60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.60 kendi imkanlarımla ölçtüm... Kilo 65 66 arası karar veremedi nerde duracağını hala.... Göbeğim çok çıkık bu aralar geçen haftalarda düzleşmiş gibiydi ama bu hafta gene pörtledi... Ayy hiç kıvırmıiim ben 86 çıktı yani direkman....

karar vermek miiiioturup karar vermek için geç kaldılar,hamile artık çünküü,aldıracak değil yaaaa

bende ölçmek istiyom ama korkuyorum mezuramda yok zatiii

öğle yimamda evden bizzt kendimin yapmışşş olduğu vee gappaklı kaseler doldurduğummm,6 kabağa 2 yk zeytinyağı döktüğümmmmm,içine kırmızı biberdedoğradığımmmmm biricik bulgurlu kabak yemeğmmm varrrrr6-7 yk kadar getirdimmmmm,okadar gözel anlattım kiii yemeye kıyabilir müyüm acabaa
230 ml ayranımmmmmmm
1,5 dlm çok tahıllı eppeğimmm varrrrrrr

21 yasında 2 cocugun mu varr?? nasıll baktınn büyüttün, nasıl sokaga cıktınnızz, evi nasıll idare ettin??? ben hepp gencc anne olayımm dedim amaa cok mu gencc oldumm acaba

evet ilk oglum 3 bitirdim kücük oglum 2 aylık tiyzesi valla idarede ediyoruz halimdende cok memnunum evimizin neşesi onlar

ilk cocugumm ve 1 seferde kaldım masallahh tavsan gibii onunn içinn sükrettim cokk insanlarr cok zaman ugrasıolarr okuyorumm hepp... egerr iyi birr kürtajj yapılırsaa sorunn olmuyomuss sonrasında.. amaa psikolojii nasıl düzelirr sonrasındaa:44::44::44: durmumuzz iyii yanidee neye göre ii?? yani bu iininn ölcütünü kestiremiorumm.. simdidenn okull zamanınıı düsünüorumm bu cocugunn bütünn kuzenlerii kolejdee okuyo olcakk anne olarakk onu da bi sekildee göndermekk isticemm.. yanii gönderebilcez mi acabaa.. okullar ciddi paralar.. giyimi kusamı gezmesii... esime göredee asıl sorunn maddiyatta degill ona bakmaktaa... bende öle diodum ama herseyy para suann düsünnce..ilk basta evimizz cok kücükk baska bi ev bakıcaktık ama acele etmiodukk.. simdii hızlcaa ev bakmaya basladıkk.. cünküü evde dogalgazz yokk kısınn odadann cıkamıoss.. cocuga yapıcakk bi odamızda yok meselaa.. ne bilim yaa duygularım karmakarısık olduu... ama zatenn cocuguu asla aldırmıycamm olmazz öyle seyy dio..

evet ilk oglum 3 bitirdim kücük oglum 2 aylık tiyzesi valla idarede ediyoruz halimdende cok memnunum evimizin neşesi onlar

cnm benimm allahh saglıklaa uzun ömürr versin ikisinedee... aslındaa bende cok nettimm bu konudaa ama esimm benii gerioo.. onunn bu arada kalmıss hallerii dengesizz duygusall gelgitlerii stress yapıoo bendee süphe ediyorumm bu seferr acaba yanlısmıı diee.. yoksaa ben bu bebegiii inanılmazzz istiyorummmm tarifi yokkk

yaa smt pekk datluu bebikinn... idaree ediosunn bellii 3 yass ve 2 aylıkk birr bebigee bakıosunn bidee evii idare ediosunn bideee internete girebiliosunn demekk kii hakettenn beceriyosunn yanee

karar vermek miiiioturup karar vermek için geç kaldılar,hamile artık çünküü,aldıracak değil yaaaa

hamileyimm dimiiiiiiii:86::86::86::86::86::86::86: saka gibii herseyyy bakk hamile oldugumuu duyunca mutluu oldum yineee ufff bi psikologa mı gitsemm acaba:44::44::44::44: yada tombul kelebegi mii göndersemmm

ben gidiyorum kıslar kendinize iyi bakın

kolay gelsin canım benimmm inşallah çabucak iyileşir de sen de düzenine dönersinnn

ben demi hamile pilatesi yapsam acabaaonlardan bi farkım yk ki zatiiii,onla başlıyimm sonra normal insan pilatesine terfi edeyimmmm

manyahhhh yaaaaaaabartma yaaa okadar da değil sen yap normal plates hatta işte karın videosu vardı onu yollıycaktım ama olduğu sayfa açılmıyoo yoksa o da süper bir video

heee bilir vallaaaaa:86::86::86:bu tür şeyler görüür duyarsanız ever bu işte bir loxi var diyin ve geçin inanmayınnn

hee ben didimmmmmmm zaten onu ele veren künefe oldu sen künefe yemezsin diye düşündümmm iskender de pek şüphelenmedim emmeee bi de künefe falan diyinceee ben hakikaten şaka yapısonun geçmişi!!!yadediyosun sandıydımdımdıııı ama bu işte bi loxi var da didim yaneee

al koynuna yat bariii nasıl yiyceksin sen şimdi bunu evladın kiminnn olmuşşşş

niye ortalık da yok sanıyodun peki nugiiiiiiiAllahım bu kızzz beniii öldürecek yawwwww vallahada billahada öldürecekkkkk:97:

60::

yaa smt pekk datluu bebikinn... idaree ediosunn bellii 3 yass ve 2 aylıkk birr bebigee bakıosunn bidee evii idare ediosunn bideee internete girebiliosunn demekk kii hakettenn beceriyosunn yanee

tşkler tiyzesi inan canım Allahım sabrını ve gücünü veriyo eger vermese zaten yapamazsın benim bu ufaklık acıkın erken dogdu 1 hafta küvezde kaldı inan ömrümden ömür gitti öldüm resmen . karnın büyüdükce okadar iyi anlıcaksınki bunu aman bişi olmasın diye dua ediceksin eşinde görücek ve anlıcak ben şuna inanıyorum annelik kadınlara doguştan verilen bişi ama babalık sonradan kazanılıyor baba olduklarında öyle etkileniyolarki iyiki yapmışız diyolar

ama gerçekten strecın faydası var ozellıkle spor yaparken bunu kendım yapmıştım onceden gercekten faydası olmustu ama zararı varmıdır cnm onu bılmıyorum
bu streç nedir nasıl yapılır yaaaaa[
ben öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi sonra görüşmek üzere
öğle menüm
bulgur pilavı(1 çay bardağı bulgur ile yapıyorum)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
roka
afiyet olsun canımmmm
buarda ardaşlar bende cizelge yapmak istıyorum banada soylermıssınız nerden yaptıgınızı yardımcı olursanız sevınırım ...

diyet gruplarına girdiğinde yukardaki başlıkların birinde kilo çizelgesinasılyapılır diye bir başlık var ordan bakıp yapabilirsin

Son düzenleme:

umarımm öyle olurrr cnmmm kocişimlee aramm bozulsunn istemiyorumm..

bu arada bebigiminn degerleridee yükselmişşş kızlarr kelebegiminn stresindenn onu unuttumm.. pazartesii 263.57 dii... dünnn 544.85 tii... kadınn halaa cok kücükk vs dioo.. ilk geldigindekii belirtilerinn psikolojiktimi demeye calısıoo galiba halaa.. ama kocişimdee o da gördüü kii tutturdugumm günden berii hamileymişimm işte.. kanda cıkmadısa ben bebigimm ben napamm

yaa bende 68 kiloyum ama 2bucuk aylık hamileyim. evleneli 10 ay oldu ve 16 kilo aldım birde bu kiloyla plansız bir şekilde hamile kaldım hayatım boyunca zayıf bir kız olup evliliğin daha doğrusu eşimin ailesinin stresinden bu hallere düştüm şimdide vermem imkansız. aslında eşim problem etmiyor ama herkes bir anda çok kilo aldığımdan sürekli eleştiriyor dalga geçiyor bende takıyorum maalesef psikolojimi bozdular. hamile olmasam verirdim ama artık imkansız gibi geliyor

öğle yemeğimi yaziiim hemen
bir kase çorba
2 yk pirin. pilavı
5 yk etli türlü
2 yk yoğurt
4 yk salata
ekmek yok

balımm bendee 14 kilo aldımmm veremedenn de hamile kaldımmmm daha da 4 haftalıkk.. emme su ann pekk yapıcikk bişi yok dediginn gibii saglıklı beslenicess 9 kg yu gecmicesss... bunnnn 5 ii bebekle gidiyomuss zatenn gerisidee emzirerektenn dikkat ederekktenn gecicekk üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…