hımmm ishali varsa kötü tabii ahhh bacıııııııım Mardin de ishalden oğlan 2 kez hastaneye yattı ne çileler çektim. tek başıma çok ağladım hastane köşelerinde. bepanten ve troysd merhem iyi gelir aslında ama her seferinde sürmen gerekir.
sevgili ecrinnnnn,btlbetul,fambıkcım ve değerli ecus kız çatlakmısınız siz beyaz 16 1 kilo almışım diyo çocumun altı pişik diyo ev dağınık diyo sizde tutmuşunuz bu durumu beğenmişiniznesini beğendiniz allah aşkınıza söyleyin darılırım bak üstüne üstlük kızcağız bide yazmış kocamla aram bozuk diye beğendinizde noldu ha noldu içinizmi rahatladı töbe töbe
ay bi yatamadım heee,kızım uayndı,ses yapma yat uyu dedim salaldım uyudu,sonra oğlum uandı,acıkmış mamsını içti,azcık slaldım uyudu,onu yatırdım kzıım kalktı tekrar,yat dedim uyumucam diyo,salladım beşiğinde uyudu kalkar yine,ben kaçağım 5-10 dk.uyusam kardır yaw
tikırımı değiştim:2:1 kilo ekledim off ya,keşke vermiş olaydım bu sıkıntıda,neyse bundan sonra inş veririm.görürüşüz:80:
Selam kızlarrr ben geldim
kusmedın bana demı cnm ya valla gerçekten oyle bışı dedıgını anlamamıstım buarda yapıcakmısın cetveli ?
ah cnm neler sürmedim ki,pişik konusunda ihtisas yaptım ben kızım sayesinde ,1 aydan fazla süren pişikleri olurdu,herşey dendim,almanyadan bile krem getirttim,weleda diye bi krem yoladı arkadaş o iyi geldi bi tek,oğlana iyi gelmiyo işte,badem yağı sürdüm olmadı,pudra,hametan,zeytin yağı,bepanten neler neler,he birde sudokrem almıştık,o da fayda etmedi,aman nasıl bişey bu yaa
he he anlıyom ya evet alın sizeecrincik hariç o hamiş çünkü
he he anlıyom ya evet alın sizeecrincik hariç o hamiş çünkü
sevgili ecrinnnnn,btlbetul,fambıkcım ve değerli ecus kız çatlakmısınız siz beyaz 16 1 kilo almışım diyo çocumun altı pişik diyo ev dağınık diyo sizde tutmuşunuz bu durumu beğenmişiniznesini beğendiniz allah aşkınıza söyleyin darılırım bak üstüne üstlük kızcağız bide yazmış kocamla aram bozuk diye beğendinizde noldu ha noldu içinizmi rahatladı töbe töbe
altınıı baglamasan mı acabaaa... benimm kardesimm bebekkenee hepp altınıı acardıkk bizz yazınn gobeende yanmasın diee.. yani 1 bebe battaniyesi feda etmenn gerekebilirr amaa acık olursaa daha rahatt ederr hava alırr ii gelirr belkii ne bilimm fikirr:44::44::44: bana bebegin poposunda bezz varkenn sıkıntı gelirde hepp
hee altını açta anında işesin pışş diye. bide oglansa havaya dogru püskürtük fıskiye gibi evin içini sil dur sonra
kız erkek bütün yegenlerim altı açılınca koyveriyolardı
alıntıyıı yanlıss yapmıssındırr tamamınıı kopyalamıcaksınn url ile baslayan yerdenn olcakk
sen bu ara bayaaa formundasın nügüüüü
tamam fambuk kıskandıımı belli etmicem ama o beni çok kıskanıyo. çokta belli ediyo. haftasonları hep benle uğraşıyo. hiç yoktan kavga çıkaryıoo .. noluyo yaa diyorum napim çok kıskanıyoruım diyoo. deliii işte delii napem
şimdi de çocuk yap diyoo. tabi zayıfladım ya şişiyim bi daa onu istiyooo.... yimezlerr
hee altını açta anında işesin pışş diye. bide oglansa havaya dogru püskürtük fıskiye gibi evin içini sil dur sonra
Özgürlük onlarında hakları.... Hem fenkşuiye göre evin içinde fıskiye olması iyidir.....
ama altınıı acıncaa susuyolarr hemennn... aglasınmııı fısss lasınmıııbence fıslasınn.... fıskırmaya karsıı pipiye bi bezz kondurulabilirrr... o zamann fıskırmassss yaaa popndaa aksama kadarr hatta aksamdan daa sabaha kadarr bezlee gzdiginii düsünsenee.. askere bile haftada birr carsıı izni veriolarr bi günn salona işemekk onundaa hakkkı
ecrin oyle yaptım sanırımda olmadı cnm ya
ecrin oyle yaptım sanırımda olmadı cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?