tmm cnm bundan sonra bı sayım dugru diyosun anca ozaman anlıyabılırız ne kadar yedıgımızı saolş valla bu kilo bana bela oldu acayıp kafaya taktım ama inş. kurtuluruk nedıyım sabak spora başladım hafta sonuda akşamları 1 er saat yuzmeye başlıcam bu hafta inş. bakalım :)afiyetolsun fambkçı başı nugiiiiiiiii
tatlım afiyet olsunnn dün ben pek yazamadım ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepberaber kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnyediklerini kaşık ölçüsüyle yazarsan kontrole tmen daha kolay olur mesela baklagilleri kurufasulye v.s 5-6yemek kaşığı yiyoruzzz sebzed yemekerlini sen hugonun ilk başladığı kilolardaydın sanırım 7-8yemek kaşığı sebze yemeği yiyebilirsin etli bi sebze yemeğiyse o zaman 6yemek kaşığı...bu şekilde kontrol etmen daha kolay olurr afiyet olsun cicimmm
ecruşummm yani bana düşmez ne evliyim ne çocuğum var ama erkekler konusunda bu değişmez bir gerçek şunu söyleyeblirim, erkekleri yaradılışları gereği aslında çok güçlü ve iradeli değiller ama özellikle bizim toplumumuzda onlara yüklenen imaj onları böyle durumlarda daha da çok zorluyor çünkü toplumda erkek ağlamaz,evine bakar düşüncesi çok baskın ha elbett yapıcaklar bunları ama onlar da insan elbette korkuları kaygıları olacak üstelik yapı olarak bence bizlerden daha iradesiz ve güçsüzler yani manevi anlamda güçten bahsediyorum...boşa denmemiş di mi yuvayı dişi kuş yapar diye biz hep kaç çocuğumuz olursa olsun eşimizi de +1 çocuktan sayıcaz saymalıyız çünkü bence pek de büyümüyolarelbette bu korkuları kaygıları taşıması normal ama bence çok da istiyor bebeğiniz ilk verdiği tepki bunu gösteriyor zaten ama bir erkek olarak beklentilere cevap vermeyeceğinin kaygısını yaşıyor bence sen de tabii hamile olduğundan daha hassassınn ama bence onun üstüne çok varma eminim düşündükçe kendi içinde çözecek bu durumu ve sen de bence onun dediklerine çok aldırma sesli düşünüyor sanırım biraz ama kendisi eminim çözecektir senin için önemli olan şimdi bebişinnn onu istiyosun hem de çokk! çok seviyosunnn ve şimdilik ence varlığına şükredip güzel zamanları düşün sen ne düşünür hissedersen o da etkilenicekkk çünküü ve su akar yolunu bulurrr kaygı seni bir yere ulaştırmaz o yüzden bence bu minnak varlığın güzelliklerini düşünn ve eşin için de kaygılanma bence normal kaygılar ve bu onun sorumluluk duygusan sahip olduğunu gösteriyor ya hiç düşünmeseydi!! kaygılanması bence güzel çözüm bulmaya çalışıyor demektir bu
afiyet osssun topişşşşöğlen yemeğim
1,5 fambık tavuk çorbası
brokoli(evden getirdim
yoğurt
2 küçük dilim kepek ekmeği
yemekhanede kızartma vardı bugün ve makarna vardı almadım bende
anlatıyo da anlatıyooo yaaaaaa tamam sen ondan bir lokma ayır at buzluğa arada çıkarırı seversinnnn her yaptıın yemekten bir lokma ayırr koleksyon yap arada işte bakarsın gelen misafirlere falan gösterirsinnn fotolarını da çekebilirsin resimli kitap için de hazırlık olurr her sayfaya nuginin farklı pozlarını koymazsınızı sanırım ya da nugini elinde yemek tabakları olabilerrrr
nedem yawwwww,bide salata tabağı taşımiyimm yanımda deyüü,hem ayran doyurucu oliyyyyyolmazsa olmaz fambığın ayranı yerini almış yineafiyet olsun gıysss
tmm cnm bundan sonra bı sayım dugru diyosun anca ozaman anlıyabılırız ne kadar yedıgımızı saolş valla bu kilo bana bela oldu acayıp kafaya taktım ama inş. kurtuluruk nedıyım sabak spora başladım hafta sonuda akşamları 1 er saat yuzmeye başlıcam bu hafta inş. bakalım :)
afiyet olsun canımöğle yemeğimi yaziiim hemen
bir kase çorba
2 yk pirin. pilavı
5 yk etli türlü
2 yk yoğurt
4 yk salata
ekmek yok
valla di mi kızz evladım gibi anlattım kendim yapınca pek birrr değerli oluyo yemekler benim içinnnnyorgun argın eve git yemek ye mutfağı toparla,zipor yapp,ardından kızım meyvesini yerkene o boşlukta hemencikkk yemeğimi yapim dedimmmmm,yani ne zorluklarla meydana çkardım ben onu öle demeee
allah gonlune gore versin cnm ama iyi dusun tasın eşini, al karşına guzelce konuş yoksa bu ıkılemlık senı bayagı etkıleyıcek erkege bakarsan çogu zaman kolay şeyler zor zor olanda kolay geliyo onları anlamak tam bı mesele zaten hata yapmanı gerçekten ıstemem ama dusundugun zaman hata aldırmaak fakat yaşam bıçımlerimize bakılırsada dogurmak hata oluyo allah hayırlısı neyse cnm sana onu versın kısmetinde varsa zaten olur :) k.ib. gerisi boş cunku...
afiyet olsun canım
tabi koca yapınca yemekleri alıştın akşamda yemek yapınca ilk defa pek bi değerli olmuştur yemek
slm kızlar yemegımı yedım geldım
100 gr haslama et
1 dılım ekmk
canım bırsey yemek ıstemıyor zaten
yokk cnmm ne kadarr konussamdaa aldırr dese aldıramamm ben bebegimii.. dahaa kesesinii görmediimm amaa ksıklarımm agrıdıkca battıkcaa anlıyorumm orda oldugunuuböyle kasıgıma batıncaa hemenn oksuuyorumm karnımıı sakin oll cikommm tutunn senn bişi olmucakk diommm bakk aglıcamm yinee gerci o da aldırmakk istemio zatenn sevicekk bebeginii eminimm.. hemm o aclıktann ölenn bebegin ailesii resmenn barakadaa yasıoduu ölenn bebekk 5.. ciydii.. ne kızmıstımm.. sorumlulukk böle bişii sükürr bakacakk durumdayızz amaa ya bakamassam yetisememssem korkusu yasıorumm.. rabbiimm rızkını da verirr insallahh ona saglıkk versinn ömürr versin tutunsunn bebigimm.. digerlerini halledicezz zamanlaaa
afiyetolsun fambkçı başı nugiiiiiiiii
tatlım afiyet olsunnn dün ben pek yazamadım ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepberaber kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnyediklerini kaşık ölçüsüyle yazarsan kontrole tmen daha kolay olur mesela baklagilleri kurufasulye v.s 5-6yemek kaşığı yiyoruzzz sebzed yemekerlini sen hugonun ilk başladığı kilolardaydın sanırım 7-8yemek kaşığı sebze yemeği yiyebilirsin etli bi sebze yemeğiyse o zaman 6yemek kaşığı...bu şekilde kontrol etmen daha kolay olurr afiyet olsun cicimmm
afiyet osssun topişşşş
iyi akıl eetin kızzzz,eve gidince ilk işim fotosunu çekmek olacakkkkk:86:
nedem yawwwww,bide salata tabağı taşımiyimm yanımda deyüü,hem ayran doyurucu oliyyyyy
saygılarrr hacıııı
afiyet olsun canım.az bu ama canında bişey istemiyomuş zaten
afiyet olsunnBende yidiklerim yaziim;
Sabah :
2 dilim den. lig. ekmek
acı sos 1 çorba kaşığı kadar
1 kk peynir yağsız tuzsuz...
Ara : Kefir meyveli meyveli kefir yassah biliyorum ama normali kalmamıştı bahenmde cebimde
Çilek erik biri beni durdursuun...
Öğlen : Patlıcanlı patatesli köfteli fırında yaptığım yemeğim...
Şimdide kayısılı form çayımı içiyorum.....
Arada sadece salatalık yicem
Akşamda sadece salatalık yicem ceza bana.....Bide ton balığım vardı evde belkim onuda yirim arkamdan ağlamasın....
Herkeslere afiyet olsun bende yimeimi yedimmmm
6 yk z.yağlı kabak yemeği
light yoğurt
1dilim kepekli köy ekmeği
y.çayım btmişş bugun alıyım o yuzden normal çay içiorum şekersizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?