60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaz hgeldi herkes sokaklara döküldü dimi kimseler yok
bende yeşil çayımı içiyorum yanında 1 hurma yicem
öff benim de canım çok sıkılıyor. kocamı özledim
bide kıskançlık başladı bende. izmirde akşamları çay filan içerken arıyo beni deniz kenarında filan. yapacağından değil de içime kurt düşüyo nen

Ben masamı wc nin önüne taşımaya karar vermiştim Bari giren çıkandan parada toplarım form çaylarının parasını amorti ederim diyordum..... İnşallah bende o seviyeye gelirim yaaa....

serbest tabide ölçüsü var canım bir avuç yiyen var bir kahve fincanı yiyen var değişiyo yanibenimde şu anda yarım paket bitti

yapacak olsa yanındaykende yaparrrr,aklın kalmsınnnn canımcımm,oda seni kıskanıyodur şimdilerdeee,kıskandığını belli etmeee

serbest tabide ölçüsü var canım bir avuç yiyen var bir kahve fincanı yiyen var değişiyo yanibenimde şu anda yarım paket bitti
ohhhhhh ben yiyince fambık dadndı oliyyy di mii ye bakalımmmmm
fambık pazartesi psikolog randevum var 8:30 da oraya gidecem haberin olsun merak şey eymeyin beni olurmu bacummm
tamamdırrrrrr,sabah yoklama çekilirken seni izinli yazarımmmm:86:

ye bakemmm yeeeee

selam kızlar
oğlum hala hasta,altı fena pişik oldu,geçmiyo neler denedim,çok ağlıyo yavrum ya hep kucağımda kolarım kopuyor artık yemek falan bişey pişiremiyorum,ev dandini 1 kilo almışım yazık bana,artık öğünlerde mısır gevreği,sütlü yiyiyorum (evde o vardı)arada canım çekerse meyve,böyle geçiştireyim yoksaverdiğim 3-4kilo geri gelecek,şimdi kendime meyveli yoğurt yaptım yedim,azcık size bakayım hemen uyuycam,kuzuların ikiside uyurken,tüm gece ayaktayız,gündüzde aynı,feleğim şaştı bu bir haftadakızımda ilgi bekliyo hep ağlıyo o da,nereye yeteceğimi şaştım valla ya,eşimle bozuğuz,amannn pufff,iinş kilo verdiğimi yazarım bi dahaki geldiğim de

kızım hastayken bizde hep eşimle kavga ediyoruz yaawww,stresten istee,o üzülüyo sen üzülüyossunn sıkıntı oluyooooilk işin eşimnle aranı düzeltmek olsunnn bence yoksa iyice strese giriyosunnn,Allah şifa versin canımm,sanada sabırrr,zor gerçektenn,canın sıkıldıkça meyve ye sakın abur cubura dadnma canımmm,öptüm seni

Yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffff Cıldırcam ya yapamadım yatptım ama kopyala yapıştır yaptım olmadı bu cızelgeyı ben başaramıcam sanırım benlık değil

Allah yardımcın olsun şekercim...

selam dünden buyana uğrayamadım babam rahatsız benimde
ananem de annemde annem babamla ilgilenince
ananemle iglenmekte bana kaldı
dün pek dengeli beslenemedim
bugün sabah da simit ve çayla geçiştirdim
öğlen 3 yemek kaşığı pilav bir tanede köfte yedim
akşama salata ve çorba var uğraya bilirsem gelicem kızlar yine
görüşürürz

evett cnm yaaa korunmadııı ... bidee eylüldee yaparızz demiştii 3 aylar ben içki içmiyorum vücudumm temizlenirr falann...simdi bir yıl sonra yapardım dioo dengesizz işteee aldıramamm zatenn ona böle bişi söledim diee pişmann oldumm yemege oturuncaa benn aldırmamm sen korunsaydınn dedimm.. o daa ben zzatenn aldırmıcamm kesinlikle demştimm sanaa ama neyse dedii.. amann keyiflendimm zatenn unuttum aksamkileridee sabahkilerideee koluna gireyim dicektim karsıya gecerkenn yanlıslıklaa elini tutayımm dedimm.. oda tuttu saolsun amma babamm varkenn tutmamm ben öle bilionn dedii (babası arkada dükkanınn içinde kalmıstıı) yolu gecincee bıraktımm amann tutma zatenn istemezz benimm cocugumm tutcakk benim elimi dedimm.. hem o hiçç bırakmazz annesininn elinii hep tutarr didimmm ayyyyy bi görsemm ultrasondaaaa

Yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffff Cıldırcam ya yapamadım yatptım ama kopyala yapıştır yaptım olmadı bu cızelgeyı ben başaramıcam sanırım benlık değil

alıntıyıı yanlıss yapmıssındırr tamamınıı kopyalamıcaksınn url ile baslayan yerdenn olcakk

gecmiş olsun cnmmmm

Enişte beyi iyice kuma piskolojisine sokcan..... Kıskancak çocuğu....

bencede..
evdede ben o durumdayımmmmkızım beni yataktan kovuyooo git biz babamla yatcaz diyoooo,ben babamla evlencem sen de amcamla evlen diyoooooo

annemin kızıdaa öle diooooo.. 12 yasındaa halaa babasıyla evlencegine inanıyo cocukcagızz amaa işte babayla fazla vakitt gecirince oluoo demek bölee cünkü onun esidee herseyini yapıo emekli oldugu içinn.. sabahalrı sac içinn kavga etselerdee aksama dırtt babanınn kolarına kacıooo

sevgili ecrinnnnn,btlbetul,fambıkcım ve değerli ecus kız çatlakmısınız siz beyaz 16 1 kilo almışım diyo çocumun altı pişik diyo ev dağınık diyo sizde tutmuşunuz bu durumu beğenmişiniz nesini beğendiniz allah aşkınıza söyleyin darılırım bak üstüne üstlük kızcağız bide yazmış kocamla aram bozuk diye beğendinizde noldu ha noldu içinizmi rahatladı töbe töbe

ozon orhon zayıflama hapı reklamlarına çıkıyoooooooo kelepçeyle zayıflamamışmıydıııııı

canım ilk önce kelepçe taktırmış sonra çıkarttırmış. sonrasında maydonoz hapı mı ne öyle bir hapla zayıflamış. adamı görünce inanamadım göçmüş küçülmüş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…