60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah cnm neler sürmedim ki,pişik konusunda ihtisas yaptım ben kızım sayesinde ,1 aydan fazla süren pişikleri olurdu,herşey dendim,almanyadan bile krem getirttim,weleda diye bi krem yoladı arkadaş o iyi geldi bi tek,oğlana iyi gelmiyo işte,badem yağı sürdüm olmadı,pudra,hametan,zeytin yağı,bepanten neler neler,he birde sudokrem almıştık,o da fayda etmedi,aman nasıl bişey bu yaa

Okuduk kardeşçim derdini anlıyoruz manasında yani.... Öyle bir seçenek olsaydı ona basardık ama yok malesef olanla idare ediyorus.... Öyle yapmasakta sanki takmıyomuşuz gibi olur... O bisi anlıyodur....

Bende baktım hakkat bir acaip durmuş.... Töbe töbe.....

İnşallah..... Hacı yatmaz gibiler ....

altınıı baglamasan mı acabaaa... benimm kardesimm bebekkenee hepp altınıı acardıkk bizz yazınn gobeende yanmasın diee.. yani 1 bebe battaniyesi feda etmenn gerekebilirr amaa acık olursaa daha rahatt ederr hava alırr ii gelirr belkii ne bilimm fikirr:44::44::44: bana bebegin poposunda bezz varkenn sıkıntı gelirde hepp

sen bu ara bayaaa formundasın nügüüüü

tamam fambuk kıskandıımı belli etmicem ama o beni çok kıskanıyo. çokta belli ediyo. haftasonları hep benle uğraşıyo. hiç yoktan kavga çıkaryıoo .. noluyo yaa diyorum napim çok kıskanıyoruım diyoo. deliii işte delii napem
şimdi de çocuk yap diyoo. tabi zayıfladım ya şişiyim bi daa onu istiyooo.... yimezlerr

hee altını açta anında işesin pışş diye. bide oglansa havaya dogru püskürtük fıskiye gibi evin içini sil dur sonra
kız erkek bütün yegenlerim altı açılınca koyveriyolardı

hee altını açta anında işesin pışş diye. bide oglansa havaya dogru püskürtük fıskiye gibi evin içini sil dur sonra

Özgürlük onlarında hakları.... Hem fenkşuiye göre evin içinde fıskiye olması iyidir.....

öyleyim hem paniğimi bastırıyom hem sizinle uğraşıyom

ama altınıı acıncaa susuyolarr hemennn... aglasınmııı fısss lasınmııı bence fıslasınn.... fıskırmaya karsıı pipiye bi bezz kondurulabilirrr... o zamann fıskırmassss yaaa popndaa aksama kadarr hatta aksamdan daa sabaha kadarr bezlee gzdiginii düsünsenee.. askere bile haftada birr carsıı izni veriolarr bi günn salona işemekk onundaa hakkkı

aynen canım yaa al işte benim oğlan anne çişim var diyo bende bir heves koşup gidiyom yanına ammaaaa ne göriyim çoktan işemiş göl olmuş geçen gün o kadar işedi ki giydirecek don pijama bulamadım yıkadıklarım da kurumadı al işte şimdi ne yaparsın

ahh ecrincim bu iş öyle kolay değil ki köyde yaşasak neyse aç altını bulduğu yere yapsın ev başka yani hicyenik olmak lasııımm ayrı yeten işenen yeri de iyi silmek lazım kokuyor sonraaaa yaa sen bir doğurda seni de göreceyik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…