canım öyle hem sağlıklı hemde hızlı kilo veriliyosa bizde verelimhızlı yok canım acele yok yani bak ben 2 aydır aynı kilodayım yani duraklamadayım muhtemelen ama arada bi 100 gr verdim okadarcık acele etmiyorum ama ovücudum vermemkte inatçıysa bende inatçıyım eninde sonundaaaa vericem aynı bu kiloda kalmayacam elbet birgün eksüleceğimmmm
canım öyle hem sağlıklı hemde hızlı kilo veriliyosa bizde verelimhızlı yok canım acele yok yani bak ben 2 aydır aynı kilodayım yani duraklamadayım muhtemelen ama arada bi 100 gr verdim okadarcık acele etmiyorum ama ovücudum vermemkte inatçıysa bende inatçıyım eninde sonundaaaa vericem aynı bu kiloda kalmayacam elbet birgün eksüleceğimmmm
sonra üzülme diye söyleyeyim baştan hızlı versen versen kas verirsin. yağ vermek aylarını alır diyeyim benim 7 ay oldu hala diyetteyimyağlar çabuk erimiyo
:) ya ben kendüsünün basın sözcüsü olduğumdan dolayı
iç hatlarda telefonla iletiyorum kendisine bunları teşekkür ederiz ama sanırsam kendisinin bir diyet listesi hazırlaması ve buna uyması gerekecek.
hatundaki boy 170
kilo 83,5
65 kilo olması gerekiyor ki sağlıklı olsun
kilo almasının sebebi aşırı aburcubur yemesi diye tahmin ediyorum
arkeolog dedin beni canevimden vurdun bacım
hep arkeoloji okumak istemiştim olmadı babam göndermedi kendisi eski yaazı uzmanıydı ve ülkemizdeki meslek kıtlığında öğretmen olmak zorunda kalmıştı senin de aynı kaderi paylaşmanı istemem demişti bana
haklıydı tabii türkiyede arkeolog ne iş yapacak o kadar donanımla en şanslıları müze müdürü oluyor
bence sen buradaki en dolu insanlardan birisin spor ve sağlıklı beslenme konusunda.özel bir kulübe üye olarak başla istersen lisansı da alırsın hiçbirşey olmasa bile özel spor dersleri verebilirsin ben öğrenciyken yapmıştım süper para kazanıyordum o yaşlarda hoşuma gidiyordu
herhalde yaffrim plateste belli bölgeler çalışıyo koşu bandında heryerin çalışıyo
camı açıyosun demi koşu bandında veya önce güzelce havalandırıyosun demi
aman allahım benim ölçülerimboy aynı başlangıç kilo aynı ideal kilo benim yağ oranına göre değişiyo yani kilo değilde yağ hesabı yapıyorum. 2.5 kaldı benim yağ onuda verdimmi yüzde 20 olcekk
Öğle yemeğimde şunları yiyeceğim ;
1 kase tereyağlı işkembe çorbası ( korkunç dimi)
3-4 kaşık kıymalı yumurta ( eşimin canı çekmiş öğle vakti)
1 kase kızılcık kompostosu
nassıl ama
bulunduğum yerde spor kulubu yok çanakkale merkezde var sadece malesef lisans alabilseydim keşke ama napcemi bile bilmiyorum :26:
ay ben bugün koşu bandına binecem diye sevinçliyim nedensesanki ilk defa biniyom
sonra üzülme diye söyleyeyim baştan hızlı versen versen kas verirsin. yağ vermek aylarını alır diyeyim benim 7 ay oldu hala diyetteyimyağlar çabuk erimiyo
heh inatlaşıyomuş efferim sana ama oturarak inatlaşma emi düzenli olsun koşu bandı takipteyizz :82:
yeşil çayımı içiyorum yanında 1 hurma
2 lt suyum bitti
0,5 lt ye daha başladımm,havalar güzelleşti su miktarımı artırabülürünnnnn
yaaa ben de hurma istiyorum hep unutuyorum almayıııııı
tatlı isteğine birebir canım acayip kesiyor,bide reglsin ya iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?