canım duygusal açlık diyorlar buna aç olmadan yiyosun. stresli üzgün mutlu vs.. anlarda yemek istiyosun. çok dikkat etmen lazım kendine ne tür durumlarda hangi duygu durumlarında yemek istediğine dikkat et canım sonu yok bunun yedikçe yer şiştikçe şişersin kendine dikkat edeceksin. yoksa yedikçe metabolizman düzen herşey değişir ilerde insülin direncide olabilir kontrol altına almazsan. bizde oldu anlamadık sen yol yakınken dikkatli ol
aynen ben 2 gün önce yaptım az bi tereyağda irmiki kavurdum fındık ekledim üzerine az pekmez ve esmersekerli vanılyalı sütu döktüm çokk güzel oldu yedim emme ekmek hakkımdan düstüm 23 kasığı 1 dilim ekmek gibi düsündümmmçaresi var ayol sorsana hugoşa
yarımyağlı süte irmik vanilya esmer şeker pekmezde olabilir eklersin yaparsın yeterki sen iste bebem senin için uuurrganik tatlılar icat ederim ben
aaaa vajinall ultrasonn muuuu???? benii bu sartlarda ancakk ölee görürr öle mii yapckk yoksaa:18::18: cnmm acırmıı acabaaabanaa konustuklarımm hep alttan muayene yaptırma dio:44::44: demekkk ki benn kalbini duymakk içinnn en azz 2 hafta beklicemmm:97::97: o zamann dilegimii degiştirdimm kesesini bö göreyimdeee ilkk öncee bugünn degerimm yükselmişş olmalı tabii önceliklii dilekk bu senn bendenn önce duycaksınn atısınıııııı
bence boşverelim tatlıyı fazla kurcalamayalım
haftanın 6 gunu sabah 06:00-07:00 arası spora gidicem ve spora çıkmadan önce -1 bardak ballı ılık su (yarım çay kaşıgı ) içmeye başladım...
kahvaltı :
-yarım simıt
- 1 salatalık
- 1 bardak yeşil cay
[COLOR="blue
allttan tüm muayenelerde kendini kasıyosun istem dışı olarak iğrenç yanıo kasma da acı gibi ama hiç acımıyor normalde doktorun soktugu kameradan daha büyüğü giriyor oraya ben her kontrolde öyle hayal etsem daha kolay olcak diye düsünürüm. ama yapamam. sende kasma kendini aa de bakıyım boğazına bakıyo ya öle düşün :90::90::90::90:
[/COLOR]
günaydınnnnnnnnnnnnncokkk acımmmmmmm
yumurtaaa koydumm haslansınn deiii hemenn yemekk yicemm...
2 dilim kepekli ekmek üzeri beyaz peynir
1 domatess
3_5 zeytinnnn:125::125::125::125::125::125::125::125:
Hayırlı sabahlar güzeller...regaip kandilimiz mübarek olsun..ben bugün allah kabul ederse niyetliyim..
Regaip Kandilimiz kutlu olsun, rabbim dualarımızı kabul etsin,hayırlı kandiller
Selamın Aleyküm canllarıım....
Regaib Kandiliniz mübarek olsun.... Allahim bu mübarek günde ; Kellere saç, Hastalara şifa, çalışana para, Sıvacıya mala, fenerliye kupa -- ki bu kabul oldu yani -- , işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya seker, Behlüle Bihter, yemeğe tuz, kolaya buz, Nazar değmişse hoca, evde kalmışsa koca - ben bu gruba dahilim-, dırdır yapana akıl, onu çekene sabır.. SİZEDE FİT BİR VÜCUT ve BIR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VERSİN.. ..!
Amin....
Canlarım dün akşam kendime şöle dört başı mamur bir yemek yapem dedim.... Bostan patlıcanlı köfteli fırında bişi... Kendim uydurdum... Sevdiğim malzemeleri üstüste doldurup azcık yağladım baharatladım fırınladım.... Ahh birde yapım aşamasında uyuya kalmasaydım pek güzel olacaktı. Uykumun en güzel yerinde aklıma fırın geldi. Abbooww diye bir fırlayışta soluğu mutfakta aldım.... Güzelim yemek kömürleşmeye yüz tutmuş.... Ahh ben bu kafayla çok yaşamam... Neyse içinden kurtarabildiğimi kurtardım... Güzel yapmışım... O saatten sonra yemedim tabe bu günkü öğle menümü oluşturcaklar kendileri....
Hepçiğinize afiyet bal şeker olsun.... Bende menümü yaziiim....
Sabah;
1 Haşlanmış patates
2 bebe bisküvisi
Ara; 1 kayısılı form çayı + bistik
12:30 gibi azcuk yanık patlıcan yemeğini yicem...
gunaydın herkeze kızlar dun rejıme başladım ve ıddaa gırerek 01.06.2011 tarihınden 30.06.2011 tarihine kadr 5 kilo vericem ve iddalıyımmda şuan kılom 83.5 dedi,ğim gibi eskı kıloma tekrar ulaşıcam ıddalıyım bu konuda terardan 63 kıloya duşene kadar devam banada yardımcı olursanız sevınırım buarda herkeze ıyı gunler :)
günaydın slm kızlar platesimi yaptım şimdi yarım litre suyla 2kayısımı yiyorum
ecrincim hamilelikte diyet yapmak biraz zor olacakyani ben öyle bir acıkırdım ki bir anda dünyayı yeyip yutasım gelirdi ki öyle de oldu doğuma kadar 22 kilocuk aldım içimden acıktığımda resmen ağlamak gelirdi çok tuhaf bir açlık
canım sağolasın . seninde kandilin mübarek olsun.
size de hayırlı kandiller.
canım senin de kandilin mübarek olsun. herşey gönlüne göre olsun. patates haşlaması yasak mı değil mi :44: yasak değilse eğer bende yiyeyim.
merhaba tasova. 1 ayda 5 kilo nasıl olcak kiben asla iddiaya giremem korkarım yaw
neyseee kızlarrrr ben cıkıyorummmm... işlerimii toplayıpp asagıya iniciiiimm görümcelerimm ve kaynn validimmnenn oturicciimm... saatim gelincedeee gidipp kann degerlerimii alıcamm sanss dileyin banaa insallah artmıstırröptümm siziii
Patates haşlaması acıktırdığı içüün yassahmış...
ecrincim hamilelikte diyet yapmak biraz zor olacakyani ben öyle bir acıkırdım ki bir anda dünyayı yeyip yutasım gelirdi ki öyle de oldu doğuma kadar 22 kilocuk aldım içimden acıktığımda resmen ağlamak gelirdi çok tuhaf bir açlık
canım sağolasın . seninde kandilin mübarek olsun.
size de hayırlı kandiller.
canım senin de kandilin mübarek olsun. herşey gönlüne göre olsun. patates haşlaması yasak mı değil mi :44: yasak değilse eğer bende yiyeyim.
merhaba tasova. 1 ayda 5 kilo nasıl olcak kiben asla iddiaya giremem korkarım yaw
Allah yar ve yardımcın olsun bak ne güzel bir günde gidiyorsun değerlerini ölçtürmeye artmıştır inşallah değerler...
göbeğin nasıl oldu canım pilatesin faydası olmuştur illa
famirrr senn cikomlaaa bize niee cvpp vermionnnnnnnnie ermionn niee vermionn heeeee ne buu kocanınn yaptıgııı tatllıııııı samballi mii helvamıı hösmirimm mii ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?