60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heh inatlaşıyomuş efferim sana ama oturarak inatlaşma emi düzenli olsun koşu bandı takipteyizz :82:

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

bu böyle yarımm kalmayacakkkkkkkkkkkkkkkkk

sonra üzülme diye söyleyeyim baştan hızlı versen versen kas verirsin. yağ vermek aylarını alır diyeyim benim 7 ay oldu hala diyetteyim yağlar çabuk erimiyo

haklısın tatlım
biz şimdi sayın DAŞOVA ile ara öğün yapıyoruz
çaycı karının başına taş düştü herhalde bize şekersiz türk kahvesi getirdi:)))))her zaman aşırı şeker koyar bile bile
yanında soda içiyoruz

aman allahım benim ölçülerim boy aynı başlangıç kilo aynı ideal kilo benim yağ oranına göre değişiyo yani kilo değilde yağ hesabı yapıyorum. 2.5 kaldı benim yağ onuda verdimmi yüzde 20 olcekk

bulunduğum yerde spor kulubu yok çanakkale merkezde var sadece malesef lisans alabilseydim keşke ama napcemi bile bilmiyorum :26:

herhalde yaffrim plateste belli bölgeler çalışıyo koşu bandında heryerin çalışıyo
camı açıyosun demi koşu bandında veya önce güzelce havalandırıyosun demi

açıyorum artık evet canımm,ama psikolojik midir analamdım sanki kapalı halinden daha çok yoruluyorum yawww:44:

fistuuuuuuk yavruuuum seksü bağyan

Kızlar menünde değüşüklük yaptım.

1 kse tereyağlı işkembe çorbası
kıymalı soslu baharatlı sebzeli makarna yaptım
1 bardak ayran

böyle daha güzel olmuş dimii eşimde çok beğendi. yanlız ben bu aralar diyetime pek dikkat edemiyormuşum hissine kapıldım sinir oldum kendime birisi dövsün beni emi....

slm arkadaşlar bu grubu yeni gördüm . bende şuan 69 kiloyum dogum yapalım 2 bile olmadı henüz ama 65 olmam lazım en azından hamile kaldıgım kiloya dönmeliyim 170 boyundayım ideal kilom 65 olarak cıkıyo sizce boyuma göre iyimi bide yag oranını nasıl anlıyosunuz.

sonra üzülme diye söyleyeyim baştan hızlı versen versen kas verirsin. yağ vermek aylarını alır diyeyim benim 7 ay oldu hala diyetteyim yağlar çabuk erimiyo

evet dogru diyosun bundan oncekı rejımım sporla beraber vermıştım 3 ayda 20 kilo vermıstım enazından ama dıyeti daima devam ettirmek gerekiyormuş bende bışı kalmamıştı ozmanlar ıyıydı sadece hatam dogru beslenmede uzak kaldım kısacası omrum boyunca aslında ekmekten uzak durmak hamur işinden ben bunu anladım ama bukez de başarırsam bunu devam edicem hamur işlerini yemıcem kararında bırakmaz lazım mış

heh inatlaşıyomuş efferim sana ama oturarak inatlaşma emi düzenli olsun koşu bandı takipteyizz :82:

sadece bir hafta ara verdiydim gerçi başlayalıda bir hafta olduydu emme bak salı günü bindim sabah çok rahattım daha zinde hissediyom gendimi böyn de binecem yarın daha bi zinde olurum dağa tırmanıp lisansımı alırummm böylece fambuğu geçerim lisans konusunda

yeşil çayımı içiyorum yanında 1 hurma
2 lt suyum bitti
0,5 lt ye daha başladımm,havalar güzelleşti su miktarımı artırabülürünnnnn

kızlar ben emzirdigim için fazla kısamıyorum kendimi hele bi kısım başımdakiler döver beni sütümü cok etkilemicek diyet listeniz varmı ltfn yardımcı olabilirmisiniz.

kız belencırtılll sen şimdi arkadaşına bizim kişiliklerimiz hakkında yorum da yapıyosundurr gerçi tanıdığın kadarıyla tabiiii,sende yeni sayılırsın daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…