60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım diyetisyenimde bazılarının ruhu açtır sende öle olabilirsin dedi çok sükür sıkıntımda yok ama dün mesela çok güzel yemeğimi yedim ama yne dolabın önündeyim bi salatalık aldım yedim hiç canım istemiyodu yaa

çaresi var ayol sorsana hugoşa
yarımyağlı süte irmik vanilya esmer şeker pekmezde olabilir eklersin yaparsın yeterki sen iste bebem senin için uuurrganik tatlılar icat ederim ben
aynen ben 2 gün önce yaptım az bi tereyağda irmiki kavurdum fındık ekledim üzerine az pekmez ve esmersekerli vanılyalı sütu döktüm çokk güzel oldu yedim emme ekmek hakkımdan düstüm 23 kasığı 1 dilim ekmek gibi düsündümmm

allttan tüm muayenelerde kendini kasıyosun istem dışı olarak iğrenç yanı o kasma da acı gibi ama hiç acımıyor normalde doktorun soktugu kameradan daha büyüğü giriyor oraya ben her kontrolde öyle hayal etsem daha kolay olcak diye düsünürüm. ama yapamam. sende kasma kendini aa de bakıyım boğazına bakıyo ya öle düşün:90::90::90::90:

bence çok sağliksız hanı protein ( peynir yumurta birisi)

Son düzenleme:

evvett cnmm cok acıklayıcıı olduuu ebatlarıdaa cözdümmm hiçç görmedimm kamerayıı daha önce amaa:44::44: aaa de bakıyımm bogazına bakıyooo gibii haaaaa alllahımm sen bilinn öldürcekk bu kızz beniii

dün akşam sitenin yemek tarifleri bölümünde diyet yemek tarifleri bölümüne girdim tarifler var epeyce güzel şeyler

günaydınnnnnnnnnnnnn cokkk acımmmmmmm

yumurtaaa koydumm haslansınn deiii hemenn yemekk yicemm...

2 dilim kepekli ekmek üzeri beyaz peynir
1 domatess
3_5 zeytinnnn:125::125::125::125::125::125::125::125:

ecrincim hamilelikte diyet yapmak biraz zor olacak yani ben öyle bir acıkırdım ki bir anda dünyayı yeyip yutasım gelirdi ki öyle de oldu doğuma kadar 22 kilocuk aldım içimden acıktığımda resmen ağlamak gelirdi çok tuhaf bir açlık
Hayırlı sabahlar güzeller...regaip kandilimiz mübarek olsun..ben bugün allah kabul ederse niyetliyim..

canım sağolasın . seninde kandilin mübarek olsun.
Regaip Kandilimiz kutlu olsun, rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlı kandiller

size de hayırlı kandiller.

canım senin de kandilin mübarek olsun. herşey gönlüne göre olsun. patates haşlaması yasak mı değil mi :44: yasak değilse eğer bende yiyeyim.

merhaba tasova. 1 ayda 5 kilo nasıl olcak ki ben asla iddiaya giremem korkarım yaw

neyseee kızlarrrr ben cıkıyorummmm... işlerimii toplayıpp asagıya iniciiiimm görümcelerimm ve kaynn validimmnenn oturicciimm... saatim gelincedeee gidipp kann degerlerimii alıcamm sanss dileyin banaa insallah artmıstırr öptümm siziii

Patates haşlaması acıktırdığı içüün yassahmış...

Allah yar ve yardımcın olsun bak ne güzel bir günde gidiyorsun değerlerini ölçtürmeye artmıştır inşallah değerler...

yaaa sabahh 2 günn bişi yememişş gibi uyanıyorumm amaa3 ayy böle bişi yokmuss demek ki psikolojik yaniii... o nedenlenn az azz yemege devam ediyorumm ac kalmadannn:86::86::86::86::86::86:

[SIZE="2"00
günaydınlar herkese ve hayırlı kandiller..allh herkese tekrarını nasip etsin inşallah. sabah kahvaltımı yazem bi
2 dilim kepekli ekmek içi alınmış
2 bardak açık veeee şekersiz sonunda içebildim:81:
2 dilim peynir ve domates
gene ebruşla pilatesimi yaptım pilates içeceğimide içtim.üstüne kefirimide içtim
şimdi yeşilçayımı içicem.
arada da
1 yeşil elma öğlene allah kerim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…