60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanda aman senin kaybolan tatlı isteğini yerim nen senin kaçamak gününmü var yerim ben seni akıllı bıdık agucukta agucuk hanimiş famirto

kız sen vermedin mi kaçamak günü banaaaa:86:geri mi aldın yoğsammmmmmmm,iki hafta üst üste kaçamak günümde pasta yediydim,şimdi bu kafta kaçamak yapamicam mı bennnnnnnnyapmam lazım yawwwww,ama karnım çok acıyoo,eritcem diye kıvrım kıvrım kıvraniyimmm,nese tatlı yemiyim kaçamağımda olamamı bu haftada yapim yawwww:86:

afiyet olsun canımm,duana aminnnnnnnnnnnnnn diyoruzzzz...
sabah neden patates yiyorsun acaba,bide bebe bisküvisi:44:sizbel can diyetimi yapıyon yoğsammmmm,patates acıktırır kızzzz yeme şunuuuuuu

Tamamen cehaletten canımcım.... Acıktırdığını bilmiyordum her sabah aynı şeyi yemiyeyim dedim... Değişiklik yaptım aklımca...

Söylediğin içün teşekkür ederim canımcım dikkat ediciim bundan sonra...

bugün çok yoğun ram 5 tane vakam var ikisi geldi işlemleri tamaladım 3 ü kaldı
bu arada bir kupa yeşil çay ve 1 el ayası kadar karpuz yedim
şimdi de 330 ml suyumu içeyim eve gidinceye kadar 1 buçuk litreyi tamamlamalıyım.

ebru ne zaman bitirirse o zaman bitiriyorum bende :86: aralarda konuşuyoya o zaman aslında mola veriyo bikaç saniye egzersizler zor olduğu için sende öyle yap ebru naparsa aynısını yap :86: ama 40 dakika fazla zaten karın için

rica ederimm:87::87:
patates,pirinç pilavı,beyaz ekmek yemiyoruz canımmm tok tutmuyorr hemencik acıktırıyor insanıı

kız benim videom yarıda kesiliyoooo,10 dk falan sürüyo işte,konuşmalardan hariç tabii,onun için sordum kaç dk yapıyon diyeee
ben her hareketi tam manasıyla yapamdığımdan dinlenmiyomm,çok konuşuyo yawwww,nefes egzersizi yapıyomm en kötüüü.
bide şu kaburga kapatmayı bana bi daha anlatın bakimmmm

arkadaşlar ben köydeyim ya tek öğretmenim bir veli geldi öğrencisi evde okula gelmiyo yatalakmış çocukla ilgili bilgi almak için çağırdım dı adam geldi ve ben medyum adem hoca dedi şaşırdım hayatımda hiç medyum görmedimde yolda giderken başınıza ne geleceğini söylerim size dedi hislerim çok kuvvetli dedi , çocugun hastalığını anlattı,çocuk ölmüş doktor öldü demis başından ayrılmamış sabaha kadar dua edmiş soğuk suyla çocuk tekrar dirilmiş,ininmam ama insan etkileniyo ya, aallhtan başka kimse geleceği bilemez, ama kandil günü bu adamla niye karsılaştım diye aklım karıştı ya korktum tırstım :18::18::18:istahmda kaçtı ara öğün möğün canım istemiyo, ama bi insandan geleceği öğrenmek istemek bile günah olur diye yolda nolcak demedim, kızımın tahlilleri bugun çıkıcak sonuç nasıl ki diye sormadım adam aklınızdan gecenleri anlayabilirim dedi, ben o an gömleğimin yakısı çok mu açık onu geciriyodum

allahtan başka kimse geleceği bilemez imanımız tam ya rabbim sen şaşırtma bizi

hee senin eşin helva yapmış o zaman. irmik helvası. onunda kolayı var
irmiği az tereyağında tavada güzelce kavur sonra sütünü dök pekmezde ekle çekince sütü kaşık kaşık servis edersin fıstıkla eklersin dolmalık fıstıkta koyuyorlar veya normal fıstıkta olur. vanilyada ekle güzel olur

bencee helva deeel samballi olmuss oo.. serbett diyiiiiii

yaww yok yawwwww,fırında pişirdi üzerine şerbet yaptı döktü yawwwww:86:
un koyu,irmik,yumurta,yoğurt,yağ,şeker,kabartma tozu,vanilya koydu çırptıı fırında pişirdii sıcakken soğuk şerbet döktü yidiiiii:86::86:

többbe allahımm yaaaaaaaaa bölle insanlarda varr cnmm işteee... töbe cocugunuu diriltmişş all odunuu kafayaa patlatt yaneee... sendee secimmleinn sonuu nolcak diyeydinnnn... bakalımm bilcekmiii bilmicek miii allah ımm sasırtmaa insanlarııı

aaaaaaaa samballli diomm dinlemionusssss

tamam tatlı olmasın o zaman her hafta 1 gün kaçamak günü olur. tatlıyı ise 2 haftada 1 gün yapabilirsin ama koşu bandını artık kullanacağını ve pilatese devam edeceğini düşünerekten veriyorum heee bırakmak yok beraber spora devam kuzum
bu hafta bende kaçamak yapcem. sabah 1 simit götürürüm sokak simiti. yanında şekersiz çay az yağlı omlet götürürüm kiraz filan yerim meyve olarak. eşimle motor gezisi yapcez arkadaşıda gelcek motoruyla pikniğe gitcez ızgara yapcem onlara yanında salatayla yerimm

katılıyorum canımmm,Allahtan başka kimse bilemez,hem bu gerçeği bilmesek bile geleceğimi öğrenmek istemem,atıorum öleceğim tarihi verseee ne olacak yani,gün mü sayıcam hergün insan kafayı yerrrrr,2 gün sonra ne olacağını da bilmek istemem,kader denen bişey var bilsemde elimden ne gelir sanki alnıma ne yazıldıysa onu yaşıcam

tamamdırrrrr dr hügoooooo:86::86::86:yapacm sözzzz sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,bak artık fındık fıstık oooooooo da yemiyorumm,leblebide yemiyommmmtutuyomm sözümü,hem bu pilatesi sevdim ben ,bu acıyı seviyorum yawwwwwww:86::86:

haftanın 6 gunu sabah 06:00-07:00 arası spora gidicem ve spora çıkmadan önce -1 bardak ballı ılık su (yarım çay kaşıgı ) içmeye başladım...

kahvaltı :
-yarım simıt
- 1 salatalık
- 1 bardak yeşil cay

canım netten kendin görmen lazım şimdi anlatsamda tam açıklayamam pilatese ilk başlarken 5 ana prensipte anlatıyo. yere yatıyosun kollar havada nefes alıyosun kollarını geriye uzaıyosun önemli olan bel boşluğun olmasın belini yere komple yapıştır bel boşluğu yoksa kaburga zamanla kapanıyo 1 ay sonra kapanır canım

famirrr senn cikomlaaa bize niee cvpp vermionnnnnnn nie ermionn niee vermionn heeeee ne buu kocanınn yaptıgııı tatllıııııı samballi mii helvamıı hösmirimm mii ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…