bende ölçmek istiyom ama korkuyorum mezuramda yok zatiii
manyahhhh yaaaaaa abartma yaaa okadar da değil sen yap normal plates hatta işte karın videosu vardı onu yollıycaktım ama olduğu sayfa açılmıyoo yoksa o da süper bir video
hee ben didimmmmmmm zaten onu ele veren künefe oldu sen künefe yemezsin diye düşündümmm iskender de pek şüphelenmedim emmeee bi de künefe falan diyinceee ben hakikaten şaka yapısonun geçmişi!!!yadediyosun sandıydımdımdıııı ama bu işte bi loxi var da didim yaneee
al koynuna yat bariii nasıl yiyceksin sen şimdi bunu evladın kiminnn olmuşşşş
60: :
cnm bunlar için üzüldügüne degmez sen artık bi bebiş bekliyosun beslenmene dikkat etmelisin eger düzenli beslenirsen fazla kilo almazsın ben yeni dogum yaptım 65 le hamile kaldım ve hamileligim boyunca 13 kilo aldım dogum yaptıgımda 70şe düşmüştüm bile şuanda 69 yavaş yavaş vercez artık bebişlerimiz iyi olsun gerisi gelir sıkma canını
balımm bendee 14 kilo aldımmm veremedenn de hamile kaldımmmmdaha da 4 haftalıkk.. emme su ann pekk yapıcikk bişi yok dediginn gibii saglıklı beslenicess 9 kg yu gecmicesss... bunnnn 5 ii bebekle gidiyomuss zatenn gerisidee emzirerektenn dikkat ederekktenn gecicekk üzülmeee
cnm bunlar için üzüldügüne degmez sen artık bi bebiş bekliyosun beslenmene dikkat etmelisin eger düzenli beslenirsen fazla kilo almazsın ben yeni dogum yaptım 65 le hamile kaldım ve hamileligim boyunca 13 kilo aldım dogum yaptıgımda 70şe düşmüştüm bile şuanda 69 yavaş yavaş vercez artık bebişlerimiz iyi olsun gerisi gelir sıkma canını
evet cnm ama bende 8 kilo gitti bi anda neyse kızlar ben kaçtım komşum kahveye geliyo grşrz.
cnm benimm allahh saglıklaa uzun ömürr versin ikisinedee...aslındaa bende cok nettimm bu konudaa ama esimm benii gerioo.. onunn bu arada kalmıss hallerii dengesizz duygusall gelgitlerii stress yapıoo bendee süphe ediyorumm bu seferr acaba yanlısmıı diee.. yoksaa ben bu bebegiii inanılmazzz istiyorummmm tarifi yokkk
bu streç nedir nasıl yapılır yaaaaa[
afiyet olsun canımmmm
diyet gruplarına girdiğinde yukardaki başlıkların birinde kilo çizelgesinasılyapılır diye bir başlık var ordan bakıp yapabilirsin
valla di mi kızz evladım gibi anlattım kendim yapınca pek birrr değerli oluyo yemekler benim içinnnnyorgun argın eve git yemek ye mutfağı toparla,zipor yapp,ardından kızım meyvesini yerkene o boşlukta hemencikkk yemeğimi yapim dedimmmmm,yani ne zorluklarla meydana çkardım ben onu öle demeee
öğle yimamda evden bizzt kendimin yapmışşş olduğu vee gappaklı kaseler doldurduğummm,6 kabağa 2 yk zeytinyağı döktüğümmmmm,içine kırmızı biberdedoğradığımmmmm biricik bulgurlu kabak yemeğmmm varrrrr6-7 yk kadar getirdimmmmm,okadar gözel anlattım kiii yemeye kıyabilir müyüm acabaa
230 ml ayranımmmmmmm
1,5 dlm çok tahıllı eppeğimmm varrrrrrr
öğlen yemeğim
1,5 fambık tavuk çorbası
brokoli(evden getirdim
yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği
yemekhanede kızartma vardı bugün ve makarna vardı almadım bende
- 1 tabak kuru fasulye
- 1/2 kepeklı ekmek
- 1 kase cacık
cnm benimm allahh saglıklaa uzun ömürr versin ikisinedee...aslındaa bende cok nettimm bu konudaa ama esimm benii gerioo.. onunn bu arada kalmıss hallerii dengesizz duygusall gelgitlerii stress yapıoo bendee süphe ediyorumm bu seferr acaba yanlısmıı diee.. yoksaa ben bu bebegiii inanılmazzz istiyorummmm tarifi yokkk
niye ortalık da yok sanıyodun peki nugiiiiiiiAllahım bu kızzz beniii öldürecek yawwwww vallahada billahada öldürecekkkkk:97:
ecruşummm yani bana düşmez ne evliyim ne çocuğum var ama erkekler konusunda bu değişmez bir gerçek şunu söyleyeblirim, erkekleri yaradılışları gereği aslında çok güçlü ve iradeli değiller ama özellikle bizim toplumumuzda onlara yüklenen imaj onları böyle durumlarda daha da çok zorluyor çünkü toplumda erkek ağlamaz,evine bakar düşüncesi çok baskın ha elbett yapıcaklar bunları ama onlar da insan elbette korkuları kaygıları olacak üstelik yapı olarak bence bizlerden daha iradesiz ve güçsüzler yani manevi anlamda güçten bahsediyorum...boşa denmemiş di mi yuvayı dişi kuş yapar diye biz hep kaç çocuğumuz olursa olsun eşimizi de +1 çocuktan sayıcaz saymalıyız çünkü bence pek de büyümüyolarelbette bu korkuları kaygıları taşıması normal ama bence çok da istiyor bebeğiniz ilk verdiği tepki bunu gösteriyor zaten ama bir erkek olarak beklentilere cevap vermeyeceğinin kaygısını yaşıyor bence sen de tabii hamile olduğundan daha hassassınn ama bence onun üstüne çok varma eminim düşündükçe kendi içinde çözecek bu durumu ve sen de bence onun dediklerine çok aldırma sesli düşünüyor sanırım biraz ama kendisi eminim çözecektir senin için önemli olan şimdi bebişinnn onu istiyosun hem de çokk! çok seviyosunnn ve şimdilik ence varlığına şükredip güzel zamanları düşün sen ne düşünür hissedersen o da etkilenicekkk çünküü ve su akar yolunu bulurrr kaygı seni bir yere ulaştırmaz o yüzden bence bu minnak varlığın güzelliklerini düşünn ve eşin için de kaygılanma bence normal kaygılar ve bu onun sorumluluk duygusan sahip olduğunu gösteriyor ya hiç düşünmeseydi!! kaygılanması bence güzel çözüm bulmaya çalışıyor demektir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?