60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşçakal canım kolay gelsin işlerinde

çok teşekkür ederim kızlar 150gram konusunda yaptığınız güzel yorumlar için valla moral oldu:)
ben öğleden sonra yokum seminerdeyim
akşama görüşürüz artık
öğlende de kurufasulye varmış hiçççç sevmemmm nefret ederimmmmm ıyyy

ama gerçekten strecın faydası var ozellıkle spor yaparken bunu kendım yapmıştım onceden gercekten faydası olmustu ama zararı varmıdır cnm onu bılmıyorum

ben öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi sonra görüşmek üzere
öğle menüm
bulgur pilavı(1 çay bardağı bulgur ile yapıyorum)
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
roka

canımya benim eşim kızıma hamileyken sürekli gelir karnımı öper okşardı.ama bunda çok alakasız.bir defa sedece beni rahatlatmak için yaptı eminim.allahım piskolojikmen her yerden darbe geliyor.

ama benimm ilk cocugumm daha... ilk günlerr iyi gibiydii yani simdide iyi amaa aksamm konusrkenn bilgisayarr programıı olsaa 1 yıl sonraya ayarlardım dedii.. nedenn dedimm.. yeni evliyizz dedii, sonra ilk defa daha yasınn kücük dedii halbukii ben evlenmek içinn özelliklede onunla evlenmekk için de kücüktümm, sonra evlilige birbirimizee biraz daha doyardıkk.. simdi düzenn bozulcakk falan dedii.. nasıl düzen dediimm.. işte cocuklarıı olanlarr hepp cokk güzell falann demişş amaa yandınn gazıı agaması vs hiç bitmiyo demişler.. eve geliceem cocukk sabaha kadarr aglıcakk gerilcemm dısarı cıkıcamm bu seferr sen kızıcann ateslencekk hastaneye gitmekk isticeksinn ben bişi olmass ilac içirr bişei yok dicemm( hAStanedenn neftrett eder de kayınpederimden dolayı) al sana kavga gürltüü... hareketlerin agırlascakk lohusa olcann vs vs diee.. zatenn stresim bana yetioo daha cokk gerildimmm.. o zamann aldıralımm bu cocuguu daha cok kücükk kalbi atmaya basladıktan sonraa aldırmamm dedimm.. istiyosan simdii aldırırzz zatenn simdidenn bu kadarr geriyosa bu cocukk bizi dogurmamm bizz mutsuzz olcaksakk cocukk nasıl mutlu olcakk dedimm... ben cocuguu aldırmamm diyo o zamandaa.. o zamann benii germe diorumm agrımm artıyoo.. bu seferrde benn sendenn cok istiyorumm cocugu amaa korkuyorumm anla diyoo.. napıcagımıı nasıll davranmamm gerektigini bilmiyorumm..

Ooyyh oyyhh o zaman öliim ben... Bildiğin öliim.... Benim bel 86... Zaten ölçmek için baya bi aradım kendisini.... Bel nereye denk geliyo acaba diye baya bir hesap yapmam gerekti....Aaaah aahhh...

86 olamaz !
kadınlarda 84 üzeri tehlike sinyalleri çalıyor demektir. sen 65 kilosun .. ama boyun kısa olabilir. bmi 25 üzeri kilolu olunuyor.
bel; bel bölgesinde en ince olan yer oluyormuş. gögsün 3-4 parmak aşağısıymış. ben ordan ölçtüm

bu arada benn sabahh kahvaltımıda yazmayı unuttummm:26:

ekmek al didimm simitt almıss getimişş yinee

bende beyaz peynirlee, yarımm simitt
1 domatess az da paprika yedimmm.. cnm bişii yemekk istemioo

simdii erikk yicemm bikacc taneee

yok kuşum yaww:44:.babsı varya onla ilgilenio heralde. bende merak ettim belki öğleden sonra gelirr.babası arkadaşlarıyla fln buluşursa öle diodu:44:

ivettt aynen öleeeee bugün de babamla olucam arada o yokken ya da uyurken katılabilicem sizeeeebeni özleyinnnnn sevinnn her an adımı anınnnnn kulaklarımm çınlasıınnnnn

neruşum aşk olsun anmazmıyım seni hatta dedim ara veterineri kömür için dedim kızdım veterinere. onunla ilgileniyosundur dedim. hiç unuturmuyum seni aşkolsun

hee kömürü merak ettin di miiii öyle andın yaneeeeeee kömür iyi çokşükür aradımveteribneri normal didi ben de dayanamdım gittim gıda şırıngası aldım şırıngayla su ve yaş amam verdim ağzına sonra kusmaları durdu çokşükür, gece de yanımda yttı yatağa çiş yaparsa diye muşamba üzerine havlu açtım onun üstünde yattı çokşükür geceyi rahat geçirdikkk sabah da 6 da kalktım mama verdim kendi kabından yedii çokşükür de ben de rahatladımmm hımm birazcık beni de merak ettiysen ben de iyiyimmm

ben didimmmm şaka mı bu didimmm loxide misin senin evde internet yok didimmmm demedimm mii hugooooooo didimmmm:86::86::86::86:

söz konuus kömür oluncaaa menrak etti seni evet şahidimmmmm:86::86::86:iyiki kedin var kızzzz

yaa yoksaa hiiiç umrunda bile değilim neruş nerde napıyooooo

heee bi neruşum inanmamışşşşşaka mı buu diyooooo

ciğerini bilirim ben fambııımınnn yine de olası bi çıldırış karşı teselli etttim ama dedim bu işte bir loxi varrrr

ayy yirim onu yirimm yirimmmmmmmana kız içeydiniz karşılıklııııı

çizelgeyı degıstırmek ıcın tıkladım ancak şifre soran sayfa acıldı bende bıyere bastım ama artık gırıyorum şifre falan sormuyor bana anlamadım ben yaa ühühüh

cnm hiç canını sıkma ne güzel bak genc anne olcaksın senle aynı yaştayız ve benim iki bebişim var biz napalım peki inan hayatta yaptıgım en güzel şeyler bunlar diyorum:81: her zman bebişin karnında büyüdükce helede dogunca bu dediklerimi anlıcaksın hem genc anne olunca kimse cocukların senin olduguna inamıyo beni gören teyzesimisin diyolar büyük oglumla ilgili bende iki cocugum var diyince hadi cnm diyolar :87:

heee bilir vallaaaaa:86::86::86:bu tür şeyler görüür duyarsanız ever bu işte bir loxi var diyin ve geçin inanmayınnn

21 yasında 2 cocugun mu varr?? nasıll baktınn büyüttün, nasıl sokaga cıktınnızz, evi nasıll idare ettin??? ben hepp gencc anne olayımm dedim amaa cok mu gencc oldumm acaba

bende 1 yıl olucak evliyim fakat cocugum yok ama etraftan bıldıgım kadarıyşa sen ve eşin şimdiden strese girmişsiniz. Ama uzulme buda geçer aldırmak veya aldırmamak bu sızın vericeginiz karar tabıkı ama ne olursa olsun bı akşam guzelce oturup mantıklı dusunun onu sıze kısmetinizde varmışkı allah sizze bunu vermış ama diyoru ya oturup konuşmadan hiç bi dogru karar veremezsınız . çok düşün bikere karar vermek zorundasın bılıyosun ve arastır ılk çocugunsa sonradan sana bı sıkıntı yaratmasın diger hamılelıklerınde eger durumunda musaıtse çocugunuza bakabıleceksenız ben dogurmanı onerırım cunku insanlar yaş gectikce hıç stresi kaldıramıyor ve çocuk bakmak daha zor geliyo bence çocuk yapmanın evın içerisine bı bırey sokmanın guzel duygularını anlat ona annelık duygusu daha baskındır bılıyosunkı herzaman ıyı dusunmesını saglarsan belkı fıkırler değişebilir ama tabıkı kara senın ama esının dusuncelerini değiştirmek senın elınde daha dogrusu hakkında neyse o olsun :)

ben demi hamile pilatesi yapsam acabaaonlardan bi farkım yk ki zatiiii,onla başlıyimm sonra normal insan pilatesine terfi edeyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…