60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım vede afiyet olsun

Arkadaşlar 2 litre su içmek çok değil mi yaaww.... İç iç midem iyice genişledi ama davul gibi şiştim... Her adımımda cluk cluk ses geliyo koca bir damacana gibiyim..... Çay su ooooo.... 3 litreyi buluyo......

loxinin kızıyla benim tombalak kızımmmmmmm
şunun ağlayışıa bakınnnnnnn
kız niye çirkin resmini koydun çikin kızımın,kimse oğluna almayacak şimdikkk

ögle yimeemi yedimm,
1 tbk etli taza fasulye( bu fasulyeeee ikibuçuk liraaaaaaaaaaaaaa,diyerekten pişti
1 tbk yogurtlu semizotu(ilk defa çigden yaptık,güsel oldu)
1 avuç tuzsuz fıstık

birazdan direksiyon dersime gitcemmm,çok zor yawww,ne zaman becercem ben bu işi acebaa

kızında benim gibi pek süslü yanlış görmüyorsam tırnakları ojeli loxininkide pek tatlı maşşallah fotoğraf çektirmekten hoşlanmiii galiba

hay maşşallah

bizi yaklaşık 3-4 ahftadır grmüyodu da biraz ybancıladı sanırsammmmm,ne tatlu ağlıyo ama dimiiiii

öyle diye diye pişirdirsenn eyüü ziporda yapmışındırrrbende bugüün çiğden yapimmm nası yaptın gıyzzz:26:
hadi kolay gelsin baaalımmmmm

Arkadaşlar 2 litre su içmek çok değil mi yaaww.... İç iç midem iyice genişledi ama davul gibi şiştim... Her adımımda cluk cluk ses geliyo koca bir damacana gibiyim..... Çay su ooooo.... 3 litreyi buluyo......

ben dün 3 lt içtimmspor da yaptığım için baya içmiş oldummm
kışın bile 2 ltye tamamlıyoduk canımcımm,yaz gelince daha çok içcezz sanırımm,mideni alıştırsan eyü olurrr:86:

ozon orhon zayıflama hapı reklamlarına çıkıyoooooooo kelepçeyle zayıflamamışmıydıııııı

ARKADASLAR BANA YARDIM EDIN YA BENIMDE CIZELGEM OLSUN :122: YA istiyorum vballa ama ben baktım da goremedım cızelgeyle ılgılı tam olarak nerdeyse banada dıyınkı bende bakımmmm neolurrrrr

ARKADASLAR BANA YARDIM EDIN YA BENIMDE CIZELGEM OLSUN :122: YA istiyorum vballa ama ben baktım da goremedım cızelgeyle ılgılı tam olarak nerdeyse banada dıyınkı bende bakımmmm neolurrrrr

hedef kilonu şimdiki kilonu başladığın kilonu boyunu yaz yapim ben sana,anlatmak zor geldi:86:

yaz hgeldi herkes sokaklara döküldü dimi kimseler yok
bende yeşil çayımı içiyorum yanında 1 hurma yicem

ben dün 3 lt içtimmspor da yaptığım için baya içmiş oldummm
kışın bile 2 ltye tamamlıyoduk canımcımm,yaz gelince daha çok içcezz sanırımm,mideni alıştırsan eyü olurrr:86:

Offf iyi bakalım deniciim artık....

Offf iyi bakalım deniciim artık....

betülcüm bak bende başlarda en çok zorlandığım şeyy de bu su içmekti.2 yudum içiyodum wcye koşuyodum psikolojik midir nedirrr,ama yavaş yavaş alışıyorsun canında istiyor hatta,susuyorsun yanii,bide eskisi gibi wcyede taşınmıyorummm

beyaz leblebide aldım iyimi ben bu beyaz leblebiye hayır diyemiyomya paketin hepsi bitecek :78: kendisi kullanmış gibimi hıı bilmiyomki reklam işte sonuçta para tuzakları bunlarrr takma boşverr bak nugi var burda rahat ol

Ben masamı wc nin önüne taşımaya karar vermiştim Bari giren çıkandan parada toplarım form çaylarının parasını amorti ederim diyordum..... İnşallah bende o seviyeye gelirim yaaa....

Beyaz leblebü serbest mi.... Serbestse bende dadanayım

Yani bir reklam yapıyolar onu mantıklı yapsalar bari.... Adam ölümlerden döndü katı bişi yiyemiyorum diyo o operasyonlu mideye birde bu kimyasal ilacımı içecek.... Daha neler artık....

fambık pazartesi psikolog randevum var 8:30 da oraya gidecem haberin olsun merak şey eymeyin beni olurmu bacummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…