yaaa sabahh 2 günn bişi yememişş gibi uyanıyorumm amaa3 ayy böle bişi yokmuss demek ki psikolojik yaniii... o nedenlenn az azz yemege devam ediyorumm ac kalmadannn:86::86::86::86::86::86:
cicibebeciklerde yasak ama heeşekerliya ondan sabak peynir ekmek yumurta domates salatalık normal yap kahfaltını
Eywah yakalandık.... Oki hügocum girdik madem bu yola her kurala uyacağım zayıflayacağııım inşallah... Bu arada azmine hayranım yani Maşallah Barekallah
Eywah yakalandık.... Oki hügocum girdik madem bu yola her kurala uyacağım zayıflayacağııım inşallah... Bu arada azmine hayranım yani Maşallah Barekallah
10 tane erik yedimmmm.... Bişi sorcam kahveyı de ara öğün olarak sayıcak myızzz?
loxiii eglmişşş,hemencik bir karşılamaaaa halayı çekeyim şurdannnn
tey teyyyy,geldim emme az durup çıkcammmm.sen nörüyon bakem
hügomm herşeyi görüürr,yakalarrrrr,vicdana azabı çektirir adamaaa:82::82::82:
şekrsiz içtiğini düşnerektennn saymayacağızz diyorummmmmm,ama erikleir sayıyorumm
artı 10 erik:86:
ay ben yazmakta zorlanıyom geri kaldım hep neler yazdınız valla okuyamıyorumda sitenin bozulma zamanı tam ala ala
nugi nirdesinn kızzzz,Allah Allahhhhhhhhhhhhyoli de yok,yecalede yokk,kukimm yokk,hügoda gitmişş,neruş zati yokkkkkk nirdesiniz yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?