öff benim de canım çok sıkılıyor. kocamı özledimyaz hgeldi herkes sokaklara döküldü dimi kimseler yok
bende yeşil çayımı içiyorum yanında 1 hurma yicem
Ben masamı wc nin önüne taşımaya karar vermiştimBari giren çıkandan parada toplarım form çaylarının parasını amorti ederim diyordum..... İnşallah bende o seviyeye gelirim yaaa....
Beyaz leblebü serbest mi.... Serbestse bende dadanayım
Yani bir reklam yapıyolar onu mantıklı yapsalar bari.... Adam ölümlerden döndü katı bişi yiyemiyorum diyo o operasyonlu mideye birde bu kimyasal ilacımı içecek.... Daha neler artık....
yapacak olsa yanındaykende yaparrrr,aklın kalmsınnnn canımcımm,oda seni kıskanıyodur şimdilerdeee,kıskandığını belli etmeeeöff benim de canım çok sıkılıyor. kocamı özledim
bide kıskançlık başladı bende. izmirde akşamları çay filan içerken arıyo beni deniz kenarında filan. yapacağından değil de içime kurt düşüyo nen
ohhhhhh ben yiyince fambık dadndı oliyyy di mii ye bakalımmmmmserbest tabide ölçüsü var canım bir avuç yiyen var bir kahve fincanı yiyen var değişiyo yanibenimde şu anda yarım paket bitti
tamamdırrrrrr,sabah yoklama çekilirken seni izinli yazarımmmm:86:fambık pazartesi psikolog randevum var 8:30 da oraya gidecem haberin olsun merak şey eymeyin beniolurmu bacummm
beyaz leblebide aldım iyimi ben bu beyaz leblebiye hayır diyemiyomya paketin hepsi bitecek :78: kendisi kullanmış gibimi hıı bilmiyomki reklam işte sonuçta para tuzakları bunlarrr takma boşverr bak nugi var burda rahat ol
selam kızlar
oğlum hala hasta,altı fena pişik oldu,geçmiyo neler denedim,çok ağlıyo yavrum yahep kucağımda kolarım kopuyor artık yemek falan bişey pişiremiyorum,ev dandini 1 kilo almışım yazık bana,artık öğünlerde mısır gevreği,sütlü yiyiyorum (evde o vardı)arada canım çekerse meyve,böyle geçiştireyim yoksaverdiğim 3-4kilo geri gelecek,şimdi kendime meyveli yoğurt yaptım yedim,azcık size bakayım hemen uyuycam,kuzuların ikiside uyurken,tüm gece ayaktayız,gündüzde aynı,feleğim şaştı bu bir haftada kızımda ilgi bekliyo hep ağlıyo o da,nereye yeteceğimi şaştım valla ya,eşimle bozuğuz,amannn pufff,iinş kilo verdiğimi yazarım bi dahaki geldiğim de
Yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffCıldırcam ya yapamadım yatptım ama kopyala yapıştır yaptım olmadı bu cızelgeyı ben başaramıcam sanırım benlık değil
selam kızlar
oğlum hala hasta,altı fena pişik oldu,geçmiyo neler denedim,çok ağlıyo yavrum yahep kucağımda kolarım kopuyor artık yemek falan bişey pişiremiyorum,ev dandini 1 kilo almışım yazık bana,artık öğünlerde mısır gevreği,sütlü yiyiyorum (evde o vardı)arada canım çekerse meyve,böyle geçiştireyim yoksaverdiğim 3-4kilo geri gelecek,şimdi kendime meyveli yoğurt yaptım yedim,azcık size bakayım hemen uyuycam,kuzuların ikiside uyurken,tüm gece ayaktayız,gündüzde aynı,feleğim şaştı bu bir haftada kızımda ilgi bekliyo hep ağlıyo o da,nereye yeteceğimi şaştım valla ya,eşimle bozuğuz,amannn pufff,iinş kilo verdiğimi yazarım bi dahaki geldiğim de
sakın haaaaa ecrinn aldırmak falan duymayayımmm,eşin zaten çok çok istekli değildiki ve sende bunu bile bile hamileee kaldınnn,e eşimde korunmadı diyosun deme ki oda istiyomuş dediğin gibiiii.cana kıymaktan ne farkı var çocuk aldırmanınnn,insan yavrusuna kıyabilir mi,Allah korusunnn
Yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffCıldırcam ya yapamadım yatptım ama kopyala yapıştır yaptım olmadı bu cızelgeyı ben başaramıcam sanırım benlık değil
selam kızlar
evett cnm yaaa korunmadııı ...bidee eylüldee yaparızz demiştii 3 aylar ben içki içmiyorum vücudumm temizlenirr falann...simdi bir yıl sonra yapardım dioo dengesizz işteee aldıramamm zatenn ona böle bişi söledim diee pişmann oldumm yemege oturuncaa benn aldırmamm sen korunsaydınn dedimm.. o daa ben zzatenn aldırmıcamm kesinlikle demştimm sanaa ama neyse dedii.. amann keyiflendimm zatenn unuttum aksamkileridee sabahkilerideee koluna gireyim dicektim karsıya gecerkenn yanlıslıklaa elini tutayımm dedimm.. oda tuttu saolsun amma babamm varkenn tutmamm ben öle bilionn dedii (babası arkada dükkanınn içinde kalmıstıı) yolu gecincee bıraktımm amann tutma zatenn istemezz benimm cocugumm tutcakk benim elimi dedimm.. hem o hiçç bırakmazz annesininn elinii hep tutarr didimmm ayyyyy bi görsemm ultrasondaaaa
Enişte beyi iyice kuma piskolojisine sokcan..... Kıskancak çocuğu....
Enişte beyi iyice kuma piskolojisine sokcan..... Kıskancak çocuğu....
bencede..
evdede ben o durumdayımmmmkızım beni yataktan kovuyooo git biz babamla yatcaz diyoooo,ben babamla evlencem sen de amcamla evlen diyoooooo
selam kızlar
ozon orhon zayıflama hapı reklamlarına çıkıyoooooooo kelepçeyle zayıflamamışmıydıııııı
bencede..
evdede ben o durumdayımmmmkızım beni yataktan kovuyooo git biz babamla yatcaz diyoooo,ben babamla evlencem sen de amcamla evlen diyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?