60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum bişey soracam bisiklet dıyorum bisiklet mı alsam ya cok severım ben bısıkletı faydası olur mu hem zayıflamaya falan

hiçbir millet bizim kadar güçlü olamaz biz daha güzel spor yaparız savaş alanlarında düşmanları gücümüzle enerjimizle yendik korkuttuk
allah allah illahlah yallah hayde spora delirin kudurun hayde haydee
gezs,n deden gezsin ninen
eyy kahraman türk milleti ....
yeniçerilerim benim haydee haydee aslanlarım

biz hatayı şurda yapıyoruz düzenli yapıyoruz sonra bi aksilik çıkıyo ara veriyoruz sonra hopp gitti spor düyruz bidaha yapmıyoruz. yaa yabancılarda sorun çıkmıyomu onlardada yapamadıkları zamanlar oluyo ama asla battı fishing yan going hesabı değiller.
aksilik olur hastalık olur aramı verdin tamam. 1 aymı olsun yeterki ilk fırsatta yap. birde zorunluluk işkence görüyoruz ondan. herkes sevdiği sporu yapsın sevmediğine zorlamasın. kimi yürüyüş sever kimi bisiklet kimi yüzme. hangisinden zevk alınıyosa o yapılsın. yoksa hergün 1 saat işkence sıkıntı çekmiş hissederiz kendimizi. eee bu durumada kısıtlı dönem dayanabiliriz
yok bilmem kim şu aleti almış şu sporu yapmış karnı gitmiş basenleri gitmiş benimde aynı sorunum var bende alıyım dersin alırsın sevmezsin kalır yarıda.
herkesin sevdiği zevk aldığı spor başkadır o yüzden sevilirse eğlenceli olur sevilmezse işkence olur ve işkenceye beynin psikolojinin dayanabileceği bir süre vardır ömür boyu çekmez yanee

yaaa sabahh 2 günn bişi yememişş gibi uyanıyorumm amaa3 ayy böle bişi yokmuss demek ki psikolojik yaniii... o nedenlenn az azz yemege devam ediyorumm ac kalmadannn:86::86::86::86::86::86:

Vallahi canım kendini kontrol edebiliyorsan ne güzel. ben bunu beceremedim ilk 2,5 ay içinde 5 kilo aldım gerisi de kusursuzca geldi

afiyet olsun canım.. bahar mı merede ki o bahar biz donuyoruz ufo yakıyoruz habire

[/COLOR]
hogocum ben şimdi evde bisiklete biniyorum yaa sen 45dk.falan demiştin ben yeni başladığım için 25,30 dk yapıyorum az mı?bide yürüyüş gibi yağ yaktırıtyormu?varmı yani faydası.basenlere falannn cnm

yemeğimii yedim bugün pek keyfim yok kasık ve karın ağrım var regl oldum ya
iki üç kendime gelemem
yemekte
yarım kase yoğurt korbası
2 yk makarna
3 yk tavuk fırında
1 yk zeytinyağlı fasülye
3 yk yoğurtlu semizotu
2 yk yoğurt
ekmek yok

doğru söylüyorsun. kimse kendisini sevmediği bişeye zorlamamalı . Lakin onu sevmiyom bunu sevmiyom oturuyum öyle de olmaz o zaman totişe vurucan 2 tane kalk dicen yüzmeyi çok seviyorum ama bebiş engel oluyor imkanım olsada onu bırakıp gidemiyorum. eşim göreve gitmiyor olsaydı ona bırakıp gönül rahatlığıyla giderdim. yüzmeye sadece 3-4 kez gidebildim havuz da 20 dk. mesafede bana koşu bandım bana bakıyor ben ona bön bön ilk aldığımda daha hevesliydim şimdi ne oldu bilemiyorum ama bugün buluşacağız yine İnşallah.

bu arada ben normal dısarda sürülen bısıkletlerden almak ıstıyorum hugocuk olur de mi?

Öğle yemeğimde şunları yiyeceğim ;

1 kase tereyağlı işkembe çorbası ( korkunç dimi )
3-4 kaşık kıymalı yumurta ( eşimin canı çekmiş öğle vakti )
1 kase kızılcık kompostosu

nassıl ama

canım olur elbette zamanla arttırırsın birde o bisikletleri ben hiç binmedim seviyeelri varmı varsa düşük seviyede başla zamanla arttırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…