60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ölçmek istiyom ama korkuyorum mezuramda yok zatiii

Yaaw ben bu bıdık boyumlan goccaman göbeğimlen korkmadım ölçtüm, sen niye korkuyorsun kine..... Ölç hadi bekliyorus....

Ben giddim form çaylarında boğayım kendimi....

cnm bunlar için üzüldügüne degmez sen artık bi bebiş bekliyosun beslenmene dikkat etmelisin eger düzenli beslenirsen fazla kilo almazsın ben yeni dogum yaptım 65 le hamile kaldım ve hamileligim boyunca 13 kilo aldım dogum yaptıgımda 70şe düşmüştüm bile şuanda 69 yavaş yavaş vercez artık bebişlerimiz iyi olsun gerisi gelir sıkma canını

valla di mi kızz evladım gibi anlattım kendim yapınca pek birrr değerli oluyo yemekler benim içinnnnyorgun argın eve git yemek ye mutfağı toparla,zipor yapp,ardından kızım meyvesini yerkene o boşlukta hemencikkk yemeğimi yapim dedimmmmm,yani ne zorluklarla meydana çkardım ben onu öle demeee

evett cokk güzell anlatmıss internettee

işte 1 kilo kan fazlalıgıı
bilemm kac gr plesanta
bilmem kac gr duvardı vs

sıppp 5 kg

evet cnm ama bende 8 kilo gitti bi anda neyse kızlar ben kaçtım komşum kahveye geliyo grşrz.

teşekkür ederim kızlar umarım öyle olur. dediğiniz gibi önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması

ecruşummm yani bana düşmez ne evliyim ne çocuğum var ama erkekler konusunda bu değişmez bir gerçek şunu söyleyeblirim, erkekleri yaradılışları gereği aslında çok güçlü ve iradeli değiller ama özellikle bizim toplumumuzda onlara yüklenen imaj onları böyle durumlarda daha da çok zorluyor çünkü toplumda erkek ağlamaz,evine bakar düşüncesi çok baskın ha elbett yapıcaklar bunları ama onlar da insan elbette korkuları kaygıları olacak üstelik yapı olarak bence bizlerden daha iradesiz ve güçsüzler yani manevi anlamda güçten bahsediyorum...boşa denmemiş di mi yuvayı dişi kuş yapar diye biz hep kaç çocuğumuz olursa olsun eşimizi de +1 çocuktan sayıcaz saymalıyız çünkü bence pek de büyümüyolar elbette bu korkuları kaygıları taşıması normal ama bence çok da istiyor bebeğiniz ilk verdiği tepki bunu gösteriyor zaten ama bir erkek olarak beklentilere cevap vermeyeceğinin kaygısını yaşıyor bence sen de tabii hamile olduğundan daha hassassınn ama bence onun üstüne çok varma eminim düşündükçe kendi içinde çözecek bu durumu ve sen de bence onun dediklerine çok aldırma sesli düşünüyor sanırım biraz ama kendisi eminim çözecektir senin için önemli olan şimdi bebişinnn onu istiyosun hem de çokk! çok seviyosunnn ve şimdilik ence varlığına şükredip güzel zamanları düşün sen ne düşünür hissedersen o da etkilenicekkk çünküü ve su akar yolunu bulurrr kaygı seni bir yere ulaştırmaz o yüzden bence bu minnak varlığın güzelliklerini düşünn ve eşin için de kaygılanma bence normal kaygılar ve bu onun sorumluluk duygusan sahip olduğunu gösteriyor ya hiç düşünmeseydi!! kaygılanması bence güzel çözüm bulmaya çalışıyor demektir bu

öğlen yemeğim
1,5 fambık tavuk çorbası
brokoli(evden getirdim
yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği
yemekhanede kızartma vardı bugün ve makarna vardı almadım bende

anlatıyo da anlatıyooo yaaaaaatamam sen ondan bir lokma ayır at buzluğa arada çıkarırı seversinnnnher yaptıın yemekten bir lokma ayırr koleksyon yap arada işte bakarsın gelen misafirlere falan gösterirsinnn fotolarını da çekebilirsin resimli kitap için de hazırlık olurr her sayfaya nuginin farklı pozlarını koymazsınızı sanırım ya da nugini elinde yemek tabakları olabilerrrr

olmazsa olmaz fambığın ayranı yerini almış yine afiyet olsun gıysss

slm kızlar yemegımı yedım geldım

100 gr haslama et
1 dılım ekmk
canım bırsey yemek ıstemıyor zaten

Son düzenleme:
öğlen yemeğim
1,5 fambık tavuk çorbası
brokoli(evden getirdim
yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği
yemekhanede kızartma vardı bugün ve makarna vardı almadım bende

afiyetolsun fambkçı başı nugiiiiiiiii

- 1 tabak kuru fasulye
- 1/2 kepeklı ekmek
- 1 kase cacık

tatlım afiyet olsunnn dün ben pek yazamadım ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepberaber kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannn yediklerini kaşık ölçüsüyle yazarsan kontrole tmen daha kolay olur mesela baklagilleri kurufasulye v.s 5-6yemek kaşığı yiyoruzzz sebzed yemekerlini sen hugonun ilk başladığı kilolardaydın sanırım 7-8yemek kaşığı sebze yemeği yiyebilirsin etli bi sebze yemeğiyse o zaman 6yemek kaşığı...bu şekilde kontrol etmen daha kolay olurr afiyet olsun cicimmm

Son düzenleme:

allah gonlune gore versin cnm ama iyi dusun tasın eşini, al karşına guzelce konuş yoksa bu ıkılemlık senı bayagı etkıleyıcek erkege bakarsan çogu zaman kolay şeyler zor zor olanda kolay geliyo onları anlamak tam bı mesele zaten hata yapmanı gerçekten ıstemem ama dusundugun zaman hata aldırmaak fakat yaşam bıçımlerimize bakılırsada dogurmak hata oluyo allah hayırlısı neyse cnm sana onu versın kısmetinde varsa zaten olur :) k.ib. gerisi boş cunku...

Bende yidiklerim yaziim;

Sabah :
2 dilim den. lig. ekmek
acı sos 1 çorba kaşığı kadar
1 kk peynir yağsız tuzsuz...

Ara : Kefir meyveli meyveli kefir yassah biliyorum ama normali kalmamıştı bahenmde cebimde
Çilek erik biri beni durdursuun...

Öğlen : Patlıcanlı patatesli köfteli fırında yaptığım yemeğim...

Şimdide kayısılı form çayımı içiyorum.....

Arada sadece salatalık yicem

Akşamda sadece salatalık yicem ceza bana.....Bide ton balığım vardı evde belkim onuda yirim arkamdan ağlamasın....

öylemidirr diosunnnn, düzelcek mii diosunn??? insallahh cnm benmm insallahh... evett bendee birazz alınganımm bu araa dokun aglayayımm yanii kasınaltındaa göz varr desenn aglıcamm öglen aradıı moralinmii bozukk bebegi mii düsünüon sesinn kötüü dioo( ben o sırada aglıodumm) yoo, hayırr , bilmemm dierektenn tek kelimelikk cvplarr verdimm.. sonra kapatırkenn bakk benn cocuguu cok istiyorumm amaa elimde olsaa 1 sene sonra yaparım didimm kötü bişi demedim dioo sankii elinde deeel ayagındaydıı korunsaydıı bebeikk olmazzdıı defalarca söledimm happı bıraktım diee ama hiçç kıyamıorumm onada maaleseff.. onucta öglenn beraberr yemekk yemege kararr verdikk.. cıkayımm gideyimm bariii yavass yavass... o kadarr güzel anlatmıssın kiii cocugunn olsa bu kadarr ifade edebilirdin bence görüsürüss kızlaaarrrr gideimmdee bebigiii beslimm accıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…