60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim bende hissediyorum sanki ama.erkekler ne anlayacak sen taşıyon sonuçta...bence 10 güne kadarda görünmez benim 3-4 haftalıktı görünmedi 15 gün sonra gel dedi 5 -6 haftalıkken görünüyor tam olarak kese..ona göre düşün canım benim...kalp atışlarıda tam belli oluyor.ay ne heyecan verici...benim dinlenme şansım olmuyor ah ne güzel sen dinlenebiliyon aksine ben daha çok yorulmaya başladım...

ecus günaydın afiyet olsun canım

tebrikler canım dün bende plates yaptım bendede tutulma var
çalıştığı için acıyo karnın efferim sana

dinlenebiliyomm ammma benimm cnm dinlenmekk istemioo.. bişi olcakk diee korkmasammm cırpıpp silkmeye baslıcamm hhemenn bidde sabahınn köründee uykum acılıoo salona geliorum tv izliyorum kahvaltıı ediorumm sona gerii dönüpp kocişi uyandırıomm hiçç yatasımm yokkk 5_6 haftaysaa 10 gün sonrada görünmmezz kiii:44::44::44::44: bugünn kan tahlilininn sonucunu almaya gidince sorayımm tam tarihii... :44::44: kalpp atısınıı bi duysammmmmmm

canım duygusal açlık diyorlar buna aç olmadan yiyosun. stresli üzgün mutlu vs.. anlarda yemek istiyosun. çok dikkat etmen lazım kendine ne tür durumlarda hangi duygu durumlarında yemek istediğine dikkat et canım sonu yok bunun yedikçe yer şiştikçe şişersin kendine dikkat edeceksin. yoksa yedikçe metabolizman düzen herşey değişir ilerde insülin direncide olabilir kontrol altına almazsan. bizde oldu anlamadık sen yol yakınken dikkatli ol

neruşcum günaydın afiyet olsun canımmmm. bu arada benim site halen düzelmedi karışık biyerlerden buluyorum hep

çaresi var ayol sorsana hugoşa
yarımyağlı süte irmik vanilya esmer şeker pekmezde olabilir eklersin yaparsın yeterki sen iste bebem senin için uuurrganik tatlılar icat ederim ben

tebrikler canım dün bende plates yaptım bendede tutulma var
çalıştığı için acıyo karnın efferim sana

hügomdan bu tepriği almak için debelendiydim zatennnnn:86::86:sağol hügomm efferim bana:86:
sen kaç dk yapıyosun hügocum yawwww,normal süresi nedir yani gerçi 40 dk desen yapamam ama yinede bilmek istedimm:86:zati kadın durmadan konuşuyo o konuşurken ben hala yapıyorum

Hamile kaldığını test yoluyla öğrendikten sonra, anne adaylarının heyecanla beklediği üç önemli olaydan bahsetmek mümkündür: bebeğin ultrasonda görülmesi, ultrasonda bebeğin kalp atışlarının dinlenmesi, ve en son bebeğin hareketlerinin hissedilmesi Ultrasonda bebeğin görülmesi ile anne adayı bebeğini ilk defa görmüş olur.Ultrasonda Bebek Ne Zaman, Hangi Hafta Görülür?

Ultrasonda bebeğin gebeliğin 5. veya 6. haftasında görülmesi mümkündür.

Ultrason muayenesi karından ve vaginadan olmak üzere iki farklı şekilde yapılır. Gebeliğin 5. haftasında vaginal ultrasonda gebelik kesesinin görülmesi mümkündür. Eğer beklenen adetin üzerinden 1 hafta geçtiyse, yani bir hafta adet gecikmesinde vajinal ultrason ile (teknik adı Trans Vajinal Ultrason) gebelik kesesini görmek mümkündür. Karından bakılan (bildiğimiz abdominal ultrason) ultrasonda ise gebelik kesesinin görülebilmesi için gebeliğin en az 6. haftasında olmanız gerekmektedir.

Ultrasonda ilk olarak gebelik kesesi (gestasyonel kese) görülür. 5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.

Gebeliğin ilk döneminde itibaren, gebeliğe has olan HCG hormonu (Human Choriyonik Gonadotropin) salgılanmaya başlanmıştır. Zamanla bu hormonun miktarları artmaya başlar. Öncelikle kandaki HCG miktarı, sonrasında da idrardaki HCG miktarı artacaktır. Gebelik testi yaparken idrardaki HCG miktarının belli bir düzeye erişmesi gerekir.

5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.

Bebeğin Kalp Atışları Ne Zaman Duyulur?

Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.

Son düzenleme:
çaresi var ayol sorsana hugoşa
yarımyağlı süte irmik vanilya esmer şeker pekmezde olabilir eklersin yaparsın yeterki sen iste bebem senin için uuurrganik tatlılar icat ederim ben

hügom esemer şeker sıcak bakmıyorum yawwww,ben onu yaban mersini ve hurma ile denicemmmm:86:şekrsiz olsun deyü herbişeye sokacam bu ikiliyiiiii:86:
ama irmik tatlısı sütlü olandan değildi yaww,şu şerbetli yapılan var ya ondan

Selamın Aleyküm canllarıım....

Regaib Kandiliniz mübarek olsun.... Allahim bu mübarek günde ; Kellere saç, Hastalara şifa, çalışana para, Sıvacıya mala, fenerliye kupa -- ki bu kabul oldu yani -- , işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya seker, Behlüle Bihter, yemeğe tuz, kolaya buz, Nazar değmişse hoca, evde kalmışsa koca - ben bu gruba dahilim -, dırdır yapana akıl, onu çekene sabır.. SİZEDE FİT BİR VÜCUT ve BIR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VERSİN.. ..!

Amin....

Canlarım dün akşam kendime şöle dört başı mamur bir yemek yapem dedim.... Bostan patlıcanlı köfteli fırında bişi... Kendim uydurdum... Sevdiğim malzemeleri üstüste doldurup azcık yağladım baharatladım fırınladım.... Ahh birde yapım aşamasında uyuya kalmasaydım pek güzel olacaktı. Uykumun en güzel yerinde aklıma fırın geldi. Abbooww diye bir fırlayışta soluğu mutfakta aldım.... Güzelim yemek kömürleşmeye yüz tutmuş.... Ahh ben bu kafayla çok yaşamam... Neyse içinden kurtarabildiğimi kurtardım... Güzel yapmışım... O saatten sonra yemedim tabe bu günkü öğle menümü oluşturcaklar kendileri....

Hepçiğinize afiyet bal şeker olsun.... Bende menümü yaziiim....

Sabah;
1 Haşlanmış patates
2 bebe bisküvisi

Ara; 1 kayısılı form çayı + bistik

12:30 gibi azcuk yanık patlıcan yemeğini yicem...

gunaydın herkeze kızlar dun rejıme başladım ve ıddaa gırerek 01.06.2011 tarihınden 30.06.2011 tarihine kadr 5 kilo vericem ve iddalıyımmda şuan kılom 83.5 dedi,ğim gibi eskı kıloma tekrar ulaşıcam ıddalıyım bu konuda terardan 63 kıloya duşene kadar devam banada yardımcı olursanız sevınırım buarda herkeze ıyı gunler :)

Son düzenleme:
off offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..

ayy onunda çaresi var ayol. sen şimcik çikeli dondurma neli seviyosan yaparsın. şöyle oliyi. meyveyi püre yapıyosun içine acuk bal güzel oluyiii sonra yoğurda ekle karıştır at buzluğa donsun ahanda sana dondurma heee bunu yesemde arada illa normal dondurmada yiyeceğim dersen sade olacak haftada bir yesen olur.
yaww ben çok dondurma yerdim öyle böyle değil. hastalandım hastaneye yattım boğazlar şişşti yok yani yinede vazgeçmedim hergün 1 kornet veya açık dondurmayı daha çok severdim. hergün yerdim tüm paracıklarım öğrenciyken dondurmaya giderdi yazın. ama ne oldu ne bitti anlamadım geçen seneden ebri aramıyorum hiç. en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 yıldan fazla olmuştur hatta kayınvalidemde farketmişte sen artık dondurma yemiyosun hayırdır diyodu geçen yaz.

afiyet olsun canımm,duana aminnnnnnnnnnnnnn diyoruzzzz...
sabah neden patates yiyorsun acaba,bide bebe bisküvisi:44:sizbel can diyetimi yapıyon yoğsammmmm,patates acıktırır kızzzz yeme şunuuuuuu

amanda aman senin kaybolan tatlı isteğini yerim nen senin kaçamak gününmü var yerim ben seni akıllı bıdık agucukta agucuk hanimiş famirto

aaaa vajinall ultrasonn muuuu???? benii bu sartlarda ancakk ölee görürr öle mii yapckk yoksaa:18::18: cnmm acırmıı acabaaa banaa konustuklarımm hep alttan muayene yaptırma dio:44::44: demekkk ki benn kalbini duymakk içinnn en azz 2 hafta beklicemmm:97::97: o zamann dilegimii degiştirdimm kesesini bö göreyimdeee ilkk öncee bugünn degerimm yükselmişş olmalı tabii önceliklii dilekk bu senn bendenn önce duycaksınn atısınıııııı

hemen ara veterineri neden böyle olmuş yazık yani delirtmesinler insanı bu ne sorumsuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…