60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mesai biter ben gider akşama görüşürüz tekrar öpüyorum hepiniziii

bıldırcın soruma cevap vermedin :84: hee de bakem gebelikte diyetisyene gitcem spor yapcem yağım yüzde 25 in üzerine çıkarmı
doğumdan sonra şimdiki durumuma kolay gelebülürmüyüm
bozulma olurmu çokmu olur sporla sonrasında toparlarmıyım uzun sürermi
ağırlıkla kol göğüs çalışcem gebeliktede bırakmıcem tek karın çalışamam bebeğe zararı olmasın diye ama karın büyüyene kadar bikaç ay çalışırım ama yine
hee de bakem iyide olsa kötüde olsa de bana sonra boş yere ümitlenirim çok üzülürüm bak söyle gerçeği

Özendim akşam evde bende ölçüciim...
ölç bebem yarın da söle bize merakla bekliiiiciiiizzzz

hugom bıldırcan gtti sanırsam ben diyimmi sana. sen sağlıklı beslendiğin için hamilelikte kilo alsan bile yağ oranın artmaz bence cnm hamile pilatesi yaparsın yürüyüş yaparsın zaten çok kilo da almazsın bölelikle.artsa bile çok az artar onuda kısa süredde verirsin bebemm. sen bilrsin nasıl besleneceğini.diyetsyeninden zaten listede alırsın cnm

sağol bebem başkalarından duymak rahatlatıyo insanı :86:

benm kocişimde gelmek üzeredir.akşam yemeğimi yazayım size çıkayım.

20.38 de ezan inş.

1 kepçe bamya çorbası
4 kaşık kuru sebzeli pilav
5 tane etli kuru kabak sarma(ceviz büyklüünde)
2 kaşık yoort
1 dilim tambuğday ekmeği

hepiciğiniziii öptümmmmmyarın görüşmek üzereee

selam kızlar
bugün geç uyandım
saat 10 da kahvaltı yaptım
saat 11 den 12 ye kadar 1 saat tempolu yürüdüm
sonra saat 1 de 1 kase güveç ,1 tabak salata,2 kaşık pilav yedim
saat 14 de 2 şeftali yedim
saat 16 da 8 kayısı yedim
sonra da
10 dk ısınma hareketi
100 mekik
100 ip atlama
10 dk step
10 dk basen,kalça,sırt çalıştım

saat 18 de akşam yemeğimi yedim 1 kase tavuklu mercimek çorbası,1 kase yoğurt,2 dilim kepek ekmek,2 kaşık da öğle yemeğinde yediğim pilavdan yedim

biraz sonra da plates yapmayı düşünüyorum

kolay gelsin canım

kızıma mısır patlattım bende ara yerine eti formun mısırlısından 3 tane yedim diyetisyenim ara öğün diye önermiştisuyu ihmal ettim:78:bugün zaradan 38 beden aldım kalıbı biraz geniş dedi kız lacivert pileli dar paça pantalon

Son düzenleme:

bebişim benim bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım var şu an onunla telefondayım.yağın yüzde 25 e çıksa bile kolay toparlanabilirsin diyor kendisi.zaten diyetisyene gidecekmişsin ya.istersen ben senin için bir liste alabilirim arkadaştan.5.aya kadar kol kaslarını çalıştırırsan yeterli gelirmiş.ben bunu sana mesaj olarak da atayım bari de görüşelim

uzun süredir spor yaptığını söyledim anlattım canım.istersen yarın sana öneride bulunabilir.o bana yazar ben de sana gönderişrim tatlım.

Son düzenleyen: Moderatör:
akşam yimeem:
1 yk bulgur pilavı
3 yk portakallı enginar
4 yk yağsız etli sebzeli kavurma
1 bardak ayran
2 dilim kepekli kızarmış ekmek

Oyyhh spordan geliyoomm öldüm bittim.. Start it up yaptım.....Yeterince yorulmadım gibi geldi, yahu hala enerjiğim napsam napsam diye tutturdum.... Bi de rumb it up patlatayım üstüne didim.... rump it up bitirdi beni... kendilerine 15 dakka eşlik ettim ancak..... Az sonra hamam böceği gibi ters döncem haaa.....Bu spor sadece yüzüme yaradı. Yanacıklarım şişman şişmandı çöküverdi benimde elmacık kemiklerim varmış meğersem.... Duruşumda daha dikleşti sanki... Bi fark var ama ne çözemedim.... Olcak olcak inşallah oldurcez.....

Sizleri seviyorum anacım ben acık kandilleşmeye gidiim el öpiim para topliim geliim barim...

iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…