tabee daha iyi olur. zaten spor yaparken bol oksijen lazım yağ yakmak için ben dışarda yapmıyorum ama yazkış hep açık tuttum camı spor yaparkenbu arada ben normal dısarda sürülen bısıkletlerden almak ıstıyorum hugocuk olur de mi?
komik bi sorumu sordum anlamadım ki???
diger gruplarda var onun için merak ettim.
canım olur elbette zamanla arttırırsın birde o bisikletleri ben hiç binmedim seviyeelri varmı varsa düşük seviyede başla zamanla artırırsın
evet cnm seviyeleri var 1 den 8 kadar sanırım pek hatırlamıyorum daha 1den yukarı çıkamdığımdan
basenleri eritirmi cnm ?göbişede faydası olurmukine:26:
Herkese afiyet olsunn
Öğle yemeğimm
İlk önce bi tabak 1 tk yağlı limonlu yeşil salata
4yk z.yağlı ıspanak
3yk light yoğurt
1 dilim denge ekmekkk
Şimdi de canım çay çekti şekersiz içiorumm
canım olur elbette zamanla arttırırsın birde o bisikletleri ben hiç binmedim seviyeelri varmı varsa düşük seviyede başla zamanla artırırsın
evet cnm seviyeleri var 1 den 8 kadar sanırım pek hatırlamıyorum daha 1den yukarı çıkamdığımdan
basenleri eritirmi cnm ?göbişede faydası olurmukine:26:
canım bunlar kardiyodur yağ yakar elbette faydası olur ancak ilav egzersizlerde lazım zaten pilates yapıyosun artı bunuda yaptınmı yeter. tatlıdan şekerden tatlandırıcıdan beyazunlu gıdalardan kızartmadan uzak durdunmu tamamdır. bi öğününde pişirdiğin az yağlı sebze yemeği 6-7 kaşık yanında yoğurt salata esmer ekmek diğer öğünde et salata olur. haftada 3 gün tavuk 3 yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et olur. süt hergün içersin. meyve yersin bu şekilde zamanla hepsi gider
Herkese afiyet olsunn
Öğle yemeğimm
İlk önce bi tabak 1 tk yağlı limonlu yeşil salata
4yk z.yağlı ıspanak
3yk light yoğurt
1 dilim denge ekmekkk
Şimdi de canım çay çekti şekersiz içiorumm
hiçbir millet bizim kadar güçlü olamazbiz daha güzel spor yaparız savaş alanlarında düşmanları gücümüzle enerjimizle yendik korkuttuk
allah allah illahlah yallahhayde spora delirin kudurun hayde haydee
gezs,n deden gezsin ninen
eyy kahraman türk milleti ....
yeniçerilerim benim haydee haydee aslanlarım
canım bunlar kardiyodur yağ yakar elbette faydası olur ancak ilav egzersizlerde lazım zaten pilates yapıyosun artı bunuda yaptınmı yeter. tatlıdan şekerden tatlandırıcıdan beyazunlu gıdalardan kızartmadan uzak durdunmu tamamdır. bi öğününde pişirdiğin az yağlı sebze yemeği 6-7 kaşık yanında yoğurt salata esmer ekmek diğer öğünde et salata olur. haftada 3 gün tavuk 3 yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et olur. süt hergün içersin. meyve yersin bu şekilde zamanla hepsi gider
evt cnm tatlı yemiyorum ama hiçmi yemiycem y7oksam haftada 1 kere yiyebilmmi?mesela sütlaçç?cnm dün konuşmuştuk yaa çayııda şekersiz iç dedinya bugün denedim vee içtim çayımı şekersiz.bide cnm ton balığı aldım ama nasıl yiycem onu?yani salatada mı yiycem.light aldım.kefirimide içiyom.bugün meyvelisini aldım onda şeker yoktur heralde dimi?
blntc sen lisanslı sporcumusun
yemeğimii yedim bugün pek keyfim yok kasık ve karın ağrım var regl oldum ya
iki üç kendime gelemem
yemekte
yarım kase yoğurt korbası
2 yk makarna
3 yk tavuk fırında
1 yk zeytinyağlı fasülye
3 yk yoğurtlu semizotu
2 yk yoğurt
ekmek yok
afiyet olsun nazende maşşallah her çeşidinden var yemeklerin
sağolsun yemekhaneye çeşit çeşit yemek gelir bu az çeşitli halii
cimcime nerde yahuuu
kızlar regaıp kandılınız mübarek olsun.hazıran sonuna kadar hepımızın 1 gr bıle fazlası kalmasın herke ıstedıgı kıloya ulaşsın ınşallah
bu güzel günde herkesin duaları kabul olsun.
evt cnm tatlı yemiyorum ama hiçmi yemiycem y7oksam haftada 1 kere yiyebilmmi?mesela sütlaçç?cnm dün konuşmuştuk yaa çayııda şekersiz iç dedinya bugün denedim vee içtim çayımı şekersiz.bide cnm ton balığı aldım ama nasıl yiycem onu?yani salatada mı yiycem.light aldım.kefirimide içiyom.bugün meyvelisini aldım onda şeker yoktur heralde dimi?
meyveli kefirde şeker vardır canım içebiliyosan sade iç içemiyosan zorlama
haftada 1 kere olur ama çok olmasın tabak tabak yeme yanii
ton balığını ben süzüp yiyorum salatada sevmem. sana kalmış nasıl seversen öyle yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?