60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YİRİM BEN SENİN CAZİBENİ YİRİM YİRİMMM Şeniz

ruslar bunu her sabah içiyorlar bi de ılık gıda ve içecekler tüketiolar taş gibiler o yüzden, ayrıca ender saraçda kilo verdikten sonra kiloyu korumak için bunu tavisye etmiş. 3 hafta boyunca her sabah için bir hafta bırakın sonra yeniden içmeye başlayın demiş.
Gün içinde o zaman pizza üstüne pastada yesen kilo aldırmıyormuş
tabii abartmamak şartıyla :smiley-cool:

teşekkür ederim balım bademim :asigim: ama katlanamadığın durumları çok merak ettim bahsedersen sevinirim bana antreman olur . . .

bu yeni üye eski üye muhabbeti her topikte mevcut yeni gelenler daha foruma konulara olaya ısınmadan sitem ediyorlar kimisi ise hiç kalmıyor ve ben bu ezberin asla bozulmayacağından eminim . . .

biraz önce okuduklarımın hepsine mesaj yazmıştım hata verdi hepsi uçtu gitti...senağlama

:a015:

çok pratik derinciğim . . .
teşekkür ederiz . . .

tebrikler canım . . . alkisalkisalkis

o kilo verme durumu hiç belli olmuyor canım.. bi bakıyosun vermişsin bi bakıosun verememişsin.. ben su sıralar veremeyenlerdenim hakkaten.. Ama bu hafta 2 kilo birden gidicek 59 olucam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kesinlikle olacaksın fılayım şünkü regl şişliği ile mevcut kilondasın 59 tam olmasada 59.5 kesin . . .
sakın kaçamak yapmayasın . . .

actifry i benimde aklıma soktunuz yawwww :ecrin_bebek: ilk defa duydum çeyizle meyizle ilgim olmadığı için tabi . . .
ama ben onu kullanırım hiç öle çeyiz meyiz için saklamam . . . :ecrin_bebek:
eşim alsın . . .
:1closedeyes:

o makaleyi bende okudum canımcım ama bişey sorcam balın burdaki önemi ne acaba ben herzaman koymuyorum balı ve sadece gece yatarken içiyorum????

sanırım bal eklendiğinde sirkenin mideye dokunması engelleniyor ve bal bağırsakları çalıştırıyormuş.......

ben günde 4 bardak içiyorum ve hiç kabızlık yooookkkkk hatta ben normalde 2-3 günde bir .....yapardım:roflol: ayyyyy pardon şimdi gayet düzenli sanırım bu karışım sayesinde başardım...

kızlar ya ben su tavuk corbasından yapıcam ..içine yogurt ve yumurta sarısıyla terbıye koyulan da.. o terbıye konduktan sonra kac dk pişicek?

Annem terbiyeyi yaptıktan sonra 5 dk filan pişiriyor. En sevdiğim çorba.

Tebrik ederim.

Bende o istikamette yürürüm genelde. Taksim - Şişli.

ooooo süpermiş ya ben de h.içi içip h.sonu ara veriyorum bilmem yanlış mı yapıyorum???CADIARZU

bence tartıl cunku uzun yıllar önce bu diyeti 6 gun deneyebilmiştim ve yanlızca 1 kg verdım. ama arkafdaslar da denedı daha fazla verenler oldu. bunye meselesi işte...

kıyamam sana ..oy oyyy

asla içemiyorum o şeyi.. ıhyyy

yaşasın kötülük!!

ohhh sizin oraları bılıyorum ben .herseyi oglan tarafı alıyor kaydirigubbakcemile3 bizim burda tam tersi... kızı tüm ev esyasıyla verirler...

ben de seviyorum o yolu ya...

ZABINIM GELMİŞŞŞŞ a.s.

Saracığım bir geldim pir geldim . . . cokacimcoook

Dün kendimi aştım yidim yidim yidimmmm cokacimcoook göya balığa gittim arkadaşa ama yanında yok yoktu garnitür bende dedim büyle gösel sofrayı bu muhabbeti nereden bulacağım kimbilir ne kadar zaman sonra . . . feci abartmadanda olsa ölçüyü kaçırdım e pazarımda bu biçimde geçti bu hafta telafiler ve kaçamakları haftam oldu lakin cuma tartılacağım ve cumaya kadar son derece dikkatli olacağım belki kurtarırım haftayı bi 500 gr kayıpla :Saruboceq:
cunaya kadarda yediklerimi paylaşacağım sizlerle ki kaçamak olmasın . . .

sabah 2 kupa şekersiz çay

1 saat sonra mus (musa cumaya kadar devam latin ateşim faydasını gördü çünkü )

3 saat sonra 1 salatalık 2 grissini ( fiumun önerisi ile ARI marka ve bende çok beğendim kendisini . . .)

akşamda 500 gr yoğurda (yaklaşık 1.5 kase oluo) biraz nohut haşlağı, mısır haşlağı, mısır gevreği karışımı .

form çayı ile bitiririm faslı umuyorum . . .

ohhh sizin oraları bılıyorum ben .herseyi oglan tarafı alıyor kaydirigubbakcemile3 bizim burda tam tersi... kızı tüm ev esyasıyla verirler...

ben buralı değilim ama buralı benimki yani memleketten falan değil fiucuğum çeyiz işi bana oldum olası ters . . .

AFİYET OLSUN ZABINIMMM TELAFİ ETCEĞİNİ BİLİYORUM AMA BAŞKA KAÇAMAK OLURSA :mymeka:
NASILIM AMA BENİM KAÇAMAKLARI SİZ GÖRMÜYO DUYMUYOSUZYA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaptım tavuk corbasını bı kase de içtim yarım dilim ekmekle.. ya temızlık yapmak zorundayım hic ıcımden gelmıyo... gercı cogunu bıtrdım tek banyo kaldı.. azıcık oturayım yahu...

ev hanımı olunca malum iş güç 2 çocuk arasında kendime fırsat kalmıyo napim ara zamanları bari boş gecirmeyelimkaydirigubbakcemile3

ev hanımı olunca malum iş güç 2 çocuk arasında kendime fırsat kalmıyo napim ara zamanları bari boş gecirmeyelimkaydirigubbakcemile3

uff 2 çocuk ha..

kolay gelsin ablam ya.. ben kendıme zor bakıyorum.keske bırılerı bana baksa hihoyyyt

AFİYET OLSUN ZABINIMMM TELAFİ ETCEĞİNİ BİLİYORUM AMA BAŞKA KAÇAMAK OLURSA :mymeka:
NASILIM AMA BENİM KAÇAMAKLARI SİZ GÖRMÜYO DUYMUYOSUZYA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dimekkkk öleeee . . .
canım kaçamaklarını paylaş mutlaka ki biz sana sonrası için engel olalım . . .
dün akşamki pizza ucu kaçamak sayılmaz bu arada kaçamak dediğin benim gibi kelli felli olmalı . . .

cokacimcoook

aranızda ritm oryantal yaparak bakla dograyan varmı???delikafaduldendelirdim galibadelikafadulden

alkisalkisalkis baklayı çok severim . . . dere otuda var mı ? yoğurt üzerine . . . mis !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…