ecrin bencede canım,sadece sağlılı şeyler ye ve kilo alma bak ben çok dikkat etmediğim halde ama o dönem özlede çalışıyordum ve haşadım çıkıyodu bu nedenle 9 kilo aldım,doğumdan sonra eve geldim tartıldım 5 kilo gitmiştiidikkat et azcık almazsın zaten
balkonu viledaladım. şimdi öğlen yemeğimi yicem salata 1 dilim ekmek tavuk
akşama bezelye yapcam
famirto pilatesi sevmen güzel oldu
severek yapmak dahaiyi ite kaka işkence oluyo çünkü. ben ilk başlarda sevmedim geçen yılda bi dönem yapmıştım çünkü şimdi artık karın kaslarım daha güçlü üzerinde yağ tabakası olsa bileşimdi daha iyiyim
platesi sevdin koşu bandına biniyosun sağlıklı besleniyosun gçöbek filan kalmaz merak etme ancak sabır bak benim kaç ay oldu uzun zaman istiyo ama dümdüz olması uzun zaman alıyo. 3-4 ay sonra kıyafetlerden belli olmuyo o yüzden şimdiki kadar takmazsın zaten rahatlarsın bikaç aya
sağol hügommm canım benümmmmmbu kadar ağrıdığına göreee demekki etkisi oluyor dimiii:86:böle kemiklerimi ,sırtımı dilendirdi sankim yawwwww,iyi hissediyorumm bittiğindeee,bi de tam becerebilsem şölee arkaya doğru yuvarlandığı bir hareket var ya onu becerebilir miyim acabüüü,çok eğlenceli görünüyoo
bi de benim vücudum hiç esnek değil yaww,hani yere yatıp ayaklarını yukarı düz kaldırıyosunuz ya benimki düz durmuyoo,ayaklarım aşağı doru bakıyoo,düm düzz yapamıyorummm,açılmıyoooomakas hareketi yapıyo ebru uzatıyo açıyo iyice benim ki açılmıyo anca açıyom kapatıyom yarım yarımmm
bi de benim vücudum hiç esnek değil yaww,hani yere yatıp ayaklarını yukarı düz kaldırıyosunuz ya benimki düz durmuyoo,ayaklarım aşağı doru bakıyoo,düm düzz yapamıyorummm,açılmıyoooomakas hareketi yapıyo ebru uzatıyo açıyo iyice benim ki açılmıyo anca açıyom kapatıyom yarım yarımmm
evlenmeden önce gıttıgım spor salonundakı hocam bana zaten derdı odun gıbısın az esnek ol kıvrak ol şöle evlenecen derdiD: hıc esnek degılım bende ya odun gıbıyım
canım yeni başlarken çoğu insan öyledir.Spor hocaları da durmadan öyle der dururlar sanki kendileri bu işe başlamadan önce dansöz gibi kıvır kıvırlardı ya halt etmiş o sen bir alış da o yeter.ben 20 senedir tenis oynuyorum mesela o yüzden alışkınım.çocukken sporda çok zorlanırdım şimdi bana mısın demiyorum ama düzenli spor yapma alışkanlığı kaazanmam lazım.yoksa lisanslı sporcu olmakla sağlıklı yaşanmıyor malesef
canım yeni başlarken çoğu insan öyledir.Spor hocaları da durmadan öyle der dururlar sanki kendileri bu işe başlamadan önce dansöz gibi kıvır kıvırlardı ya halt etmiş o sen bir alış da o yeter.ben 20 senedir tenis oynuyorum mesela o yüzden alışkınım.çocukken sporda çok zorlanırdım şimdi bana mısın demiyorum ama düzenli spor yapma alışkanlığı kaazanmam lazım.yoksa lisanslı sporcu olmakla sağlıklı yaşanmıyor malesef
haklısın da bız millet olarak üşengec bır toplumuz 3-5 ay yapar sporuda bırakırız...ömurluk yapmayı cok ısterım ama nerdeee...valla şu yabancılara bazen ımrenıyorum adamlar sabahın körunde uyanıyorlar koşularını yapıyor sonrada yuzuyorlar...:26:
haklısın da bız millet olarak üşengec bır toplumuz 3-5 ay yapar sporuda bırakırız...ömurluk yapmayı cok ısterım ama nerdeee...valla şu yabancılara bazen ımrenıyorum adamlar sabahın körunde uyanıyorlar koşularını yapıyor sonrada yuzuyorlar...:26:
ah bacııım sen ne diyorsun bizim şirketin ortaklarından biri italyan adam 85 yaşında dağ bisikleti kullanıyormuş delüüüüyaaa çok komik geliyor bana ama işte şakası bir yana adamlar yaşam boyu yaptıkları için maşallah baston gibi dimdikler.bizim yaşlılar evden çıkamaz valla
eğer gerçekten istiyorsan ömürboyu yaparsın allah nasip ederse
yok öyle 3-5 ay. spor iştahıda kontrol ediyo yoksam veriklerimizi geri alırız. haftada 3-4 gün spor olmalı kilo kontrolunde yoksam zor
eğer gerçekten istiyorsan ömürboyu yaparsın allah nasip ederse
yok öyle 3-5 ay. spor iştahıda kontrol ediyo yoksam veriklerimizi geri alırız. haftada 3-4 gün spor olmalı kilo kontrolunde yoksam zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?