86 olamaz !
kadınlarda 84 üzeri tehlike sinyalleri çalıyor demektir. sen 65 kilosun .. ama boyun kısa olabilir. bmi 25 üzeri kilolu olunuyor.
bel; bel bölgesinde en ince olan yer oluyormuş. gögsün 3-4 parmak aşağısıymış. ben ordan ölçtüm
karar vermek miiiibende 1 yıl olucak evliyim fakat cocugum yok ama etraftan bıldıgım kadarıyşa sen ve eşin şimdiden strese girmişsiniz. Ama uzulme buda geçer aldırmak veya aldırmamak bu sızın vericeginiz karar tabıkı ama ne olursa olsun bı akşam guzelce oturup mantıklı dusunun onu sıze kısmetinizde varmışkı allah sizze bunu vermış ama diyoru ya oturup konuşmadan hiç bi dogru karar veremezsınız . çok düşün bikere karar vermek zorundasın bılıyosun ve arastır ılk çocugunsa sonradan sana bı sıkıntı yaratmasın diger hamılelıklerınde eger durumunda musaıtse çocugunuza bakabıleceksenız ben dogurmanı onerırım cunku insanlar yaş gectikce hıç stresi kaldıramıyor ve çocuk bakmak daha zor geliyo bence çocuk yapmanın evın içerisine bı bırey sokmanın guzel duygularını anlat ona annelık duygusu daha baskındır bılıyosunkı herzaman ıyı dusunmesını saglarsan belkı fıkırler değişebilir ama tabıkı kara senın ama esının dusuncelerini değiştirmek senın elınde daha dogrusu hakkında neyse o olsun :)
Boyum 1.60 kendi imkanlarımla ölçtüm... Kilo 65 66 arası karar veremedi nerde duracağını hala.... Göbeğim çok çıkık bu aralar geçen haftalarda düzleşmiş gibiydi ama bu hafta gene pörtledi... Ayy hiç kıvırmıiim ben 86 çıktı yani direkman....
famir kızz nerelerdesin daha öncede sordum cevap vermedin
işlerim vardı azcıkkkkk,geldim şimdiii
21 yasında 2 cocugun mu varr?? nasıll baktınn büyüttün, nasıl sokaga cıktınnızz, evi nasıll idare ettin??? ben hepp gencc anne olayımm dedim amaa cok mu gencc oldumm acaba
bende 1 yıl olucak evliyim fakat cocugum yok ama etraftan bıldıgım kadarıyşa sen ve eşin şimdiden strese girmişsiniz. Ama uzulme buda geçer aldırmak veya aldırmamak bu sızın vericeginiz karar tabıkı ama ne olursa olsun bı akşam guzelce oturup mantıklı dusunun onu sıze kısmetinizde varmışkı allah sizze bunu vermış ama diyoru ya oturup konuşmadan hiç bi dogru karar veremezsınız . çok düşün bikere karar vermek zorundasın bılıyosun ve arastır ılk çocugunsa sonradan sana bı sıkıntı yaratmasın diger hamılelıklerınde eger durumunda musaıtse çocugunuza bakabıleceksenız ben dogurmanı onerırım cunku insanlar yaş gectikce hıç stresi kaldıramıyor ve çocuk bakmak daha zor geliyo bence çocuk yapmanın evın içerisine bı bırey sokmanın guzel duygularını anlat ona annelık duygusu daha baskındır bılıyosunkı herzaman ıyı dusunmesını saglarsan belkı fıkırler değişebilir ama tabıkı kara senın ama esının dusuncelerini değiştirmek senın elınde daha dogrusu hakkında neyse o olsun :)
öylemi babasının geldiğini bilmiyordum sağol kukim
evet ilk oglum 3 bitirdim kücük oglum 2 aylık tiyzesi valla idarede ediyoruz halimdende cok memnunum evimizin neşesi onlar
karar vermek miiiioturup karar vermek için geç kaldılar,hamile artık çünküü,aldıracak değil yaaaa
ben gidiyorum kıslarkendinize iyi bakın
ben demi hamile pilatesi yapsam acabaaonlardan bi farkım yk ki zatiiii,onla başlıyimm sonra normal insan pilatesine terfi edeyimmmm
heee bilir vallaaaaa:86::86::86:bu tür şeyler görüür duyarsanız ever bu işte bir loxi var diyin ve geçin inanmayınnn
öğle yimamda evden bizzt kendimin yapmışşş olduğu vee gappaklı kaseler doldurduğummm,6 kabağa 2 yk zeytinyağı döktüğümmmmm,içine kırmızı biberdedoğradığımmmmm biricik bulgurlu kabak yemeğmmm varrrrr6-7 yk kadar getirdimmmmm,okadar gözel anlattım kiii yemeye kıyabilir müyüm acabaa
230 ml ayranımmmmmmm
1,5 dlm çok tahıllı eppeğimmm varrrrrrr
niye ortalık da yok sanıyodun peki nugiiiiiiiAllahım bu kızzz beniii öldürecek yawwwww vallahada billahada öldürecekkkkk:97:
yaa smt pekk datluu bebikinn... idaree ediosunn bellii 3 yass ve 2 aylıkk birr bebigee bakıosunn bidee evii idare ediosunn bideee internete girebiliosunndemekk kii hakettenn beceriyosunn yanee
bu streç nedir nasıl yapılır yaaaaaama gerçekten strecın faydası var ozellıkle spor yaparken bunu kendım yapmıştım onceden gercekten faydası olmustu ama zararı varmıdır cnm onu bılmıyorum
afiyet olsun canımmmmben öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi sonra görüşmek üzere
öğle menüm
bulgur pilavı(1 çay bardağı bulgur ile yapıyorum)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
roka
buarda ardaşlar bende cizelge yapmak istıyorum banada soylermıssınız nerden yaptıgınızı yardımcı olursanız sevınırım ...
tşkler tiyzesi inan canım Allahım sabrını ve gücünü veriyo eger vermese zaten yapamazsın benim bu ufaklık acıkın erken dogdu 1 hafta küvezde kaldı inan ömrümden ömür gitti öldüm resmen . karnın büyüdükce okadar iyi anlıcaksınki bunu aman bişi olmasın diye dua ediceksin eşinde görücek ve anlıcak ben şuna inanıyorum annelik kadınlara doguştan verilen bişi ama babalık sonradan kazanılıyor baba olduklarında öyle etkileniyolarki iyiki yapmışız diyolar
yaa bende 68 kiloyum ama 2bucuk aylık hamileyim. evleneli 10 ay oldu ve 16 kilo aldım birde bu kiloyla plansız bir şekilde hamile kaldım hayatım boyunca zayıf bir kız olup evliliğin daha doğrusu eşimin ailesinin stresinden bu hallere düştüm şimdide vermem imkansız. aslında eşim problem etmiyor ama herkes bir anda çok kilo aldığımdan sürekli eleştiriyor dalga geçiyor bende takıyorum maalesefpsikolojimi bozdular. hamile olmasam verirdim ama artık imkansız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?