60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel ne mutlu sana canım
ben lisansımı aldığımda çok küçüktüm okuldan başvurmuş öyle almıştım kondüsyon durumuna göre
ama bildiğim kadarıyla özel veya devlete ait bir spor kulübüne üye olmak gerekiyor ve bir süre o kulüp adına spor yapmak gerekiyor ama durumun bence çok iyi lisanslı da olsan lisanssız da olsan birşey farketmiyor.ben özel bir kulüpte çalışabilirim istersem o faydası var ama tabii ben bu faydayı kullanamıyorum mühendis olarak çalıştığım için hiç vaktim yok.internetten falan araştırayım senin için nasıl lisans alınıyor şu anda diye canım
.spor salonlarında eğitmenlik falan yapmak istiyorsan tabi faydası olur neden olmasın meslek olarak istiyorsan.

bu bacıya liste olarak boş kağıt vermek isiyorum bennnn yemesin bişey zayıflasın diye
ama hiç alıngan değildir var ya ben buna düşmana söylenmiycek şeyleri söyledim hep zayıflasın diye güldü geçti hiç kızmadı darılmadı bana
koşu bandını da yesen olmaz zayıflayamazsın dedim buna

anam herkes de regl olmuş ya
biz çocuğu da hep beraber yaparık artık

pilatess yapınca pek terlemiyorum evet ama,yürüyünce şapı şapırr sular akiyyyy saçlarımın arasındaaannnniğrencim di miiiii
neyse napim yaww,yaz geldi zatiii,akşama kaadr terliyoruz üzerinede spor yaparrr duşumu alırrr tiftik tiftik saçlarımla gezerimmmmmm

kaç kiloki bunları dedin yawww sakın 61 deme vallahhhhhhh atarımm karpuzu kafaannaaaahügoooooooooooooooooooooooooooo

tecrübeyle sabittir reglide yürüyüş ağrıyı keser şişkinliğin atılmasını sağlar ben reglide rahat ediyorum yürüyüşle
yoksa ağrım oluyo biraz.. akşama iyi gelcek

canım ben de powerplate yaparkene su gibi terliyorum valla
seans bitince bana 1 litre su getiriyorlardı iç bunun hepsini diye
o spor biraz pahalı ama çok faydalı bence 2 ay gitmiştim ben çok faydasını gördüm yerimde duramıyordum acayip sıkılaşmış kas yapmıştım.
bir çıkıyordum salondan leşşş gibi koka koka erkek gibi

kaç kiloki bunları dedin yawww sakın 61 deme vallahhhhhhh atarımm karpuzu kafaannaaaahügoooooooooooooooooooooooooooo

dün tarttık kendüsünü fabrikada.
aslında vinç falan çağırcaktık törenlerle falan

83,5 geliyor şu an
kendisine bu sayfayı tavsiye ettim çünkü olmak istediği kilo 65 civarı

anladım kanat oluyo orası. BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde Dumbell İle Çalışma Programı
bak burda hareketler ve etki ettiği kas grupları var bunları uygula evde. illa dumbell şart değil birer kiloluk cola şişeleri ile yaparsın. kol göğüs filan var

dün tarttık kendüsünü fabrikada.
aslında vinç falan çağırcaktık törenlerle falan

83,5 geliyor şu an
kendisine bu sayfayı tavsiye ettim çünkü olmak istediği kilo 65 civarı

bir kilo çizelgesi yapsa aşaığda kilosuna görre yorumlansa yedikleriii,bana yedikleri iyi gelmişti ama 83 kiloya göre az olablirrrrr
niye direk kendisine söyelmeiyosammmmmkızım annene söleeeee ben onunla konuşmuyorum gibi olduuuuuuu

belencım sagolasın valla ınternetlere deduşurdun kızzz benı evet bu dogru acıl kılo vermem lazım daha dogrusu hem saglıklı hemde hızlı kılo verirsem iyi olacak yoksam benı bu kız oldurecek :)
kendıleri olurlarda bızzat

canım öyle hem sağlıklı hemde hızlı kilo veriliyosa bizde verelim hızlı yok canım acele yok yani bak ben 2 aydır aynı kilodayım yani duraklamadayım muhtemelen ama arada bi 100 gr verdim okadarcık acele etmiyorum ama ovücudum vermemkte inatçıysa bende inatçıyım eninde sonundaaaa vericem aynı bu kiloda kalmayacam elbet birgün eksüleceğimmmm

:) ya ben kendüsünün basın sözcüsü olduğumdan dolayı
iç hatlarda telefonla iletiyorum kendisine bunları teşekkür ederiz ama sanırsam kendisinin bir diyet listesi hazırlaması ve buna uyması gerekecek.
hatundaki boy 170
kilo 83,5
65 kilo olması gerekiyor ki sağlıklı olsun
kilo almasının sebebi aşırı aburcubur yemesi diye tahmin ediyorum

ben aslında arkeoloğum ama bu işi mesleğimden daha çok seviyorum şimdi seviyemi iyi görmüyorum işte yağım 2.5 kilo daha gitsin dahada iyi olcam inşallah. valla burda eğitmenler var benmi onları çalıştırcam onlarmı beni belli değil sorulara cevap veremiyorlar tek yaptıkları orayı çalıştır burayı çalıştır kişi diyo mesela kaç aydır geliyorum kilo vermedim diyo cevap şu bekle verirsin kas yağ durumundaki değişimleri kiloyla bağlantıyı cevaplayamıyo. ezbere yapıyorlar. haa bilgili insanlara sözüm yok zaten kendimi çok iyi sporcu eğitmen olarak görmüyorum elbette ama en azından buradaki pekçok eğitmenden iyiyim. antrenör erkek bana diyoki kol kaslarımı nasıl şişircem diyo
çalışmakta istiyorum ama sporla içiçe olsa keşke. işe girsem mesela spora zaman ayıramam diye istemiyorum başka iş sporla alakalı olsun çok isterdim
bu da benim hayalim :119:

herhalde yaffrim plateste belli bölgeler çalışıyo koşu bandında heryerin çalışıyo
camı açıyosun demi koşu bandında veya önce güzelce havalandırıyosun demi

arkeolog dedin beni canevimden vurdun bacım
hep arkeoloji okumak istemiştim olmadı babam göndermedi kendisi eski yaazı uzmanıydı ve ülkemizdeki meslek kıtlığında öğretmen olmak zorunda kalmıştı senin de aynı kaderi paylaşmanı istemem demişti bana
haklıydı tabii türkiyede arkeolog ne iş yapacak o kadar donanımla en şanslıları müze müdürü oluyor

bence sen buradaki en dolu insanlardan birisin spor ve sağlıklı beslenme konusunda.özel bir kulübe üye olarak başla istersen lisansı da alırsın hiçbirşey olmasa bile özel spor dersleri verebilirsin ben öğrenciyken yapmıştım süper para kazanıyordum o yaşlarda hoşuma gidiyordu

sonra üzülme diye söyleyeyim baştan hızlı versen versen kas verirsin. yağ vermek aylarını alır diyeyim benim 7 ay oldu hala diyetteyim yağlar çabuk erimiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…