60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aşırı beyazım bronzlasmıyorum ben dırek ıstakoz veya kızarmıs tavuk kıvamına gelıyorum ve kızarıklıklarım uzun sure gıtmıyor cnmın yanmasıda cabası...dıyorum haşema alsam kollarını kestırıp gıysem bu kadar rusun ıcınde cok mı komık olur ya

eyyy gidii ruslarrr heyyyy.... sunların dna sıı bi bozulsaa herkess rahatt etcekkk bi bizz degilkiii ezelden berii aynı dertt bakk osmanlıı sarayına bilee girdilerrrrrr hürremime bile kabusl olduu ruslarrr

Son düzenleme:
eyyy gidii ruslarrr heyyyy.... sunların dna sıı bi bozulsaa herkess rahatt etcekkk bi bizz degilkiii ezelden berii aynı dertt bakk osmanlıı sarayına bilee girdilerrrrrr hürremime bile kabusl olduu ruslarrr

:))) he ya bırde benım eşim p.k var sankı pek bı begenır rusları neymıs gözlerı cok guzel oluyormus...ama harbı bazıları cok guzel oluyor bak bak doyamazsın gözlerı hep denız mavı...erkekler haklı maalesef ama hepsi aynı degıl

selam bayanlar sanırım bnde burada yer almalıyım kilom 63 boyum 170 kalçam ve bacaklarımdan çok şikayetçiyim kilo vermek istiyorummm .biraz baktımda herkes buraya yediklerini yazıyo valla bravo!! ben okula gittiğim için hiç düzenli beslenemiyorum sürekli abur-cubur ama son olarak kendime söz verdim daha tatile gitmeme 1 ay var ozamana kadr incelicem okulda final dönemine giriyoruz daha da salmaktan korkuyorum doğru düzgün sporda yapamıyorum offf anlatırken bunaldım ..neyse arkadaşlar bana şans dileyinnn

kızlar bi şey sorucam bazılarınız yediklerini yazıyor ya ton balığı yediğinizi söylüyorsunuz çok yağlı değil mi onlar kafam karıştı :44::44:

esiminn arkadasıı gecenn yıl rusyaya gitti onunn nişanlısıı rahatt benn göndermediydimmm yi kii göndermemişimm cocukk geri döndüü.. dio kii ordaa güzellik anlayısıı cok farklıı bi kızz görüyorum otururrkenn acayippp güselll kıza bakk ya diosunn kalkıosunn yürürrkenn daha güselini görüosunn sona daha güselininn... insann degill onlarr didii.. esimede demişş kii bizee burda yıllarcaa esekkelri göstermisler güsel diee bunlar güzelsee onlar nee bidee mavi reklamındaa kıvancc dio yaa vay vay vayy cantaya bakk... buda telefondaa nisanlısına demişş askımm burdaa cokk güseell cantalar varr yıkılıoo... kızda dimişş al gel o zamnn bi iki taneee... benn ne bileyşmm kızlardann bahsettigini dioo iiki göndermemişimm askitomuu... gerci bunlardann kacıs yokk izmirinn tası topragı russ.. alsancakk kaynıoo.. forumda caalısırkene bilee yagıolardııı ve benn maaleseff rusları begenmeyenn bi erkek görmedimmm....

Son düzenleme:

napalım cnm beraber yasıyoz onlarla eşim dıyor sen nıye taktın kafayı bu kadar kıloya tabı takarım etrafımda onca guzel hatun varken:84::84::84: ama şu bogazımı kesecem en sonunda bu dondurma benı mahvedecek

dondurmayıı bende bırakamıorum yaaa hepp cnmm cekioooo

canım lütfen bişey rica edicem nickini değiştirebilirmisin kusura bakma bende panikatak var ve şu anda başladı yine bu ismi görmemem lazım aklıma geliyo çünkü hemen rica edicem canım senden yanlış anlamanı istemem

ay şuan çok şaşırdım bende kuruntu şeklinde var ve bu kadar ciddi boyutlrda var olabildiğini bilmiyodum .yanlış anlamadım canıım sen rahat ol, bidahada karşına çıkmam:)nickimide değiştrmeye çalışıcam senin için

Kızlar bunu bulabileceğim bir yer var mı ?
Mini twist stepper diye geçiyo hemn hemen her siteye baktım ama stokta yok diyoo yardımcı olurmusunuzz

17/1,65/70
bu tabloda gözünüze en çok batan hangi rakam sizce?
bence 70
çocukluğumdan beri etliyim ama asla kilolu veya obez denilebilecek kadar olmamıştım sadece etliydim.
ama bendeniz bir oks çocuğu olarak sinir stres umurumda olmadan bilinçsiz beslenmelerimle kilolarıma kilo ekledim ve gerçekten kilolu sıfatına eriştim. son 4 senedir kiloluyum ben evet!
obez değilim ama 'balıketli' bahanesinin arkasına saklanacak da değilim.
senelerdir bir yaz gelse zayıflıyacağım bir şöyle olsa vereceğim bıdı bıdı zihnimi meşkul edip saçmalıyorum sadece.
ha ben hiç bir zamanda tıka basa yiyen obur pis boğaz bir insan olmadım. sadece düzensiz beslendim öğün tüketmem gerektiği yerde abur cuburla doyurdum karnımı ve hareketsiz kaldım.
geçen sene yazın başında diyetisyene gitmeye başladım 6 kilo verdim peki ya sonra? kendimi o kadar motive edememişim ki aslında; eskiden çok yemezdim diyetimden sonraa aldığım gazla çok yemeye başladım. yani kilo vermek ayrı başka derdim yoktu sanki çok fena inceldim birde diyeti bırakınca çok yeme alışkanlığı başladı. aha tam obez potansiyeline kavuştum emin adımlarla ilerlemeye başladım pizzalar gelsin çikolatalar hoppa makarnalar hamburgerler.. ömrümde yemediğim yemeği yedim bu sene. peki niye yedim? hani ben zayıfladım ya..
ne kadar boşa kürek çekmişim ne kadar saçmalamışım zihnimi meşgul etmişim sahip çıkamamışım ne istediğime.
ama şimdi o kadar iyi biliyorum ki.. o kadar farkındayım ve o kadar büyüdüm ki şu konu hakkında artık özgürce gençliğimi tüketmek ve hayalimdekileri gerçekleştirmek istiyorum. hayal kurmayı bıraktım artık planlarla yaşıyorum. ve başaracağıma inanıyorum.
daha çok başarımı bekliyorum diyelim; inanma safhasını bitirdim artık.
bu topikte 65 62 kilo insanları görüyorum daha çok benim kadar dertli değiller ama güvenin kendinize sizinki birşey değil zaten biraz sıkın her halukarda olucak inanın..

teşekkürler :) boyum 1.69 kilom 68miş. kilo aldığımı farketmiştim ama hiç 68 e çıktığımı düşünmemiştim bile, tabi öğrenir öğrenmez diyete başladım. şuanda 66,20 çıkıyorum. aynı hızla devam ediyorum :) akşamları uyumadan önce karın bölgesi yağları için yarım mekik çekiyorum sadece bakalım bu şekilde gidersem eski kilom 58e kavuşacağım umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…