sevgili ecrinnnnn,btlbetul,fambıkcım ve değerli ecus kız çatlakmısınız siz beyaz 16 1 kilo almışım diyo çocumun altı pişik diyo ev dağınık diyo sizde tutmuşunuz bu durumu beğenmişiniznesini beğendiniz allah aşkınıza söyleyin darılırım bak üstüne üstlük kızcağız bide yazmış kocamla aram bozuk diye beğendinizde noldu ha noldu içinizmi rahatladı töbe töbe
sevgili ecrinnnnn,btlbetul,fambıkcım ve değerli ecus kız çatlakmısınız siz beyaz 16 1 kilo almışım diyo çocumun altı pişik diyo ev dağınık diyo sizde tutmuşunuz bu durumu beğenmişiniznesini beğendiniz allah aşkınıza söyleyin darılırım bak üstüne üstlük kızcağız bide yazmış kocamla aram bozuk diye beğendinizde noldu ha noldu içinizmi rahatladı töbe töbe
canım ilk önce kelepçe taktırmış sonra çıkarttırmış. sonrasında maydonoz hapı mı ne öyle bir hapla zayıflamış. adamı görünce inanamadım göçmüş küçülmüş resmen
töbe töbe
selam kızlar
oğlum hala hasta,altı fena pişik oldu,geçmiyo neler denedim,çok ağlıyo yavrum yahep kucağımda kolarım kopuyor artık yemek falan bişey pişiremiyorum,ev dandini 1 kilo almışım yazık bana,artık öğünlerde mısır gevreği,sütlü yiyiyorum (evde o vardı)arada canım çekerse meyve,böyle geçiştireyim yoksaverdiğim 3-4kilo geri gelecek,şimdi kendime meyveli yoğurt yaptım yedim,azcık size bakayım hemen uyuycam,kuzuların ikiside uyurken,tüm gece ayaktayız,gündüzde aynı,feleğim şaştı bu bir haftada kızımda ilgi bekliyo hep ağlıyo o da,nereye yeteceğimi şaştım valla ya,eşimle bozuğuz,amannn pufff,iinş kilo verdiğimi yazarım bi dahaki geldiğim de
sağol cnmGecmış olsun cnm
abur cubur yüüznden aldım zati 1 kiloyu:2:ama aklım başıma geldi 2 gündür yemiyorumkızım hastayken bizde hep eşimle kavga ediyoruz yaawww,stresten istee,o üzülüyo sen üzülüyossunn sıkıntı oluyooooilk işin eşimnle aranı düzeltmek olsunnn bence yoksa iyice strese giriyosunnn,Allah şifa versin canımm,sanada sabırrr,zor gerçektenn,canın sıkıldıkça meyve ye sakın abur cubura dadnma canımmm,öptüm seni
sağol cnmAllah yardımcın olsun şekercim...
size de geçmiş olsun cnmselam dünden buyana uğrayamadım babam rahatsız benimde
ananem de annemde annem babamla ilgilenince
ananemle iglenmekte bana kaldı
dün pek dengeli beslenemedim
bugün sabah da simit ve çayla geçiştirdim
öğlen 3 yemek kaşığı pilav bir tanede köfte yedim
akşama salata ve çorba var uğraya bilirsem gelicem kızlar yine
görüşürürz
sağol cnmgecmiş olsun cnmmmm
pardon valla çok sevınırım cnm alırsan yaben yapim dedim cevap vermedin
canım benim Allah güç - kuvvet versin sana. bebişin altını pamukla silsen ılık su ile iyi gelir ben oğlum çok pişik olduğunda öyle yapmıştım. gece uykusuzluğu mahvediyor bende 2 gündür uykusuzum benim de oğluş hasta herkese bağırasım var . bide bu erkekler halimizi görmezmiş gibi yemek - ilgi beklerleramaaaaan boşver takma kafana hiçbir şeyi geçici bu zor günler eski huzurlu günlerine dönersin İnşallah yakın zamanda.
ben beğenme nedenimi daha önceki sayfalarda açıklamıştımmmm
hayırrrcnmm gecmişş olsun diee yazdıkk daaa yanii sahsım adına benn okudumm anlamındaa seyy ettirdim di yineeee:44::44: ölee dimekk istedim dii yanii annadı o beniii:97:
Canım benım okudum yanı ben demek ıstedım yoksa begenılecek bı durum yok tabee
kaynımda bekarrr,eşim,nde gözleri açıldı şöleeee yok dedim bendee onun gelini varrr,benimde babanla evlenmem lazım dedim,2 gelin olmaz diyoooooo netcez bilmiyorum vallaa:97:
sağol cnm ,çokk haklsıın valla,ıslak pamukla siliyorum,yıkıyorum arada ama geçmedi pişiği çok kötüyara oldu kanıyo resmen,ishali var o yapıyo:2: inş geçer artıksize de çok geçmiş olsun cnm
ay bi yatamadım heee,kızım uayndı,ses yapma yat uyu dedim salaldım uyudu,sonra oğlum uandı,acıkmış mamsını içti,azcık slaldım uyudu,onu yatırdım kzıım kalktı tekrar,yat dedim uyumucam diyo,salladım beşiğinde uyudu kalkar yine,ben kaçağım 5-10 dk.uyusam kardır yaw
tikırımı değiştim:2:1 kilo ekledim off ya,keşke vermiş olaydım bu sıkıntıda,neyse bundan sonra inş veririm.görürüşüz:80:
he he anlıyom ya evet alın sizeEcrincik hariç o hamiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?