60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eevtttt bencedee almıyımm cnnmmm yoksa hastane cıkısıı benii yuvarlarr tombull kelabbbamm yuvarlana yuvarlana gelirimmm eveee oo tatlının adıdaa samballi bi kerecmm.. hanii sokaklardaa tacınla pecete arasında satarlar yaa dilim dilimm.. o tatlııı işteeee nesee bişi arıodumm girmişkenn bi bnakimm didimdii cıkıomm benn yinee cokk kasıklarım agrıoo bugünn regl günümm sanki olcakmıss gibiii agrıyooo :18::18::18::18::18::18: ufff neysee görüsürüzz kızlarrr

günaydın dünya güzelleri herkese hayırlı kandillerrr
bomba gibi olun bugün hava güzel bahar mis gibi kokuyor herkesin tüm işleri rast gitsin inşallaaaaaah

akşam hepiniz hürremi izliyordunuz dimiiiii bi geldim bir allahın kulu yok sayfada yediğimi içtiğimi yazdım gittim ben de

sabah kahvaltım:
80gram light labne peyniri
yarım domates
1 simit
1 fincan şekersiz ıhlamur çayı
1 bardak normal çay çok çok az şekerli

sabah fazla kaçırdığımı düşünüyorum o yüzden öğleni hafif geçirecem
adet döneminde böyle fazla yiyesim geliyor ama telafi ediyorum sonradan

sağol hügommm canım benümmmmmbu kadar ağrıdığına göreee demekki etkisi oluyor dimiii:86:böle kemiklerimi ,sırtımı dilendirdi sankim yawwwww,iyi hissediyorumm bittiğindeee,bi de tam becerebilsem şölee arkaya doğru yuvarlandığı bir hareket var ya onu becerebilir miyim acabüüü,çok eğlenceli görünüyoo

regl oldum bendeeee

öğle menümm
6-7 yk etli patlıcam yimaaa
1,5 dlm çok tahıllı eppek
230 ml ayran olicikkkkk

elbette çalıştığı için ağrıyo benimde ağrıyo ama seninki kadar şiddetli olmaz sen yenisin ama zamanla rahat yapacaksın herşeyi her hareketi yapacaksın. sen hiç merak etme yeterki pes etme biliyosun karın olayı zor pes edersen o da kalır ama pilatesle sporla beslenmeyle gitcek sabret yeterki

betül ne kadar eğlenceli biri yaa yemeği fırına vermiş uyumuş heleki kandil duası ilginç ve etkileyiciydi

bi de benim vücudum hiç esnek değil yaww,hani yere yatıp ayaklarını yukarı düz kaldırıyosunuz ya benimki düz durmuyoo,ayaklarım aşağı doru bakıyoo,düm düzz yapamıyorummm,açılmıyoooomakas hareketi yapıyo ebru uzatıyo açıyo iyice benim ki açılmıyo anca açıyom kapatıyom yarım yarımmm

Son düzenleme:

bizde öyleydik açıldı şimdi hiç merak etme açılcak o zamanla

bende sabahları yapıyorum ebru ile tv8 de 2 hafta oldu baslayalı ama 3 gun yapmadıgım oldu ılk hafta felaket agrıdı karnım gulemıyordum bile

evlenmeden önce gıttıgım spor salonundakı hocam bana zaten derdı odun gıbısın az esnek ol kıvrak ol şöle evlenecen derdiD: hıc esnek degılım bende ya odun gıbıyım

Karın hareketlerinde çok yanıyorum ben..arka arkaya yapıyoya,makas falanda çok iyi alt karın için..fırsat buldukça yapıyom,hepsini yapamasamda karın hareketlerini yapıyorum..5 ana prensibi yapmayı sevmiyom bende..

evlenmeden önce gıttıgım spor salonundakı hocam bana zaten derdı odun gıbısın az esnek ol kıvrak ol şöle evlenecen derdiD: hıc esnek degılım bende ya odun gıbıyım

canım yeni başlarken çoğu insan öyledir.Spor hocaları da durmadan öyle der dururlar sanki kendileri bu işe başlamadan önce dansöz gibi kıvır kıvırlardı yahalt etmiş o sen bir alış da o yeter.ben 20 senedir tenis oynuyorum mesela o yüzden alışkınım.çocukken sporda çok zorlanırdım şimdi bana mısın demiyorum ama düzenli spor yapma alışkanlığı kaazanmam lazım.yoksa lisanslı sporcu olmakla sağlıklı yaşanmıyor malesef

helall

haklısın da bız millet olarak üşengec bır toplumuz 3-5 ay yapar sporuda bırakırız...ömurluk yapmayı cok ısterım ama nerdeee...valla şu yabancılara bazen ımrenıyorum adamlar sabahın körunde uyanıyorlar koşularını yapıyor sonrada yuzuyorlar...:26:

ah bacııım sen ne diyorsun bizim şirketin ortaklarından biri italyan adam 85 yaşında dağ bisikleti kullanıyormuş delüüüü yaaa çok komik geliyor bana ama işte şakası bir yana adamlar yaşam boyu yaptıkları için maşallah baston gibi dimdikler.bizim yaşlılar evden çıkamaz valla

eğer gerçekten istiyorsan ömürboyu yaparsın allah nasip ederse
yok öyle 3-5 ay. spor iştahıda kontrol ediyo yoksam veriklerimizi geri alırız. haftada 3-4 gün spor olmalı kilo kontrolunde yoksam zor

bende dağda bayırda yürümey, pek severim eşim bide tembel benim eşyaları bana yükler ağırlıkla yürüyorum sırt çantası yiyecek içecekler oluyo güzel oluyo ağırlık oluyo. 2 aydır sporuma ağırlık ekledim faydası büyük.

yok öyle 3-5 ay. spor iştahıda kontrol ediyo yoksam veriklerimizi geri alırız. haftada 3-4 gün spor olmalı kilo kontrolunde yoksam zor

haklısın canım yaaa inşallah darısı hepimizin başına
aslında oturcan yemin edecen (benim gibi istikrarsız insanlardan bahsediyorum) spor yapacam aksatmayacam diye
yemini de bozamam mecbur yapcam sporu o durumda

hugocum haklısın ya ama işte olmuyor herzaman araya bırsuru sey gırıyor.düzenlı bır aktıvıtemız olsa yüzmek gıbı yada voleybol vs. gıbı yürümekten gına geldı bana...anacım 6 yıldır bellı aralıklarda hep sokaklarda yuruyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…