aynen canım yaa al işte benim oğlan anne çişim var diyo bende bir heves koşup gidiyom yanına ammaaaa ne göriyim çoktan işemiş göl olmuşgeçen gün o kadar işedi ki giydirecek don pijama bulamadım yıkadıklarım da kurumadı al işte şimdi ne yaparsın
ahh ecrincim bu iş öyle kolay değil ki köyde yaşasak neyse aç altını bulduğu yere yapsınev başka yani hicyenik olmak lasııımm ayrı yeten işenen yeri de iyi silmek lazım kokuyor sonraaaa yaa sen bir doğurda seni de göreceyik ...
cnm sen kılo çizelgesı yapmaya mı calısıyorsun
tmm cnm kopyaladım fakat nereye yapıştırıcam ben bunu onu bulamadım desem acıl şimdi senden cvp beklıyorum
amaaa ona yazıkkkkkkköydekilerr ondann pişikkkk olmiyyyyy bakk cözdümm hemenn hastalanmıolarr bile yaffff nasıl bi bünyee... bizimm merdivenn yıkayan bayanınn da bi cocuguu varr ... koca kıss ayakları cıplakk terlikle gezdiii.. üst bass incecikk.. aznavur mu derler güclü bünyeye hiçbişi olmuoo... bizz cok sakındıgımızz için mi oluo acabaa:44::44: elindee sopa parcasııı enne banaa paraa veeerrr diee bagırıoduu gecen günn 8 oktavlık cartlakk sesiynennn daha bugünn caddedenn bi tanesininn bi gecişi vardıı ben atlayamıomm yola o bana mısın demioo sorsan 5_6 dır yasıı.. ne annesi varr ne babasıı demekk cocuk o yasta karsıya gecmeyii ögrenioo... ilginccc.. konuyla alakasıı yoktuu amma benn buraya baglayıverdimmmm
benim yarın kaçamahhhhhh günümmm,kepek unluuu kır pidesi yapicimm(kaçamağım bile pek sağlıklı demüüüüü:86::86:)
bide sağlıklı kek yapicimmm onuda hüpletcemm bideeee trufff yapcimm oda sağlıklı oliyyyy onuda hüpletcemmmmmm:86:
şimdiden zabısızlandımdıydı daaa:86::86:
bidee bidee bideee
tasovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ver ölçülerini yawwww vallah içime dert oldu heeee
boy kilo yaz
hedef yaz,şimdikini yazzz,başladığını kiloyu yazz da yapem yawwwww
bılmıyorum bışıler yaptım heralde olmuşturb saol bakım olmadıysa sana sepetlıyım hayrına yaparsın demı
bılmıyorum bışıler yaptım heralde olmuşturb saol bakım olmadıysa sana sepetlıyım hayrına yaparsın demı
2 lt suyum bittiiii,efferim bene
az önce acayip yağmur bastırdı,hava kapalıydı,şimdi dindi güneş açtıııı:44:
bu havalar ısınmayacak sanırımm,azcık daha vaktimiz varr
bizim bura yanıyor cnm ya yarın kocişim denıze gırecek ben evde pıneklıcem mayo bıle almadım daha
ohh beee başardınn şükürrr,hadin hayırlı olsuunn,bu kararlılığını sağlıklı yaşam sağlıklı beslenmeee günlüğümüzde de göstermeni dilerizzzz:81:
benim yarın kaçamahhhhhh günümmm,kepek unluuu kır pidesi yapicimm(kaçamağım bile pek sağlıklı demüüüüü:86::86:)
bide sağlıklı kek yapicimmm onuda hüpletcemm bideeee trufff yapcimm oda sağlıklı oliyyyy onuda hüpletcemmmmmm:86:
şimdiden zabısızlandımdıydı daaa:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?