ölç bebem yarın da söle bize merakla bekliiiiciiiizzzzÖzendim akşam evde bende ölçüciim...
bıldırcın soruma cevap vermedin :84: hee de bakem gebelikte diyetisyene gitcem spor yapcem yağım yüzde 25 in üzerine çıkarmı
doğumdan sonra şimdiki durumuma kolay gelebülürmüyüm
bozulma olurmu çokmu olur sporla sonrasında toparlarmıyım uzun sürermi
ağırlıkla kol göğüs çalışcem gebeliktede bırakmıcem tek karın çalışamam bebeğe zararı olmasın diye ama karın büyüyene kadar bikaç ay çalışırım ama yine
hee de bakem iyide olsa kötüde olsa de bana sonra boş yere ümitlenirim çok üzülürüm bak söyle gerçeği
sağol bebem başkalarından duymak rahatlatıyo insanı :86:ölç bebem yarın da söle bize merakla bekliiiiciiiizzzz
hugom bıldırcan gtti sanırsam ben diyimmi sana. sen sağlıklı beslendiğin için hamilelikte kilo alsan bile yağ oranın artmaz bence cnm hamile pilatesi yaparsın yürüyüş yaparsın zaten çok kilo da almazsın bölelikle.artsa bile çok az artar onuda kısa süredde verirsin bebemm. sen bilrsin nasıl besleneceğini.diyetsyeninden zaten listede alırsın cnm
selam kızlar
bugün geç uyandım
saat 10 da kahvaltı yaptım
saat 11 den 12 ye kadar 1 saat tempolu yürüdüm
sonra saat 1 de 1 kase güveç ,1 tabak salata,2 kaşık pilav yedim
saat 14 de 2 şeftali yedim
saat 16 da 8 kayısı yedim
sonra da
10 dk ısınma hareketi
100 mekik
100 ip atlama
10 dk step
10 dk basen,kalça,sırt çalıştım
saat 18 de akşam yemeğimi yedim 1 kase tavuklu mercimek çorbası,1 kase yoğurt,2 dilim kepek ekmek,2 kaşık da öğle yemeğinde yediğim pilavdan yedim
biraz sonra da plates yapmayı düşünüyorum
hugocuğum nasılsın canım bugün yağlardan sürdünmü
evet yaffriim duşta muhakkak yapıyorum
ay süpermişş
hangi şehir?
ben bursadayım aylık 30 liraya buldum ona gidicem
bıldırcın soruma cevap vermedin :84: hee de bakem gebelikte diyetisyene gitcem spor yapcem yağım yüzde 25 in üzerine çıkarmı
doğumdan sonra şimdiki durumuma kolay gelebülürmüyüm
bozulma olurmu çokmu olur sporla sonrasında toparlarmıyım uzun sürermi
ağırlıkla kol göğüs çalışcem gebeliktede bırakmıcem tek karın çalışamam bebeğe zararı olmasın diye ama karın büyüyene kadar bikaç ay çalışırım ama yine
hee de bakem iyide olsa kötüde olsa de bana sonra boş yere ümitlenirim çok üzülürüm bak söyle gerçeği
YouTube - ‪Karmate - Nayino [Klip]‬‏
sanırım şarkıyı sabahtan beri 80 kere dinledimmmm:86::86::86::86:
taktımı takıyorum heeeee,neruşumu özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?