60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmazmı boooll dereotlu akşama gel canım beraber yiyelimcokacimcoook

Barbekü sosunu seviyorum ben..kaydirigubbakcemile3

kızlar actifry kullanan oldu mu?
ben çeyizime almayı planlıyorum. ama olumlu refereransları arastırıyorum actifry la ilgılı...

tefal actifry canım, 1 kasık yag ıle 1 kg patates ve ya sebze kızartıyor dıyolar. ayrıca harıka pilav,irmik helvası .. bla bla bla yapıyormus. fritöz gıbı ama yagsız yapıyor.

Ben onu iyi değil diye duymuştum ama bilemiorum..:sm_confused:

Yerim senin ajanlığını.. Teşekkürlerr..hihoyyythihoyyyt

düşüncelerime katılan ve katılmayan tüm arkadaşlara yazımı okudukları için teşekkür ederim:)

:1hug:

:hooray:kaydirigubbakcemile5

evet sürekli bi detoks olayı var ama detoks sayesinde mi ne bilmiyorum neden ciltleri güzelleşti

tabii aciip güzelleştirio o detokslar cildi.. O kızların güzelleşmesin ama gıcıım onlara.. lülülülülülü

tebrik ederim canım.. Tatlı yokk ama çaynan idare et..

doorudur. detoks cildi güzellestirir,parlatır... o detoksun tam tamına nasıl yapıldıgını ögrensen süper olcek aslında. 3 gun yapar şöyle kendimize gelirdik forumcak...

Kanımca çok mantuhlusengözlerimebaksanab

Yazık yaa.. yapma amaa...:çok üzgünüm:

aynen fatura ve irsaliye görmekten kesmekten ögh geldi ühüü...senağlama

Sende latin cazibesi var şekerim.. Kimse dayanamaz bitanem.. şakkıdı

:Saruboceq:amin canım işallah..59,5 e de razıyım yaaane..

Annem terbiyeyi yaptıktan sonra 5 dk filan pişiriyor. En sevdiğim çorba.

Tebrik ederim.

Bende o istikamette yürürüm genelde. Taksim - Şişli.

Kesin karşılaşıyosunuzdur siz o yollarda ama haberiniz yok..:roflol:

Tabi bu konular geçmişte kaldı.. ama ben alıntıyı yaptıktan hemen sonra yemeğe gidelim dendi.. Dolayısıynan bırakıp çıkmam gerekti.. Okadar uğraştıktan sonra da kapatmak istemedim.. Gelince yazdım cevaplarımı..kaydirigubbakcemile3

yaptım tavuk corbasını bı kase de içtim yarım dilim ekmekle.. ya temızlık yapmak zorundayım hic ıcımden gelmıyo... gercı cogunu bıtrdım tek banyo kaldı.. azıcık oturayım yahu...

Canım ya o çorbadan nolur banada gönder canım çok çekti :)) Yarın anneme yaptırayım bari...

kızlar ben yokken amma muhabbet etmişsiniz
benim canım çok sıkkın işten hala aramadılar, demekki olumsuz

inş ararlar ama aramazlarsada vardır bi hayır üzülme. hayırlısı nereyse orası olsun geç olsunda güç olmasın.

Fuime ben tartılacağım ozaman yarın çünkü evde baskül yok benim.. Pırlanta mutlaka buluşalım ozaman yaa

beraber yürümekte güzel olur ama ben senin yanında lembül lümbül dururum kesin. koca iki memiş var bende off off (

acele etme canım sabırlı ol hayırlısıysa olsun de.sıkma canını olur elbet birgün üzme kendini:teselli:

evlibarklıcım , ayça81 çok haklı, kendini sakın üzme yogunlardır bişeydir. Hemen öyle 1 günde haber gelmez ki..

Flyyy çok sağol canım yaa ama napayım çok denedim artık dedim ölüm rejimi yapacam.. Hakkatende öyle bu isveç diyeti.

yaptım tavuk corbasını bı kase de içtim yarım dilim ekmekle.. ya temızlık yapmak zorundayım hic ıcımden gelmıyo... gercı cogunu bıtrdım tek banyo kaldı.. azıcık oturayım yahu...

Oh afiyet olsun canım.. Hemide eline sağlık..

ev hanımı olunca malum iş güç 2 çocuk arasında kendime fırsat kalmıyo napim ara zamanları bari boş gecirmeyelimkaydirigubbakcemile3

allah bağışlasın.. Kaç yaşındasın canım??

uff 2 çocuk ha..

kolay gelsin ablam ya.. ben kendıme zor bakıyorum.keske bırılerı bana baksa hihoyyyt

Gel yavrum ben bakarım sana..kaydirigubbakcemile

Canım hayırlısı olsun.. Üzme kendinii...:teselli:

kuzu daha dün gittin görüşmeye.napıoon sen.en az bir hafta sonra aramazlarsa olumsuzdur.ilk işimde görüşmeye gittikten 3 hafta sonra çağırdılardı.delikafadulden beğenmedim çıkmıştım işten sonrada tabiki

flyyy cım 28 yaşındayım canım erkencilerdenim ben hızlı yaşa genç kalsengözlerimebaksanabmeleklerim 1 kız 9 yaşında 1 erkek 7 yaşında okuldalar şimdi almaya gidicem onları.CADIARZU sizin yaşlar medeni durumlar çocuklar varsa yazsanıza cok merak ettim şimdi

arkadaşlar çok alakasız ama aşağıdaki yazıyı bir yerde okudum sizde okuyun bence

hayat; hayat ne demek? nefes almak mı? gülmek,ağlamak,kızmak,sevmek hangisi hayatta olduğunun göstergesidir? bir insan sadece sevebilir mi? ya da hiç kızmayıp hep gülebilir mi? insanı insan yapan nedir? iki ayaklı iki kollu olması mı; düşünebilir olması mı?

düşünmek peki,anlamak nedir? işine geleni anla işine geleni anlama olur mu? ya da sana sadece belli şeyleri düşünmen gerektiği söyleniyorsa buna uymak kolay mı? sinirlenmemen gerektiği söyleniyorsa uymak kolay mı,mümkün mü?

insanı insan yapan düşünebilir olması mı değil miydi sadece? ee,bunu düşün bunu düşünme dendiğinde ve sen de buna uyduğunda ne oluyorsun? hala insan mı deniyor sana?

sahibinin itaatlerini yerine getiren uysal bir hayvandan ne farkın kalıyor?

sev deyince sev? peki karşılığı ne? sevilmek mi? yoksa sadece onun maskotu mu olmuş oluyorsun? çünkü sen onun istediği kişi olduktan sonra seni sevmesi doğal değil mi?sevdiği sen miin gerçekten? yoksa yarattığı kukla mı?

şimdi gül dendiğinde gülümsemen, gülümsüyor olma sadece bir oyun değil mi? mutlu olan kim? insan mutlu olunca güler değil mi? peki mutlu msun? neden gülüyorsun? üstelik sen gülüyorsun diye o da gülüyor... seni mutlu ettiği için!!!!!

ağlıyor musun? neden, ne kadar saçma! hadi sus! susutun;neden? acın geçti mi? sustuğun için mutlu şimdi de. çünkü acının geçtiğini daha doğrusu saçmalamanın bittiğine memnun. ohh rahatladı!!! ne gerek var ağlamaya, onu uğraştırmaya...

sinirlendin mi? tü tü tü!!! sen kimsin? senin ne haddine ,hadi sus bakayım otur haddini bil. şımarma yoksa döverim seni hiiii dövmek mi tamam tamam sustum!!!

tüm bunları yaptıktan sonra sen hala insan mı oluyorsun? hala ben insanım diyebilir misin? kimsin sen?

cevabın ne?

.......nın annesiyim

.....nın eşiyim

aslında kimsin? gören,duyan,hisseden,mutlu olan,üzülen,kızan,sinirlenen,düşünen biri misin? yoksa senin yerine düşünenler var mı?

Flyyycığım kesin karşılaşıyoruzdur :))

kaydirigubbakcemile3 buluşun bence ne güzell..

Ama hayatım bu sabır işi.. Ha bide rejimle olmaz. Şöyle olmaz.. Bütün yeme düzenini değiştirmen lazım.. Ki uzun süre dayanabilesin.. Bu isveç diyeti gibi rejimlerde.. Rejimi bırakır bırakmaz dünyayı yersin.. İstek de kalmaz.. iradede kalmaz.. Hem gerisin geri kilo alırsın. Hem piskolojin bozulur..

Bana sorarsan, illa liste ile yapmak istiyosan ağzına layık bi liste bul, günde 6 öğün yiyeceğin.. Ona başla ve artık onu yeme düzenin olarak benimse.. Kilo vermeyide biraz zamana bırak.. Ozaman kilo vermen kalıcı olur, sen mutlu bi şekilde zayıflarsın ve herşey güzel olur ...:1hug:

benden nacizane tavsiyeler.. kaydirigubbakcemile3

Canım bende 28 yaşındayım ve nişanlıyım.. bende biraz geç kalanlardanım...kaydirigubbakcemile3

Maşallah.. Ne güzel aslında çocuklarınla beraber büyümüşsün.. Yaş farkı çok olmamasını seviyorum ben.. Ben çok geç kaldım..:çok üzgünüm:
Ama evlenir evlenmez çocuk yapmayı planlıyorum seneye..

Çooook teşekkür ederim. Çok ama çok haklısın hatta arkadaş diyetisyene gitmişti. Bunu uygulamaya başlıyayım ozaman ben..İsveç Diyeti bitsin hele başladım artık bırakamam.. Sizlerede gönderiyorum kızlar alkisalkisalkis

Eklentiler

• $diyet.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 31

olsun canım herşey kader kısmet meselesi bence hayırlısı neyse o olsun allah ömür boyu mutluluklar versin inşallahŞenizüzülme gec kalmamışsın ben biraz aceleciyim o kadar:dance:

Güzelmiş canım teşekkürler...

fly öyle deme senağlama
ben de 28 yaşındayım ve ben daha nişanlı bile değilim, sevgili adayım var sadece :asigim:

acele etme canım sabırlı ol hayırlısıysa olsun de.sıkma canını olur elbet birgün üzme kendini:teselli:

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.1-2 gün içinde birini almaları gerekiyormuş, çok acilmiş yani o yüzden taktım kafaya haftasonu sınavım var çalışamıyorum bile sınavlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…