şimdi ben koşuyorum 3 yıldır iyi sayılırım yani diyet yapmasam çok iyiyim tabe diyet performansımı düşürüyo şimdilik kardiyo çalışıyorum ama istediğim yağ oranına kavuşunca koşucam.
lisansa başvurmakmı gerekiyo nasıl oluyo hiç anlamıyorum ben azcık açıklarmısın
kilo vermek için 3 yıl önce başladım ama o zaman yağım çok yüksekti yüzde 43 lerdeydi1 yılda kas arttı yağ düştü yüzde 36 ya. sonra diyetisyene gittim şimdi yüzde 22.5 tu en son şimdi yine vermeye çalışıyorum
spora kilo vermek için başladımsada bana kattıklarını görünce vazgeçemedim. benim kas oranım şimdi yüzde 44.5 boyum 170 yağ 22.5 yaş 28 olcek ağustosta. şimdi spor yapa yapa biliyosun her seviyeye alışıyo vücut geçen ay 3 kilo ağırlıkla kardiyo yaparken bu ay 8 kiloya çıkarttım şimdilik bu zorluyo beni. yağlar gitmeden koşmak istemiyorum kardiyo yapıyoum şimdilik ama ilerde koşucam. şimdi sana anlattım ben azcuk anlıyorum spordan en azından kardiyoda iyiyim. lisans ne işe yarıyo mesela spor salonlarında eğitmenlik yapabiliyomusun
ayy karışık oldu ama anlattım sana nasılım sence 1 saatte diyet yaparken 7 km rahat yaparım banamısın demez
saol belencım valla benı surundurcek ama saglıklı yınede arada ogun atylamıyorum ama en azından sabah kahvaltı duzgun yapamıyoruz sende bılıyosun ama bundan sonra neyse artık erken kalkıp spora gidicegım için kahvaltı hazırlarım buarda arkadaşlar herkezin kandılını kutluyorum :) ve bana yardımcı olursanızda çok sevınırım tşk ederim ....
heeee yawwwww boyuna fit kadın fotolarına bakıyorummmmmm:86:biri görse sapık diyecek heeeee:86::86:iyice konsantre olmuş durumdayımmm,bugün regl oldum ama yürüyüş günümdü bugünnnbelki hafif tempoda yürürüm azcıkkkk
cnm sen hiç merak etme sende bu azim bi okadar da lisans varkennsnde bişi kalmaz. hele üst karın daha kolay gder sen çalışmaya devam et üst karın .dün de dedim ya benm ki alt karın çok gider ama uğraşacam bende haftaya tekrar başlıycam.bu hafta evdeki işleri bitireyim inş.
bebişim bide youtube da da güzel karın videoları var onlardan da yapabilrisn cnm
ayy famkıkitoo bi de ne dicektim.şimdik spor yapınca malum terliosun duş alıosun saçların fönsüz ya saçların çok terlemiosa eğer saçına bone tak duş bonesi fönünüde çektr. ben öle yapardım eskiden okula neyim giderkn.hem sporcu hem fönlü olcen kısss52:
bu bacıya liste olarak boş kağıt vermek isiyorum bennnn yemesin bişey zayıflasın diye
ama hiç alıngan değildir var ya ben buna düşmana söylenmiycek şeyleri söyledim hep zayıflasın diye güldü geçti hiç kızmadı darılmadı bana
koşu bandını da yesen olmaz zayıflayamazsın dedim buna
heeee yawwwww boyuna fit kadın fotolarına bakıyorummmmmm:86:biri görse sapık diyecek heeeee:86::86:iyice konsantre olmuş durumdayımmm,bugün regl oldum ama yürüyüş günümdü bugünnnbelki hafif tempoda yürürüm azcıkkkk
pilatess yapınca pek terlemiyorum evet ama,yürüyünce şapı şapırr sular akiyyyy saçlarımın arasındaaannnniğrencim di miiiii
neyse napim yaww,yaz geldi zatiii,akşama kaadr terliyoruz üzerinede spor yaparrr duşumu alırrr tiftik tiftik saçlarımla gezerimmmmmm
kaç kiloki bunları dedin yawww sakın 61 deme vallahhhhhhh atarımm karpuzu kafaannaaaahügoooooooooooooooooooooooooooo
anladım kanat oluyo orası. BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde Dumbell İle Çalışma Programı
katılıyorum bende canım fambık kadim dostumkeske bende o 24 kiloyu almasaydım hos verdim ama... vucut toparlamak gerekiyor benim gibi kilometrelerce yürümek ağırlık çalısmak vs gerekiyor saatlerce tıpkı benim gibim pletes yapmak gerekiyo ... bi de şu var bunye meselesi bir vucütta ne kadar çok yağ hücresi varsa o kadar kilo alırmıs hamılelikte bi yerde okumustum...
alma canım alma dikkat et bak seni uyaran ablaların var burda bizi dinle, doğumdan sonra o guzel günleri yasayamıyosun bunalımdan dolayı o güler çok zordu, bebebğimi alıp dısarı çıkmak ıstiyorum ama ne giycem hersey lömbür lömbür, mankenler gibi olaydım 10 günlükken çıkıp gezebilirdim dombiliydim ya, sen saskın oluyosun ama eşlerde saskın oluyo bana diyoduki eşim ya karnın böle mi olcak zaten ben bunalımdayım bi de o simdi çok pisman gerçi öle kocaman kalcak sandım ben diyo harbiden doğumdan sonra hala hamile gibi oluyo insan çok kilo alınca , inşallh alma canım diyetisyeni git abla tavsiyesi ben 28 yaşındayım dakesinlikle 2 hamıleliğimde diyetisyene gidicem
bizim burda balkon viledayla temizlenmiy ya bolca suyla yıkımk lazım hugocum kaa
bana bi deyiver bakemm " atleti giydim arkamı döndüm ve bu omuzlarıma doğru olan bölge fırtlıyo kürek kemiklerin yanı oluy " buraları çalıştırmak icin nasıl bir hareket yaptırmalıyım anladınmı canım
dün tarttık kendüsünü fabrikada.
aslında vinç falan çağırcaktıktörenlerle falan
83,5 geliyor şu an
kendisine bu sayfayı tavsiye ettim çünkü olmak istediği kilo 65 civarı
bir kilo çizelgesi yapsa aşaığda kilosuna görre yorumlansa yedikleriii,bana yedikleri iyi gelmişti ama 83 kiloya göre az olablirrrrr
niye direk kendisine söyelmeiyosammmmmkızım annene söleeeee ben onunla konuşmuyorum gibi olduuuuuuu
belencım sagolasın valla ınternetlere deduşurdun kızzz benı evet bu dogru acıl kılo vermem lazım daha dogrusu hem saglıklı hemde hızlı kılo verirsem iyi olacak yoksam benı bu kız oldurecek :)kaç kiloki bunları dedin yawww sakın 61 deme vallahhhhhhh atarımm karpuzu kafaannaaaahügoooooooooooooooooooooooooooo
belencım sagolasın valla ınternetlere deduşurdun kızzz benı evet bu dogru acıl kılo vermem lazım daha dogrusu hem saglıklı hemde hızlı kılo verirsem iyi olacak yoksam benı bu kız oldurecek :)
kendıleriolurlarda bızzat
bir kilo çizelgesi yapsa aşaığda kilosuna görre yorumlansa yedikleriii,bana yedikleri iyi gelmişti ama 83 kiloya göre az olablirrrrr
niye direk kendisine söyelmeiyosammmmmkızım annene söleeeee ben onunla konuşmuyorum gibi olduuuuuuu
ben aslında arkeoloğum ama bu işi mesleğimden daha çok seviyorum şimdi seviyemi iyi görmüyorum işte yağım 2.5 kilo daha gitsin dahada iyi olcam inşallah. valla burda eğitmenler var benmi onları çalıştırcam onlarmı beni belli değilne güzel ne mutlu sana canım
ben lisansımı aldığımda çok küçüktüm okuldan başvurmuş öyle almıştım kondüsyon durumuna göre
ama bildiğim kadarıyla özel veya devlete ait bir spor kulübüne üye olmak gerekiyor ve bir süre o kulüp adına spor yapmak gerekiyor ama durumun bence çok iyi lisanslı da olsan lisanssız da olsan birşey farketmiyor.ben özel bir kulüpte çalışabilirim istersem o faydası var ama tabii ben bu faydayı kullanamıyorum mühendis olarak çalıştığım için hiç vaktim yok.internetten falan araştırayım senin için nasıl lisans alınıyor şu anda diye canım
.spor salonlarında eğitmenlik falan yapmak istiyorsan tabi faydası olur neden olmasın meslek olarak istiyorsan.
pilatess yapınca pek terlemiyorum evet ama,yürüyünce şapı şapırr sular akiyyyy saçlarımın arasındaaannnniğrencim di miiiii
neyse napim yaww,yaz geldi zatiii,akşama kaadr terliyoruz üzerinede spor yaparrr duşumu alırrr tiftik tiftik saçlarımla gezerimmmmmm
ben aslında arkeoloğum ama bu işi mesleğimden daha çok seviyorum şimdi seviyemi iyi görmüyorum işte yağım 2.5 kilo daha gitsin dahada iyi olcam inşallah. valla burda eğitmenler var benmi onları çalıştırcam onlarmı beni belli değilsorulara cevap veremiyorlar tek yaptıkları orayı çalıştır burayı çalıştır kişi diyo mesela kaç aydır geliyorum kilo vermedim diyo cevap şu bekle verirsin kas yağ durumundaki değişimleri kiloyla bağlantıyı cevaplayamıyo. ezbere yapıyorlar. haa bilgili insanlara sözüm yok zaten kendimi çok iyi sporcu eğitmen olarak görmüyorum elbette ama en azından buradaki pekçok eğitmenden iyiyim. antrenör erkek bana diyoki kol kaslarımı nasıl şişircem diyo
çalışmakta istiyorum ama sporla içiçe olsa keşke. işe girsem mesela spora zaman ayıramam diye istemiyorum başka işsporla alakalı olsun çok isterdim
bu da benim hayalim :119:
belencım sagolasın valla ınternetlere deduşurdun kızzz benı evet bu dogru acıl kılo vermem lazım daha dogrusu hem saglıklı hemde hızlı kılo verirsem iyi olacak yoksam benı bu kız oldurecek :)
kendıleriolurlarda bızzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?