sağolsun yemekhaneye çeşit çeşit yemek gelir bu az çeşitli halii
cimcime nerde yahuuu
var var olmamı bizim kaptoşş nugya oluyii :86: kendisi spor için fönsüz saçla dolaşmayı göze aldığı için kaptoş oluyii :86:
doydum gıyzzzzzzz,sosyete pazarınada gittim şincii,50 dkda mağaza gezer tempodaamanda aman fambımmmm gelmişşşş yemeğini de yemişşşş doymuşmu evet ayran içince doyuyyo zaten
Vallahi güzel soru tebrik ediyorum senikim bu kaptan çıksın ortaya bakem
Öğle yemeğimde şunları yiyeceğim ;
1 kase tereyağlı işkembe çorbası ( korkunç dimi)
3-4 kaşık kıymalı yumurta ( eşimin canı çekmiş öğle vakti)
1 kase kızılcık kompostosu
nassıl ama
Herkese afiyet olsunn
Öğle yemeğimm
İlk önce bi tabak 1 tk yağlı limonlu yeşil salata
4yk z.yağlı ıspanak
3yk light yoğurt
1 dilim denge ekmekkk
Şimdi de canım çay çekti şekersiz içiorumm
afiyet olsun yavrularrrr hepiniz sırım gibi olun inşallaaaaaah erisin yağlar gitsin göbüşlerrrrröğlen yemeğim hepsini evden getirdim bugün patates yemeği pilav komposto vardı bende patates yemiyeyim didim
salata
tavuk bud haşlama
ayran
2 dilim kepek ekmeği
kızlar regaıp kandılınız mübarek olsun.hazıran sonuna kadar hepımızın 1 gr bıle fazlası kalmasın herke ıstedıgı kıloya ulaşsın ınşallah
bu güzel günde herkesin duaları kabul olsun.
evet canım tenis ve kayak lisansım var ayrıca dağcılık da biliyorum
6-7 kaşık yogurt çorbası
7 kasık doner
6-7 kasık yogur
500 ml su
Haziran sonuna kadar mı mümkün değil yafff....
evet canım tenis ve kayak lisansım var ayrıca dağcılık da biliyorum
sen dalganı geç bakalım hügoo,valla paçoz paçoz geziyom 2 gündürr heeee,öğle araı ancak fön çektirmeye vaktim var ,eee yarım gün için fön mü çektirecek akşam yine duş alcam nasılsaaa
doydum gıyzzzzzzz,sosyete pazarınada gittim şincii,50 dkda mağaza gezer tempodayürüdümmmm,ohhh iyi geldiii
hugom kayınvalidem den getrdim ama evde yapılabilr.kabaklar ince uzun dilimlenir tuzlu suda yıkanır sonra güneşte kurutulur.sonra bi güzel sarılır.canım kuru kabak dedinya kendinmi kurutmuştun yooksa hazırmı. ben patlıcan kuruttum ama kabak denemedim güzel olursa bende denerim nasıl yaptın tuzladınmı
cnm geçen gün diyetsyen tvde söledi 3 top büyüklüğünde haftada en fazla 2 kere yenilebilrmişoff offf dondurma demeyin bana...dondurmasızlığa nasıl dayancam bilmem..kızlar dondurmayı ne kadar zamanda ve kadar yersek bir sorun teşkil etmez acebaa???hoş ben bir oturuşta bayaaa yiyodumda geçmişte..
hemen anlatıorum fambık yere yattın. karnını içe çekereknefes aldın sırtını iyice yere yapıştrdın bel boşluğu olmayacaksonra ellerini arkaday doğru iyerken nefes vericeksin ama karnını içine çekmeye devam ediceksin yani karnını nefesle hiç bi zman şişrmeyeceksin.olay bu.kız benim videom yarıda kesiliyoooo,10 dk falan sürüyo işte,konuşmalardan hariç tabii,onun için sordum kaç dk yapıyon diyeee
ben her hareketi tam manasıyla yapamdığımdan dinlenmiyomm,çok konuşuyo yawwww,nefes egzersizi yapıyomm en kötüüü.
bide şu kaburga kapatmayı bana bi daha anlatın bakimmmm
zamanla alışırsın bebem bende ilk başta öleydim sonra alıştım zmanla ama çok zevkli bişi dimi sende öle diosun valla ben çok seviorumbi de benim vücudum hiç esnek değil yaww,hani yere yatıp ayaklarını yukarı düz kaldırıyosunuz ya benimki düz durmuyoo,ayaklarım aşağı doru bakıyoo,düm düzz yapamıyorummm,açılmıyoooomakas hareketi yapıyo ebru uzatıyo açıyo iyice benim ki açılmıyo anca açıyom kapatıyom yarım yarımmm
öylemi fambık ve benimde lisansımız var koşu tenis yüzme jimlastik voleybolbende basketbolda var fambıkta yok bi tek o eksik fambıkta hugocuğumunda lisansı koşu
cicibebe yemicenya artık sabahları kayfaltı etcenya tüm fazlalıklar gitmese bile epey fark olur
hemen anlatıorum fambık yere yattın. karnını içe çekereknefes aldın sırtını iyice yere yapıştrdın bel boşluğu olmayacaksonra ellerini arkaday doğru iyerken nefes vericeksin ama karnını içine çekmeye devam ediceksin yani karnını nefesle hiç bi zman şişrmeyeceksin.olay bu.kapito
ben bunun pekde bi etkisi olacağını sanmıorum açıkcası:44:sözde ebru dioki kaburgayı kapatmayı öğrenmedikten sonra günde 100 mekik çeksende işe yaramaz dio ama bu p,ilates ve kaburga kapatma işi bi kaç senedir var sonuçta ama çevremzide kızlar ve erkekler var bi sürü karınları kaslı kaslı sporcular ne yani onlarda nasıl işe yaradı ?
bence illa da kaburgayı kapatmak gerekmio kapatınca daha çok işe yarıo evet ama kapatmadan da yapılabilr .yeterki yapalım spor hocaları mesela nasıl kaslılarkarınları yani. sırf karın çalışıp mekik çekmekten.bizde devamlı düzenli yaparsak işe yarar bence cnm.
zamanla alışırsın bebem bende ilk başta öleydim sonra alıştım zmanla ama çok zevkli bişi dimi sende öle diosun valla ben çok seviorum
ben geldiim kızlarrr
bugün biraz geç geldim.yine orucum bugün.herkesin kandili mübarek olsun Allah bugünlere bu aylara tekrar kavuştrsun.günahlarımızı affeylesin gönlümğüzdekileri hayreylesin.
ben farkettimde akşam yemkten sonr yediklerimi yazmıomuşum bundan sonra yazıcam.
dün yemekten sonra 2 fincan şekersiz açık çay içtim çok tatlı istedi cnm yanında 1 kuru incir 1 kuru kayısı yedim.
sonra 2 nektar
3 kayısı
4 erik
4 çağla yedim.
sonra yatacağımda 1 kupa kakaolu süt içtim.
sonra gece 3 te uyandım 4 kaşık kuru sebzeli bulgur pilavı yedim.ımmmmnefis ti.
sonra 1 domates 1 köy biberi 1 yumurta 1 tk yağ ile yaptığım omleti yedim 2 dilim tam buğday ekmeği ile.
sonra 2 tk pekmez
2 kaşık yoort
3 zeytin 1 çeri domates
yedim koca bir bardak ta su içtim yattım.
işte böle sabah biraz telefon trafiği yaşadım arayıp tebrk edenle fln oldu.
haaa
bu arada dün kocişim bana kolye almış atanma hediyesigöbüşülüm benm yaa her daim bana bişi almak için bahanesi var çok seviorum kocişimiii öğle tatilinde üşenmemiş avm ye kadar yürümüş almış gelmiş. çok mutlu oldum.
biraz ev işlerim var bugün yine. akşam yemek var bi çorba yapıcam o kadar hepicğinize afiyetler olsunnn. yağlar uçsungitsinnn.. inceik hatunlar olalım inşalllllaaahhh
O bakan haklıymış benim biskövitim niye yok....Keşke bende biskövit yiyebilsem....Aaaah aahhh her şey var bol bol çok şükür ama yiyemiyoruz şöle gönül rahatlığıyla dicem , hügocuk gözün doysun dicek diye korkuyorum
Biskövit yok kahvaltı var... Abur cubur yok spor var....
yaww famir bbırak fönü allah aşkına yaww. şimdi cildin ışıl ışıl olcek ödem olmucek hafif hissetceksin karnın ericek veeeee
şimdiki yalinden daha genç gözükeceksin. burası çok önemli bende gençleşme oldu
yaşlı değildim ama eski halimden şimdi çok daha genc gözüküyorum sersemlik uyuşukluk olmuyo halsizlik yok. daha neler neler.
boşver sen fönü filan doğal kal formda kal genç kal
avatarınıda gördüm delüüü seni pilatese konsantre olmuşsun avatarındaki kadından belli işte öyle olsun karnın
yemek yeme lisansın var benimdee,önceleri bir oturuştaaa 2 kocca kızarmış tavuk yerdimm şimdilerde 3e çıkarttımmmm:86::86:üzerine kaymahhlı kadayıfff ve yanında dondurma da hüpletirim banamısın demezzzzz:86::86::86::86:
şimdi benim lisansa mı başvurmam lazımmmmm:86:
sağoll kukimmm,bende kendi kendime kukim olaydı anlatırdı dediydimm,tamam şimdi hatırladımmm,ama geniş görünmeyi engelliyomuş ya oda bişeydir kukim yaaaa,gitsin şu üst karnım bıktım valla,alt kalsada olur yeterki üst gitsinnn
aman da amannnnnnnnn ne çok severmiş kocasıda kukimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaşşllaaah sizeeeee
ben fazla lmadığım haldee,karnımda bir gevşeme olmuştuu,3-4 aylık hamile iken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyodu,bide alışmadığın bir durum ağlayan sürekli emmek isteyen bir bebek,bide vücunu beğenmemm insanı bunalıma sokuyooookeşek önceden uyaran olsaydı benide,burayı keşfetmiş olsaydımmmm,çok pişmanım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eevtttt bencedee almıyımm cnnmmm yoksa hastane cıkısıı benii yuvarlarr tombull kelabbbamm yuvarlana yuvarlana gelirimmm eveeeoo tatlının adıdaa samballi bi kerecmm.. hanii sokaklardaa tacınla pecete arasında satarlar yaa dilim dilimm.. o tatlııı işteeee nesee bişi arıodumm girmişkenn bi bnakimm didimdii cıkıomm benn yinee cokk kasıklarım agrıoo bugünn regl günümm sanki olcakmıss gibiii agrıyooo :18::18::18::18::18::18: ufff neysee görüsürüzz kızlarrr
bizim burda balkon viledayla temizlenmiy ya bolca suyla yıkımk lazım hugocum kaabalkonu viledaladım. şimdi öğlen yemeğimi yicem salata 1 dilim ekmek tavuk
akşama bezelye yapcam
famirto pilatesi sevmen güzel oldu
severek yapmak dahaiyi ite kaka işkence oluyo çünkü. ben ilk başlarda sevmedim geçen yılda bi dönem yapmıştım çünkü şimdi artık karın kaslarım daha güçlü üzerinde yağ tabakası olsa bileşimdi daha iyiyim
platesi sevdin koşu bandına biniyosun sağlıklı besleniyosun gçöbek filan kalmaz merak etme ancak sabır bak benim kaç ay oldu uzun zaman istiyo ama dümdüz olması uzun zaman alıyo. 3-4 ay sonra kıyafetlerden belli olmuyo o yüzden şimdiki kadar takmazsın zaten rahatlarsın bikaç aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?