60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

var var olmamı bizim kaptoşş nugya oluyii :86: kendisi spor için fönsüz saçla dolaşmayı göze aldığı için kaptoş oluyii :86:

sen dalganı geç bakalım hügoo,valla paçoz paçoz geziyom 2 gündürr heeee,öğle araı ancak fön çektirmeye vaktim var ,eee yarım gün için fön mü çektirecek akşam yine duş alcam nasılsaaa
amanda aman fambımmmm gelmişşşş yemeğini de yemişşşş doymuşmu evet ayran içince doyuyyo zaten
doydum gıyzzzzzzz,sosyete pazarınada gittim şincii,50 dkda mağaza gezer tempoda yürüdümmmm,ohhh iyi geldiii

Vallahi güzel soru tebrik ediyorum seni kim bu kaptan çıksın ortaya bakem

benden gaptan neyin olmaz ben kullanamam toslarım biyere ihihihihih

Herkese afiyet olsunn
Öğle yemeğimm
İlk önce bi tabak 1 tk yağlı limonlu yeşil salata
4yk z.yağlı ıspanak
3yk light yoğurt
1 dilim denge ekmekkk
Şimdi de canım çay çekti şekersiz içiorumm

öğlen yemeğim hepsini evden getirdim bugün patates yemeği pilav komposto vardı bende patates yemiyeyim didim
salata
tavuk bud haşlama
ayran
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun yavrularrrr hepiniz sırım gibi olun inşallaaaaaah erisin yağlar gitsin göbüşlerrrrr

amin canım Allah razı olsun cümlemizin kabul olur inşallah

öğle yemeğim:

5-6 yk yoğurtlu çorba
4 yk döner
6 yk yoğurt
5 tane kiraz
400ml su

evet canım tenis ve kayak lisansım var ayrıca dağcılık da biliyorum

şimdi ben koşuyorum 3 yıldır iyi sayılırım yani diyet yapmasam çok iyiyim tabe diyet performansımı düşürüyo şimdilik kardiyo çalışıyorum ama istediğim yağ oranına kavuşunca koşucam.
lisansa başvurmakmı gerekiyo nasıl oluyo hiç anlamıyorum ben azcık açıklarmısın
kilo vermek için 3 yıl önce başladım ama o zaman yağım çok yüksekti yüzde 43 lerdeydi 1 yılda kas arttı yağ düştü yüzde 36 ya. sonra diyetisyene gittim şimdi yüzde 22.5 tu en son şimdi yine vermeye çalışıyorum
spora kilo vermek için başladımsada bana kattıklarını görünce vazgeçemedim. benim kas oranım şimdi yüzde 44.5 boyum 170 yağ 22.5 yaş 28 olcek ağustosta. şimdi spor yapa yapa biliyosun her seviyeye alışıyo vücut geçen ay 3 kilo ağırlıkla kardiyo yaparken bu ay 8 kiloya çıkarttım şimdilik bu zorluyo beni. yağlar gitmeden koşmak istemiyorum kardiyo yapıyoum şimdilik ama ilerde koşucam. şimdi sana anlattım ben azcuk anlıyorum spordan en azından kardiyoda iyiyim. lisans ne işe yarıyo mesela spor salonlarında eğitmenlik yapabiliyomusun
ayy karışık oldu ama anlattım sana nasılım sence 1 saatte diyet yaparken 7 km rahat yaparım banamısın demez

6-7 kaşık yogurt çorbası
7 kasık doner
6-7 kasık yogur
500 ml su

kızlarrr deneyimli duayen arkadaşlar bu kızcağıza bir akıl fikir verin yaaaa rejime yani sağlıklı beslenmeye yeni başladı ben söylüyorum dinlemiyor bir akıl fikir verinn lütfenkoşturun bunu sürünsün sayfanın çömezi olarak

yaww famir bbırak fönü allah aşkına yaww. şimdi cildin ışıl ışıl olcek ödem olmucek hafif hissetceksin karnın ericek veeeee
şimdiki yalinden daha genç gözükeceksin. burası çok önemli bende gençleşme oldu
yaşlı değildim ama eski halimden şimdi çok daha genc gözüküyorum sersemlik uyuşukluk olmuyo halsizlik yok. daha neler neler.
boşver sen fönü filan doğal kal formda kal genç kal
avatarınıda gördüm delüüü seni pilatese konsantre olmuşsun avatarındaki kadından belli işte öyle olsun karnın

saol belencım valla benı surundurcek ama saglıklı yınede arada ogun atylamıyorum ama en azından sabah kahvaltı duzgun yapamıyoruz sende bılıyosun ama bundan sonra neyse artık erken kalkıp spora gidicegım için kahvaltı hazırlarım buarda arkadaşlar herkezin kandılını kutluyorum :) ve bana yardımcı olursanızda çok sevınırım tşk ederim ....

canım kuru kabak dedinya kendinmi kurutmuştun yooksa hazırmı. ben patlıcan kuruttum ama kabak denemedim güzel olursa bende denerim nasıl yaptın tuzladınmı
hugom kayınvalidem den getrdim ama evde yapılabilr.kabaklar ince uzun dilimlenir tuzlu suda yıkanır sonra güneşte kurutulur.sonra bi güzel sarılır.
okadar güzel olmuştuki dün yaptım içine yağsız kıyma bulgur koydum soğan domates rendeledim kurunane karabiber birazda salça koydum.üstüne de 1 yk z.yağı ile az salçalı su döktüm çok güzel oldu.tavsiye ederim.
off offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..
cnm geçen gün diyetsyen tvde söledi 3 top büyüklüğünde haftada en fazla 2 kere yenilebilrmiş
sade veya meyveli olanı tercih etmeliymişiz kakolu karamelli çikolatalı deil.limonlu böğürtlenli fln olmalıymış.

hemen anlatıorum fambık yere yattın. karnını içe çekereknefes aldın sırtını iyice yere yapıştrdın bel boşluğu olmayacaksonra ellerini arkaday doğru iyerken nefes vericeksin ama karnını içine çekmeye devam ediceksin yani karnını nefesle hiç bi zman şişrmeyeceksin.olay bu.kapito
ben bunun pekde bi etkisi olacağını sanmıorum açıkcası:44:sözde ebru dioki kaburgayı kapatmayı öğrenmedikten sonra günde 100 mekik çeksende işe yaramaz dio ama bu p,ilates ve kaburga kapatma işi bi kaç senedir var sonuçta ama çevremzide kızlar ve erkekler var bi sürü karınları kaslı kaslı sporcular ne yani onlarda nasıl işe yaradı ?
bence illa da kaburgayı kapatmak gerekmio kapatınca daha çok işe yarıo evet ama kapatmadan da yapılabilr .yeterki yapalım spor hocaları mesela nasıl kaslılarkarınları yani. sırf karın çalışıp mekik çekmekten.bizde devamlı düzenli yaparsak işe yarar bence cnm.

zamanla alışırsın bebem bende ilk başta öleydim sonra alıştım zmanla ama çok zevkli bişi dimi sende öle diosun valla ben çok seviorum

ben geldiim kızlarrr
bugün biraz geç geldim.yine orucum bugün.herkesin kandili mübarek olsun Allah bugünlere bu aylara tekrar kavuştrsun.günahlarımızı affeylesin gönlümğüzdekileri hayreylesin.

ben farkettimde akşam yemkten sonr yediklerimi yazmıomuşum bundan sonra yazıcam.
dün yemekten sonra 2 fincan şekersiz açık çay içtim çok tatlı istedi cnm yanında 1 kuru incir 1 kuru kayısı yedim.

sonra 2 nektar
3 kayısı
4 erik
4 çağla yedim.

sonra yatacağımda 1 kupa kakaolu süt içtim.

sonra gece 3 te uyandım 4 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı yedim.ımmmmnefis ti.
sonra 1 domates 1 köy biberi 1 yumurta 1 tk yağ ile yaptığım omleti yedim 2 dilim tam buğday ekmeği ile.
sonra 2 tk pekmez
2 kaşık yoort
3 zeytin 1 çeri domates
yedim koca bir bardak ta su içtim yattım.
işte böle sabah biraz telefon trafiği yaşadım arayıp tebrk edenle fln oldu.
haaa
bu arada dün kocişim bana kolye almış atanma hediyesigöbüşülüm benm yaa her daim bana bişi almak için bahanesi var çok seviorum kocişimiii öğle tatilinde üşenmemiş avm ye kadar yürümüş almış gelmiş.çok mutlu oldum.
biraz ev işlerim var bugün yine. akşam yemek var bi çorba yapıcam o kadar hepicğinize afiyetler olsunnn. yağlar uçsungitsinnn.. inceik hatunlar olalım inşalllllaaahhh

öylemi fambık ve benimde lisansımız var koşu tenis yüzme jimlastik voleybol bende basketbolda var fambıkta yok bi tek o eksik fambıkta hugocuğumunda lisansı koşu

yemek yeme lisansın var benimdee,önceleri bir oturuştaaa 2 kocca kızarmış tavuk yerdimm şimdilerde 3e çıkarttımmmm:86::86:üzerine kaymahhlı kadayıfff ve yanında dondurma da hüpletirim banamısın demezzzzz:86::86::86::86:
şimdi benim lisansa mı başvurmam lazımmmmm:86:

cicibebe yemicenya artık sabahları kayfaltı etcenya tüm fazlalıklar gitmese bile epey fark olur

O bakan haklıymış benim biskövitim niye yok....Keşke bende biskövit yiyebilsem.... Aaaah aahhh her şey var bol bol çok şükür ama yiyemiyoruz şöle gönül rahatlığıyla dicem , hügocuk gözün doysun dicek diye korkuyorum

Biskövit yok kahvaltı var... Abur cubur yok spor var....

sağoll kukimmm,bende kendi kendime kukim olaydı anlatırdı dediydimm,tamam şimdi hatırladımmm,ama geniş görünmeyi engelliyomuş ya oda bişeydir kukim yaaaa,gitsin şu üst karnım bıktım valla,alt kalsada olur yeterki üst gitsinnn
aman da amannnnnnnnn ne çok severmiş kocasıda kukimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaşşllaaah sizeeeee

o bakan değil kızzzzhenüz olamadıııııııı

heeee yawwwww boyuna fit kadın fotolarına bakıyorummmmmm:86:biri görse sapık diyecek heeeee:86::86:iyice konsantre olmuş durumdayımmm,bugün regl oldum ama yürüyüş günümdü bugünnnbelki hafif tempoda yürürüm azcıkkkk

beraberiz yani o yeteneğini banada öğret gızz ben hiçbişey yiyemiyom biliyon topiğin en zayıfıyım zaten

cnm sen hiç merak etme sende bu azim bi okadar da lisans varkennsnde bişi kalmaz. hele üst karın daha kolay gder sen çalışmaya devam et üst karın .dün de dedim ya benm ki alt karın çok gider ama uğraşacam bende haftaya tekrar başlıycam.bu hafta evdeki işleri bitireyim inş.
bebişim bide youtube da da güzel karın videoları var onlardan da yapabilrisn cnm

ayy famkıkitoo bi de ne dicektim.şimdik spor yapınca malum terliosun duş alıosun saçların fönsüz ya saçların çok terlemiosa eğer saçına bone tak duş bonesi fönünüde çektr. ben öle yapardım eskiden okula neyim giderkn.hem sporcu hem fönlü olcen kısss52:

katılıyorum bende canım fambık kadim dostum keske bende o 24 kiloyu almasaydım hos verdim ama... vucut toparlamak gerekiyor benim gibi kilometrelerce yürümek ağırlık çalısmak vs gerekiyor saatlerce tıpkı benim gibim pletes yapmak gerekiyo... bi de şu var bunye meselesi bir vucütta ne kadar çok yağ hücresi varsa o kadar kilo alırmıs hamılelikte bi yerde okumustum...

alma canım alma dikkat et bak seni uyaran ablaların var burda bizi dinle, doğumdan sonra o guzel günleri yasayamıyosun bunalımdan dolayı o güler çok zordu, bebebğimi alıp dısarı çıkmak ıstiyorum ama ne giycem hersey lömbür lömbür, mankenler gibi olaydım 10 günlükken çıkıp gezebilirdim dombiliydim ya, sen saskın oluyosun ama eşlerde saskın oluyo bana diyoduki eşim ya karnın böle mi olcak zaten ben bunalımdayım bi de o simdi çok pisman gerçi öle kocaman kalcak sandım ben diyo harbiden doğumdan sonra hala hamile gibi oluyo insan çok kilo alınca , inşallh alma canım diyetisyeni git abla tavsiyesi ben 28 yaşındayım dakesinlikle 2 hamıleliğimde diyetisyene gidicem

bizim burda balkon viledayla temizlenmiy ya bolca suyla yıkımk lazım hugocum kaa

bana bi deyiver bakemm " atleti giydim arkamı döndüm ve bu omuzlarıma doğru olan bölge fırtlıyo kürek kemiklerin yanı oluy " buraları çalıştırmak icin nasıl bir hareket yaptırmalıyım anladınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…