kızında benim gibi pek süslü yanlış görmüyorsam tırnakları ojeliloxinin kızıyla benim tombalak kızımmmmmmm
şunun ağlayışıa bakınnnnnnn
canlarım merhaba. nasılsınız ? bugün ancak bu vakitte girebildim nete. oğlum hasta onun mızmızlığıyla uğraşıyorum. ayrı bir ilaç almaya gittik beraber. sonra oğluma patetesli böreeek yaptımgece de pek uyuyamadım nedense :84: :84: şimdi çay içicem biraz kendime geleyim.
sabah kahvaltımda kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
akşamdan kalma biraz ton balıklı salata
biraz beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
2 lokmacık bal
2 ceviz içi
2 bardak çay.
öğle yemeğim ;
1 kase tereyağlı işkembe çorbası
1 tabak kıymalı soslu makarna
1 bardak meyve suyu.
kız niye çirkin resmini koydun çikin kızımın,kimse oğluna almayacak şimdikkkloxinin kızıyla benim tombalak kızımmmmmmm
şunun ağlayışıa bakınnnnnnn
kızında benim gibi pek süslü yanlış görmüyorsam tırnakları ojeliloxininkide pek tatlı maşşallah fotoğraf çektirmekten hoşlanmiii galiba
hay maşşallah
kız niye çirkin resmini koydun çikin kızımın,kimse oğluna almayacak şimdikkk
ögle yimeemi yedimm,
1 tbk etli taza fasulye( bu fasulyeeee ikibuçuk liraaaaaaaaaaaaaa,diyerekten pişti
1 tbk yogurtlu semizotu(ilk defa çigden yaptık,güsel oldu)
1 avuç tuzsuz fıstık
birazdan direksiyon dersime gitcemmm,çok zor yawww,ne zaman becercem ben bu işi acebaa
Arkadaşlar 2 litre su içmek çok değil mi yaaww.... İç iç midem iyice genişledi ama davul gibi şiştim... Her adımımda cluk cluk ses geliyo koca bir damacana gibiyim..... Çay su ooooo.... 3 litreyi buluyo......
ARKADASLAR BANA YARDIM EDIN YA BENIMDE CIZELGEM OLSUN :122: YA istiyorum vballa ama ben baktım da goremedım cızelgeyle ılgılı tam olarak nerdeyse banada dıyınkı bende bakımmmm neolurrrrr
ozon orhon zayıflama hapı reklamlarına çıkıyoooooooo kelepçeyle zayıflamamışmıydıııııı
kelepçeyle zayıfladı evet iyide zayıflama hapının reklamına çıkmayacak diye bi kuralmı var
ben dün 3 lt içtimmspor da yaptığım için baya içmiş oldummm
kışın bile 2 ltye tamamlıyoduk canımcımm,yaz gelince daha çok içcezz sanırımm,mideni alıştırsan eyü olurrr:86:
Offf iyi bakalım deniciim artık....
betülcüm bak bende başlarda en çok zorlandığım şeyy de bu su içmekti.2 yudum içiyodum wcye koşuyodum psikolojik midir nedirrr,ama yavaş yavaş alışıyorsun canında istiyor hatta,susuyorsun yanii,bide eskisi gibi wcyede taşınmıyorummm
beyaz leblebide aldım iyimi ben bu beyaz leblebiye hayır diyemiyomya paketin hepsi bitecek :78: kendisi kullanmış gibimi hıı bilmiyomki reklam işte sonuçta para tuzakları bunlarrr takma boşverr bak nugi var burda rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?