60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tmm cnm bundan sonra bı sayım dugru diyosun anca ozaman anlıyabılırız ne kadar yedıgımızı saolş valla bu kilo bana bela oldu acayıp kafaya taktım ama inş. kurtuluruk nedıyım sabak spora başladım hafta sonuda akşamları 1 er saat yuzmeye başlıcam bu hafta inş. bakalım :)

öğlen yemeğim
1,5 fambık tavuk çorbası
brokoli(evden getirdim
yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği
yemekhanede kızartma vardı bugün ve makarna vardı almadım bende
afiyet osssun topişşşş

iyi akıl eetin kızzzz,eve gidince ilk işim fotosunu çekmek olacakkkkk:86:
olmazsa olmaz fambığın ayranı yerini almış yine afiyet olsun gıysss
nedem yawwwww,bide salata tabağı taşımiyimm yanımda deyüü,hem ayran doyurucu oliyyyyy

tşk ederim buarda cnm sanada afıyet olsun...

öğle yemeğimi yaziiim hemen
bir kase çorba
2 yk pirin. pilavı
5 yk etli türlü
2 yk yoğurt
4 yk salata
ekmek yok
afiyet olsun canım

tabi koca yapınca yemekleri alıştın akşamda yemek yapınca ilk defa pek bi değerli olmuştur yemek

yokk cnmm ne kadarr konussamdaa aldırr dese aldıramamm ben bebegimii.. dahaa kesesinii görmediimm amaa ksıklarımm agrıdıkca battıkcaa anlıyorumm orda oldugunuu böyle kasıgıma batıncaa hemenn oksuuyorumm karnımıı sakin oll cikommm tutunn senn bişi olmucakk diommm bakk aglıcamm yinee gerci o da aldırmakk istemio zatenn sevicekk bebeginii eminimm.. hemm o aclıktann ölenn bebegin ailesii resmenn barakadaa yasıoduu ölenn bebekk 5.. ciydii.. ne kızmıstımm.. sorumlulukk böle bişii sükürr bakacakk durumdayızz amaa ya bakamassam yetisememssem korkusu yasıorumm.. rabbiimm rızkını da verirr insallahh ona saglıkk versinn ömürr versin tutunsunn bebigimm.. digerlerini halledicezz zamanlaaa

afiyet olsun canım

tabi koca yapınca yemekleri alıştın akşamda yemek yapınca ilk defa pek bi değerli olmuştur yemek

he yawwww okul bittiya yemek yapma yine bana kaldıııııneyse yaz tatili girince yine eşime kalacakkk:86:akşama kadar evde yan gelip yatacak değil yaa,akşam yemeğimizi hazırlasın di mi ama

sakın haaaaa ecrinn aldırmak falan duymayayımmm,eşin zaten çok çok istekli değildiki ve sende bunu bile bile hamileee kaldınnn,e eşimde korunmadı diyosun deme ki oda istiyomuş dediğin gibiiii.cana kıymaktan ne farkı var çocuk aldırmanınnn,insan yavrusuna kıyabilir mi,Allah korusunnn

sağol neruşum

afiyet osssun topişşşş

iyi akıl eetin kızzzz,eve gidince ilk işim fotosunu çekmek olacakkkkk:86:

nedem yawwwww,bide salata tabağı taşımiyimm yanımda deyüü,hem ayran doyurucu oliyyyyy

saygılarrr hacıııı

Herkeslere afiyet olsun bende yimeimi yedimmmm
6 yk z.yağlı kabak yemeği
light yoğurt
1dilim kepekli köy ekmeği
y.çayım btmişş bugun alıyım o yuzden normal çay içiorum şekersizz

loxinin kızıyla benim tombalak kızımmmmmmm
şunun ağlayışıa bakınnnnnnn

Eklentiler

• $DSC09810.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
afiyet olsunn
Herkeslere afiyet olsun bende yimeimi yedimmmm
6 yk z.yağlı kabak yemeği
light yoğurt
1dilim kepekli köy ekmeği
y.çayım btmişş bugun alıyım o yuzden normal çay içiorum şekersizz

afiyet olsun ecus

canlarım merhaba. nasılsınız ? bugün ancak bu vakitte girebildim nete. oğlum hasta onun mızmızlığıyla uğraşıyorum. ayrı bir ilaç almaya gittik beraber. sonra oğluma patetesli böreeek yaptım gece de pek uyuyamadım nedense :84: :84: şimdi çay içicem biraz kendime geleyim.

sabah kahvaltımda kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

akşamdan kalma biraz ton balıklı salata
biraz beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
2 lokmacık bal
2 ceviz içi
2 bardak çay.

öğle yemeğim ;

1 kase tereyağlı işkembe çorbası
1 tabak kıymalı soslu makarna
1 bardak meyve suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…