benim bu diyetle ilgili ciddi endişelerim var ama tabii kendi kararın.
biraz daha alternatifleri olan ve bünyene ihtiyacı olan değerleri azar azar vermen daha sağlıklı olacaktır.
tariflerini alıcam tabii, benim cazibeme nedense dayanamıyorlar son günlerde dökülüyorlar
yurt dışında elma sirkesi+bal+su karışımı hakkında araştırma yapmışlar aynı yemekleri yiyen denekler arasında sirkeli su içenler zamanla kilo vermeye başlamışlar ve yemekten yarım saat önce içiyorlarmış sabah öğle akşam olmak üzere
canım rüyanı bende okudum arkadaşların yorumuna katılıyorum yalnız sölediğin bişi dikkatimi çekti değinmeden geçemicem " bizim ailevi durumlar biraz farklı birbirinden onun geleneksel mesela fakat bu benim çok hoşuma gidiyor tabi sanırım şimdilik . . . " bende altı yıl önce ilk kayınvalidemle tanıştığımda onların daha geleneksel olması benide etkiledi hoşuma gitti ama şuan katlanamıyorum moral bozmak gibi olmasın ama kaydirigubbakcemile3 deyinmeden geçemedim gerçi çokmsevince herşeye boşver diyosunnn :1hug:
hayatındaki herşey gönlünce olsun tatlım a.s.
teşekkür ederim canım geçti.
bense ne çok kıskandım seni:çok üzgünüm:gece uzun uzun hasta olduğumu yazdım. ertesi gün kızlar üstüne yazmışlarda yazmışlar. ben yok gibiyim bu topicte. 13 sayfa yazılmış üstüne beş sayfa ilerde author bir beş sayfa sonrada lunapiena geçmiş olsun yazmızlar sağ olsunlar. ama benim yazının hemen üstüne yazanlar görmemişlerokumuyorlar yazdıklarımı çünkü.
kusura bakmayın yazdıklarım sitem değil izlenimlerim. zaten muhtelen bu yazımı da bir yada iki kişi farkedecek
biraz önce okuduklarımın hepsine mesaj yazmıştım hata verdi hepsi uçtu gitti...senağlama
Kızlar bakın ne buldum ama denemedim daha...sengözlerimebaksanab
Bir ölçü nohutu akşamdan bol su ile yıkayıp üstlerini örtecek kadar su ve tuz ilavesi ile 1 gece suda dinlendiriyoruz.Ertesi gün suyunu süzüp teflon tavada orta ateşte karıştırarak kavuruyoruz.(Özellikle diyet yapanlar için ara öğünlerde atıştırmalık müthiş tok tutucu bir çerez oluyormuş...yerimseniben)
canım benim de yazdığım bazı şeyler kaynıyor arada.ama bi kaç kişi görüyo.yorum yazılacaksa yazılıyor.herkes elinden geldiğince birbirini görüyor.söylediklerinde sonuna kadar haklısın.biraz daha eski gelenler daha kaynaşmış oluyolar.bizde kaynaşırız ki.no problem.:teselli: bazen bende konuyu saptırıyorum ama.:1shok:
bu arada bugün baskül aldırdım kardeşime.tartıldım akşam 7 gibi 62,5 geldim.doğru kilommu bu?sabah kalkıp birdaha bakayım.takvimim ona göre değiştiririm.kızlar birde şu callenistik adlı egzersiz programını birgün yapabildim idğergün hep işim oldu.birgün arayla yapıyorum.sorun olurmuki?faydasını görmem mi acaba:1shok:bu akşam misafir geldi.daha yeni gittiler.gecenin 1inde.sabah görüşürüz.hepinize tatlı rüyalar.(öpücük atan similey)
o kilo verme durumu hiç belli olmuyor canım.. bi bakıyosun vermişsin bi bakıosun verememişsin.. ben su sıralar veremeyenlerdenim hakkaten.. Ama bu hafta 2 kilo birden gidicek 59 olucam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım patatesi öle çıtır çıtır olan.bende biraz daha fiyatının düşmesini bekliyorum ilk çıktığında ben 600 ü bile gördüm.salında şu anki internet fiyatları 375 falan ama çokta pahalı değil.çünkü 1 yılda o harcadığın yağla tolere edersin diye düşünüyorum CADIARZU
o makaleyi bende okudum canımcım ama bişey sorcam balın burdaki önemi ne acaba ben herzaman koymuyorum balı ve sadece gece yatarken içiyorum????
kızlar ya ben su tavuk corbasından yapıcam ..içine yogurt ve yumurta sarısıyla terbıye koyulan da.. o terbıye konduktan sonra kac dk pişicek?
merhaba kıslar cok hızlısınız yine bugün okumaktan başım döndü-tatlicadiarzu-bende bu sabah elma sirkeli su,2 kayısı,dinamk sabahlarla spor,kahvaltıda 1 dilim kızarmış çavdar ,1 kaşık bal, şekersiz çay,şimdide yeşil cay içicem öglen yemegimde sadece cacık ...cokacimcoookbu arada sabah 64.500 gördüm cook mutkuyum sayenizde cok zorlanmadan kilo veriyorum hepinizi cooook seviyoluuummkaydirigubbakcemile5
Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
Tartılmaya korkuyorum kilo vermemişsem eğer önüme ne gelirse yerim çünkü.. Neyse 1 saat Şişli-Harbiye-Şişli şeklinde hızlı tempo yürüdüm şimdi geldim bol bol su içicem..
ruslar bunu her sabah içiyorlar bi de ılık gıda ve içecekler tüketiolar taş gibiler o yüzden, ayrıca ender saraçda kilo verdikten sonra kiloyu korumak için bunu tavisye etmiş. 3 hafta boyunca her sabah için bir hafta bırakın sonra yeniden içmeye başlayın demiş.
Gün içinde o zaman pizza üstüne pastada yesen kilo aldırmıyormuş
tabii abartmamak şartıyla :smiley-cool:
Öğlen yarım tabak haşlanmış ıspanak ( yağsız,tuzsuz) 1 domates yedim :tomato: iğrençti tabikide zaten suyla yutmaya çalıştım yutamadığımı çöpe attım.
Tartılmaya korkuyorum kilo vermemişsem eğer önüme ne gelirse yerim çünkü.. Neyse 1 saat Şişli-Harbiye-Şişli şeklinde hızlı tempo yürüdüm şimdi geldim bol bol su içicem..
evet canım actifry patatesi öle çıtır çıtır olan.bende biraz daha fiyatının düşmesini bekliyorum ilk çıktığında ben 600 ü bile gördüm.salında şu anki internet fiyatları 375 falan ama çokta pahalı değil.çünkü 1 yılda o harcadığın yağla tolere edersin diye düşünüyorum CADIARZU
canım ben yaga para vermıyorum hiç kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
sadece çiğ sebze meyve ve bolca sıvı olayına detoks diyolar galiba.ama zaten ben diyete başladığımdan beri hep sebze haşlama falan yediğim için galiba cildim bayaa güzelleşti tabii deniz ve güneşinde etkisi oldu ama hiiiç bi kren kullanmamama rağmen pırıl pırıl oldu yüzüm :dance:
canım tamam da özel detoksları var bu doktorların. yiyip içecegın saat bıle önemli olyor ve protein asla olmuyor. öyle özel bir tarif varsa dıye dedım ama senınkı de detoks mu evet detoks sayılır.
BU ARADA İSYANLARDAYIMMMMM
MUHASEBECİ OLMAKTAN ÇOOOK YAKINDA İSTİFA ETCEM OFF YAAA
FATURA İRSALİYE KDV SABAHTAN BERİ BAŞIM DÖNDÜ YAAA
AY SONLARINI OLDUM OLASI HİÇ SEVMEDİM HİİİÇ kötükedihüso
yurt dışında elma sirkesi+bal+su karışımı hakkında araştırma yapmışlar aynı yemekleri yiyen denekler arasında sirkeli su içenler zamanla kilo vermeye başlamışlar ve yemekten yarım saat önce içiyorlarmış sabah öğle akşam olmak üzere
benim bu diyetle ilgili ciddi endişelerim var ama tabii kendi kararın.
biraz daha alternatifleri olan ve bünyene ihtiyacı olan değerleri azar azar vermen daha sağlıklı olacaktır.
tariflerini alıcam tabii, benim cazibeme nedense dayanamıyorlar son günlerde dökülüyorlar
teşekkür ederim balım bademim :asigim: ama katlanamadığın durumları çok merak ettim bahsedersen sevinirim bana antreman olur . . .
bu yeni üye eski üye muhabbeti her topikte mevcut yeni gelenler daha foruma konulara olaya ısınmadan sitem ediyorlar kimisi ise hiç kalmıyor ve ben bu ezberin asla bozulmayacağından eminim . . .
:a015:
çok pratik derinciğim . . .
teşekkür ederiz . . .
canım ben de yapmıstım o leblebiyi hoş olyor..
tebrikler canım . . . alkisalkisalkis
kesinlikle olacaksın fılayım şünkü regl şişliği ile mevcut kilondasın 59 tam olmasada 59.5 kesin . . .
sakın kaçamak yapmayasın . . .
actifry i benimde aklıma soktunuz yawwww :ecrin_bebek: ilk defa duydum çeyizle meyizle ilgim olmadığı için tabi . . .
ama ben onu kullanırım hiç öle çeyiz meyiz için saklamam . . . :ecrin_bebek:
eşim alsın . . .
:1closedeyes:
Annem terbiyeyi yaptıktan sonra 5 dk filan pişiriyor. En sevdiğim çorba.
tesekkür ederim canım . forumda en hamarat senın annen cıktı.. saygılar,sevgiler sunuyorum kendısıne...
Tebrik ederim.
Bende o istikamette yürürüm genelde. Taksim - Şişli.
ZABINIM GELMİŞŞŞŞ a.s.
ohhh sizin oraları bılıyorum ben .herseyi oglan tarafı alıyor kaydirigubbakcemile3 bizim burda tam tersi... kızı tüm ev esyasıyla verirler...
Saracığım bir geldim pir geldim . . . cokacimcoook
Dün kendimi aştım yidim yidim yidimmmm cokacimcoook göya balığa gittim arkadaşa ama yanında yok yoktu garnitür bende dedim büyle gösel sofrayı bu muhabbeti nereden bulacağım kimbilir ne kadar zaman sonra . . . feci abartmadanda olsa ölçüyü kaçırdım e pazarımda bu biçimde geçti bu hafta telafiler ve kaçamakları haftam oldu lakin cuma tartılacağım ve cumaya kadar son derece dikkatli olacağım belki kurtarırım haftayı bi 500 gr kayıpla :Saruboceq:
cunaya kadarda yediklerimi paylaşacağım sizlerle ki kaçamak olmasın . . .
sabah 2 kupa şekersiz çay
1 saat sonra mus (musa cumaya kadar devam latin ateşim faydasını gördü çünkü )
3 saat sonra 1 salatalık 2 grissini ( fiumun önerisi ile ARI marka ve bende çok beğendim kendisini . . .)
akşamda 500 gr yoğurda (yaklaşık 1.5 kase oluo) biraz nohut haşlağı, mısır haşlağı, mısır gevreği karışımı .
form çayı ile bitiririm faslı umuyorum . . .
ben buralı değilim ama buralı benimki yani memleketten falan değil fiucuğum çeyiz işi bana oldum olası ters . . .
aranızda ritm oryantal yaparak bakla dograyan varmı???delikafaduldendelirdim galibadelikafadulden
ev hanımı olunca malum iş güç 2 çocuk arasında kendime fırsat kalmıyo napim ara zamanları bari boş gecirmeyelimkaydirigubbakcemile3
bu topikte heralde sadece ben varım çalışmayan..:uhm:
AFİYET OLSUN ZABINIMMM TELAFİ ETCEĞİNİ BİLİYORUM AMA BAŞKA KAÇAMAK OLURSA :mymeka:
NASILIM AMA BENİM KAÇAMAKLARI SİZ GÖRMÜYO DUYMUYOSUZYA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aranızda ritm oryantal yaparak bakla dograyan varmı???delikafaduldendelirdim galibadelikafadulden
uff 2 çocuk ha..
kolay gelsin ablam ya.. ben kendıme zor bakıyorum.keske bırılerı bana baksa hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?