60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaa ona yazıkkkkkk köydekilerr ondann pişikkkk olmiyyyyy bakk cözdümm hemenn hastalanmıolarr bile yaffff nasıl bi bünyee... bizimm merdivenn yıkayan bayanınn da bi cocuguu varr ... koca kıss ayakları cıplakk terlikle gezdiii.. üst bass incecikk.. aznavur mu derler güclü bünyeye hiçbişi olmuoo... bizz cok sakındıgımızz için mi oluo acabaa:44::44: elindee sopa parcasııı enne banaa paraa veeerrr diee bagırıoduu gecen günn 8 oktavlık cartlakk sesiynennn daha bugünn caddedenn bi tanesininn bi gecişi vardıı ben atlayamıomm yola o bana mısın demioo sorsan 5_6 dır yasıı.. ne annesi varr ne babasıı demekk cocuk o yasta karsıya gecmeyii ögrenioo... ilginccc.. konuyla alakasıı yoktuu amma benn buraya baglayıverdimmmm

gombirik yawwww

tasovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ver ölçülerini yawwww vallah içime dert oldu heeee
boy kilo yaz
hedef yaz,şimdikini yazzz,başladığını kiloyu yazz da yapem yawwwww

benim yarın kaçamahhhhhh günümmm,kepek unluuu kır pidesi yapicimm(kaçamağım bile pek sağlıklı demüüüüü:86::86:)
bide sağlıklı kek yapicimmm onuda hüpletcemm bideeee trufff yapcimm oda sağlıklı oliyyyy onuda hüpletcemmmmmm:86:
şimdiden zabısızlandımdıydı daaa:86::86:

Son düzenleme:

bidee bidee bideee

tasovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ver ölçülerini yawwww vallah içime dert oldu heeee
boy kilo yaz
hedef yaz,şimdikini yazzz,başladığını kiloyu yazz da yapem yawwwww

bılmıyorum bışıler yaptım heralde olmuşturb saol bakım olmadıysa sana sepetlıyım hayrına yaparsın demı

2 lt suyum bittiiii,efferim bene
az önce acayip yağmur bastırdı,hava kapalıydı,şimdi dindi güneş açtıııı:44:
bu havalar ısınmayacak sanırımm,azcık daha vaktimiz varr

bılmıyorum bışıler yaptım heralde olmuşturb saol bakım olmadıysa sana sepetlıyım hayrına yaparsın demı

ohh beee başardınn şükürrr,hadin hayırlı olsuunn,bu kararlılığını sağlıklı yaşam sağlıklı beslenmeee günlüğümüzde de göstermeni dilerizzzz:81:

benim diyetisyenim kaçağa izin vermiyor haftada bir nasıl bir kaçak yapıyorsunuz mesela pazar günü poaça ve sucuk yiyebilirmiyim

ayhhhh esra erol aa bii adamm cıktıı ödemişlii galibaaa aynıı bizimkilerr gibi konusuoo

anemgillelenn otumakk sorun olu muu siziğ icin..
va mısınn benime ömüüü boy adım admayaa
annatılmeycekk bişe bu cifcilikk edeyom ben

2 lt suyum bittiiii,efferim bene
az önce acayip yağmur bastırdı,hava kapalıydı,şimdi dindi güneş açtıııı:44:
bu havalar ısınmayacak sanırımm,azcık daha vaktimiz varr

bizim bura yanıyor cnm ya yarın kocişim denıze gırecek ben evde pıneklıcem mayo bıle almadım daha

bizim bura yanıyor cnm ya yarın kocişim denıze gırecek ben evde pıneklıcem mayo bıle almadım daha

benn 20 lirayaa gnü birlik bi mayo aldım gecen hafta günesleneyim diee... almass olaydımm popişinn yanlarındaann bi sıktııı göbegimm pörtledii yanlarım bi pörtlediii... utandımm cıkarmadımm gecen yazz ne sexüymüsümmmm

Atıştırma yiyecekleri, her geçen yıl daha da kötüye gitmekte. En zararlı atıştırma yiyecekleri aşağıda sıralanmaktadır.. Hemen uyaralım; diyet programınıza hiçbirşey eklemeyerek bel kısmınıza kilo aldıran şeker, kimyasal, renklendirici ve yağ karışımını tanıtan yiyecek endüstrilerinin listelerinin zamanı geçmiştir.

1. Patates Kızartmaları
McDonalds-ın yemeklik yağlarını değiştirdiği gerekçelerine inanmayın. Patates kızartmaları, kimyasal ve şeker ile fazla yağlı ve çeşitli olan nişasta içeren beyaz patateslerdir. Tabaktaki en zararlı yiyecektir.

2. Donutlar
Kızarmış ekmeklerdir. Daha fazla bir şey söylememe gerek var mı? Bu yeterli kadar kötü gelmedi mi, peki üzerindeki şeker ve kremaya ne demeli? Başka sorunuz var mıydı?

3. Cipsler (Patates veya Mısır)
Bunlar patates kızartmalarının paketlenmiş halidir. Ancak, sağlıklı yiyecek satan marketlerde bulabileceğiniz fırınlanmış mısır cipslerini tercih edebilirsiniz.

4. Soda
Maalesef, soda diyet programlarında yer almakta. Kesinlikle tamamen kimyasal madde içermektedir.

5. Çörekler ve Aparatif Kekler
Üzerlerinde kremalar olur ve içeriğinde ise çok fazla şeker içerir.

6. Şeker Barları
Kendinizi bunların içerisinde ve kuru yemişlerde olan bir veya gram proteinlerle kısıtlayabilirsiniz ama daha çok tam bir kâbus olan şekerden. enerji barları olan bir yiyecekle sağlıklı bir yiyeceği değiştirebilirsiniz çoğu şeker barları kesinlikle sağlıksız yiyecek olarak bilinirler ama bazıları 1/ 3'den daha az kalori, biraz daha fazla protein ve az yağ içerir. Bunları birbirine karıştırmamak gerek.

7. Yağsız Kurabiyeler
Bunlar, daha sinsi yiyeceklerdir çünkü sağlıklı gibi görünürler. Yağsız yiyeceklerin, kaloriz olanlara eşit olmadığını unutmayın.

8. Krakerler
Çoğu krakerler, yağlıdır. Dikkatlice etiketleri okuyun ve yağsız olanları tercih edin.

9. Çubuk Krakerler
Unutmayın, çünkü yağ içermeyen hiçbir yiyecek sağlıklı değildir.

Sonuç: Bu kaymak, kramelli, Hindistan cevizli kahve, kremalı kahve içecekleri her yerde yaygındır. Starbucks da çok severim, ama 20 gram kafein, şeker, krema ve süt bir günde iki kez alınırsa beli ince yapmaz!

ohh beee başardınn şükürrr,hadin hayırlı olsuunn,bu kararlılığını sağlıklı yaşam sağlıklı beslenmeee günlüğümüzde de göstermeni dilerizzzz:81:

teşekkur ederim cnm inş. Bakalım hanı bı laf vardır ya azımle ........ Duvarı delermış inş. Bızde buazım hedeflerimize ulaşırız saglıklı bı şekjilde

oha sağlıklı diye kepek unundan yapıyon diye hepsini bi anda yapman şartmı bi çeşidini bu hafta yap diğer çeşidi diğer hafta yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…