60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa sabahh 2 günn bişi yememişş gibi uyanıyorumm amaa3 ayy böle bişi yokmuss demek ki psikolojik yaniii... o nedenlenn az azz yemege devam ediyorumm ac kalmadannn:86::86::86::86::86::86:

ecrin bencede canım,sadece sağlılı şeyler ye ve kilo alma bak ben çok dikkat etmediğim halde ama o dönem özlede çalışıyordum ve haşadım çıkıyodu bu nedenle 9 kilo aldım,doğumdan sonra eve geldim tartıldım 5 kilo gitmiştiidikkat et azcık almazsın zaten

ben fazla lmadığım haldee,karnımda bir gevşeme olmuştuu,3-4 aylık hamile iken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyodu,bide alışmadığın bir durum ağlayan sürekli emmek isteyen bir bebek,bide vücunu beğenmemm insanı bunalıma sokuyooookeşek önceden uyaran olsaydı benide,burayı keşfetmiş olsaydımmmm,çok pişmanım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cicibebeciklerde yasak ama hee şekerliya ondan sabak peynir ekmek yumurta domates salatalık normal yap kahfaltını

Eywah yakalandık .... Oki hügocum girdik madem bu yola her kurala uyacağım zayıflayacağııım inşallah... Bu arada azmine hayranım yani Maşallah Barekallah

nugi nirdesinn kızzzz,Allah Allahhhhhhhhhhhhyoli de yok,yecalede yokk,kukimm yokk,hügoda gitmişş,neruş zati yokkkkkk nirdesiniz yawwww

ay ben yazmakta zorlanıyom geri kaldım hep neler yazdınız valla okuyamıyorumda sitenin bozulma zamanı tam ala ala

nugi nirdesinn kızzzz,Allah Allahhhhhhhhhhhhyoli de yok,yecalede yokk,kukimm yokk,hügoda gitmişş,neruş zati yokkkkkk nirdesiniz yawwww

seni senle başbaşa bırakalım didik :)valla ben bu siteyle uğraşıyom kaırşık kuruşuk yazıyom biyerlere giriyom zorlanıyoım zaten düzelmedi bi türlü şekillerde çıkmiii zaten offf yemeğe gidecem şimdide

balkonu viledaladım. şimdi öğlen yemeğimi yicem salata 1 dilim ekmek tavuk
akşama bezelye yapcam

famirto pilatesi sevmen güzel oldu
severek yapmak dahaiyi ite kaka işkence oluyo çünkü. ben ilk başlarda sevmedim geçen yılda bi dönem yapmıştım çünkü şimdi artık karın kaslarım daha güçlü üzerinde yağ tabakası olsa bile şimdi daha iyiyim
platesi sevdin koşu bandına biniyosun sağlıklı besleniyosun gçöbek filan kalmaz merak etme ancak sabır bak benim kaç ay oldu uzun zaman istiyo ama dümdüz olması uzun zaman alıyo. 3-4 ay sonra kıyafetlerden belli olmuyo o yüzden şimdiki kadar takmazsın zaten rahatlarsın bikaç aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…