60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım

afiyet olsun canım spor içinde tebrikler

benimm bubamm elektrikcii bakk yakında olsann gönderirdimm hemencikkk yapp desenn temizlikkk yapamıcamm cnm zatenn kıpırdayasımm yok hiç benim tombulll kelabbam daaa ruhlar aleminde geziyo:97::97: hamilelikk sokundann cıkamıcakk galiba

kızlar çok moralim bozouldu kayınvalide grip olmuş eşim aradı git ilgilen dedi. mızıldanıp duruyo telefonda halbuki yanında bakanı var ama işte illa bizede yol göründü doktorada gitmez yatarda yatar artık
mıy mıy mıy nazda naz. hiç sevimiyorum böyle şeyleri hastaysan gidersin götürürz doktora alırsın ilacını yatarsın bu ne böyle hastaneye gitmez korkuyo yatıyoda yatıyo göğüsü tıkalı nefes alamıyo hala inat ediyo

canımya benim eşim kızıma hamileyken sürekli gelir karnımı öper okşardı.ama bunda çok alakasız.bir defa sedece beni rahatlatmak için yaptı eminim.allahım piskolojikmen her yerden darbe geliyor.

tebrikler canım 300 gr çok iyi inşallah verceğiz bu kilolarımızı :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

çok güzel canım kilo korumak da çok önemli çarşamba günü inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

yawwwwwwww bi bana da bakın:84::84::84::84::84::84::84:
kilo çizelgemi değiştiremedimmmmmmmm nasıl yapceemm ben şimcik bunu hade bi el atın bakim :78::78::78:

kızlar ben yemeğe gideyim sonrada eve sabah kahvaltısıda sadece karpua yaemiştim.eve gitsem yiyemem şimdi yiyeyim bari kendinize iyi bakın iyi tatiller...:80::80::80::79::79::79:

ayy ne tatlı yaa şeker şeyyy...
siz böle yazdıkça içimdeki çocuk sevgisi tavan yapıyiiiiii
kızlarrrrrrrrrr :84::84::84::84:kilo çizelgemi nasıl değiştircem yaaa

bebeeem en başta yaptığın gibi bütün bilgileri tekrar grceksin yapamazsan sen söle ben yapayım

bldırcıınnnn teprkler bbeeeemm beğenmionmu kızz 150 gr. ite yavaş yavaş sanki kaç kilo fazlan varkii
sallıorummmm:92::92::92::92::92::92:..

kızlar ben kaçıorum acil pazara gtimem lazıımmm. soona kuzenim aradı yeni doğum yaptı bebişinn dr randevusu varmış benmle gelrmisin dedi. bende olur dedim yardımım dokunsun accıkkk. öptümm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…