amanda aman senin kaybolan tatlı isteğini yerim nensenin kaçamak gününmü var yerim ben seni akıllı bıdık agucukta agucuk hanimiş famirto
afiyet olsun canımm,duana aminnnnnnnnnnnnnn diyoruzzzz...
sabah neden patates yiyorsun acaba,bide bebe bisküvisi:44:sizbel can diyetimi yapıyon yoğsammmmm,patates acıktırır kızzzz yeme şunuuuuuu
hügomdan bu tepriği almak için debelendiydim zatennnnn:86::86:sağol hügomm efferim bana:86:
sen kaç dk yapıyosun hügocum yawwww,normal süresi nedir yani gerçi 40 dk desen yapamam ama yinede bilmek istedimm:86:zati kadın durmadan konuşuyo o konuşurken ben hala yapıyorum
Tamamen cehaletten canımcım.... Acıktırdığını bilmiyordum her sabah aynı şeyi yemiyeyim dedim... Değişiklik yaptım aklımca...
Söylediğin içün teşekkür ederim canımcım dikkat ediciim bundan sonra...
ebru ne zaman bitirirse o zaman bitiriyorum bende :86: aralarda konuşuyoya o zaman aslında mola veriyo bikaç saniye egzersizler zor olduğu için sende öyle yap ebru naparsa aynısını yap :86: ama 40 dakika fazla zaten karın için
hügom esemer şeker sıcak bakmıyorum yawwww,ben onu yaban mersini ve hurma ile denicemmmm:86:şekrsiz olsun deyü herbişeye sokacam bu ikiliyiiiii:86:
ama irmik tatlısı sütlü olandan değildi yaww,şu şerbetli yapılan var ya ondan
hee senin eşin helva yapmış o zaman. irmik helvası. onunda kolayı var
irmiği az tereyağında tavada güzelce kavur sonra sütünü dök pekmezde ekle çekince sütü kaşık kaşık servis edersin fıstıkla eklersin dolmalık fıstıkta koyuyorlar veya normal fıstıkta olur. vanilyada ekle güzel olur
hee senin eşin helva yapmış o zaman. irmik helvası. onunda kolayı var
irmiği az tereyağında tavada güzelce kavur sonra sütünü dök pekmezde ekle çekince sütü kaşık kaşık servis edersin fıstıkla eklersin dolmalık fıstıkta koyuyorlar veya normal fıstıkta olur. vanilyada ekle güzel olur
arkadaşlar ben köydeyim ya tek öğretmenim bir veli geldi öğrencisi evde okula gelmiyo yatalakmış çocukla ilgili bilgi almak için çağırdım dı adam geldi ve ben medyum adem hoca dedi şaşırdım hayatımda hiç medyum görmedimde yolda giderken başınıza ne geleceğini söylerim size dedi hislerim çok kuvvetli dedi , çocugun hastalığını anlattı,çocuk ölmüş doktor öldü demis başından ayrılmamış sabaha kadar dua edmiş soğuk suyla çocuk tekrar dirilmiş,ininmam ama insan etkileniyo ya, aallhtan başka kimse geleceği bilemez, ama kandil günü bu adamla niye karsılaştım diye aklım karıştı ya korktum tırstım :18::18::18:istahmda kaçtı ara öğün möğün canım istemiyo, ama bi insandan geleceği öğrenmek istemek bile günah olur diye yolda nolcak demedim, kızımın tahlilleri bugun çıkıcak sonuç nasıl ki diye sormadım adam aklınızdan gecenleri anlayabilirim dedi, ben o an gömleğimin yakısı çok mu açık onu geciriyodum
allahtan başka kimse geleceği bilemez imanımız tam ya rabbim sen şaşırtma bizi
yaww yok yawwwww,fırında pişirdi üzerine şerbet yaptı döktü yawwwww:86:
un koyu,irmik,yumurta,yoğurt,yağ,şeker,kabartma tozu,vanilya koydu çırptıı fırında pişirdii sıcakken soğuk şerbet döktü yidiiiii:86::86:
kız sen vermedin mi kaçamak günü banaaaa:86:geri mi aldın yoğsammmmmmmm,iki hafta üst üste kaçamak günümde pasta yediydim,şimdi bu kafta kaçamak yapamicam mı bennnnnnnnyapmam lazım yawwwww,ama karnım çok acıyoo,eritcem diye kıvrım kıvrım kıvraniyimmm,nese tatlı yemiyim kaçamağımda olamamı bu haftada yapim yawwww:86:
arkadaşlar ben köydeyim ya tek öğretmenim bir veli geldi öğrencisi evde okula gelmiyo yatalakmış çocukla ilgili bilgi almak için çağırdım dı adam geldi ve ben medyum adem hoca dedi şaşırdım hayatımda hiç medyum görmedimde yolda giderken başınıza ne geleceğini söylerim size dedi hislerim çok kuvvetli dedi , çocugun hastalığını anlattı,çocuk ölmüş doktor öldü demis başından ayrılmamış sabaha kadar dua edmiş soğuk suyla çocuk tekrar dirilmiş,ininmam ama insan etkileniyo ya, aallhtan başka kimse geleceği bilemez, ama kandil günü bu adamla niye karsılaştım diye aklım karıştı ya korktum tırstım :18::18::18:istahmda kaçtı ara öğün möğün canım istemiyo, ama bi insandan geleceği öğrenmek istemek bile günah olur diye yolda nolcak demedim, kızımın tahlilleri bugun çıkıcak sonuç nasıl ki diye sormadım adam aklınızdan gecenleri anlayabilirim dedi, ben o an gömleğimin yakısı çok mu açık onu geciriyodum
allahtan başka kimse geleceği bilemez imanımız tam ya rabbim sen şaşırtma bizi
tamam tatlı olmasın o zaman her hafta 1 gün kaçamak günü olur. tatlıyı ise 2 haftada 1 gün yapabilirsin ama koşu bandını artık kullanacağını ve pilatese devam edeceğini düşünerekten veriyorum heeebırakmak yok beraber spora devam kuzum
bu hafta bende kaçamak yapcem. sabah 1 simit götürürüm sokak simiti. yanında şekersiz çay az yağlı omlet götürürüm kiraz filan yerim meyve olarak. eşimle motor gezisi yapcez arkadaşıda gelcek motoruyla pikniğe gitcez ızgara yapcem onlara yanında salatayla yerimm
kız benim videom yarıda kesiliyoooo,10 dk falan sürüyo işte,konuşmalardan hariç tabii,onun için sordum kaç dk yapıyon diyeee
ben her hareketi tam manasıyla yapamdığımdan dinlenmiyomm,çok konuşuyo yawwww,nefes egzersizi yapıyomm en kötüüü.
bide şu kaburga kapatmayı bana bi daha anlatın bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?