60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben beğenme nedenimi daha önceki sayfalarda açıklamıştımmmm

hayırrrcnmm gecmişş olsun diee yazdıkk daaa yanii sahsım adına benn okudumm anlamındaa seyy ettirdim di yineeee:44::44: ölee dimekk istedim dii yanii annadı o beniii:97:

yok yaww geçen hafta tvde gördüm 69 kiloymuşş,kilo almaya çalışıyorum diyo,kelepçeyi çıkaralı 2 hafta olmuşşş

Canım benım okudum yanı ben demek ıstedım yoksa begenılecek bı durum yok tabee

canım benim Allah güç - kuvvet versin sana. bebişin altını pamukla silsen ılık su ile iyi gelir ben oğlum çok pişik olduğunda öyle yapmıştım. gece uykusuzluğu mahvediyor bende 2 gündür uykusuzum benim de oğluş hasta herkese bağırasım var . bide bu erkekler halimizi görmezmiş gibi yemek - ilgi beklerler amaaaaan boşver takma kafana hiçbir şeyi geçici bu zor günler eski huzurlu günlerine dönersin İnşallah yakın zamanda.

Gecmış olsun cnm
sağol cnm
abur cubur yüüznden aldım zati 1 kiloyu:2:ama aklım başıma geldi 2 gündür yemiyorumeşimle aramı hiçç düzeltmek istemiyorum kalsın böyle,hep ben suçluyum amannn,gülbenin bir şarkısıı var bizeyazmış onu,bay doğru bayan yanlış,telimde bile eşim arayınca o çalıyo
Allah yardımcın olsun şekercim...
sağol cnm
size de geçmiş olsun cnm
gecmiş olsun cnmmmm
sağol cnm

2 gün üst üste pilates yaptıktan sonra başlayan karın ağrılarım bugün dindidün sadece yürümüştüm,bugün yine yapim pilatess özledimmmmm karnımın acısınıııı,:86:gün içinde kaslarım ağrıdıkça sanki duduğu yerde eriyomuş hissine kapılıyorum nedense bu da bana haz veriyyyyyyyy:86::86::86:sapııttım eyüceeeeee:89:

sağol cnm ,çokk haklsıın valla,ıslak pamukla siliyorum,yıkıyorum arada ama geçmedi pişiği çok kötüyara oldu kanıyo resmen,ishali var o yapıyo:2: inş geçer artıksize de çok geçmiş olsun cnm

Kızlar çok yorgunum çok. bir eve 3 tane L balkon yapmışlar yıka yıka bitmiyor. bide burada siyah kum var ağaçlardan mı artık nerden uçup geliyorsa ısparta halısı var çok nemlenmiş iğrenç derecede kokmuş halıyı balkona attım havalansın diye.. uffffff bu tayinler öldürecek bizi.

ben beğenme nedenimi daha önceki sayfalarda açıklamıştımmmm

hayırrrcnmm gecmişş olsun diee yazdıkk daaa yanii sahsım adına benn okudumm anlamındaa seyy ettirdim di yineeee:44::44: ölee dimekk istedim dii yanii annadı o beniii:97:

Canım benım okudum yanı ben demek ıstedım yoksa begenılecek bı durum yok tabee

he he anlıyom ya evet alın size ecrincik hariç o hamiş çünkü

ay bi yatamadım heee,kızım uayndı,ses yapma yat uyu dedim salaldım uyudu,sonra oğlum uandı,acıkmış mamsını içti,azcık slaldım uyudu,onu yatırdım kzıım kalktı tekrar,yat dedim uyumucam diyo,salladım beşiğinde uyudu kalkar yine,ben kaçağım 5-10 dk.uyusam kardır yaw

tikırımı değiştim:2:1 kilo ekledim off ya,keşke vermiş olaydım bu sıkıntıda,neyse bundan sonra inş veririm.görürüşüz:80:

kaynımda bekarrr,eşim,nde gözleri açıldı şöleeeeyok dedim bendee onun gelini varrr,benimde babanla evlenmem lazım dedim,2 gelin olmaz diyoooooonetcez bilmiyorum vallaa:97:

olmazsa olmaz kuma gabul etmii kızın evi terkedecen başka yolu yok

Son düzenleme:

hımmm ishali varsa kötü tabii ahhh bacıııııııım Mardin de ishalden oğlan 2 kez hastaneye yattı ne çileler çektim. tek başıma çok ağladım hastane köşelerinde. bepanten ve troysd merhem iyi gelir aslında ama her seferinde sürmen gerekir.

slm kızlar altı üstü 2 saat yoktum sayfa almış başını ucmuş şaştım kaldım valla hızınıza yetişmek zor.

dinlen canım sen hadi uyu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…