benn 20 lirayaa gnü birlik bi mayo aldım gecen hafta günesleneyim diee... almass olaydımmpopişinn yanlarındaann bi sıktııı göbegimm pörtledii yanlarım bi pörtlediii... utandımm cıkarmadımm gecen yazz ne sexüymüsümmmm
bende aşırı beyazım bronzlasmıyorum ben dırek ıstakoz veya kızarmıs tavuk kıvamına gelıyorum ve kızarıklıklarım uzun sure gıtmıyor cnmın yanmasıda cabası...dıyorum haşema alsam kollarını kestırıp gıysem bu kadar rusun ıcınde cok mı komık olur ya
eyyy gidii ruslarrr heyyyy....sunların dna sıı bi bozulsaa herkess rahatt etcekkk bi bizz degilkiii ezelden berii aynı dertt bakk osmanlıı sarayına bilee girdilerrrrrr hürremime bile kabusl olduu ruslarrr
kızlar bi şey sorucam bazılarınız yediklerini yazıyor ya ton balığı yediğinizi söylüyorsunuz çok yağlı değil mi onlar kafam karıştı :44::44:
:))) he ya bırde benım eşim p.k var sankı pek bı begenır rusları neymıs gözlerı cok guzel oluyormus...ama harbı bazıları cok guzel oluyor bak bak doyamazsın gözlerı hep denız mavı...erkekler haklı maalesef ama hepsi aynı degıl
esiminn arkadasıı gecenn yıl rusyaya gitti onunn nişanlısıı rahatt benn göndermediydimmmyi kii göndermemişimm cocukk geri döndüü.. dio kii ordaa güzellik anlayısıı cok farklıı bi kızz görüyorum otururrkenn acayippp güselll kıza bakk ya diosunn kalkıosunn yürürrkenn daha güselini görüosunn sona daha güselininn... insann degill onlarr didii.. esimede demişş kii bizee burda yıllarcaa esekkelri göstermisler güsel diee bunlar güzelsee onlar nee bidee mavi reklamındaa kıvancc dio yaa vay vay vayy cantaya bakk... buda telefondaa nisanlısına demişş askımm burdaa cokk güseell cantalar varr yıkılıoo... kızda dimişş al gel o zamnn bi iki taneee... benn ne bileyşmm kızlardann bahsettigini dioo iiki göndermemişimm askitomuu... gerci bunlardann kacıs yokk izmirinn tası topragı russ.. alsancakk kaynıoo.. forumda caalısırkene bilee yagıolardııı
napalım cnm beraber yasıyoz onlarla eşim dıyor sen nıye taktın kafayı bu kadar kıloya tabı takarım etrafımda onca guzel hatun varken:84::84::84: ama şu bogazımı kesecem en sonunda bu dondurma benı mahvedecek
dondurmayıı bende bırakamıorum yaaa hepp cnmm cekioooo
selam bayanlar sanırım bnde burada yer almalıyım kilom 63 boyum 170 kalçam ve bacaklarımdan çok şikayetçiyim kilo vermek istiyorummm .biraz baktımda herkes buraya yediklerini yazıyo valla bravo!! ben okula gittiğim için hiç düzenli beslenemiyorum sürekli abur-cuburama son olarak kendime söz verdim daha tatile gitmeme 1 ay var ozamana kadr incelicem okulda final dönemine giriyoruz daha da salmaktan korkuyorum doğru düzgün sporda yapamıyorum offf anlatırken bunaldım ..neyse arkadaşlar bana şans dileyinnn
kızlar bi şey sorucam bazılarınız yediklerini yazıyor ya ton balığı yediğinizi söylüyorsunuz çok yağlı değil mi onlar kafam karıştı :44::44:
canım lütfen bişey rica edicem nickini değiştirebilirmisin kusura bakma bende panikatak var ve şu anda başladı yine bu ismi görmemem lazım aklıma geliyo çünkü hemen rica edicem canım senden yanlış anlamanı istemem
Baktım hg diyen çok bende rahatsız etmim çıkımmm ddimkızz o ne biçimm giriss cıkısss... kızlarr ben geldimm neysee kızlarr ben cıkıommmm alemsinn heeee
Kızlar bunu bulabileceğim bir yer var mı ?
Mini twist stepper diye geçiyo hemn hemen her siteye baktım ama stokta yok diyoo yardımcı olurmusunuzz
Hoş geldüün kardiş... Bir haftada bir buçuk kilo iyimiş maşallah.... Devamı da gelir işallah... Her gün bekleriss bacım.... Spor yapıyor musun... boyun kaç kilon kaç.... hedefin kaç ..... özeline gireris adamın...
Kızlar bunu bulabileceğim bir yer var mı ?
Mini twist stepper diye geçiyo hemn hemen her siteye baktım ama stokta yok diyoo yardımcı olurmusunuzz
Nerde oturdugunu bilmiyorum fakat bundan bende var ve ben istanbul/bayrampaşa'evkur'dan aldım yakınlardaysan orada bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?