana para, Sıvacıya mala, fenerliye kupa -- ki bu kabul oldu yani -- , işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya seker, Behlüle Bihter, yemeğe tuz, kolaya buz, Nazar değmişse hoca, evde kalmışsa koca - ben bu gruba dahilim-, dırdır yapana akıl, onu çekene sabır.. SİZEDE FİT BİR VÜCUT ve BIR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VERSİN.. ..!
Amin....
Canlarım dün akşam kendime şöle dört başı mamur bir yemek yapem dedim.... Bostan patlıcanlı köfteli fırında bişi... Kendim uydurdum... Sevdiğim malzemeleri üstüste doldurup azcık yağladım baharatladım fırınladım.... Ahh birde yapım aşamasında uyuya kalmasaydım pek güzel olacaktı. Uykumun en güzel yerinde aklıma fırın geldi. Abbooww diye bir fırlayışta soluğu mutfakta aldım.... Güzelim yemek kömürleşmeye yüz tutmuş.... Ahh ben bu kafayla çok yaşamam... Neyse içinden kurtarabildiğimi kurtardım... Güzel yapmışım... O saatten sonra yemedim tabe bu günkü öğle menümü oluşturcaklar kendileri....
Hepçiğinize afiyet bal şeker olsun.... Bende menümü yaziiim....
Sabah;
1 Haşlanmış patates
2 bebe bisküvisi
Ara; 1 kayısılı form çayı + bistik
12:30 gibi azcuk yanık patlıcan yemeğini yicem...
başlarda ben de dayanamıyordum ama tatlı yemedikçe bu dayanamama hissi kayboluyor kızlarrrr,kaçamak günümde var hem artıkınnnnn,ozman istediği tatlıyı ölçülü yiyebiliyorum,bide akşam pilates yapıp bütün karın kaslarım acı içinde dolandığımdan üstüne tatlı yesem ayıp olurdu yaniii:86::86:
Hamile kaldığını test yoluyla öğrendikten sonra, anne adaylarının heyecanla beklediği üç önemli olaydan bahsetmek mümkündür: bebeğin ultrasonda görülmesi, ultrasonda bebeğin kalp atışlarının dinlenmesi, ve en son bebeğin hareketlerinin hissedilmesi Ultrasonda bebeğin görülmesi ile anne adayı bebeğini ilk defa görmüş olur.Ultrasonda Bebek Ne Zaman, Hangi Hafta Görülür?
Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.
Ultrason muayenesi karından ve vaginadan olmak üzere iki farklı şekilde yapılır. Gebeliğin 5. haftasında vaginal ultrasonda gebelik kesesinin görülmesi mümkündür. Eğer beklenen adetin üzerinden 1 hafta geçtiyse, yani bir hafta adet gecikmesinde vajinal ultrason ile (teknik adı Trans Vajinal Ultrason) gebelik kesesini görmek mümkündür. Karından bakılan (bildiğimiz abdominal ultrason) ultrasonda ise gebelik kesesinin görülebilmesi için gebeliğin en az 6. haftasında olmanız gerekmektedir.
Ultrasonda ilk olarak gebelik kesesi (gestasyonel kese) görülür. 5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.
Gebeliğin ilk döneminde itibaren, gebeliğe has olan HCG hormonu (Human Choriyonik Gonadotropin) salgılanmaya başlanmıştır. Zamanla bu hormonun miktarları artmaya başlar. Öncelikle kandaki HCG miktarı, sonrasında da idrardaki HCG miktarı artacaktır. Gebelik testi yaparken idrardaki HCG miktarının belli bir düzeye erişmesi gerekir.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.
Bebeğin Kalp Atışları Ne Zaman Duyulur?
Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.
gebelik kesesi ne zaman görülür, ultrasonda bebek ne zaman görülür, bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada duyulur, bebek ultrasonda ne zaman görülür, bebeğin kalp atışları ne zaman duyulur, tüp bebekte gebelik kesesi ne zaman görülür, gebelikte kalp atışı ne zaman duyulur, hamileligin 5 haftasında bebegin kalp atışı duyulurmu, gebelik kesesi kaçıncı haftada görülür, gebelik ultrasonda ne zaman görülür
hemen ara veterineri neden böyle olmuş yazık yani delirtmesinler insanı bu ne sorumsuzlukooyyy fambıııımmmmm özlemişş beniiiiiiiiiii guzummmm valla ben de özledim sizi ama öğleden sonradan itibaren aranızdayım inşallahhh dün zaten ben yokken kaynatılmış da kaynatılmışşşş okurken öldümmm gülmektennnnnnn
süpersin loxiiicaannnn aynen devammmmmmm
kızlar bugün öğlene doğru babam geliyo inşallahhh o gelmeden son işlerimi de halletmem lazım o yüzden yine pek aranızda olamıycam ama yarından itibaren buralardayımm inşallah gerçi bugün de öğleden sonra ara ara uğrarım babam arkadaşlarıyla görüşmeye geliyo benle pek vakit geçireceğini zannetmiyorummm
evim tertemiz oldu şükürler olsunnnama kömürü dün veterinere götürmüştüm aşılarını oldu traş oldu tabii bunlar olmadan hafif doz narkoz veriliyoo eve geldiğimizde ayılmıştı ama akşamdan beri kusuyo hiçbişey yemedi akşam da altına çiş yapmışşş şimdi veterinerini arıycammm epğer yemek yemezse serum vermeleri gerekir bakalım inşallah kötü bişey yokturrr sanırım narkozun etkisi bunlar ama yine de merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?